OTS: Spoločnosť Enterprise mieri uzatvorením franšízových dohôd v Poľsku…

OTS: Spoločnosť Enterprise mieri uzatvorením franšízových dohôd v Poľsku…

OTS: Spoločnosť Enterprise mieri uzatvorením franšízových dohôd v Poľsku a Českej republike ďalej do Európy

Londýn 17. júla (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) – V rámci pokračujúcej expanzívnej stratégie si spoločnosť Enterprise Rent-A-Car vybrala nových franšízových partnerov v Poľsku a Českej republike za účelom poskytovania širšej ponuky a mobility pre zákazníkov v lokalitách na všetkých dôležitých letiskách a vo veľkých mestách na týchto dvoch európskych trhoch. Tieto dohody upevňujú postavenie spoločnosti v strednej a východnej Európe a rozširujú možnosti prístupu pre zákazníkov.

Spoločnosť HT Centrum Group Sp.z.o.o. sa stala licenčným partnerom v Poľsku. Ako jedna z najuznávanejších skupín v automobilovom odvetví v Poľsku prináša viac ako 15 rokov skúsenosti v tomto sektore v rámci východnej Európy prostredníctvom obchodných zastúpení a servisných stredísk, ako aj poskytovania služieb prenájmu automobilov.

Reklama

Spoločnosť Czechocar, a.s., je vybraným licenčným partnerom v Českej republike. Spoločnosť Czechocar bola založená v roku 1993 počas prechodu krajiny na trhové hospodárstvo. Odvtedy sa stala lídrom na českom trhu prenájmu automobilov.

Obe spoločnosti boli starostlivo vybraté pre ich vynikajúce prevádzkové výsledky a vysoké nasadenie v oblasti služieb zákazníkom, vďaka čomu ostane integrita základných hodnôt spoločnosti Enterprise v jej licenčnej sieti zachovaná.

Reklama

Stratégia rastu spoločnosti Enterprise sa zameriava na rozširovanie možností výberu, zvyšovanie hodnoty a zlepšovanie poskytovaných služieb pre medzinárodných cestujúcich a cestujúcich v rámci Európy prostredníctvom udržateľných a dlhodobých vzťahov s uznávanými miestnymi podnikmi a najmä pre existujúcich zákazníkov spoločnosti Enterprise, ktorí si cenia jej etiku zameranú na zákazníka.

Najnovšie partnerstvá ešte viac rozšíria sieť spoločnosti Enterprise Rent-A-Car v Európe. Toto rozširovanie stojí na kombinácii lokalít vo vlastníctve spoločnosti v Spojenom kráľovstve, Írsku, Francúzsku, Nemecku a Španielsku, ako aj oblastí spravovaných prostredníctvom franšízových dohôd, ktoré posúvajú značku stále bližšie k paneurópskej ponuke služieb prenájmu automobilov pre svojich zákazníkov.

Peter A. Smith, viceprezident pre globálne licencovanie spoločnosti Enterprise, povedal: "Tieto dohody ešte viac upevňujú značku Enterprise Rent-A-Car v Európe a posúvajú nás na takmer každý veľký trh v oblasti cestovania za obchodom alebo zábavou v Európe. Našim zákazníkom, zamestnancom a novým licenčným partnerom sa vďaka tomu otvárajú dvere k množstvu príležitostí. V HT Centrum a Czechocar sme rozpoznali spoločnosti s podnikateľským potenciálom, ktoré zdieľajú naše nasadenie v oblasti služieb zákazníkom a spolu s ním aj našu víziu plnenia potrieb mobility európskych cestujúcich. Sme radi, že môžeme privítať obe spoločnosti a zároveň aj krajiny do rodiny spoločnosti Enterprise."

S viac ako 38 miliónmi obyvateľov je Poľsko ôsmou najväčšou ekonomikou v rámci EÚ a šiestou najväčšou krajinou čo do veľkosti populácie. Poľská ekonomika od roku 1991 zaznamenala desaťnásobný nárast a stáva sa čoraz väčším trhom pre cestujúcich mieriacich do krajiny za obchodom alebo voľnočasovými aktivitami. Rast poľskej ekonomiky mal zároveň za následok nárast v objeme cestujúcich z Poľska do všetkých častí Európy.

"Za posledné roky sme v Poľsku zaznamenali rýchly nárast dopytu v oblasti služieb prenájmu automobilov a náš vzťah so spoločnosťou Enterprise by sme radi využili ako prostriedok ďalšieho rastu," povedal Tomasz Halat, prezident spoločnosti HT Centrum. "Teší nás, že si nás spoločnosti Enterprise vybrala za svojho partnera v Poľsku a videla v nás podnik schopný plniť jej sľub a poskytovať kvalitné služby zákazníkom na našom trhu. Veríme, že spolu dokážeme vybudovať životaschopný biznis, ktorý bude stavať na spoločnom dedičstve pozostávajúceho z výnimočnej hodnoty a služieb pre zákazníkov."

Reklama

Česká republika je domovom výrobných pobočiek viac ako 1200 nadnárodných spoločností a je významným produkčným centrom Európy. Je navyše aj populárnym výberom na trávenie voľného času, vďaka čomu priťahuje ročne viac ako deväť miliónov návštevníkov, pričom hlavné mesto Praha stabilne patrí medzi najnavštevovanejšie turistické destinácie v Európe.

David Lukeš, generálny riaditeľ spoločnosti Czechocar, a.s., povedal: "Česká republika aj naďalej priťahuje do našich obchodných centier spoločnosti z celého sveta a navyše je mimoriadne príťažlivou turistickou destináciou. Tento vzťah so spoločnosťou Enterprise je skvelým príkladom toho, ako prostredníctvom partnerstiev dokážeme rásť. Zdôrazňuje, ako môžeme pomôcť spoločnostiam po celom svete rozšíriť ich hranice a čo najviac využiť možnosti, ktoré sme schopní ponúknuť. Partnerstvo so spoločnosťou Enterprise nás preto mimoriadne teší."

O spoločnosti Enterprise Rent-A-Car

Enterprise Rent-A-Car vlastní a prevádzkuje spoločnosť Enterprise Holdings so sídlom v St. Louis, najväčší poskytovateľ služieb v oblasti prenájmu automobilov na svete. Značka Enterprise Rent-A-Car prevádzkuje vlastné pobočky v Spojenom kráľovstve, Nemecku, Írsku, Francúzsku, Španielsku, Spojených štátoch a Kanade s viac ako 7000 kanceláriami po celom svete.

Reklama

Enterprise takisto rýchlo rozširuje svoje prevádzky na letiskách a dopravných uzloch po celom svete prostredníctvom licencovania a partnerských dohôd s nezávislými miestnymi poskytovateľmi. Do tejto skupiny patrí napríklad Holandsko, Portugalsko, Taliansko, Grécko, Rakúsko, Maďarsko, Slovensko, Turecko, Brazília a Čína.

Spoločnosť Enterprise Holdings vlastní a prevádzkuje aj značky National Car Rental a Alamo Rent A Car v Severnej a Južnej Amerike a spolu so svojou sesterskou spoločnosťou Enterprise Fleet Management ponúka kompletné prepravné riešenia. Spoločne firmy Enterprise Holdings a Enterprise Fleet Management – ktorá zahŕňa rozsiahly sortiment služieb prenájmu a zdieľania automobilov, prenájmu nákladných automobilov na podnikateľské účely, spravovania firemných vozových parkov a predaja automobilov – zaznamenali vo fiškálnom roku 2012 tržby 15,4 miliardy dolárov, pričom prevádzkovali 1,3 milióna vozidiel po celom svete.

Vďaka sieti regionálnych pobočiek je spoločnosť Enterprise Holdings čo do výšky tržieb, veľkosti vozového parku a počtu zamestnancov najväčšou firmou na prenájom automobilov na svete. Ročné tržby spoločnosti Enterprise Holdings ju posúvajú na popredné miesto v oblasti cestovania, pričom prekonáva všetky ostatné firmy na prenájom automobilov a spolu s nimi aj väčšinu aerolínií, plavebných spoločností, hotelov, cestovných kancelárií a online cestovných agentúr. [Táto tlačová správa a ostatné oznamy týkajúce sa spoločnosti Enterprise Rent-A-Car sú k dispozícii v tlačovom priestore spoločnosti Enterprise Holdings.]

Kontakt: Enterprise Rent-A-Car Spencer King +44 (0) 1784 485733 spencer.king@erac.com

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

20:08

Francúzsko a Nemecko v piatok potvrdili plány na spoločný vývoj bojového tanku novej generácie. Ministri obrany Francúzska a Nemecka – Sébastien Lecornu a Boris Pistorius – počas slávnostnej ceremónie v Paríži podpísali memorandum o porozumení, ktoré spečatilo rozdelenie výroby pokročilého bojového tanku s označením Main Ground Combat System (MGCS) v pomere 50:50.

20:05

Americký prezident Joe Biden v piatok povedal, že je ochotný neskôr na jeseň debatovať so svojím pravdepodobným republikánskym oponentom Donaldom Trumpom. Ide o jeho doteraz najrozhodnejšie vyjadrenie na túto tému.

19:57

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v piatok vyhlásil, že od nového generálneho tajomníka Severoatlantickej aliancie (NATO) očakáva, že uprednostní riešenie obáv Turecka súvisiacich s terorizmom.

19:43

19:41

Americký minister obrany Lloyd Austin v piatok oznámil nový balík pomoci pre Ukrajinu vo výške šesť miliárd dolárov (5,6 miliardy eur).

19:37

Čína vyzýva na začatie medzinárodného vyšetrovania teroristického útoku na plynovod Nord Stream pod záštitou OSN.

Na zasadnutí Bezpečnostnej rady OSN to oznámil predstaviteľ krajiny pri OSN.

19:10

Podpora členstva v Európskej únii v Poľsku klesla na najnižšiu úroveň za vyše desaťročie. V piatok to ukázali výsledky prieskumu verejnej mienky. EÚ sa pritom pripravuje na voľby do Európskeho parlamentu.

18:53

V nefungujúcom hoteli v juhobrazílskom meste Porto Alegre vypukol v piatok požiar. Zahynulo najmenej desať ľudí a ďalší sú zranení, informovali úrady.

18:40

Ceny ropy sa v piatok popoludní mierne zvýšili. A aj za celý týždeň smerujú k zisku po dvoch týždňoch strát. Podporili ich vyhlásenia ministerky financií USA Janet Yellenovej, že tempo rastu americkej ekonomiky v 1. štvrťroku by mohlo byť revidované smerom nahor, a že inflácia sa zmierni. Obavy z ponuky podporili tiež ceny komodity, keďže napätie na Blízkom východe pokračuje.

18:33

Obrovské množstvo trosiek vrátane nevybuchnutej munície v palestínskom Pásme Gazy sa bude odstraňovať približne 14 rokov, uviedol v piatok predstaviteľ OSN.

18:30

Stretnutie tureckého prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana s americkým prezidentom Joeom Bidenom v Bielom dome, plánovné na 9. mája, odložili. Povedal to v piatok turecký predstaviteľ pre agentúru AFP.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke meotar a ďalšie učebné pomôcky v Múzeu školstva a pedagogiky, ktoré otvorili po niekoľkých rokoch od rekonštrukcie nových priestorov, sťahovania a budovania múzejného zázemia v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves

Autor: TASR - Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Dušan Hirjak

Marek Brna

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali