Potrebujú ďalšiu vraždu?

Potrebujú ďalšiu vraždu?

Bratislava 18. augusta 2019 (HSP/Foto:Foto: SITA/Branislav Bibel)

 

Potrebujú ďalšiu vraždu? Tri fázy prebratia moci liberálmi. V správny čas dá zásadné vyjadrenie aj nastrčená prezidentka. S Blbým a Blbším sa však voľby vyhrať nedajú, ani s ich replikami

Na snímke zľava líder strany Za ľudí a exprezident Andrej Kiska, predseda strany SPOLU – občianska demokracia Miroslav Beblavý, predseda strany KDH Alojz Hlina a predseda hnutia Progresívne Slovensko Michal Truban počas tlačovej besedy na bratislavskom Námestí SNP na tému: Vyjadrenia k prepojeniu medzi Marianom K. a predstaviteľmi vládnej koalície. Bratislava, 16. august 2019.

„Plán bol jednoduchý. Kúpiť si človeka, ktorý bude vynášať špinu z vyšetrovania. Účelovo z Threemy pripraviť čokoľvek, čo Kočner napísal o vládnych politikoch a alternatívnych médiách a zvyšných 600 strán skrývať pred verejnosťou ako správni mafiáni. To je prvá, prípravná fáza“, opísal zákulisne praktiky novej opozície na prebratie moci poslanec Ľuboš Blaha.

Reklama

Druhá fáza, bude podľa neho spočívať v tom, že na jeseň túto špinu vytiahnu a začnú znovu zvolávať ľudí do ulíc. Liberálne médiá sa budú musieť tváriť, že to, čo povie Kočner, je zákonite pravda aj napriek tomu, že im možno nechal zavraždiť kolegu novinára.

Robiť z neho svedecký zdroj je síce dosť nechutné, ale keby náhodou niekto z novinárov dostal výčitky svedomia, tak mu priplatia. To sa však podľa Blahu nestane, lebo novinári výčitky nemajú, sú bez morálky a poslúchajú.

Reklama

„A áno, je to síce len chvastanie vraha z obdobia, keď ešte nikto netušil, že by mohol byť vinný a týka sa to celé len nejakej jeho strany a úplných hlúpostí, vôbec s nikým neriešil, koho dosadiť na špičku prokuratúry, ako kedysi Sulík… A už vôbec nič nepísal o vražde Kuciaka… Len sa chvastal. Možno Zsuzsuovej písal aj to, že súložil so všetkými ženami Borisa Kollára. A potom išiel s pápežom na kávu. V stredu večeral s Trumpom a zajtra pôjde s Billom Gatesom na ryby. Proste Kočner. Kto by veril? Ale to nevadí – zaplatené liberálne médiá ako vždy vytvoria emóciu, že vláda a Kočner dobreže nevraždili spoločne. A že všetko, čo Kočner napíše o vláde, je pravda s veľkým P. Veď hádam by kriminálnik neklamal. To kriminálnici nerobia. Nikdy. Decká im to však zožerú, tie zožerú všetko.“

Tretia fáza bude podľa Blahu vyzerať tak, že nastrčení politici ako Truban, Kiska či Beblavý budú útočiť na Fica, nastrčené mimovládky budú zvolávať nové a nové protesty a v správny čas dá zásadné vyjadrenie aj nastrčená prezidentka.

„Všetko pripravené, všetko zaplatené. Účel je jediný. Udržiavať verejnosť vo vare, až kým neprídu voľby. Rozdúchavať nenávisť. Kopať do vlády a do Smeru. A nakoniec prevziať moc. To je tretia, záverečná fáza.“

Blaha si ale myslí že plán zlyhal, lebo im nevyšlo načasovanie. Všetko malo vyjsť von až na jeseň, keď sa začne predvolebný ošiaľ a nie uprostred leta, keď je polovica Slovenska na dovolenkách.

„Lenže čo sa dalo robiť. Ten idiot Truban nikomu nepovedal, že fetuje. Pokašľal, čo sa dalo. Mal to byť nový premiér, ktorý by im slúžil. A odrazu je politická mŕtvola. Narkoman. Propagátor drog. Možno díler. Hanba na tri zimy. Čo teraz? Ako jasné – zaplatia sa liberálne médiá a budú písať články, že LSD je vlastne fajn, že je len nepochopené a že vlastne Truban je cool. Klasika.“

Reklama

Podľa Blahu to ale nestačilo, lebo toto už im zožerú len tie najblbšie decká a žiadna rodina nebude voliť feťáka. Potrebovali to prekryť, stoj čo stoj a tak museli vyjsť s Kočnerovou Threemov skôr, než sa plánovalo.  Prieskumy ukazujú, že progresívci aj Kiska padajú a Smer je späť na 22%. Museli teda svoju „atómovku“ použiť už teraz.

„Na rozdiel od minulého roku, keď spustili projekt Kuciakova vražda, sa im od prvého momentu postavil Fico. Na tlačovke ich rozsekal na cucky. Ešte ich aj pomenoval. Nič z toho, čo písal Kočner, sa nepotvrdilo. Naopak. Ukázalo sa, že Kočner nemal vplyv absolútne na nič. Len chvastúň. Takých je. A teraz bručí v base, kam ho neposlali liberálni hrdinovia na čele s Trubanom či Kiskom, ale smeráci. Tí zlí smeráci, ktorí ho akože mali chrániť. To nevysvetlíš. Ani keď máš kúpené všetky liberálne média na Slovensku.“

„Ťažko robiť pilier dôveryhodnosti z človeka, ktorého majú všetci za úplne monštrum. Nevyšlo. Ľudia kukajú na telku, ako tam vzdychá upotený Kiska a pýtajú sa, prečo radšej nevysvetlí svoje daňové podvody. Nechápu, ako ešte stále klamár a feťák Truban môže predstierať, že je líder opozície. Furt točí tie isté frázy, už to na nikoho nepôsobí. Ľudia vidia Trubana a v hlave naskakuje predstava LSD. Celé zle. A Beblavý a Hlina? Takých ako oni priemerný slovenský volič bil na škole cez prestávky ako rešeto, takýchto trtúšikov nikto nemôže brať vážne. S Blbým a Blbším sa voľby vyhrať nedajú. Ani s ich replikami.“

Celý plán sa rozsypal. Narvali do toho kopu prachov. Zneužili vraždu, svojich ľudí v polícii, médiá, mimovládky, politikov… Malo to byť veľké… Plánovali to roky… A nič z toho. Fico ich zotrel dvoma tlačovkami. Čo budú teraz robiť. Potrebujú ďalšiu vraždu? Pýta sa na záver Ľuboš Blaha a dodáva že peniaze by boli…

 

Reklama

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

Včera 20:08

Francúzsko a Nemecko v piatok potvrdili plány na spoločný vývoj bojového tanku novej generácie. Ministri obrany Francúzska a Nemecka – Sébastien Lecornu a Boris Pistorius – počas slávnostnej ceremónie v Paríži podpísali memorandum o porozumení, ktoré spečatilo rozdelenie výroby pokročilého bojového tanku s označením Main Ground Combat System (MGCS) v pomere 50:50.

Včera 20:05

Americký prezident Joe Biden v piatok povedal, že je ochotný neskôr na jeseň debatovať so svojím pravdepodobným republikánskym oponentom Donaldom Trumpom. Ide o jeho doteraz najrozhodnejšie vyjadrenie na túto tému.

Včera 19:57

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v piatok vyhlásil, že od nového generálneho tajomníka Severoatlantickej aliancie (NATO) očakáva, že uprednostní riešenie obáv Turecka súvisiacich s terorizmom.

Včera 19:43

Včera 19:41

Americký minister obrany Lloyd Austin v piatok oznámil nový balík pomoci pre Ukrajinu vo výške šesť miliárd dolárov (5,6 miliardy eur).

Včera 19:37

Čína vyzýva na začatie medzinárodného vyšetrovania teroristického útoku na plynovod Nord Stream pod záštitou OSN.

Na zasadnutí Bezpečnostnej rady OSN to oznámil predstaviteľ krajiny pri OSN.

Včera 19:10

Podpora členstva v Európskej únii v Poľsku klesla na najnižšiu úroveň za vyše desaťročie. V piatok to ukázali výsledky prieskumu verejnej mienky. EÚ sa pritom pripravuje na voľby do Európskeho parlamentu.

Včera 18:53

V nefungujúcom hoteli v juhobrazílskom meste Porto Alegre vypukol v piatok požiar. Zahynulo najmenej desať ľudí a ďalší sú zranení, informovali úrady.

Včera 18:40

Ceny ropy sa v piatok popoludní mierne zvýšili. A aj za celý týždeň smerujú k zisku po dvoch týždňoch strát. Podporili ich vyhlásenia ministerky financií USA Janet Yellenovej, že tempo rastu americkej ekonomiky v 1. štvrťroku by mohlo byť revidované smerom nahor, a že inflácia sa zmierni. Obavy z ponuky podporili tiež ceny komodity, keďže napätie na Blízkom východe pokračuje.

Včera 18:33

Obrovské množstvo trosiek vrátane nevybuchnutej munície v palestínskom Pásme Gazy sa bude odstraňovať približne 14 rokov, uviedol v piatok predstaviteľ OSN.

Včera 18:30

Stretnutie tureckého prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana s americkým prezidentom Joeom Bidenom v Bielom dome, plánovné na 9. mája, odložili. Povedal to v piatok turecký predstaviteľ pre agentúru AFP.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke meotar a ďalšie učebné pomôcky v Múzeu školstva a pedagogiky, ktoré otvorili po niekoľkých rokoch od rekonštrukcie nových priestorov, sťahovania a budovania múzejného zázemia v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves

Autor: TASR - Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Dušan Hirjak

Marek Brna

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali