Tréner Finch sa zrazil s vlastným zverencom. Odnieslo si to koleno

Tréner Finch sa zrazil s vlastným zverencom. Odnieslo si to koleno

New York 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:AP/Ross D. Franklin)

 

Americký basketbalový tréner Chris Finch utrpel zranenie vo štvrtom zápase 1. kola play off zámorskej NBA. Kouč Minnesoty sa v záverečnej štvrtine duelu proti Phoenixu (122:116) zrazil s vlastným zverencom Mikeom Conleym a pri strete si roztrhol šľachu v pravom kolene

tréner Chris Finch Timberwolves Suns Basketball
Na snímke tréner Minnesoty Timberwolves Chris Finch si drží koleno po zrážke s hráčom Timberwolves Mikeom Conleym počas druhého polčasu štvrtého zápasu prvého kola play-off basketbalovej NBA proti Phoenixu Suns

Conley dribloval po postrannej čiare, keď sa zrazil s protihráčom Devinom Bookerom a následne vletel do Fincha, ktorý sa okamžite chytil za koleno. Niekoľko minút ležal na palubovke, z ihriska odišiel za pomoci a neskôr opustil štadión na vozíku. Asistent trénera Micah Nori riadil tím počas záverečných 101 sekúnd a po stretnutí aktualizoval zdravotný stav kormidelníka Timberwolves: “Je očividne v dobrej nálade a chlapci tiež.”

Reklama

Hráči Minnesoty v noci na pondelok ako prví postúpili do 2. kola vyraďovacej fázy, keď zdolali Suns 4:0 na zápasy.

 

Reklama

Prečítajte si tiež

Minnesota zdolala Phoenix 122:116 a postúpila do 2. kola

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

11:11

Ekonomika pevninského Nórska pokračuje v zotavovaní. Po raste v závere minulého roka zaznamenala rast aj v 1. kvartáli tohto roka, aj keď tempo rastu sa mierne spomalilo. Uviedol to vo štvrtok nórsky štatistický úrad.

11:03

Novodohodnutá holandská koaličná vláda vo štvrtok navrhla “najprísnejšiu” azylovú politiku v histórii krajiny vrátane výnimky z pravidiel Európskej únie. Prisľúbila tiež, že preskúma presun svojho veľvyslanectva v Izraeli do Jeruzalema.

10:54

Pri požiari obytného domu v nemeckom Düsseldorfe zahynuli v noci zo stredy na štvrtok traja ľudia, ďalší dvaja sú v kritickom stave.

Požiar vypukol v kiosku v jednom z obytných domov, uviedli tamojší hasiči. Kým na miesto dorazili záchranné zložky, stánok na prízemí bol už celý v plameňoch a oheň sa dostal aj na prvé poschodie bytovky. Hospitalizovať museli až 16 ľudí.

Požiar bytovky
Policajná páska po požiari, ktorý vypukol v kiosku v jednom z obytných domov v nemeckom Düsseldorfe
10:36

Miera nezamestnanosti v Holandsku, v piatej najväčšej ekonomike eurozóny, sa v apríli mierne zvýšila po poklese v predchádzajúcom mesiaci. Ukázali to vo štvrtok údaje Ústredného štatistického úradu.

10:28

Ukrajinské jednotky zastavili ruský postup v niektorých zónach Charkovskej oblasti na severovýchode Ukrajiny, kde vedie Rusko novú ofenzívu. Oznámila to vo štvrtok ukrajinská armáda.

10:13

Čínsky líder Si Ťin-pching vo štvrtok uviedol, že spolu s ruským prezidentom Vladimirom Putinom sa zhodli, že je potrebné dosiahnuť politické riešenie konfliktu na Ukrajine.

09:45

Hodnota nových objednávok v priemysle v marci 2024 medziročne klesla o 16,9 % a dosiahla objem 5,38 miliardy eur. Po zohľadnení sezónnych vplyvov sa nové objednávky medzimesačne znížili o 4,6 %. Informoval o tom Štatistický úrad (ŠÚ) SR.

09:24

Plánovaný júnový summit, pri ktorom Švajčiarsko dúfa, že vydláždi cestu pre mierový proces, je podľa Kremľa bez ruskej účasti zbytočný. Informovala o tom agentúra Reuters.

09:13

Ak nemajú firmy alebo podnikatelia po podaní daňového priznania dostatok peňazí na zaplatenie dane, môžu požiadať o odklad alebo daň uhradiť v splátkach. Je to lepšie, ako keby im mala hroziť daňová exekúcia, tvrdí partnerka poradenskej spoločnosti Atlas Group Ina Kováčová Bečková.

09:06

Japonská ekonomika v 1. štvrťroku 2024 klesala viac, ako sa čakalo, keďže slabý jen zasiahol výdavky spotrebiteľov a export sa znížil.

Podľa predbežných údajov, ktoré vo štvrtok zverejnil úrad vlády, sa hrubý domáci produkt (HDP) Japonska v prvých troch mesiacoch 2024 znížil o 0,5 % oproti predchádzajúcim trom mesiacom, keď vykázal nulový rast.

08:38

Americký vojak Gordon Black zadržiavaný v ruskom meste Vladivostok sa cíti vinný z krádeží, z ktorých ho obvinili, a spolupracuje s vyšetrovateľmi, uviedla vo štvrtok ruská štátna tlačová agentúra RIA s odvolaním na miestneho zástupcu ministerstva vnútra.

08:28

08:26

Viac než desiatka žien viní amerického iluzionistu židovského pôvodu Davida Copperfielda z prípadov sexuálneho obťažovania, ku ktorým došlo v rokoch 1980 až 2014. Informujú o tom agentúra AFP a denník The Guardian.

08:17

Čínsky prezident Si Ťin-pching vo štvrtok na stretnutí ruským prezidentom Vladimirom Putinom v Pekingu vzťahy Číny s Ruskom označil za prospešné pre mier a prisľúbil upevnenie spolupráce.

08:08

Spojené štáty v stredu vyradili Kubu zo svojho zoznamu krajín, ktoré dostatočne nespolupracujú v boji proti terorizmu. Pre agentúru Reuters to povedal nemenovaný predstaviteľ amerického ministerstva zahraničných vecí.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke štart balónov v Nižnej Myšli v okrese Košice okolie

Autor: FOTO TASR-František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Gustáv Murín

Marián Tkáč

Ivan Štubňa

Miroslav Iliaš

Marek Brna

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali