“Boj za klímu je krycí manéver pre novú vlnu islamizácie.” Konvička o aktivitách okolo Grety Thunbergovej

“Boj za klímu je krycí manéver pre novú vlnu islamizácie.” Konvička o aktivitách okolo Grety Thunbergovej

Praha 4. januára 2020 (HSP/Sputnik/Foto:SITA/AP-Esteban Felix)

 

Aktivista Martin Konvička na svojich sociálnych sieťach načrtol možné dôsledky nového “ekologického šialenstva”, ktoré začína ovládať značné časti západnej Európy. Za všetkým vidí prípravu na príchod novej migračnej vlny a snahu o islamizáciu Európy

Masky Greta Thunberg

“Nemecký Silvester sa tradične niesol v znamení ohmatávaných domorodiek, novinkou bolo pár prizabitých policajtov. Kto by to ale riešil. Mladá generácia je nadšená, pretože Ríša slávne vstúpila do Klimatickej dekády. Začali sa zatvárať elektrárne (pre začiatok jadrové, klimaticky neškodné, ale hľadajte v šialenstve logiku), plánuje sa vytlačenie automobilov z miest a také zdanenie prakticky všetkého, že krajina upadne do biedy. Metafyzickým nepriateľom je oxid uhličitý (ktorý v atmosfére vždy bol a bude – možno proti nemu teda bojovať do nekonečna), konkrétnym škodcom potom ekosvine – to sú Nemci starších generácií. Čaká ich osud nemeckých Židov minulého storočia, to ale predbieham, pár rokov ich ešte vydychovať CO2 nechajú,” napísal Konvička.

Reklama

Klimatické šialenstvo je podľa jeho názoru zastieracím manévrom na vykonanie vlny islamizácie. “Klíma-šialenstvo je gigantickým zastieracím manévrom pre ďalšiu islamizačnú vlnu,” vyhlásil aktivista.

Nedávne slová prezidenta Miloša Zemana o tom, že Česko je úspešná krajina, označil za možný signál toho, že v Česku ľudia ešte nezošaleli.

Reklama

“U nás hovorí prezident o úspešnej krajine, čo je asi krycí názov pre to, že sme nezošaleli. Premiér sľubuje novú, štátnymi zákazkami poháňanou prosperitu. Predseda senátu priznal, že v krajine zmizla sloboda slova – je teda porušovaná Ústava, čo ústavný činiteľ číslo dva hodnotí povzdychom,” upozornil aktivista. V prípade slov o predsedovi Senátu má na mysli jeho – Jaroslava Kuberu- novoročný prejav. V ňom Kubera hovoril o útokoch na slobodu a o tom, že v Českej republike už nie je plnohodnotná sloboda slova.”

“Možno tí chlapi tajne dúfajú, že to nebude tak horúce a že nový nástup Zla nejako ako národ ošvejkujeme. Hrubý omyl,” dodal Martin Konvička. Podľa jeho slov umetie “zelené šialenstvo” cestu k islamizácii Európy.

Následne aktivista pripája svoj náčrt toho, ako sa situácia bude vyvíjať. Najprv vraj bude rásť agresia kvôli nenaplneným očakávaniam migrantov, “ktorí túžia po vyhrievaných bazénoch, rýchlych autách a dostupnom tovare – nie po ekologických programoch a nevykurovaných ubytovniach”.

“Novonemci budú ďalej živení dávkami, vydanenými od Staronemcov. Porastie závisť na strane vydanených a pocit nadradenosti na strane živených,” myslí si Martin Konvička. Všadeprítomná paranoja povedie k totálnemu rozkladu kolektívov a rezignácii bezpečnostných zložiek, čo vyústi v chaotizáciu spoločnosti, hovorí.

“Príde deň, kedy budú ochranu u mohamedánov hľadať konzervatívnejšie či “sporiadanejšie” zvyšky nemeckej spoločnosti. Ochranu pred ekologickou buzeráciou, ďalšími rodovými nezmyslami, sfanatizovanou mládežou, výtržníctvom, stále bizarnejšou legislatívou. “Radšej burku, než povinné vegetariánstvo a zákaz rodiť deti”, budú si hovoriť normálni jednoduchí ľudia. Prijatie islamu (či formou konverzie, alebo formou spolupráce “za ochranu”) sa pre masy Nemcov stane východiskom,” uviedol Martin Konvička ako posledný bod jeho predpovede vývoja situácie, pričom súčasne s tým vraj bude prijaté právo Šaría.

Reklama

 

 

Riadený ekonomický armageddon

Martin Konvička pred novým rokom na svojich sociálnych sieťach venoval pozornosť rozhovoru ekonóma Pavla Kohouta. Ten upozorňoval na nastupujúcé problémy európskeho automobilového priemyslu.

Reklama

“Úplne zásadný rozhovor, ktorý DOKONALE vysvetľuje, prečo Timmermansova klaka musela spustiť greténskú hystériu práve v roku 2019.

… pretože začínajúc rokom 1. januárom 2020 začne pre EÚ riadený a zámerný ekonomický armagedon – a muselo sa to na niečo zviesť. A nie je nad klímu, na klímu možno zviesť čokoľvek,” napísal vtedy Martin Konvička na svojom Facebooku.

 

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

Včera 20:08

Francúzsko a Nemecko v piatok potvrdili plány na spoločný vývoj bojového tanku novej generácie. Ministri obrany Francúzska a Nemecka – Sébastien Lecornu a Boris Pistorius – počas slávnostnej ceremónie v Paríži podpísali memorandum o porozumení, ktoré spečatilo rozdelenie výroby pokročilého bojového tanku s označením Main Ground Combat System (MGCS) v pomere 50:50.

Včera 20:05

Americký prezident Joe Biden v piatok povedal, že je ochotný neskôr na jeseň debatovať so svojím pravdepodobným republikánskym oponentom Donaldom Trumpom. Ide o jeho doteraz najrozhodnejšie vyjadrenie na túto tému.

Včera 19:57

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v piatok vyhlásil, že od nového generálneho tajomníka Severoatlantickej aliancie (NATO) očakáva, že uprednostní riešenie obáv Turecka súvisiacich s terorizmom.

Včera 19:43

Včera 19:41

Americký minister obrany Lloyd Austin v piatok oznámil nový balík pomoci pre Ukrajinu vo výške šesť miliárd dolárov (5,6 miliardy eur).

Včera 19:37

Čína vyzýva na začatie medzinárodného vyšetrovania teroristického útoku na plynovod Nord Stream pod záštitou OSN.

Na zasadnutí Bezpečnostnej rady OSN to oznámil predstaviteľ krajiny pri OSN.

Včera 19:10

Podpora členstva v Európskej únii v Poľsku klesla na najnižšiu úroveň za vyše desaťročie. V piatok to ukázali výsledky prieskumu verejnej mienky. EÚ sa pritom pripravuje na voľby do Európskeho parlamentu.

Včera 18:53

V nefungujúcom hoteli v juhobrazílskom meste Porto Alegre vypukol v piatok požiar. Zahynulo najmenej desať ľudí a ďalší sú zranení, informovali úrady.

Včera 18:40

Ceny ropy sa v piatok popoludní mierne zvýšili. A aj za celý týždeň smerujú k zisku po dvoch týždňoch strát. Podporili ich vyhlásenia ministerky financií USA Janet Yellenovej, že tempo rastu americkej ekonomiky v 1. štvrťroku by mohlo byť revidované smerom nahor, a že inflácia sa zmierni. Obavy z ponuky podporili tiež ceny komodity, keďže napätie na Blízkom východe pokračuje.

Včera 18:33

Obrovské množstvo trosiek vrátane nevybuchnutej munície v palestínskom Pásme Gazy sa bude odstraňovať približne 14 rokov, uviedol v piatok predstaviteľ OSN.

Včera 18:30

Stretnutie tureckého prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana s americkým prezidentom Joeom Bidenom v Bielom dome, plánovné na 9. mája, odložili. Povedal to v piatok turecký predstaviteľ pre agentúru AFP.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke meotar a ďalšie učebné pomôcky v Múzeu školstva a pedagogiky, ktoré otvorili po niekoľkých rokoch od rekonštrukcie nových priestorov, sťahovania a budovania múzejného zázemia v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves

Autor: TASR - Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Dušan Hirjak

Marek Brna

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali