Podľa moderátora RTVS Michala Havrana je normálna rodina v zložení otec + matka neonacistickou predstavou o rodine

Podľa moderátora RTVS Michala Havrana je normálna rodina v zložení otec + matka neonacistickou predstavou o rodine

Bratislava 31. marca 2021 (HSP/Foto:Pixabay,TASR-Pavel Neubauer,Martin Baumann)

 

Liberálneho fanatika a moderátora RTVS a novinára v jednom, Michala Havrana, poriadne vytočilo hlasovanie v parlamente o normálnej rodine v zložení muž + žena. Podľa Havrana je takýto návrh ústavného zákona neonacistickou predstavou o rodine

rodina
Ilustračné foto

Žijeme v totálne chorej dobe. Nie kvôli Covidu, ale kvôli morálnemu úpadku. To, čo bolo ešte pred pár desaťročiami/rokmi úplne normálne, je dnes prezentované ako niečo zlé, nemoderné, zastaralé, stredoveké.

Reklama

A naopak, to čo bolo ešte donedávna brané ako zvrátenosť, je dnes liberálnymi elitami prezentované ako niečo progresívne, pokrokové a normálne.

 

Reklama
Návrh zákona o normálnej rodine rozčúlil liberálnych novinárov

Liberálnych novinárov, ktorí tvoria verejnú mienku na Slovensku, najnovšie zdvihlo zo stoličiek hlasovanie v parlamente o tak normálnej veci, akou je normálna rodina tvorená mužom, ženou a deťmi.

Kotlebovci navrhli, aby do Ústavy bola pridaná jasná definícia rodiny. Muž je otcom a žena je matkou. Zákon by tiež nedovoľoval vychovávať detí homosexuálnymi pármi.

Marian Kotleba
Na snímke poslanec Národnej rady (NR) SR Marian Kotleba (ĽSNS)

Aj keď v súčasnosti adopcie detí homosexuálnymi pármi nie sú dovolené, mnohí homosexuáli dnes obchádzajú zákon tým, že si “urobia” deti s opačným pohlavím (lebo inak to nejde), a následne si dieťa zoberú a vychovávajú ho so svojim homo-partnerom.

Takéto deti potom veľmi trpia, pretože nemajú pri výchove jasný vzor otca a matky a sú zmätené, čo je vlastne normálne a čo nie. Pri takejto neštandardnej výchove je tiež väčšia pravdepodobnosť, že sa z takéhoto dieťata stane homosexuál. Dvaja muži alebo dve ženy nikdy nedokážu (po nemateriálnej stránke) dať dieťatu do života to, čo otec a matka.

Zákon o ochrane tradičnej-normálnej rodiny síce neprešiel, no okrem kotlebovcov a odídencov od Kotlebu, zaň hlasovali aj mnohí koaliční poslanci, čo do nepríčetna rozčúlilo liberálno-korporátne médiá.

Reklama

Tie spustili okamžite hon na poslancov OĽaNO a Sme rodina, ktorí si dovolili takúto “nehoráznosť”, akou bolo hlasovanie o normálnosti. Korporátne médiá sú totiž súčasťou hybridnej vojny západných (v niektorých prípadoch aj domácich) oligarchov, ktorí chcú zmeniť verejnú mienku na Slovensku v prospech svojich zvrátených “hodnôt.”

Samozrejme, niektorí novinári to robia aj z vlastného presvedčenia. Sú tzv. užitočnými idiotmi takýchto záujmov. Jedným z najznámejších liberálnych fanatikov je moderátor RTVS, Michal Havran, ktorého si platíme z našich daní.

 

Havran sa opustil

Havran je zároveň komentátorom penťáckeho plátku denníka SME, v ktorom podáva svoje názory ďalej. Samozrejme, nemohol vynechať ani “kauzu” hlasovania koaličných poslancov za ochranu normálnej rodiny.

Michal Harvran
Na snímke Michal Havran

Liberálny propagandista Havran vo svojom článku s názvom “Nie sme rodina, pani Šofranko”, útočí na koaličných poslancov, najmä na spomínanú pani Šofrankovú (bola jednotkou na kandidátke OĽaNO).

Reklama

Havran v úvode vysvetľuje, že aj homosexuáli majú vlastné biologické deti – že ich neuniesli, neobjednali si ich cez internet, ani si ich nedali vyrobiť z látok obsiahnutých vo vakcínach, ani im nepadli zo zrniek saharského piesku.

Tu musíme uznať, že Havran má pravdu. Ani sám si však zrejme neuvedomil, že týmto konštatovaním vlastne vyvrátil svoju predstavu, že homosexualita je prirodzená a úplne normálna. Aj homosexuáli totiž na to, aby mali deti, musia vykonať ten “strašný” sexuálny styk s opačným pohlavím. Musia sa teda zahrať aspoň na istý potrebný čas na heterosexuálov. Inak to jednoducho nejde. Boh/príroda to tak zariadil/a.

Už len z tohto logicky vyplýva, že nie je prirodzené, aby dieťa vyrastalo v homosexuálnej “rodine.”

 

Havran: Otec + matka je neonacistická predstava o rodine

Havran následne vyslovil “zaujímavú” myšlienku. Poslanci, ktorí hlasovali za návrh zákona o ochrane rodiny, v ktorom sa prirodzene žena označuje za matku a muž za otca, majú vlastne neonacistické myšlienky: “Šofranko a jej kolegovia hlasovali v 21. storočí za neonacistickú predstavu o rodine, pretože sa im táto predstava páči a samotná Šofranko na svojom oficiálnom statuse napísala, že sa necíti byť fašistkou, ale proste hlasuje s tými ľuďmi „iba v hodnotových otázkach“.”

pár
Ilustračná snímka

Moderátor RTVS vysvetľuje ďalej: “Tradičná rodina v neonacistickom ponímaní je ideologickou montážou. Nehovorí nič ani o tradíciách, ani o rodine. Jej cieľom, pani Šofranko, je vytvoriť zdanie, že existuje nejaká lepšia, kvalitnejšia rodina, uzavretá pre ostatných, do ktorej sa nikto nedostane. V sociológii sa takýmito slovami – hierarchia kultúr – hodnotí fašistické a nacistické myslenie. V politike je to obyčajný, prašivý nacizmus, ktorý má rovnako nekresťanské základy a motivácie ako paškvil, za ktorý ste zdvihli ruku.”

Nevedno, či vôbec existuje nejaký komentár Michala Havrana, kde by nespomenul fašistov, alebo neonacistov. Označovať však ľudí, alebo poslancov, ktorí podporujú normálnu, prirodzenú rodinu, v zložení otec+matka, za neonacistov, je už skutočne za hranicou príčetnosti.

Na Havrana a jemu podobných liberálnych propagandistov zrejme platí známy výrok, ktorý sa pripisuje Winstonovi Churchillovi: “Fašisti budúcnosti sa budú nazývať antifašistami.”

Povedzme si otvorene, čo je cieľom takýchto útokov propagandistov. Ide o to zastrašiť poslancov parlamentu, aby sa v budúcnosti už viac nikdy nepokúsili hlasovať podľa svojho vedomia a svedomia. Presne, ako to robili fašisti a nacisti v 30-tych a 40-tych rokoch minulého storočia. Zastrašovať svojich oponentov, aby si už nikdy viac nedovolii otvoriť ústa, prípadne, aby sa báli za niečo normálne a prirodzené zahlasovať. A aby sa už viac nikdy nepokúsili zastaviť súčasný progresívny trend akceptovania sexuálnych zvrhlostí.

Čo nám liberáli/skutoční fašisti zakážu nabudúce? Nebudeme môcť hovoriť o tom, že pedofília, nekrofília, zoofília a ďalšie sexuálne deviácie sú zlé? Kam tento svet speje?

Reklama

Samuel Gdovin

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

17:33

Palestínska samospráva prehodnotí svoje bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi po tom, ako USA v Bezpečnostnej rade vetovali plné členstvo Palestíny vo svetovej organizácii. Uviedol to palestínsky prezident Mahmúd Abbás.

17:12

 Dánske letisko Billund evakuovali v dôsledku vyhrážky bombou. Polícia vyzvala verejnosť, aby sa k letisku nepribližovala.

17:07

16:59
Hlavný veliteľ ruského námorníctva admirál Alexander Mojsejev pricestoval s delegáciou do Číny, kde sa zúčastní na 19. námornom sympóziu v západnom Tichomorí, informoval odbor informácií a masovej komunikácie ruského ministerstva obrany.
16:41

Úrady v ruskej Kurganskej oblasti nariadili evakuácie v niekoľkých okresoch pre stúpajúce hladiny riek.

16:33

Na väčšine Slovenska hrozí počas najbližšej noci a nedeľňajšieho skorého rána mráz, ktorý môže poškodiť vegetáciu nižšieho vzrastu. Upozorňuje na to Slovenský hydrometeorologický ústav vo vydanej výstrahe prvého stupňa.

16:15

V Rafahu na juhu Pásma Gazy zabila izraelská armáda počas nočných útokov deväť členov palestínskej rodiny, informoval tamojší úrad civilnej ochrany.

15:30

Izraelské bezpečnostné sily zabili počas útoku v okolí utečeneckého tábora Núr Šams na palestínskom západnom brehu Jordánu desať militantov, informovala izraelská armáda.

14:59

Avizovaná novela legislatívy týkajúcej sa regulácie obchodných reťazcov či zavádzajúca pre ne osobitný odvod nemá ešte konečnú podobu.

14:58

Približne štvrtina britských detí vo veku od päť do sedem rokov vlastní inteligentný telefón. V rovnakej vekovej skupine zároveň 38 % detí navštevuje komunikačné platformy, ako sú TikTok, Instagram a Whatsapp, napriek pravidlám, podľa ktorých musia mať používatelia minimálne 13 rokov, oznámil britský regulačný úrad pre telekomunikácie Ofcom.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke matka Xena v ZOO v Košiciach

Autor: FOTO TASR-František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali