OTS: spoločné rozhranie TMS Fluke Interface pre automatizačný softvér Ansur

OTS: spoločné rozhranie TMS Fluke Interface pre automatizačný softvér Ansur

Four Rivers Software Systems a Fluke Biomedical zavádzajú spoločné rozhranie TMS Fluke Interface pre automatizačný softvér Ansur

EVERETT, Washington, 17. augusta 2012 (TASR/OTS) /PRNewswire/ — Spoločnosti Fluke Biomedical a Four Rivers Software Systems dnes oznámili zavedenie spoločného rozhrania TMS Fluke Interface, ktorého cieľom je integrovať softvérové riešenie Ansur do počítačového systému riadenia údržby (CMMS) spoločnosti Four Rivers Software s názvom TMS OnSite/TMS OnLine.  Automatizované záznamy o výsledkoch testu zo softvérového riešenia Ansur, ktoré je určené na automatické testovanie zdravotníckych zariadení a sledovanie zabezpečenia súladu s bezpečnostnými normami, je teraz vďaka rozhraniu TMS Fluke možné bez problémov ukladať a archivovať v rámci databázy TMS.

Reklama

(Fotografie: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120816/SF59055)

Reklama

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120130/SF43337LOGO-b)

Produktová manažérka spoločnosti Fluke Biomedical Shirin Khannaová vysvetľuje: "Softvér Ansur slúži na to, aby analyzátory a simulátory spoločnosti Fluke Biomedical mohli rýchlo a jednoducho uskutočňovať testovanie zdravotníckych zariadení, a to či už na účely preventívnej údržby alebo na testovanie po uskutočnení opráv. Softvér v rámci procesu zvyšuje kvalitu a opakovateľnosť. Rozhranie TMS-Ansur prináša vyššiu efektívnosť a zjednodušuje archiváciu a nahlasovanie správ vďaka centralizácii záznamov o uskutočnených testoch jednotlivých zariadení v aplikácii TMS."

"„Rozhranie TMS Fluke Interface pre softvér Ansur dopĺňa naše existujúce rozhranie medTester Interface o spoločnosť Fluke Biomedical," povedal Henry Wilde, generálny riaditeľ spoločnosti Four Rivers Software Systems. "Toto rozhranie pomôže organizáciám zvyšovať presnosť a zlepšovať dostupnosť svojich údajov."

Rozhranie TMS Fluke Interface je dostupné zákazníkom TMS OnSite/TMS OnLine 2012.5.5.15 prostredníctvom webovej stránky starostlivosti o zákazníkov spoločnosti Four Rivers Software. Viac informácií o rozhraní TMS Fluke Interface vrátane ceny a softvérových požiadaviek vám spoločnosť Four Rivers poskytne cez e-mail info@frsoft.com alebo telefonicky na čísle 412-256-9020. Ak máte záujem o vyskúšanie softvéru Ansur spoločnosti Fluke Biomedical zadarmo, navštívte webové stránky http://www.flukebiomedical.com/ansur.

Reklama

O spoločnosti Fluke Biomedical

Spoločnosť Fluke Biomedical je popredným celosvetovým poskytovateľom testovacích a meracích zariadení a služieb pre sektor zdravotníctva. Snažíme sa poskytovať tie najlepšie inovatívne riešenia s cieľom zlepšovať kvalitu zdravotnej starostlivosti na celom svete. Naše služby poskytujeme biomedicínskym inžinierom, technikom kvality, lekárom, onkológom a špecialistom na radiačnú bezpečnosť. Neustále rozširujeme ponuku našich riešení pre profesionálov v zdravotníctve. Viac informácií o spoločnosti Fluke Biomedical nájdete na webovej stránke http://www.flukebiomedical.com.

Reklama

O spoločnosti Four Rivers Software Systems

Spoločnosť Four Rivers Software Systems, Inc. sa zameriava na dodávky komplexného softvéru riadenia údržby (EAM/CMMS) a na riešenia pre počítačové riadenie majetku (CAFM) pre zdravotnícky priemysel. Naša spoločnosť poskytuje silné nástroje zvyšovania produktivity a ziskovosti viac ako 1 700 zdravotníckym organizáciám. Počúvame svojich zákazníkov, neustále aktualizujeme a vylepšujeme naše produkty a služby, a vďaka tomu sa spoločnosť Four Rivers stala popredným poskytovateľom služieb a riešení pre profesionálov v oblasti zdravotníctva. Produktový sortiment spoločnosti Four Rivers zahŕňa riešenia TMS OnSite & TMS OnLine, TMS CAFM, kompletný balík mobilných riešení (Mobile Solutions) a ďalšie možné riešenia, ktoré pomôžu aj vašej organizácii.

Pre viac informácií

Mandy Allenová

Manažérka pre marketingovú komunikáciu

+1-425-446-5494

mandy.allen@flukebiomedical.com

Reklama

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

11:54

Čína vydala v stredu vyhlásenie, v ktorom uviedla, že americká vojenská pomoc pre Taiwan “zvýšila nebezpečenstvo konfliktu” v Taiwanskom prielive. Vyjadrenie prišlo po tom, ako americký Kongres vyčlenil na vojenskú podporu pre Taiwan približne 7,7 miliárd eur.

11:35

Austrálsky súd predĺžil do 10. mája platnosť príkazu, ktorým sociálnej sieti X prinútil odstrániť videá z minulotýždňového útoku nožom na biskupa, ku ktorému došlo v kostole v Sydney.

Súdny príkaz požadovala po útoku austrálska komisia pre elektronickú bezpečnosť, podľa ktorej spoločnosť X ignorovala predchádzajúce oznámenia o stiahnutí takýchto videí.

11:20

Šesť ľudí utrpelo zranenia pri ruskom raketovom útoku v Charkove na východe Ukrajiny. Oznámil to v stredu gubernátor Charkovskej oblasti Oleh Synehubov s tým, že rakety tam poškodili tri obytné budovy, dva úrady, tri ďalšie budovy a tiež plynovod v centre mesta.

10:46

Nemecký europoslanec Maximilian Krah ešte v stredu prepustí svojho asistenta, ktorého zatkli pre obvinenia zo špionáže pre Čínu, zostáva však lídrom kandidátky pravicovej strany Alternatíva pre Nemecko (AfD) vo voľbách do Európskeho parlamentu. Oznámil to po stretnutí so spolupredsedami AfD Tinom Chrupallom a Alice Weidelovou.

Maximilian Krah
Nemecký europoslanec za Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah odchádza po vyhlásení
10:34

Austrálska polícia v stredu pri protiteroristických raziách zadržala sedem ľudí, ktorí podľa nej predstavovali neprijateľné riziko pre verejnosť a boli spojení s mladíkom obvineným z nedávneho útoku v kostole. Informovala agentúra AFP.

10:20

Taiwanská vláda sa zaviazala odstrániť takmer 800 sôch čínskeho vojenského diktátora Čankajška, ktorý na tomto ostrove vládol niekoľko desaťročí v rámci stanného práva. Jeho dedičstvo je naďalej predmetom sporných diskusií v krajine.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke Múzeum STM Solivar v Prešove

Autor: FOTO TASR-Maroš Černý

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali