Futbal: SFZ zabezpečil prípravkám lopty, Hasprún: "Minule bránky, teraz lopty"

Futbal: SFZ zabezpečil prípravkám lopty, Hasprún: "Minule bránky, teraz lopty"

Bratislava 4. októbra (TASR) – Slovenský futbalový zväz (SFZ) tento týždeň začal s distribúciou futbalových lôpt pre futbalové kluby regionálnych zväzov, ktoré zahŕňajú futbalové prípravky do 9 rokov. Osemdesiat klubov (11 klubov BFZ, 30 ZsFZ, 16 SsFZ, 23 VsFZ) prevezme spolu 680 lôpt veľkosti č.3., každý klub tak obdrží minimálne 8 kusov. Cena jednej lopty je 15 eur, celková suma presahuje čiastku 10.000 eur.

"Slovenský futbalový zväz nedávno dodal pre vybrané kluby futbalové bránky, teraz podporí 80 mládežníckych klubov futbalovými loptami," citovala oficiálna internetová stránka SFZ manažére mládeže a rozvoja Martina Hasprúna.

SFZ začal s distribúciou v stredu 2. októbra rozposlaním lôpt pre Východoslovenský futbalový zväz a Stredoslovenský futbalový zväz. Rozvoz lôpt pre kluby Bratislavského futbalového zväzu začal vo štvrtok, prvou zastávkou bola návšteva FK Inter Bratislava na Drieňovej ulici za prítomnosti trénera U11 Romana Anguša. "Snažíme sa pracovať s mládežou najlepšie ako dokážeme v daných podmienkach. Vítame akúkoľvek pomoc a touto cestou ďakujeme Slovenskému futbalovému zväzu za podporu mládežníckeho futbalu v našom klube," povedal tréner Anguš.

Dopiatka by už mali všetky kluby disponovať prideleným počtom lôpt. "Lopty na východné a stredné Slovensko putujú odvčera poštou, zvyšným klubom privezieme lopty osobne," povedal smerom k distribúcii koordinátor grassroots SFZ Vladimír Lupták. "Čakajú nás dva dni cestovania po Bratislave a západnom Slovensku, verím, že termín dodania stihneme načas," dodal krátko pred odjazdom do ďalších klubov Vladimír Lupták.

Reklama

Zoznam klubov, ktoré obdržia futbalové lopty SFZ. Podmienkou udelenia bolo evidovanie futbalovej prípravky hráčov do 9 rokov:

Reklama

Futbalové prípravky BFZ:

FA Bratislava

ŠKP Inter Dúbravka

FK Šamorín Hamuliakovo

FC Ružinov Bratislava

Reklama

LP DOMINO Bratislava

FK Rača

ŠK SFM Senec

FK Inter Bratislava

FKM Karlova Ves

Reklama

FC Petržalka 1898

ŠK Slovan Bratislava

Futbalové prípravky ZsFZ:

TJ Spartak Myjava

FK Tempo Partizánske

AFC Nové Mesto nad Váhom

FK Púchov

MFK Dubnica nad Váhom

MŠK Považská Bystrica

Reklama

FC Baník Horná Nitra

FK Spartak Bánovce nad Bebravou

FK Močenok

FC ViOn Zlaté Moravce (Vráble)

KFC Komárno

Reklama

FK Výčapy Opatovce

FK Slovan Duslo Šaľa

FKM Nové Zámky

MŠK Štúrovo

FK Sládkovičovo

Reklama

FK DAC 1904 Dunajská Streda

FK Slovan Galanta

FK 2007 Dunajská Streda

MŠK Thermál Veľký Meder

FC ViOn Zlaté Moravce "A"

PFK Piešťany

FK Senica

Reklama

MFK Topoľčany

FK Slovan Hlohovec

FK Slovan Levice

ŠKF Sereď

Čermánsky FK Nitra

FK Skalica

FK Lokomotíva Trnava

Reklama

Futbalové prípravky SsFZ:

FK Dukla Banská Bystrica

JUPIE Podlavice

MFK Lokomotíva Zvolen

ŽP Šport Podbrezová

FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa

Reklama

MFK Revúca

MFK Strojár Krupina

MŠK Rimavská Sobota

ŠKP Detva

MFK Ružomberok

MŠK Námestovo

MFK Tatran Liptovský Mikuláš

Reklama

MŠK FOMAT Martin

FK Čadca

MFK Dolný Kubín

ATTACK Vrútky

Futbalové prípravky VsFZ:

FK Svit

Reklama

FK Spišská Nová Ves

MFK Stará Ľubovňa

MFK Košice

MFK Zemplín Michalovce

1. FC Tatran Prešov

Reklama

Partizán Bardejov

MŠK Tesla Stropkov

FC Lokomotíva Košice

SAFI Prešov

FAMT Prešov

KAC Jednota Košice

FK Slavoj Sečovce

FK Šaca

FK Galaktik Košice

FK Junior Košice

ŠK FUTURA Humenné

Slavoj Trebišov

MFK Snina

Lučivná

BENECOL Košice

Reklama

FK Čaňa

FK Kamenica

Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

07:52

Súd v ruskej exkláve Kaliningrad vo štvrtok odsúdil novinára Michaila Feldmana na dva roky odňatia slobody za kritiku ruskej vojenskej ofenzívy na Ukrajine. Polícia v Moskve počas 24 hodín zadržala ďalších piatich reportérov, informuje agentúra AFP.

07:30

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí. 

Podľa policajného hovorcu autobus prevážal študentov strednej odbornej školy vo Warburgu. Vracali sa z výletu v Anglicku.

07:20

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke sa stal v pondelok 25. marca fatálny incident. Personál vykonal potrat zdravej žene v štvrtom mesiaci tehotenstva, pretože si splietol pacientky. Vo štvrtok to potvrdila tlačová hovorkyňa nemocnice Eva Stolejda Libigerová. Prípadom sa zaoberá polícia, informoval portál iDNES.cz.

Tehotná žena išla na bežnú kontrolu, kým druhej žene mali lekári urobiť zákrok, ktorý sa vykonáva napríklad pri liečbe chorej maternice, ale je možné ním tiež ukončiť tehotenstvo.

07:00

Francúzsky prezident Emmanuel Macron vo štvrtok vyhlásil, že členovia skupiny G20 sa budú musieť zhodnúť, či pozvú ruského lídra Vladimira Putina na novembrový summit v Brazílii. Informovala agentúra AFP.

Brazília sa postavila proti snahe izolovať a potrestať Rusko za jeho inváziu na Ukrajinu a tvrdí, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a západné krajiny nesú časť viny za vojnu.

06:40

Francúzske úrady počas uplynulých dní v rámci rozsiahlych policajných razií vo viacerých mestách zadržali 1357 osôb podozrivých z drogovej trestnej činnosti. Vo štvrtok to v meste Dijon vyhlásil francúzsky minister vnútra Gérald Darmanin. Informovala agentúra DPA.

06:30

V Juhoafrickej republike (JAR) sa vo štvrtok zrútil z mosta do rokliny autobus a následne začal horieť. Pri nehode zahynulo 45 ľudí, informovala agentúra AFP.

Nehodu na juhu Afriky prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Včera 20:26

Spojené štáty vo štvrtok odsúdili ruské veto, ktorým Moskva na pôde Bezpečnostnej rady OSN zablokovala predĺženie dohľadu expertov OSN nad dodržiavaním sankcií zavedených voči Severnej Kórei.

Včera 20:20

Nemecký tenista Alexander Zverev postúpil do semifinále dvojhry na turnaji ATP 1000 v Miami. Vo štvrťfinále zdolal v pozícii nasadenej štvorky Maďara Fábiána Maroszána 6:3, 7:5.

Včera 20:07

Jozef Bíreš končí na pozícii ústredného riaditeľa Štátnej veterinárnej a potravinovej správy (ŠVPS) SR. Jeho presný dátum odchodu má byť dohodnutý dodatočne.

Včera 20:04

Medzinárodný súdny dvor (MSD) vo štvrtok nariadil Izraelu prijatie viacerých opatrení v súvislosti so zlou situáciou v Pásme Gazy. Prikázal otvoriť ďalšie pozemné hraničné priechody s cieľom umožniť prísun potravín, vody, pohonných hmôt a ďalších zásob do tejto vojnou zničenej palestínskej enklávy.

Včera 19:11

Ceny ropy vo štvrtok po dvoch dňoch poklesu ožili a vzrástli. Investori očakávajú totiž napätejšie dodávky. Vychádzajú pritom z predpokladu, že najväčší svetoví producenti z aliancie OPEC+ budú pokračovať v doterajšej politike obmedzovania ťažby.

Včera 19:04

Vo štvrtok skoro ráno sa na ulici v rímskej štvrti Quadraro vytvorila diera v zemi s priemerom a aj hĺbkou desať metrov, ktorá pohltila dve zaparkované autá, informovali talianske médiá s odvolaním na miestnu políciu.

Včera 19:04

Ruský prezident Vladimir Putin šíri propagandu, ak tvrdí, že Moskva zostrelí akúkoľvek stíhačku F-16 dodanú Ukrajine Západom, dokonca aj na letiskách NATO, vyhlásil vo štvrtok taliansky minister zahraničných vecí a vicepremiér Antonio Tajani.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Gaucho alebo juhoamerický kovboj kúpe koňa počas festivalu ródea Criolla Week v Montevideu v Uruguaji

Autor: AP/Matilde Campodonico

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Marek Brna

Viktor Pondělík

Miro Majerník

Pavel Jacz

Vanda Rybanská

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali