Slniečkari zvolávajú protestnú demonštráciu kvôli Nočným vlkom v Dolnej Krupej

Slniečkari zvolávajú protestnú demonštráciu kvôli Nočným vlkom v Dolnej Krupej

Bratislava, Dolná Krúpa 24. júla 2018 (HSP/Foto: NV)

 

Mainstream, slniečkari a liberálni politici zasa chytili mladých ľudí do pasce. Ich hysterické vyhlásenia, že Noční vlci si na Slovensku vybudovali brloh, naplnili ho vojenskou technikou, ohrozujú celý svet, šíria ruskú propagandu, páchajú trestné činy a verbujú vojakov na Donbaský front, zaúradovali. Časť vysoko vzdelaných a hlboko zmýšľajúcich študentov v duchu „Slušného Slovenska“ ide protestovať.

Študenti zvolávajú protestné zhromaždenie na piatok pred ministerstvo vnútra. Študentská iniciatíva #niejenamtojedno pripravuje protest proti ruskej motorkárskej skupine Noční vlci. Jej lídri pre médiá uviedli, že „so znepokojením sledujú medializované informácie ohľadom ruskej motorkárskej skupiny Noční Vlci, ktorá zriadila svoje európske sídlo na Slovensku.“

Reklama

No veď práve to – „medializované informácie“. Slniečkari a liberáli rozšírili chýry a študenti sa pohotovo ozvali. Asi pre mnohých z nich postačí prečítať si články v SME alebo Denníku N, pozrieť si správy na Markíze, JOJke alebo aj RTVS a je to vybavené – hneď objavia nové bosorky na Slovensku, na ktoré treba zorganizovať hon. „Putinská propaganda, vojenská technika v areáli, hrozba pre Slovensko“… Mainstream hodil návnadu a mladí ľudia si ju prehltli – aj s navijakom. Nestalo sa to po prvý raz, ani, bohužiaľ, naposledy…

Lídri #niejenamtojedno označili Nočných vlkov za „známu paramilitantnú motorkársku jednotku, ktorú priamo podporuje Kremeľ. Rovnako tento motorkársky gang verbuje členov, ktorí spolu s proruskými separatistami bojujú u našich východných susedov na Ukrajine,“ tvrdia. To, samozrejme, nevymysleli sami, nemajú to z vlastných skúseností, ale jednoducho uverili správam mainstreamu. Nuž, chlapci, občas treba používať aj vlastný rozum…

Reklama

Dokonca sa mladici odhodlali na „priemyselnú špionáž“. Za pomoci dronu si posvietili na to, čo sa nachádza v „brlohu“ slovenských Nočných vlkov. Ako uviedli, „zábery z dronu ukázali, že na území ich základne sa nachádza ťažká bojová technika vrátane minimálne jedného tanku.“

Nebudeme teraz meditovať nad tým, či náhodou neporušili zákon, keď s dronom vnikli na súkromný pozemok a „vyzvedali“, čo všetko má súkromný majiteľ. Podľa nich sú asi prípady, keď zákon má odlišný meter. Skrátka, stará známa politika slniečkarov a mainstreamu. Každý berie spravodlivosť po svojom…

Chlapci a dievčatá, musím vás „rozčarovať“. Viackrát som bol v tomto „brlohu“ a na vlastné oči som videl, že tých tankov je tam dokonca viac… Je to už dokonalá katastrofa? A myslíte si, že Noční vlci s touto „armádou“ zaútočia na Prezidentský palác alebo na sídlo EÚ v Bruseli, alebo nedajboh, ak zavelí Putin, na centrálu NATO?

Smola, priatelia, paranoja mainstreamu a slniečkarov je úplne prehnaná. Zopár tankov a obrnených vozidiel v múzeu (v „brlohu“) Nočných vlkov sú síce ešte „jazdyschopné“, ale v žiadnom prípade nie sú bojaschopné – ani náhodou. Mimochodom, potvrdilo to aj Prezídium policajného zboru, ktoré celú situáciu monitoruje a vysvetľuje, že táto technika nie je potenciálnou hrozbou, stroje nie sú paľbyschopné a žiadny zákon Noční vlci neporušujú. Pripomenieme, že vojenských múzeí je na Slovensku viac a iné nevyvolávajú hystériu slniečkarov.

A teraz takmer rétorická otázka. Zostala hystéria slniečkarov a mainstreamu voči Nočným vlkom na rovnakej úrovni alebo sa znásobuje? Bolo jej menej, povedzme, pred 3 rokmi, keď Noční vlci na Slovensku nemali takmer žiadnych priateľov, „brloh“ ani vojenské múzeum? Ani náhodou. Tak potom príčina asi nie je ani v „brlohu“, ani v múzeu. Naši veľavážení študenti teda mohli zvolávať demonštrácie už aj pred 3 rokmi. Prečo zaspali?

Reklama

A ďalšia takmer rétorická otázka. A keby slovenskí Noční vlci nemali žiaden brloh, žiadne múzeum a iba by varili pre dôchodcov guľáš a prevážali deti na motorkách – bola by hystéria mainstreamu a slniečkarov menšia? Odpoveď určite poznáte aj sami. Nejde ani o múzeum, ani o „brloh“. Noční vlci nepodporujú postoj slniečkarov, že Rusko je nepriateľ a agresor a že s ním treba za každú cenu bojovať a nie rokovať a nesnažiť sa napraviť situáciu.

V tom je celá vec a preto časť študentov prevzala pestrofarebnú krikľavú zástavu z rúk slniečkarov a iných „kompetentných“ a pochoduje opačným, falošným smerom. Nechýba tým študentom veľa: iba trochu rozumu, skúseností a všeobecného rozhľadu. Hrajú sa na dospelých, ale správajú sa, ako sopľavé decká. Baví ich byť hračkou v cudzích rukách?

Sú však aj ľudia, ktorí „nekonzumujú“ iba informácie mainstreamu a slniečkarov, ale využívajú aj iné média, vlastný rozum a skúsenosti. Preto majú odlišný pohľad. A svoju akciu chystajú aj sympatizanti Nočných vlkov. Zhromaždenie s názvom „Solidarita s Nočnými vlkmi“ organizujú ľudia, ktorí majú opačný názor ako študentská iniciatíva. Uskutoční sa rovnako v piatok večer pred budovou ruského veľvyslanectva v Bratislave.

Dianie v posledných dňoch nepotrebuje rozsiahly komentár. Hon na bosorky, ktorý rozdúchali slniečkari a mainstream, má veľa podôb. Pre nich je hrozbou „ruský agresor“, Noční vlci, slovanstvo, tradičná rodina, naše slovenské a slovanské korene, tradície a zvyky, celá naša kultúra a história, priateľstvo so susednými národmi – všetko vyvoláva ich panický strach, obrovský hnev a mimoriadne agresívnu reakciu. Je to ich mentalita, diagnóza…

A čo sa týka tankov v Dolnej Krupej, slniečkari sa obávajú, že nejaký ten hrdzavý stroj raz vystrelí, ako pred 100 rokmi delo na legendárnej Auróre v Petrohrade a nová revolúcia zasa zmetie na smetisko dejín starý prehnitý režim. Chlapci a dievčatá, žiaden tank v Dolnej Krupej nevystrelí, ale aj bez toho súčasných slniečkarov, mainstream a ostatných členov tejto „s.r.o-čky“ s veľkou metlou vyhodia na smetisko dejín. Veľavážení študenti, chcete skončiť spolu s nimi? Priatelia, poviem iba jedno: trochu viac rozumu do vášho konania, iba trochu viac rozumu…

Reklama

Eugen Rusnák

 

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

20:27

Ruský prezident Vladimir Putin sa v máji chystá navštíviť Čínu. Bude to jeho prvá zahraničná cesta od znovuzvolenia v prezidentskej funkcii v rámci snahy Moskvy o prehĺbenie vzťahov s Pekingom.

20:06

Pre Ukrajinu ešte nie je neskoro, aby zvíťazila nad Ruskom, ak spojenci splnia sľuby o dodaní ďalších zbraní. Uviedol to generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg,

20:05

Izraelské médiá informovali, že z mesta Rafah v Pásme Gazy ušli pred blížiacou sa izraelskou ofenzívou desaťtisíce ľudí. TASR prevzala informácie zo správy tlačovej agentúry DPA.

19:41

Prokuratúra v Madride odporučila, aby predbežné vyšetrovanie manželky španielskeho premiéra Pedra Sáncheza bolo zrušené. Uviedli to televízna stanica RTVE, noviny El País a ďalšie médiá s odvolaním sa na justíciu.

19:39

Švajčiarska potravinárska spoločnosť Nestlé odmietla tvrdenia mimovládnej organizácie Public Eye, podľa ktorej do svojich výrobkov v rozvojových krajinách pridávala cukor. V rovnakých výrobkoch na európskom trhu ich predáva bez cukru.

19:35

Európsky parlament hlasoval v Štrasburgu za zriadenie nového orgánu pre etické štandardy, ktorý bude bojovať proti korupcii v inštitúciách Európskej únie a sledovať pravidlá lobingu a korupcie. 

19:06

Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg ocenil predbežnú dohodu medzi Nemeckom a Francúzskom o spoločnej výrobe moderných obranných systémov. 

Stoltenberg v Nemecku
Na snímke generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg, ktorý sedí v stíhačke Eurofighter, sa usmieva pred štartom počas návštevy taktickej letky 73 Steinhoff v meste Laage neďaleko Rostocku na severe Nemecka
19:05

Predsedu bulharského parlamentu Rosena Žeľazkova odvolali z funkcie, pretože bývalý koaličný partner ho obvinil z neplnenia si pracovných povinností.

19:02

Európsky policajný úrad rozbil zločineckú skupinu, ktorá sa zameriavala na cenné starožitné knihy. 

18:49

Benátky začali skúšobne vyberať poplatok od turistov, ktorí toto mesto navštívia na jeden deň bez prespania. Cieľom je obmedziť turistický nával, opatrenie však čelí aj kritike.

18:47

Vyšetrovatelia vlaňajšej tragickej streľby na Univerzite Karlovej sú blízko oznámenia motívu útočníka. Na rokovaní bezpečnostného výboru Poslaneckej snemovne to povedala dozorujúca štátna zástupkyňa (prokurátorka) Jana Murínová. Strelec podľa nej netrpel duševnou poruchou. 

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Plagát portugalskej Karafiátovej revolúcie sa nachádza v mestskom parku v Lisabone. Karafiátová revolúcia ukončila pred 50 rokmi diktatúru v Portugalsku

Autor: TASR/AP-Armando Franca

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Milan Šupa

Peter Lipták

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali