Koľkých z nás obetujú naši politici v mene peňazí za covid?
icon

Koľkých z nás obetujú naši politici v mene peňazí za covid?

07. januára 2022iconiconicon

Bratislava 7. januára 2022 (HSP/Foto:Pixabay)

Česká námestníčka ministra zdravotníctva pri presviedčaní o potrebe očkovania to povedala jasne: „Politici rozhodnú, koľko ľudí bude obetovaných. A to na základe rád odborníkov.“

A pridala sa k nej aj podpredsedníčka bratislavskej vlády Veronika Remišová, ktorej vedným odborom je bábkoherectvo, a vo vláde zodpovedá za eurofondy… Nie teda za zdravotníctvo, ale za eurofondy. Teda peniaze z Bruselu. Lebo – ako sa vyjadril známy právnik Peter Weiss, „existujú indície, že ak Slovensko v dohľadnom čase nedosiahne 75%-nú úroveň zaočkovanosti, Hegerova vláda nebude môcť čerpať miliardy z tzv. fondu obnovy EÚ… Nesplnenie tohto cieľa vážne nahlodalo hladký chod korupčného mechanizmu na úrovni celej EÚ. V prípade fondu obnovy, 6-tich miliárd eur, totiž vôbec nejde o verejné zdravie, ale predovšetkým o rozdelenie budúcich peňazí medzi vazalov a mecenášov spôsobom, aby boli národné štáty zadlžené do tej miery, že sa zo svojich dlhov už nikdy nevyhrabú. Tých šesť miliárd eur bude totiž treba vrátiť!“

Ak teda Remišová vyhlásila, že „Slovensko nemôže byť rukojemníkom ľudí, ktorí sa slobodne rozhodli, že sa nedajú zaočkovať,“ nemiešala sa do Lengvarského záležitostí, ale len potvrdila, že ide – ako vždy – o peniaze až na prvom mieste. A šéfka Za ľudí sa odvolala na – odborníkov. „Spoločnosť sa musí prispôsobiť a predovšetkým ľudia musia využívať výdobytky vedy, ktoré ich chránia pred ťažkým priebehom choroby… Dnes máme k dispozícii vedecké poznatky, ktoré sú výdobytkom obdivuhodného úsilia vedcov a celej komunity talentovaných ľudí. Vakcína chráni pred ťažkým priebehom choroby a každý občan na Slovensku má k nej neobmedzený a bezplatný prístup. A to aj napriek neochote niektorých občanov chrániť sa pred chorobou a napriek spiatočníckym postojom niektorých politických činiteľov k vede a k vedeckým poznatkom…“

Reklama

Inými slovami je čas „nechať sa pichnúť.“ Lebo veď toto je jediná rada konzília odborníkov, zrejme oných vedcov, ktorým odporúča veriť Remišová, rovnako ako Čaputová.

Zvuk: Čaputová odkazuje na vedcov

Reklama

Takže veda versus „spiatočnícke postoje k vede a vedeckým poznatkom.“ Treba zrejme neustále a dookola dávať vedľa seba argumenty jedných a druhých. Aby si ľudia mohli slobodne vypočuť a prečítať názory takpovediac „vakcínofilov“ a „vakcínofóbov“.

Stanoviská „našich vedcov“ typu Sabaka a spol. poznáme: čím skôr sa dajte pichnúť. A čo hovoria iní vedci, ktorí nemali to šťastie patriť do radov nášho konzília odborníkov? Napríklad nositeľ Nobelovej ceny za virológiu, Francúz Luc Montagnier.

Zvuk: Montagnier

Očkovanie je vedecká i lekárska chyba. Je to neprijateľná chyba. Ukážu to učebnice dejepisu, pretože práve očkovanie vytvára mutácie. Pre čínsky vírus existujú protilátky vytvorené vakcínou. Čo vírus robí? Zomrie, alebo si nájde iné riešenie. Nové mutácie sú produktom a výsledkom očkovania. Vidíte to v každom štáte, je to to isté. Po krivke očkovania nasleduje krivka úmrtí. Pozorne to sledujem a v ústave robím pokusy s pacientmi, ktorí onemocneli koronou po očkovaní. Ukážem vám, že vytvárajú mutácie, ktoré sú voči vakcíne odolné. Mali by sme v priebehu pandémie očkovať? – pýta sa redaktor. – To je nemysliteľné. Oni mlčia. Mnoho ľudí to vie, epidemiológovia to vedia. Práve protilátky, ktoré vírus produkuje, umožňujú infekciu zosilniť. Hovoríme tomu Antibody Dependent Enhancement (ADE), čo znamená, že protilátky zvýhodňujú určitú infekciu, protilátka sa naviaže na vírus, od tej chvíle má receptory, protilátky, máme ich v makrofágu, atď. Ten do vírusu pichne, ale nie náhodou, ale vďaka tomu, že vírusy sú naviazané na protilátky. Je jasné, že nové mutácie vznikajú selekciou sprostredkovanou protilátkami v dôsledku očkovania.“

Takže zhrnieme: Očkovanie v priebehu pandémie je podľa nositeľa Nobelovej ceny za virológiu, Francúza Luca Montagniera, nemysliteľné.

Reklama

A lekár, ktorý bol nominovaný na prezidentskú medailu slobody i na Nobelovu cenu za mier, Vladimír Zelenko, dopĺňa:

Zvuk: Zelenko 1

„Viete, covid-19 je umelo vytvorená biologická zbraň, s čím všetci súhlasia. A má veľmi podlý účel. Tým účelom je vytvoriť globálny strach a paniku…“

Tento vzácny lekár a zároveň newyorský rabín tiež verejne odhalil 10. decembra 2021 – podľa jeho slov – „satanistickú depopulačnú agendu“.

Zvuk: Zelenko 2

Reklama

„Elita si myslí, že je vyvinutá. Ja si myslím, že sú to zdegenerovaní pohania, skazení pohania. A veria tomu, že kvôli svojmu bohatstvu, moci a intelektuálnej nadradenosti – tak uvažujú, majú právo rozhodovať, koľko by nás malo byť na planéte, ako dlho by sme mali žiť, kto by mal byť slobodný a tak ďalej. A tak, pokiaľ si to všímate, prvá vec, ktorú sa usilujú urobiť v akejkoľvek totalitnej diktatúre, je zbaviť sa miest uctievania Boha. Je to veľmi jednoduché. Prečo? Pretože, keď sa klaniam Bohu, nebudem sa klaňať im.

A tak to, čo sa deje, mechanizmus, ktorý používajú, je strach. Existuje globálna masová psychóza, ku ktorej táto zvrátená zver použila médiá a vytvorila falošný naratív, ktorý nás doviedol k životu v chronickej úzkosti, strachu a ľudskej izolácii.

Odvrátiť sa od zlého je veľmi jednoduché: Nepodliehajte strachu. Nijako sa neizolujte od ľudí, ktorých milujete. Nenechajte si dať smrtiacu injekciu. Robte dobro – to znamená, že keď ste nedajbože v kategórii s vyšším rizikom, užívajte vitamíny, začnite s liečbou hneď prvý deň. Nepočúvajte vražedné organizácie na čele so Svetovou zdravotníckou organizáciou WHO. Sú to nepriatelia ľudí. Nepočúvajte ich rady, pretože ich rady sú rozsudkom smrti! Hovoria vám, aby ste liečbu odkladali. Nerobte to! 93% ľudí zaočkovaných proti covidu umiera predčasne.

Dr. Michael Yeadon, bývalý viceprezident spoločnosti Pfizer, mi osobne povedal, a tiež to povedal v médiách, že na každé dieťa, ktoré zomrie na covid, ich zomrie sto na vakcínu. Zopakujem to, na každé dieťa, ktoré by zomrelo na covid, zomrie sto detí na vakcínu! Inými slovami, vakcína je pre deti stokrát smrteľnejšia. Dovoľte mi, aby som sa vás spýtal, aký je rozdiel, keď podrežem dieťaťu hrdlo a hodím ho do sopky alebo z útesu, alebo mu vstreknem jedovatú smrtiacu tekutinu, ktorá má stonásobne vyšší faktor smrteľnosti ako vírus, pred ktorým sa údajne snažia deti chrániť? Je to detská obeť. Takže musíme odmietnuť modlárstvo, pohanstvo, detské obete, pretože to je to, čo sa teraz deje. Toto je biblická vojna. Toto je vojna, ktorá prebieha od samého počiatku stvorenia. A teraz sa prejavila na bojisku covidu a jedovatých smrtiacich injekcií…“

Toto sú vyjadrenia dvoch vedcov, jedného nositeľa Nobelovej ceny a druhého kandidáta. Naši odborníci buď o nich nevedia, alebo nechcú vedieť. Predsa by strmhlav nepodporovali očkovanie zdravých a nevinných detí od 5 do 11 rokov! Máme teda veriť tým „vedcom“, ktorí radia našej i českej vláde? Koľkí z nich ašpirujú na Nobelovu cenu?

Keďže Vladimír Zelenko je aj lekárom a zároveň rabínom, všimnime si aj duchovný rozmer jeho vystúpenia v porovnaní s vyhláseniami našich, ale aj českých katolíckych hierarchov. Ich postoje sú totálne opačné. Naši vyzvali svojich veriacich, aby sa dali zaočkovať! Ako by ich nielen podľa Zelenka poslali na – jatky! A dokonca hovorca KBS Kramara vyhlásil, že odmietnuť očkovanie – podotýkame s nemorálnou vakcínou, vytvorenou na báze umelo potratených detičiek – nie je dôvodom na výhradu svedomia!

Šokujúce vyhlásenie slovenských biskupov slovami ich hovorcu si všimli vo svete. Pre konzervatívny katolícky portál Church Militant sa vyjadril britský doktor a bioetik Dr. Niall McCrae: „Ako medicínsky etik som zhrozený, že slovenskí biskupi odmietajú koncept výhrady svedomia. Ak dôjde k takémuto potláčaniu svedomia, stratíme viac než len zaužívané princípy medicíny ako aj princíp v prvom rade neškodiť. Stratíme tiež to, čo znamená byť človekom. Všade tam, kde je riziko, musí byť možnosť voľby. A prelát by mal vždy zaobchádzať s každým zo svojich veriacich ako s jedinečným stvorením, ako je to aj v očiach Stvoriteľa.“

Na rezignované vyhlásenie o tom, že spojitosť s potratom je natoľko vzdialená, že nik zaočkovaný tak nepácha hriech a že vo svete nie je možné dosiahnuť absolútnu nespojitosť s hriechom, McCrae rozhorčene dodáva: „Vzhľadom na históriu výhrad vo svedomí slovenskí biskupi dali najavo otrasnú neznalosť samotného konceptu, ktorý odmietajú. Títo puritáni Covid kultu chcú, aby každý na planéte dostal nedostatočne otestované mRNA vakcíny bez ohľadu na informovaný súhlas, kontraindikácie či filozofické a duchovné dôvody na odmietnutie. Pre nich už nie sú naše telá posvätné. Už nie sú chrámom Ducha Svätého ale napichávacím vankúšom pre farmakoncerny,“ komentoval mimoriadne ostro McCrae.

Americký portál Church Militant ďalej pripomína, že len očkovaní veriaci mohli byť účastní sv. omše celebrovanej pápežom Františkom v septembri počas jeho návštevy na Slovensku a že táto podmienka bola výsledkom dohody ministra zdravotníctva Lengvarského s predsedom KBS arcibiskupom Zvolenským.

Naši duchovní vodcovia hlboko upadli, my však nemáme dôvod ich práve v tom nasledovať. Mohli a mali by sme ich nasledovať v uctievaní Stvoriteľa, Matky Božej, našej Patrónky, a nie v starostlivosti o svetské „dobro“, ktoré nám tak vehementne diktujú… Kto vlastne? Zopakujme, ako výstrahu, vyhlásenie českej námestníčky ministra zdravotníctva, ktoré odznelo v nekonšpiračnej TV CNN Prima News.

Reklama

Zvuk: Koriak Vašáková

Nedajme sa pomýliť takzvanými odborníkmi a ich „hovorcami“. Verme skutočným odborníkom! Nevieme, kam zaradiť MUDr. Daniela Dražana z Českej vakcinologickej spoločnosti, ktorý hovorí: „Tretia dávka očkovania zvyšuje ochranu pred smrťou až dvadsaťnásobne. Ďalej potom štvrtá dávka zaistí nehorľavosť, piata neprestrielnosť, po šiestej dávke možno prechádzať múrom, siedma umožní levitovať, ôsma zaručí neviditeľnosť a po deviatej dávke nastupuje jasná nesmrteľnosť.

Verte, alebo neverte.

Dagmar Vanečková

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

Včera 20:08

Duchovný vodca Iránu ajatolláh Alí Chameneí tvrdí, že pokračujúce snahy o normalizáciu vzťahov medzi Izraelom a arabskými krajinami nevyriešia krízu na Blízkom východe. Chameneí to uviedol v stredu v reakcii na vyhlásenie šéfa americkej diplomacie Antonyho Blinkena, ktorý v pondelok uviedol, že Washington má pripravený “bezpečnostný balík” pre Saudskú Arábiu, ktorý Rijádu ponúkne, ak znormalizuje svoje vzťahy s Izraelom.

Včera 19:03

USA presunuli časť vojenského personálu z Čadu do Nemecka, tvrdí vojenský predstaviteľ.

Včera 18:57

Netanjahu na stretnutí s Blinkenom povedal, že sa nevzdá operácie IDF v Rafahu, informoval denník The Times of Israel.

Izraelský premiér predtým povedal, že operácia v južnej časti pásma Gazy sa uskutoční bez ohľadu na to, či sa uzavrie dohoda o prepustení rukojemníkov.

IDF plánujú nasadiť jednotky v Rafahu na hranici enklávy s Egyptom s cieľom zničiť Hamas. Podľa OSN tam žije viac ako 1,45 milióna palestínskych utečencov.

Antony Blinken Benjamin Netanjahu
Na snímke Antony Blinken a Benjamin Netanjahu
Včera 18:36

Gruzínsky parlament podporil návrh zákona o zahraničných agentoch v druhom čítaní.

„Za“ bolo 83 poslancov, 23 bolo proti. Návrh bol prijatý v druhom čítaní,“ uviedol predseda gruzínskeho parlamentu.

Teraz sa uskutoční tretie čítanie zákona. Pripomeňme, že proti jeho prijatiu sa pravidelne schádzajú protesty.

Včera 18:16

Britská polícia v stredu zadržala 17-ročného chlapca podozrivého z útoku ostrým predmetom na tri osoby vrátane jedného dieťaťa. K útoku došlo v škole v Sheffielde v severnom Anglicku.

Včera 18:01

Ceny ropy klesli v stredu o viac než dva doláre, pričom cena ropnej zmesi Brent skĺzla k hranici 84 USD za barel (159 litrov). Tlak na ceny komodity vyvinuli najmä najnovšie správy z USA o tom, že ropné zásoby v Spojených štátoch vzrástli omnoho viac, než sa čakalo a než signalizoval odhad Amerického ropného inštitútu (API).

Včera 18:00

V ruskej metropole Moskva v stredu otvorili výstavu západnej vojenskej techniky ukoristenej ukrajinskej armáde počas bojov na Ukrajine.

Včera 18:00

Približne 30 ľudí utrpelo v stredu zranenia, keď sa v blízkosti mesta Kandern na juhozápade Nemecka prevrátila traktorom ťahaná vlečka. Stav desiatich ľudí je vážny.

Včera 17:59

Škótska vláda v stredu v parlamente uspela v hlasovaní o nedôvere. Škótska národná strana (SNP) tým získala príležitosť zvoliť si nového lídra, ktorý nahradí odstupujúceho premiéra Humzu Yousafa.

Včera 17:58

Ukrajina dúfa, že sa jej podarí počas nadchádzajúcej zimy uskladniť vo svojich podzemných zásobníkoch približne 4 miliardy kubických metrov (m3) zemného plynu v prospech európskych podnikov a obchodníkov. Ak by sa jej tieto plány podarilo naplniť, objem uskladneného plynu európskych firiem tak zvýši o 60 %. Uviedol to v stredu šéf ukrajinskej ropnej a plynárenskej spoločnosti Naftogaz Olexij Černyšov.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke Anton Krištín z Ústavu ekológie lesa SAV ukazuje deťom vrchárku červenkastú na Borovej hore pri Zvolene

Autor: TASR - Ján Krošlák

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Marek Brna

Matúš Pestrý

Marian Kotleba

Milan Šupa

Ivan Štubňa

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali