Serena Williamsová postúpila do osemfinále turnaja WTA v Ríme

Serena Williamsová postúpila do osemfinále turnaja WTA v Ríme

Rím 11. mája 2016 (TASR/HSP/Foto:TASR-Ettore Ferrari/ANSA via AP Photo)

 

Turnaj WTA v Ríme

Maďarská tenistka Timea Babosová zdolala v 1. kole dvojhry na turnaji WTA v Ríme holandskú súperku Kiki Bertensovú v dvoch setoch 6:1 a 6:4.

Reklama
Americká tenistka Serena Williamsová odvracia loptičku Nemke Anne-Lene Friedsamovej v zápase 2. kola turnaja WTA Italian Open v Ríme
Americká tenistka Serena Williamsová odvracia loptičku Nemke Anne-Lene Friedsamovej v zápase 2. kola turnaja WTA Italian Open v Ríme

Dvojhra – 1. kolo:

Timea Babosová (Maď.) – Kiki Bertensová (Hol.) 6:1, 6:4, Svetlana Kuznecovová (9-Rus.) – Caroline Garciová (Fr.) 7:5, 6:4, Jelena Ostapenková (Lot.) – Kristina Mladenovicová (Fr.) 6:3, 6:1, Mariana Duqueová-Marinová (Kol.) – Monica Niculescuová (Rum.) 6:4, 6:1, Johanna Kontaová (V. Brit.) – Johanna Larssonová (Švéd.) 6:1, 6:2, Eugenie Bouchardová (Kan.) – Jelena Jankovičová (Srb.) 6:4, 2:6, 6:3, Daria Gavrilovová (Aust.) – Sabine Lisická (Nem.) 6:1, 7:6 (3), Christina McHaleová (USA) – Claudia Giovineová (Tal.) 6:1, 2:6, 6:2, Samantha Stosurová (Aust.) – Alison Riskeová (USA) 4:6, 7:6 (5), 6:1, Timea Bacsinszká (11-Švaj.) – Yanina Wickmayerová (Belg.) 6:2, 6:2, Lesia Curenková (Uukr.) – Julia Görgesová (Nem.) 1:6, 7:6 (5), 6:3

Reklama

 

Dvojhra – 2. kolo:

Carla Suarezová Navarrová (8-Šp.) – Teliana Pereirová (Braz.) 6:1, 7:5, Serena Williamsová (1-USA) – Anna-Lena Friedsamová (Nem.) 6:4, 6:3

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

13:58

Európska komisia (EK) v utorok spustila posledné kolo podávania prihlášok v rámci iniciatívy DiscoverEU. Skončí sa v utorok 30. apríla a umožní tisíckam mladých ľudí cestovať po Európe vlakom zadarmo.

13:38

Najdrahšie obedy majú v Trnavskom kraji, kde sa priemerná suma jedného obeda v prvom štvrťroku tohto roka vyšplhala až na 9,60 eura. Najlacnejšie obedy mali naopak v Trenčianskom kraji, kde zákazníci zaplatili v priemere 7,69 eura. V utorok o tom informoval poskytovateľ stravných lístkov a stravovacích kariet, spoločnosť Edenred.

13:38

Napredovanie výstavby diaľničného úseku Ivachnová – Hubová označil v utorok ružomberský primátor Ľubomír Kubáň za dobrú správu. Pripomenul však, že prioritou je aj dopravné prepojenie diaľnice a rýchlostnej cesty R1. Trvalé dopravné zaťaženie totiž podľa Kubáňa trápi Ružomberok každý deň.

13:37

Spomalenie inflácie v eurozóne otvorilo Európskej centrálnej banke (ECB) dvere, aby začala toto leto znižovať úrokové sadzby. Uviedol to v utorok člen Rady guvernérov ECB a guvernér fínskej centrálnej banky Olli Rehn. Zároveň však upozornil, že nepriaznivá geopolitická situácia môže takéto plány zmariť.

13:36

Prebytok zahraničnoobchodnej bilancie eurozóny aj celej Európskej únie (EÚ) vo februári 2024 vzrástol, keďže export sa zvýšil a import klesol.

13:36

Čína a Nemecko majú obrovský potenciál pre obojstranne výhodnú spoluprácu. Povedal to v utorok čínsky prezident Si Ťin-pching nemeckému kancelárovi Olafovi Scholzovi, ktorý je na návšteve v ázijskej krajine.

13:35

Hodnota bodu úrazových dávok sa zvýšila o 9,6 % na 28,60 eura. Oproti minulému roku ide o nárast o 2,52 eura. Informovala o tom v utorok Sociálna poisťovňa (SP).

13:34

Európske banky vyzývajú Európsku úniu (EÚ), aby ich označila za kriticky dôležitý “strategický” sektor. Upozornili pritom, že v stávke je ich konkurencieschopnosť a budúcnosť bloku.

13:34

Finančná správa (FS) prvý aprílový týždeň po celom Slovensku zrealizovala akciu LOTUS, zameranú na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autičkárov. V rámci nej bolo zaistených deväť áut, dom, chata, ako aj finančné prostriedky na bankových účtoch v objeme viac ako 260.000 eur. Celková výška rizikovej dane presahuje 4 milióny eur.

13:33

Britská vláda v utorok oznámila, že prijme návrh zákona, ktorý bude kriminalizovať vytváranie sexuálne explicitných deepfake materiálov.

13:27

Arménsko v utorok pred Medzinárodným súdnym dvorom (MSD) v Haagu vyhlásilo, že je odhodlané usilovať o mier s Azerbajdžanom v Náhornom Karabachu. Uviedlo to napriek tomu, že svojho kaukazského suseda obvinilo z “dokončenia etnických čistiek” v tomto spornom regióne.

12:58

Miera nezamestnanosti v Spojenom kráľovstve za tri mesiace do konca februára 2024 vzrástla viac, ako sa očakávalo. Ale tempo rastu miezd sa spomalilo menej. Ukázali to v utorok údaje štatistického úradu ONS.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke motýľ na kvitnúcej rastline Lantana v texaskom San Antoniu

Autor: TASR/AP- Eric Gay

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali