Londýnsky súd zbavil viny saudského miliardára zo znásilnenia ženy: vraj do nej „vnikol“ neúmyselne, náhodou

Londýnsky súd zbavil viny saudského miliardára zo znásilnenia ženy: vraj do nej „vnikol“ neúmyselne, náhodou

Londýn, 29. decembra 2016 (HSP/Foto: Screenshot YouTube)

 

Londýnsky súd Southwark Crown Court vyniesol mimoriadne prekvapivý verdikt, keď svojím rozhodnutím zbavil viny saudského miliardára Ehsana Abdulaziza obvineného zo znásilnenia mladej, iba 18-ročnej ženy

londynsud

Reklama

Londýnsky súd úplne vážne prijal vysvetlenia hosťa z arabskej krajiny, ktorý tvrdil, že ženu vôbec neznásilnil, ale stalo sa to vďaka neuveriteľnej náhode, keď išiel okolo, potkol sa a jeho stoporený penis „samovoľne presne trafil“ a vnikol do 18-ročnej ženy. Britské médiá pripomínajú, že 46-ročný saudskoarabský miliardár Ehsan Abdulaziz znásilnil mladú ženu vo svojom londýnskom apartmáne, avšak londýnsky súd všetko postavil z nôh na hlavu.

Novinári podrobne popisujú, čo sa vlastne stalo. Saudskoarabský miliardár sa stretol s dvoma ženami vo vychýrenom klube pre zbohatlíkov Cirque le Soir v londýnskej štvrti West Ende. Po príjemne strávenom popoludní obe mladé ženy pozval k sebe domov – na pár pohárikov. Prisľúbil, že všetko bude fajn a potom ich dá odviezť domov.

Reklama

Večierok sa končil tým, že miliardár mal sex so svojou 24-ročnou kamarátkou, čo potvrdil aj pred súdom. Potom sa však začali diať čudné veci. Britské médiá popisujú vysvetlenia miliardára, ktorým ťažko uverí aj prváčik, ale ktoré však postačili na to, aby im uveril londýnsky súd. Miliardár vraj po sexe s 24-ročnou kamarátkou len tak išiel do inej izby a keď sa prechádzal okolo jej 18-ročnej kamarátky, potkol sa a jeho ešte stoporený penis náhodou vykĺzol zo spodného prádla a presne trafil… A takýmto „nenásilným“ spôsobom vraj došlo k penetrácii, ale nikoho nechcel znásilniť…

Britské médiá pripomínajú, že sa táto udalosť odohrala ešte pred rokom, ale súd až teraz vyniesol verdikt – a skutočne „obdivuhodný“… Vtedy 18-ročné dievča svedčilo, že kým dvojica sexovala, zaspala na gauči, kde ju našiel a potom znásilnil saudskoarabský miliardár. Vyšetrovateľom popísala, aké divoké prebudenie mala… Prízvukovala, že sa jej nakoniec podarilo odstrčiť majiteľa bytu a utiecť.

Saudskoarabský miliardár Ehsan Abdulaziz počas súdneho pojednávania bez mihnutia oka prisahal, že nič zlé nechcel a bol iba „nešikovný“: išiel okolo, potkol sa a spadol na 18-ročné dievča. Keď prokurátor začal oponovať tým, že sa v nej našlo aj jeho semeno, miliardár sa obhajoval tým, že vraj samotná obeť sa ho snažila zvádzať. Vyhlásil, že jeho semeno sa mohlo do dievčiny a aj na jej telo dostať pri nešikovnom páde kvôli tomu, že mal po styku s kamarátkou ejakulát na rukách…

Londýnski novinári poukazujú na to, že proces bol dosť krátky a pripadal, ako dobre zinscenovaná fraška. Súdny proces v Southwark Crown Court trval len 30 minút. Obvineného vyhlásili za nevinného. Pochopiteľne, po tomto jemne povedané čudnom rozhodnutí súdu sa vo Veľkej Británii zdvihla vlna nevôle a niekoľko desiatok tisíc Britov podpísalo petíciu za dôkladné prešetrenie prípadu. Okrem toho bola na základe slobody prístupu k informáciám podaná žiadosť o uverejnenie podrobností zo súdneho procesu médiám.

Táto historka nám pripomenula starý bradatý vtip ešte z čias „svetlej budúcnosti“. Keď istého muža kaukazskej národnosti súdili za to, že 9 krát bodol nožom muža inej kaukazskej národnosti, ten tiež tvrdil, že došlo k nešťastnej náhode. Vysvetľoval to približne tak, ako saudskoarabský miliardár: „Nič zlé som neurobil. Len tak som postával a nožíkom čistil som si pomaranč. Okolo išiel ten dotyčný. Potkol sa a spadol priamo na môj nôž. A potom sa to zopakovalo ešte 8 krát…“

Reklama

 

Eugen Rusnák

 

Video si môžete pozrieť tu:

https://www.youtube.com/watch?v=gbe7cS-y0EI

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

20:27

Rieka Seina sa podľa utorňajších slov francúzskeho prezidenta blíži k tomu, aby sa v nej dalo plávať. V Seine sa tiež majú konať niektoré plavecké preteky v rámci letných olympijských hier od konca júla.

20:25

Súd v Berlíne v utorok odsúdil na podmienečné tresty osem mesiacov troch klimatických aktivistov za posprejovanie Brandenburskej brány. Obžalovaní vo veku 22, 28 a 64 rokov z klimatickej skupiny Posledná generácia sa už predtým priznali, že 17. septembra 2023 nasprejovali Brandenburskú bránu na oranžovo. Argumentovali, že ich akcia bola vzhľadom na klimatickú krízu “primeraným a potrebným protestom”.

20:23

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová sa prebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v Madride. V úvodnom kole vyradila Američanku Sofiu Keninovú 6:2, 6:4. Jej ďalšou súperkou bude ôsma nasadená Tunisanka Ons Jabeurová.

20:09

Európska komisia (EK) podnikne kroky na riešenie ruskej tieňovej flotily ropných tankerov. V rámci ďalšieho balíka sankcií bude hľadať spôsoby, ako sa s ňou vyrovnať. Uviedol to v pondelok (22. 4.) v rozhovore pre Politico švédsky minister zahraničných vecí Tobias Billström.

20:00

Vojaci NATO v Poľsku vysielajú signál, že Aliancia bude brániť všetkých svojich členov. Vyhlásil to v utorok na návšteve Poľska generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.

19:32

Náklady na obnovu Grécka po minuloročných ničivých záplavách, ktoré si vyžiadali 17 obetí a zničili infraštruktúru, presiahnu tri miliardy eur. Oznámil to v utorok grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.

19:12

Čínska sociálna sieť TikTok predložila Európskej komisii (EK) správu o hodnotení rizík svojej novej aplikácie TikTok Lite. Zabránila tak možnej pokute.

19:10

Francúzski letoví dispečeri plánujú vo štvrtok vstúpiť do jednodňového štrajku, pre ktorý hrozí zrušenie väčšiny letov na dvoch najväčších parížskych letiskách. Oznámila to v utorok francúzska asociácia FNAM, ktorá zastrešuje viacero odborových hnutí v letectve.

19:07

Slovenská tenistka Rebecca Šramková nepostúpila do hlavnej súťaže na turnaji WTA v Madride. Vo finále kvalifikácie dvojhry prehrala s Američankou Hailey Baptisteovou nasadenou ako číslo 22 hladko 2:6, 0:6.

19:04

Španielsko v utorok schválilo plán na odškodnenie a ekonomické kompenzácie pre obete sexuálneho zneužívania, ktoré spáchali ľudia spojení s katolíckou cirkvou. Minister spravodlivosti Félix Bolaňos povedal, že plán je založený na odporúčaniach z vlaňajšej správy španielskeho ombudsmana. Dodal, že podľa správy v Španielsku zrejme až približne 440.000 dospelých sexuálne zneužívali ľudia napojení na cirkev. Odškodné podľa jeho slov zaplatí cirkev. Viac podrobností o odškodnení ani o dátume verejného uznania obetí nezverejnili.

19:00

Z Fínska sa vstupom do Severoatlantickej aliancie stala krajina na frontovej línii vzhľadom na zdvojnásobenie dĺžky hraníc NATO s Ruskom. Vyhlásil to v utorok fínsky prezident Alexander Stubb počas návštevy Švédska.

kráľ Gustav  Alexander Stubb
Na snímke švédsky kráľ Gustav (vľavo) a fínsky prezident Alexander Stubb
18:59

Viac než 130 osôb bolo v noci na utorok zatknutých počas pro-palestínskych protestov v areáli New York University (NYU) v USA. Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

18:56

Švédska prokuratúra obvinila v utorok klimatickú aktivistku Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti. Ide o prípad demonštrácií pred švédskym parlamentom, počas ktorých ignorovala výzvu polície na opustenie miesta.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke vyvierajúci minerálny prameň na Sivej Brade neďaleko Spišského Podhradia

Autor: TASR-František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali