143. časť Neznáme slovenské dejiny: Dve globálne operácie: „Výmena“ a „Pandémia“

143. časť Neznáme slovenské dejiny: Dve globálne operácie: „Výmena“ a „Pandémia“

Bratislava 16. mája 2021 (HSP/Kresba:Marián Tkáč)

 

Operácia „Výmena“ sa podľa uniknutého dokumentu začala v plnom rozsahu v roku 2015. Jej cieľom je premiestniť milióny migrantov z Ázie a Afriky na európsky kontinent do roku 2030. Logisticky a finančne ju zabezpečuje Európska komisia, vlády a nadnárodné štruktúry. Na summite EÚ v júni 2015 navrhla Európska komisia dočasný mechanizmus prerozdelenia 40 000 utečencov z Talianska a Grécka, ktoré sú pod najväčším migračným tlakom. Toto množstvo ľudí sa malo na princípe kvót rozdeliť medzi všetky členské štáty. Slovensko spolu s ostatnými krajinami Vyšehradskej štvorky (V4) povinné kvóty odmietalo. Prisľúbilo prijať 200 utečencov spomedzi sýrskych kresťanov

Kresba: Marián Tkáč
Kresba: Marián Tkáč

Až do slovenských volieb v roku 2020 bola V4 v tejto otázke jednotná. Pôvodné stanovisko neprijímať nelegálnych imigrantov, a brániť sa tomu napr. výstavbou plota na južných hraniciach Maďarska, nová slovenská vláda (po marci 2020) pomaly opúšťa.

Reklama

Programové vyhlásenie z roku 2020 predpokladalo prijatie novej migračnej politiky pre obdobie 2021 až 2025. V uniknutom dokumente je aj zato „Bratislava“ pochválená. Náznak v zásadnej zmene slovenského postoja je personálna zmena: Ján Orlovský, ktorý v rokoch 1992-2002 pôsobil v slovenskej zahraničnej službe, z toho sedem rokov ako tretí tajomník a radca na zastupiteľskom úrade v USA. Tento exriaditeľ Sorošovej Nadácie otvorenej spoločnosti (2015-2020), ktorý sa stal 26. januára 2021 novým riaditeľom Migračného úradu Ministerstva vnútra, vyhlásil:

„Téma migrácie bude bezpochyby predstavovať veľkú výzvu pre celú Európu aj v najbližších rokoch… Je dôležité, aby sa spolužitie občanov SR s cudzincami nieslo v duchu vzájomného porozumenia, tolerancie a aby prinášalo spokojnosť všetkým, ktorí žijú na našom území.

Reklama

Operácia „Pandémia“ (Covid-19) z uniknutého dokumentu má reálne celosvetový dosah, spôsobila/spôsobuje politický a ekonomický chaos a naozaj sa zdá, že všetky vymenované „predchádzajúce operácie“ (zrútenie newyorských dvojičiek, arabská jar) sú len „nevinné hry“ v porovnaní so začínajúcim sa veľkým „celoplanetárnym zemetrasením.“

Tu je názor Catherine Austin Fittsovej, vydavateľky Solari Report a generálnej riaditeľky Solari Investment Advisory Services: „Covid-19 je zavedenie nevyhnutných riadiacich systémov, na zmenu planéty z demokracie na technokraciu. Vidíme zmenu v riadení a tvorení nových riadiacich systémov. Predstavte si to ako prevrat. Ide skôr o prevrat ako o vírus… Technokracia, do ktorej nás tlačia, sa nazýva transhumanizmus. Pichnete do tela materiál, ktorý v podstate tvorí obdobu operačného systému a prijímača, a môžete tak všetkých doslova zapojiť na internet. To zahŕňa zapojenie do transakčného systému… Je to teda svet nulového súkromia. Ale je dôležité pochopiť, že ak zavediete jednu alebo viac kryptomien centrálnych bánk, pôjde o systém, keď každá centrálna banka na svete vás individuálne môže odrezať od transakcií, pokiaľ sa im nebude páčiť vaše správanie… Bill Gates sa do nášho tela snaží „nahrať“ operačný systém.“

Zdá sa, že pre GP je na Zemi veľa ľudí, hovorí sa o „zlatej miliarde“, a s týmto cieľom má informačné pole dôležitú úlohu: strašiť ľudstvo na celej planéte, aby prijalo všetko, čo pre neho pripravili. Známy je výrok raz pripisovaný Goebbelsovi, inokedy Göringovi: „Stačí nahnať ľuďom strach a všetko bude možné.“ Covid-19 ukázal, ako jednoducho možno zmanipulovať celú planétu, miliardy ľudí. Stačí mať v rukách média všetkého druhu: riadenie je narábanie s informáciami, ktorými sa ľahko dá naháňať strach a hrôza. Planéta sa ocitla v panike, v médiách „hlavného prúdu“ neexistuje nič iné ako vírus, testovanie, mŕtvi, rakvy, vakcíny: podľa viacerých jedna veľká lož v histórii ľudstva.

Psychológ Albert Biderman vyvinul v r. 1956 návod, ako vymámiť lživé priznanie od vojnových zajatcov, ide o „Bidermanovu tabuľku donucovania.“ Je to metóda, ktorá dokáže človeka zlomiť, vziať mu všetko sebavedomie a odstrániť akýkoľvek odpor. Ide o (1) izoláciu, (2) zámerné zameranie pozornosti iba na vybrané námety (médiá nehovoria o ničom inom, iba o covide), (3) zámerne spôspobené vyčerpanie a debilizácia (strach, čo príde), (4) vyhrážky – všetci musia mať náhubky, udržiavať odstup… (5) občasné zmiernenie požiadaviek, presne ako keď je cvičený pes, (6) ukazovanie všemocnosti (my vás ovládame…), (7) ponižovanie (zákazy, (8) vyžadovanie niečoho nezmyselného a nedôležitého. Cez tieto manipulácie sa ľudia stanú postupne úplne poslušnými a mnohí stratia svoj vlastný názor a chápanie seba samého. Je to psychologické programovanie, zmena ľudskej povahy na poslušného červíka, ktorý čaká na pokyny pána…

Oficiálne médiá hovoria jednoznačne o „pandémii“, pričom tento pojem je zahmlený. Názory na Covid-19 sa od začiatku (marec 2020) rôznia: od názoru, že vedieme vojnu s neviditeľným nepriateľom až po názor, že koronavírus treba privítať bozkom, lebo zabránil vojne a umožní návrat do starých, dobrých časov. Sú aj také informácie, že vakcináciou, ktorá by mala ukončiť „vyčíňanie“ Covidu-19, hrozí zmena genómu každého očkovaného, do tela dostane malé čiastočky, ktoré zmenia DNA, a ktoré budú informovať o tom, že je očkovaný (túto súčasť vakcíny nám dodá onen kód 666, o ktorom hovorí aj Evanjelista Ján, koniec-koncov ho výrobcovia vakcíny aj pomenovali „luciferase“), a napokon dostane aj „hydrogél“, ktorý transformuje súčasného človeka na človeka totálne ovládaného (https://1url.cz/@carrie-madej-transhu…)

Reklama

Kde je pravda? Na českom „antikonšpiračnom“ vlákne … sa uvádza, že „typickým příkladem konspiraci je vyjádření v tomto stylu: Koronavirus je pandemie uměle vytvořená světovou vládou k nastolení Nového světového řádu. Vývoj Covid-19 byl financován Nadací Billa Gatese, hlavního propagátora očkování na světě. Součástí této teorie bývá i tvrzení, že vakcinace proti koronaviru je ve skutečnosti cestou k tomu, aby byl lidstvu implementován číp pro kontrolu mysli.“ Ešte raz: čo je pravda?

Na svojom fejsbúkovom profile napísal advokát Peter Ivor toto: „Vakcinačná kampaň je propaganda, pripomínajúca tú, ktorú v nacistickom Nemecku viedol ríšsky minister Joseph Goebbels. <Vakcína je sloboda> sa nápadne ponáša na smutne známe <Práca oslobodzuje> (Arbeit macht frei). Uvedené šialené propagandistické vakcinačné heslá až mrazivo pripomínajú propagandu nacistického ríšskeho ministra propagandy, Josepha Goebbelsa, pričom takúto propagandu nemal na podporu svojich zvrátených experimentov na ľuďoch ani známy nacistický lekár a vojnový zločinec Josef Mengele, ktorý robil neľudské medicínske pokusy na väzňoch v koncentračnom tábore,“ píše advokát Ivor. „Avšak takúto sofistikovanú propagandu, aká nastúpila v týchto dňoch pre klinicky neoverenú a experimentálnu vakcínu proti ochoreniu Covid, nemal ani uvedený nacistický propagandista Goebbels, ani sovietsky komunistický, či náš socialistický režim; v porovnaní so súčasnou propagandou to boli doslova propagandisti amatéri!“

 

 

Reklama

Konšpirácia či nekonšpirácia? Takzvané protivírusové opatrenia – ako je lockdown (zamknutie), povinné rúška (náhubky), testovanie, vakcinovanie, rozostupy, prázdne štadióny a chrámy, zatvorené reštaurácie, fitnescentrá, kiná a divadlá, a tak ďalej, ktoré všetky majú chrániť populáciu sveta – majú predovšetkým svoje významné negatívne dopady na ekonomiku, v priebehu roka sa zničila existencia množstva spoločnosti a jednotlivcov na celom svete (jeden z cieľov NWO).

V októbri 2020 časopis Time uverejnil zhrnutie udalostí, „ktoré ešte prídu“. Autori striktne dodržujú prezentáciu Svetového ekonomického fóra (Davos), ktoré pracuje na prispôsobení globálnej ekonomiky ich prianiam, aby bola „udržateľnejšia“. „Pandémia“ bude pokračovať až do roku 2023, pokiaľ ani posledné „nad vodou sa držiace“ malé podniky nezbankrotujú a stredná trieda nebude zničená. Autori „vedia“, že globálna ekonomika bude v roku 2023 na ceste k zotaveniu – no myslia iba na veľké spoločnosti, ktoré na „pandémii“ zarábajú.

Negatívny je aj dopad „pandémie“ na spoločenský život – na vzdelávanie, na šport i kultúru, ale aj na osobný život, na psychiku ľudí, ktorí sú strašení od rána do večera, 24 hodín sedem dní v týždni. Pritom celkový počet úmrtí v roku 2020 nijako významne neprevýšil počet úmrtí z predchádzajúcich rokov, a naďalej oveľa viac ľudí umiera na srdcovo-cievne choroby či na rakovinu, ale aj na iné neliečené liečiteľné choroby, ako na koronavírus.

Ruskí lekári porušili nariadenie Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO), ktoré nedovoľuje robiť pitvy na telách ľudí, ktorí zomreli na Covid-19 a takú pitvu vykonali. Zistili, že Covid-19 neexistuje ako vírus. Je to globálny podvod, ľudia zomierajú pre „zosilnené elektromagnetické žiarenie 5G.“ Zrejme teda nejde o vírus, ale baktériu, ktorá spôsobuje smrť, tvorbou krvných zrazenín v žilách a nervoch, pre ktoré pacient zomiera (správa zo zdrojov Ministerstva zdravotníctva Ruska z polovice februára 2021).

Pri Covide-19 ide o naozaj zásadný zásah do života planéty. Ak raz bude po „všetkom“ (a bude? – veď s vyplašenými ľuďmi sa náramne dobre manipuluje), zrejme na Zemi bude žiť menej ľudí, mnoho podnikov a zariadení skrachuje a z našich veľkých futbalových a hokejových štadiónov a možno i chrámov ostanú iba veľké mŕtve koloseá. Napokon nebudú potrebné rovnako, ako sa v istom čase stalo zbytočným chýrne Koloseum v slávnom Ríme. Vždy je však šanca, aby to bolo inak. Ľudia len musia vedieť, čo sa chystá, a ak nebudú spokojní, hrozby sa nenaplnia.

Marián Tkáč

 

(Viac v knihe „V slovenskom zrkadle“, ktorá práve vyšla vo vydavateľstve Torden, www.torden.sk, tel. 0948 959 919)

 

Reklama
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

07:30

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí. 

Podľa policajného hovorcu autobus prevážal študentov strednej odbornej školy vo Warburgu. Vracali sa z výletu v Anglicku.

07:20

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke sa stal v pondelok 25. marca fatálny incident. Personál vykonal potrat zdravej žene v štvrtom mesiaci tehotenstva, pretože si splietol pacientky. Vo štvrtok to potvrdila tlačová hovorkyňa nemocnice Eva Stolejda Libigerová. Prípadom sa zaoberá polícia, informoval portál iDNES.cz.

Tehotná žena išla na bežnú kontrolu, kým druhej žene mali lekári urobiť zákrok, ktorý sa vykonáva napríklad pri liečbe chorej maternice, ale je možné ním tiež ukončiť tehotenstvo.

07:00

Francúzsky prezident Emmanuel Macron vo štvrtok vyhlásil, že členovia skupiny G20 sa budú musieť zhodnúť, či pozvú ruského lídra Vladimira Putina na novembrový summit v Brazílii. Informovala agentúra AFP.

Brazília sa postavila proti snahe izolovať a potrestať Rusko za jeho inváziu na Ukrajinu a tvrdí, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a západné krajiny nesú časť viny za vojnu.

06:40

Francúzske úrady počas uplynulých dní v rámci rozsiahlych policajných razií vo viacerých mestách zadržali 1357 osôb podozrivých z drogovej trestnej činnosti. Vo štvrtok to v meste Dijon vyhlásil francúzsky minister vnútra Gérald Darmanin. Informovala agentúra DPA.

06:30

V Juhoafrickej republike (JAR) sa vo štvrtok zrútil z mosta do rokliny autobus a následne začal horieť. Pri nehode zahynulo 45 ľudí, informovala agentúra AFP.

Nehodu na juhu Afriky prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Včera 20:26

Spojené štáty vo štvrtok odsúdili ruské veto, ktorým Moskva na pôde Bezpečnostnej rady OSN zablokovala predĺženie dohľadu expertov OSN nad dodržiavaním sankcií zavedených voči Severnej Kórei.

Včera 20:20

Nemecký tenista Alexander Zverev postúpil do semifinále dvojhry na turnaji ATP 1000 v Miami. Vo štvrťfinále zdolal v pozícii nasadenej štvorky Maďara Fábiána Maroszána 6:3, 7:5.

Včera 20:07

Jozef Bíreš končí na pozícii ústredného riaditeľa Štátnej veterinárnej a potravinovej správy (ŠVPS) SR. Jeho presný dátum odchodu má byť dohodnutý dodatočne.

Včera 20:04

Medzinárodný súdny dvor (MSD) vo štvrtok nariadil Izraelu prijatie viacerých opatrení v súvislosti so zlou situáciou v Pásme Gazy. Prikázal otvoriť ďalšie pozemné hraničné priechody s cieľom umožniť prísun potravín, vody, pohonných hmôt a ďalších zásob do tejto vojnou zničenej palestínskej enklávy.

Včera 19:11

Ceny ropy vo štvrtok po dvoch dňoch poklesu ožili a vzrástli. Investori očakávajú totiž napätejšie dodávky. Vychádzajú pritom z predpokladu, že najväčší svetoví producenti z aliancie OPEC+ budú pokračovať v doterajšej politike obmedzovania ťažby.

Včera 19:04

Vo štvrtok skoro ráno sa na ulici v rímskej štvrti Quadraro vytvorila diera v zemi s priemerom a aj hĺbkou desať metrov, ktorá pohltila dve zaparkované autá, informovali talianske médiá s odvolaním na miestnu políciu.

Včera 19:04

Ruský prezident Vladimir Putin šíri propagandu, ak tvrdí, že Moskva zostrelí akúkoľvek stíhačku F-16 dodanú Ukrajine Západom, dokonca aj na letiskách NATO, vyhlásil vo štvrtok taliansky minister zahraničných vecí a vicepremiér Antonio Tajani.

Včera 18:59

Britské múzeum vo štvrtok oznámilo, že jeho novým riaditeľom sa stal historik umenia Nicholas Cullinan. Vo funkcii nahradil Hartwiga Fischera, ktorý odstúpil po tom, čo sa ukázalo, že v múzeu došlo k sérii krádeží.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Gaucho alebo juhoamerický kovboj kúpe koňa počas festivalu ródea Criolla Week v Montevideu v Uruguaji

Autor: AP/Matilde Campodonico

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Marek Brna

Viktor Pondělík

Miro Majerník

Pavel Jacz

Vanda Rybanská

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali