PD: Noční vlci nie sú hrozba pre SR, hrozbou pre túto krajinu sú politici, ktorí ignorujú fakt, že občania majú nízke mzdy, zdevastované zdravotníctvo a štát ide radšej nakupovať stíhačky F16 za 1,6 miliardy eur

PD: Noční vlci nie sú hrozba pre SR, hrozbou pre túto krajinu sú politici, ktorí ignorujú fakt, že občania majú nízke mzdy, zdevastované zdravotníctvo a štát ide radšej nakupovať stíhačky F16 za 1,6 miliardy eur

Bratislava 25. júla 2018 (HSP/Foto:PD)

 

Strana Priama Demokracia iba s údivom pozoruje besnenie niektorých poslancov NR SR, ako dezinformačne a účelovo plašia tento národ Nočnými vlkmi a prekrývajú skutočné ťažkosti tejto spoločnosti.

Na snímke predseda strany Priama Demokracia JUDr. Marek Géci

„Naša krajina je členom EÚ a naši občania poberajú doslovne podradné mzdy v porovnaní s tým, ako kvalitne a odborne vykonávajú svoju prácu. Matky s deťmi a mladé rodiny stoja pred otázkou ako ďalej, zostať v tejto krajine a pracovať za nízku mzdu, alebo odísť do zahraničia a zostať žiť tam v lepšom sociálnom systéme? Naši seniori za desiatky odpracovaných rokov žijú na pokraji chudoby, kedy len ťažko dokážu poplatiť základné účty a nemôžu vôbec uvažovať nad variantom, že by si mohli aspoň trochu odpočinúť na zaslúžilom dôchodku ako napríklad dôchodca z Nemecka, Rakúska, ktorý si zo svojho dôchodku dokáže platiť luxusné pobyty v zahraničí a len málokedy vidieť prísť do Slovenských liečebných kúpeľov dôchodcu z Nemecka na horšom vozidle, ako je stredná trieda nemenovaných nemeckých továrenských značiek. Naše zdravotníctvo je dlhodobo podfinancované a pacienti s ťažkými ochoreniami sa namiesto sústredenia na liečbu, musia preháňať po poisťovniach a riešiť preplácanie liečby a rôzne posudzovanie, či mu daná poisťovňa preplatí formu liečby, ktorá im môže zachrániť život, alebo nie. Áno aj to je realita nášho zdravotníctva. Takto môžeme pokračovať, či ide o školstvo, poľnohospodárstvo atď. Preto sa pýtame napríklad pána poslanca Budaja, načo to besnenie ohľadom motorkárov z Ruska? Načo to divadlo pokiaľ tu máme všetky tieto ťažkosti ako popisujeme? Prečo pán Budaj nezvolal tlačovku k nákupu stíhačiek F16 a nepovedal nie, tu je potrebné dať peniaze chorým do zdravotníctva a nie do F16? Odpoveď je jednoduchá, pretože politici tejto éry vedia iba vyplakávať a používať verejnú mienku a dezinformovať hlavne vtedy, kedy sa im to hodí a dokážu prekrývať jednu tému pre nich inou vhodnou témou. My v strane PD odporúčame politikom, čo dezinformujú o Nočných vlkoch, aby si zmapovali koľko základní NATO je v EÚ, a čo tam vykonávajú a týmto sa nezaoberajú, to je legitímne? Bohužiaľ je, nakoľko to je tak nastavené v tomto režime. Preto ak napríklad skupina motorkárov z Ruska niekedy nejak poruší zákony našej krajiny, orgány činné v trestnom konaní budú a môžu konať, preto podobné senzácie ako produkujú politici tipu pána Budaja, sú divadlo, ktoré iba prekrýva skutočné kauzy a problémy tejto spoločnosti a každý triezvy človek to musí považovať za výsmech, ak motorkárov z Ruska, čo doposiaľ nič zlé nespravili na našom území,  tu rozoberajú politici ako hrozbu a neriešia skutočné problémy ľudí,“ uviedol predseda strany Marek Géci.

Reklama

Redakciu informoval Marek Géci, predseda strany Priama Demokracia – PD.

 

Reklama

Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

18:14

Obyvatelia Slovenska plánujú v rámci príprav na veľkonočné sviatky minúť priemerne 97,1 eura. Najviac peňazí majú v úmysle minúť ľudia, ktorí si ich spájajú s kresťanskými tradíciami, ako aj staršie generácie a obyvatelia Prešovského kraja. Vyplýva to z aktuálneho online prieskumu agentúry NMS Market Research, na ktorom sa zúčastnilo 1030 respondentov.

18:13

Dvaja ľudia zahynuli po páde do Atlantického oceánu na severnom pobreží Španielska, oznámili vo štvrtok záchranné služby autonómneho spoločenstva Astúria. Ďalšie dve osoby prišli o život v Katalánsku.

18:12

Vo veku 90 rokov zomrel v stredu psychológ Daniel Kahneman, ktorý v roku 2002 získal Nobelovu cenu za ekonómiu.

18:12

Ruské vojenské lietadlo sa vo štvrtok zrútilo do mora pri polostrove Krym. Pilotovi sa podarilo katapultovať.

17:59

Francúzske úrady rozmiestnia počas veľkonočných sviatkov pred všetky katolícke a protestantské kostoly príslušníkov bezpečnostných síl. Reagujú tak na minulotýždňový útok v Moskve.

17:31

Zmeny v tretej verzii novely zákona o verejnom obstarávaní (VO) vytvárajú priestor na korupciu a klientelizmus. Ide napríklad o obmedzovanie právomoci Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) či odvolávanie jeho predsedu bez udania dôvodu. Uviedlo to vo štvrtok opozičné Progresívne Slovensko (PS).

16:57

Francúzske úrady odhalili webovú stránku s falošným náborom francúzskych dobrovoľníkov do vojny na Ukrajine. Oznámilo to vo štvrtok francúzske ministerstvo obrany.

16:42

Rusko vo štvrtok uviedlo, že páchatelia minulotýždňového útoku na koncertnú halu na moskovskom predmestí dostali finančnú podporu z Ukrajiny. Oznámilo tiež zadržanie osoby podozrivej z toho, že pomáhala financovať útočníkov.

16:32

Projekt zabezpečenia verejnej železničnej osobnej dopravy s Ukrajinou využitím širokorozchodnej trate na trase Kyjev – Košice, ktorý schválila vláda na svojom ostatnom rokovaní, považuje KDH za mrhanie peňazí. Uvedenie do prevádzky by si vyžadovalo náklady v miliónoch eur, na čo aktuálne nemá financie ani rezort dopravy, ani Železnice Slovenskej republiky (ŽSR). Vo štvrtok na to upozornilo opozičné KDH.

16:28

Americký Kongres schválil predaj pokročilých raketových systémov Poľsku, uviedol vo štvrtok poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Veľké vlny na pláži Nazare v Portugalsku

Autor: TASR/AP-Michael Probst

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali