BBC: Spevákovi Tomovi Jonesovi zomrela manželka, s ktorou bol ženatý 59 rokov

BBC: Spevákovi Tomovi Jonesovi zomrela manželka, s ktorou bol ženatý 59 rokov

Los Angeles 11. apríla 2016 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Joel Ryan)

 

Spevákovva manželka zomrela v nemocnici

Po krátkom boji s rakovinovým ochorením zomrela v nedeľu manželka britského speváka Toma Jonesa Melinda Rose Woodwardová. Linda, ako jej hovorili blízki, prežila v manželstve s Jonesom 59 rokov, informovala dnes stanica BBC.

Reklama
Na snímke spevák Tom Jones
Na snímke spevák Tom Jones

Woodwardová “skonala pokojne” v nemocnici Cedars Sinai v americkom Los Angeles “obklopená tými, ktorých ľúbila,” cituje BBC webovú stránku sira Toma Jonesa. Ten nedávno zrušil koncerty pre “vážnu chorobu” v rodine.

Woodwardová bola jeho láskou z detstva; stretli sa, keď mali obaja 12 rokov a vyrastali spolu. Zosobášili sa ako 16-roční a majú 59-ročného syna Marka, ktorý pracuje ako otcov manažér.

Reklama

Sir Tom vo svojom životopise Over the Top and Back napísal, že chceli mať spolu viac detí, jeho manželka však zostala po jednom potrate neplodná.

Spevák hitov ako Delilah, It’s Not Unusual či Sex Bomb mal koncertovať v Japonsku, Thajsku, Južnej Kórei a Spojených arabských emirátoch, ale fanúšikom sa ospravedlnil, že zrušil svoje tamojšie koncerty, dodala BBC.

 

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

13:20

Pripraviť si transparentný, no zároveň komplexný životopis, vedieť popísať svoje silné stránky a naštudovať si informácie o pracovnom mieste i firme – aj to sú odporúčania pre absolventov škôl ako sa pripraviť na pracovný pohovor. Ako zaujať zamestnávateľa poradil výkonný riaditeľ Schreiber group Martin Miklánek s tým, že s výberom vhodného pracovného miesta môže pomôcť aj personálna agentúra.

13:19

Slovenský trh práce v 1. kvartáli tohto roka potvrdil svoju silu. Domácnosti tak aktuálne zažívajú najlepšie podmienky na pracovnom trhu od vstupu do eurozóny, zhodnotili ekonomickí analytici aktuálne údaje, ktoré zverejnil Štatistický úrad SR.

13:18

Európsky výrobca lietadiel Airbus rokuje v týchto dňoch o veľkej dodávke do Číny, uviedla agentúra Bloomberg. Je to ďalšia veľká predpokladaná objednávka po tom, ako v týchto dňoch boli zverejnené informácie o diskusiách spoločnosti na dodávku lietadiel pre Qatar Airways či ešte skôr o získaní objednávky na vyše stovku strojov od saudskej Saudia Group.

13:18

Zamestnanosť začiatkom roka na Slovensku rástla, najviac pracujúcich pribudlo vo výrobe. V prvom štvrťroku 2024 medziročne vzrástla zamestnanosť o 0,8 % a počet pracujúcich stúpol v 11 z 18 oblastí ekonomiky. Pribudli najmä zamestnanci v Bratislavskom a Žilinskom kraji.

13:17

Predaj vozidiel amerického výrobcu elektromobilov Tesla vyrobených v Číne v máji 2024 klesol. Ukázali to údaje Čínskej automobilovej asociácie.

13:16

Aj keď bude rast miezd v nasledujúcich mesiacoch ešte podporovaný cez spätnú indexáciu vysokou minuloročnou infláciou, jeho dynamika sa bude spomaľovať. V priemere za celý rok 2024 by sa mzdy mohli zvýšiť o približne 8 %.

13:15

Výrobný závod spoločnosti Kia Slovakia v Tepličke nad Váhom vyrobil päťmiliónte auto. Stalo sa tak necelých 18 rokov od spustenia sériovej výroby. Na slávnostnom podujatí o tom informoval prezident a výkonný riaditeľ spoločnosti Geon Won Shin. Jubilejným vozidlom je model Kia Sportage HEV pre zákazníka zo Slovenska.

13:09

Daňovníci, ktorí si predĺžili lehotu na podanie daňového priznania k dani z príjmov o tri mesiace, musia svoju povinnosť splniť do konca júna. Opätovné predĺženie lehoty na podanie DP už nie je možné. Priznanie je potrebné nielen podať, ale daň aj zaplatiť.

13:00

Nová portugalská vláda sprísnila doterajší zákon prijatý predchádzajúcim socialistickým kabinetom, ktorý zvyšoval motiváciu cudzincov z tretích krajín, aby prichádzali do Portugalska za prácou.

12:58

Európsky parlament, ako jedna z hlavných inštitúcií Európskej únie (EÚ), prešiel počas svojej existencie zásadným vývojom a výraznými zmenami, keď postupne nadobúdal značné právomoci. Zatiaľ čo jeho predchodca – Zhromaždenie Európskeho spoločenstva uhlia a ocele (ESUO) – malo len kontrolné právomoci, súčasný europarlament sa podieľa na vytváraní a prijímaní novej legislatívy.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Lyska kŕmi svoje mláďatá na hladine jazera počas slnečného dňa v Tallinne v Estónsku

Autor: TASR/AP-Sergei Grits

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Michal Durila

Marek Brna

Gustáv Murín

Miroslav Iliaš

Radovan Hrádek

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali