Ewa Farna prezradila, ako sa jej podarilo schudnúť. Čo ju naštartovalo?

Ewa Farna prezradila, ako sa jej podarilo schudnúť. Čo ju naštartovalo?

Praha 23. februára 2021 (HSP/Sputnik/Foto:Facebook)

 

Dátum 22. 02 je pre Ewu Farnú, speváčku českopoľského pôvodu, významný hneď z niekoľkých dôvodov a nielen pre ňu. Na svojom instagramovom účte speváčka sľúbila fanúšikom, že prezradí niečo málo o dlho očakávanom hudobnom albume. Oznámila tiež, že s ňou vyšiel rozhovor v časopise Dieta. Ako tieto dve veci súvisia?

Ewa Farna
Na snímke Ewa Farna

Zajtra ma môžete vidieť aj počuť! 22. 2. 2021 je pekný dátum na odtajnenie kúska novej hudby a tak Vám môžem povedať niečo málo o novom singli,uviedla Ewa Farna na svojom účte na Instagrame.

Reklama

Fanúšikovia dlho očakávajú vydanie nového albumu. Aj keď zatiaľ nie je známe, kedy presne jej nový album vyjde, Ewa už niekoľko mesiacov dáva fanúšikom jasne najavo, že sa jeho vydanie pravdepodobne blíži.

 

Reklama

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

 

Reklama

Speváčka tiež uviedla, že 22. februára s ňou vychádza rozhovor v podcaste Follow Your Magic a a tiež časopis Dieta so mnou na titulke, pretože prvý singel sa točí práve okolo tela, prezradila speváčka.

Instagramový účet Ewy Farnej zdobia práve fotografie z titulky časopisu Dieta, ktorý s ňou urobil rozhovor. Telo Ewy Farnej je teraz častou témou, nakoľko speváčke sa podarilo schudnúť, a priznajme, že vyzerá naozaj skvele.

To potvrdzujú aj jej sledujúci na Instagrame, ktorí jej nechali veľa kladných komentárov o tom, že sa fotka naozaj podarila a tiež mnoho smajlíkov vyjadrujúcich obdiv.

V minulosti musela Ewa čeliť kritike a negatívnym narážkam na svoje telo. To však neplatí. S príchodom materstva si speváčka uvedomila mnoho vecí, výrazne schudla a je šťastná. V čom spočíva jej tajomstvo?

Speváčka sa snažila čeliť kritike svojho tela a nepripúšťať si ju blízko k telu, vo svojom songu Mám boky jako skříň si dokonca zo svojej postavy robí srandu. Vnútri ju to však rovnako štvalo. Teraz sa všetko zmenilo, Ewa zhodila prebytočné kilogramy, vyzerá aj cíti sa úplne skvele.

Reklama

Paradoxné je, že k týmto zmenám dospela vďaka tehotenstvu a následnému materstvu.

Keď som videla, ako sa moje brucho obrovsky nafúklo, aby mohlo stvoriť dieťa, keď som si uvedomila, že moje telo odnosilo život, dostalo to úplne nový rozmer, opisuje impulzy vnútorných zmien pre marcové vydanie časopisu Dieta Farna.

Získala som k telu obdiv ako nikdy a chcem sa o neho láskyplne starať a milovať ho také, aké je, dodáva speváčka. Diéty podľa jej slov minulosťou: Mám rodinu a som ešte viac v pokoji než predtým. A tiež som sa konečne vyprdla na všetko, čo som kedy čítala o jedle, a začala viac sledovať seba samú čo mi vyhovuje, čo nie, po čom mám energiu, čo mi ju naopak berie,delí sa o svoje zistenia Ewa.

Idem si svoje priority. To znamená, aby som bola zdravá, cítila sa dobre, jedla kvalitné a skutočné potraviny a páčila sa sama sebe a svojmu chlapovi,spresnila mladá mamička a manželka gitaristu Martina Chobota.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

16:08

Českí meteorológovia vydali vo štvrtok výstrahu pred očakávaným snežením a nízkymi teplotami. Pod nulu by mali klesnúť v noci na piatok takmer na celom území. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) tiež upozornil, že mrazy môžu poškodiť tohtoročnú úrodu na ovocných stromoch či zeleninu, preto ich odporučil chrániť.

16:06

Francúzsky súd v stredu odsúdil 67-ročnú zdravotnú sestru, ktorá okradla francúzsku štátnu zdravotnú poisťovňu o viac než 1,5 milióna eur prostredníctvom žiadostí o fiktívne vyšetrenia.

16:00

Nemecká letecká spoločnosť Lufthansa vo štvrtok predĺžila pozastavenie letov do iránskej metropoly Teherán a libanonského hlavného mesta Bejrút do konca apríla.

15:59

Plánovaná výstavba visutého mosta, ktorý má spojiť Sicíliu s talianskou pevninou, vyvoláva čoraz častejšie protesty miestnych obyvateľov. Po zverejnení plánov na vyvlastnenia v súvislosti s výstavbou sú podľa správy denníka Corriere della Sera “pripravení bojovať” a hrozia, že sa pripútajú k svojim domom.

15:58

Slovensku sa vo štvrtok podarilo predať štátne dlhopisy v celkovej hodnote 635 miliónov eur. O tieto dlhopisy prejavili záujem švajčiarski investori a po 10 rokoch sa tak podarilo SR diverzifikovať portfólio aj do inej meny ako euro. Informovalo o tom vo štvrtok Ministerstvo financií (MF) SR.

15:52

Letisko M. R. Štefánika v Bratislave patrí medzi desať najlepších letísk vo východnej Európe. V ankete najlepších letísk sveta – Skytrax sa v kategórií letísk východnej Európy umiestnilo na 10. mieste. Vo štvrtok o tom informovala hovorkyňa Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Veronika Tóthová.

15:35

Britský princ William sa vo štvrtok účasťou na charitatívnych podujatiach vráti k svojím oficiálnym povinnostiam, ktoré prerušil minulý mesiac, keď jeho manželke Catherine diagnostikovali rakovinu.

15:07

Nová eurofondová výzva z Programu Slovensko za 350 miliónov eur je zameraná na modernizáciu verejnej osobnej dopravy a udržateľnej mestskej mobility v regiónoch. Uviedol to vo štvrtok minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) na tlačovej konferencii.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke zemiaky na vlečke na poli pri Spišskej Belej

Autor: TASR-Adriána Hudecová

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali