BILLA štartuje spoluprácu s lyžiarmi Žampovcami

BILLA štartuje spoluprácu s lyžiarmi Žampovcami

Bratislava 24. apríla 2018 (HSP/Foto:BILLA)

 

Novými tvárami spoločnosti BILLA sa stali slovenskí reprezentanti v zjazdovom lyžovaní, bratia Adam a Andreas Žampovci. Obchodný reťazec chce pokračovať v podpore nádejných športových talentov a zároveň týmto krokom osloví mladšiu cieľovú skupinu. Prvou spoločnou aktivitou bude účasť na druhom ročníku športového rodinného podujatia HÝBSA Slovensko, ktorého generálnym partnerom je práve BILLA. Tento projekt z dielne TV Markíza a športovej agentúry Be Cool upriamuje pozornosť na zdravý životný štýl, prevenciu proti obezite u detí a motivuje Slovákov sa viac hýbať. Prvý HÝBSA Day sa uskutoční už túto sobotu v Jazdeckom areáli na Sídlisku III. v Prešove.

Novými tvárami spoločnosti BILLA sa stali slovenskí reprezentanti v zjazdovom lyžovaní, bratia Adam a Andreas Žampovci

BILLA dlhodobo aktívne podporuje športové aktivity a mladých športovcov, nakoľko šport a zdravá strava idú spolu ruka v ruke. „Som veľmi rada, že môžem ohlásiť novú spoluprácu s talentovanými športovcami. Po úspešnom medailistovi vo vodnom slalome Matejovi Beňušovi, BILLA podporí reprezentantov v zjazdovom lyžovaní, bratov Adama a Andreasa Žampovcov. Prostredníctvom nich chceme osloviť športových nadšencov letných i zimných športov, ako aj motivovať nové nádejné talenty, aby na sebe pracovali a rozvíjali svoje zručnosti,“ uvádza Albena Georgieva, výkonná riaditeľka BILLA.

Reklama

Bratov Žampovcov ako svoje nové tváre predstaví BILLA pri príležitosti druhého ročníka HÝBSA Slovensko. Dvojica uznávaných športovcov podporí podujatie osobnou účasťou. „Každý deň sa snažíme nejako hýbať. Keď ide o prípravu na preteky, je to samozrejmosť, no keď máme voľno, niekedy sa nám nechce, ale prekonáme sa. Uvedomujeme si, že dnešný svet je pre mladých viac o technologických vychytávkach ako o pravidelnom pohybe. Preto sme radi, že práve našu novú spoluprácu s BILLA oslávime rovno pohybom, s deťmi pri úspešnom pokračovaní projektu HÝBSA Slovensko. Sme radi, že môžeme podporiť dobrú vec, veď o to sa snažíme aj my ako športovci. Naším cieľom je motivovať mladých ľudí, aby sa viac hýbali a tešili sa, že robia niečo pre seba. Keďže sme sa narodili vo Vysokých Tatrách, tak o to viac sa tešíme do rodného kraja a veríme, že Prešovčania si to s nami užijú,“ hovoria Adam a Andreas Žampovci.

Novými tvárami spoločnosti BILLA sa stali slovenskí reprezentanti v zjazdovom lyžovaní, bratia Adam a Andreas Žampovci

 

Reklama

Športový deň pre celé rodiny s účasťou známych tvárí a bohatým programom

Celodenné pohybovo-zábavné podujatie HÝBSA zapája do svojich aktivít celú rodinu a všetky vekové kategórie. Každý, kto sa príde pozrieť, bude mať možnosť otestovať stav svojej kondičky v disciplínach HÝBSA Run, HÝBSA Bike, HÝBSA Power a HÝBSA Family. Nudiť sa nebudú ani tí, čo sa na šport len radi pozerajú. Na podujatie do Prešova prídu aj obľúbené tváre z televíznej obrazovky a nebude chýbať ani ambasádorka zdravej stravy Mirka Luberdová, známa svojou kulinárskou vášňou. Pre fanúšikov varenia a kvalitnej čerstvej stravy Mirka pripraví gastronomické inšpirácie a pre rodičov má tipy na chutné a zdravé desiate pre svoje ratolesti. Ako je o Mirke známe, svoje špeciality pripravuje zo surovín nakúpených v BILLA. Účastníci sa môžu registrovať na http://hybsa.markiza.sk/registracia a následne si štartovný balíček vybrať vopred, vo štvrtok a piatok v registračnom stánku pred predajňou BILLA na Čergovskej ulici v Prešove.

„Spoločnosť BILLA vníma, že zákazníci majú čoraz väčší záujem o čerstvé ovocie, zeleninu či iné potraviny. Preto sme sa rozhodli, že nebudeme zdravý životný štýl podporovať len v predajniach, ale aj mimo nich – participovaním na projektoch podporujúcich pohyb a zdravie. Sme radi, že máme možnosť priviesť na zdravšiu cestu aj ďalších ľudí prostredníctvom druhého ročníka HÝBSA Slovensko, kde BILLA je generálnym partnerom,“ uvádza ďalej A. Georgieva

Priamo počas sobotňajšieho podujatia v Prešove si môžu účastníci na stánku BILLA vytočiť výhru v kolese šťastia či získať autogramy od Mirky Luberdovej, Adama a Andreasa Žampovcov.

Redakciu informovala Kvetoslava Kirchnerová z BILLA s.r.o.

Reklama

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

20:15

Ceny ropy sa v pondelok podvečer takmer nezmenili. Vývoj na trhu ovplyvňujú na jednej strane obavy zo širšieho konfliktu na Blízkom východe. A na strane druhej správy z USA, kde zásoby komodity minulý týždeň výrazne vzrástli a signály o neskoršom znížení úrokových sadzieb americkej centrálnej banky Fed, ako sa pôvodne čakalo.

20:14

Európa a USA by sa mali vyhnúť ponúkaniu nadmerných ekonomických výhod v snahe podporiť hospodársky rast. Nemali by sa zapájať do dotačných pretekov, ktoré vytvárajú hru s nulovým súčtom. Uviedla to v pondelok prezidentka Európskej centrálnej banky (ECB) Christine Lagardová v prejave na americkej univerzite Yale.

20:06

Európska únia (EÚ) musí zabezpečiť, aby zákaz predaja nových automobilov so spaľovacím motorom od roku 2035 nemal privysokú cenu pre jej priemyselnú suverenitu a občanov. Upozornili na to pondelňajšie správy Európskeho dvora audítorov (EDA).

18:50

V meste Charkov na východe Ukrajiny sa v pondelok po ruskom útoku zrútila časť veľkej televíznej veže.

18:49

Na severe Arménska sa v pondelok uskutočnil protest proti plánom arménskej vlády vrátiť Azerbajdžanu štyri dediny v rámci úsilia o dosiahnutie mierovej dohody.

18:44

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan začal v pondelok zriedkavú návštevu Iraku zameranú na obnovenie vzájomných vratkých vzťahov. Počas návštevy plánuje uzatvoriť viacero dohôd o ekonomickej spolupráci i bezpečnostnej spolupráci proti militantnej Strane kurdských pracujúcich (PKK).

Abdal Latíf Rašíd Recep Tayyip Erdogan
Na snímke iracký prezident Abdal Latíf Rašíd (vpravo) a turecký prezident Recep Tayyip Erdogan
18:12

Slovenská republika počas volebného obdobia 2020 – 2023 prvýkrát v histórii hospodárila zodpovednejšie ako v priemere krajiny EÚ. Uviedol to v pondelok Igor Matovič v súvislosti s predbežnými oficiálnymi údajmi o hospodárení SR za rok 2023, ktoré zverejnil Štatistický úrad (ŠÚ) SR. Podľa zverejnených údajov deficit verejných financií bol vlani na úrovni 4,9 % hrubého domáceho produktu (HDP), pôvodne schválený rozpočet pritom počítal so schodkom 6,4 % HDP.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke súťažiaci bežci prechádzajú cez Tower Bridge počas Londýnskeho maratónu v Londýne

Autor: TASR/AP-Aaron Chown/PA via AP

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali