Otvorený list predsedu Asociácie slovenských vojakov slovanským národom bývalej zväzovej republiky Juhoslávie

Otvorený list predsedu Asociácie slovenských vojakov slovanským národom bývalej zväzovej republiky Juhoslávie

Bratislava 27. septembra 2016 (HSP/Foto:ASV)

 

Asociácia slovenských vojakov menom predsedu Jozefa Žarnovičana de Sarnó , sa hlboko ospravedlňuje v mene slovenského národa za genocídu a tzv. humanitárne bombardovanie, masaker Srbského bratského národa  a národa Čiernej Hory, ktorý podporili a umožnili aj vtedajší volení predstavitelia a vtedajšia  vláda  na čele s Mikulášom Dzurindom, ktorých považujem za vlastizradcov.

Na snímke logo
Na snímke logo

Títo politici  masaker využili ako krvavú vstupenku Slovenska do NATO. Vtedajšia slovenská vláda na čele s predsedom vlády Mikulášom Dzurindom a ministrom zahraničných vecí Eduardom Kukanom nemala na to žiadny mandát, konali na vlastnú päsť a proti záujmom SR. Je to o to horšie, že SR nebola v tej dobe členom NATO. Títo zradcovia humanity , preletmi vojenských lietadiel NATO a USA ponad Slovenskú republiku, umožnili  zhodenie viac ako 22.000 ton bômb aj zakázaných kazetových bômb a 37.000 kusov bojovej munície s ochudobneným uránom na Srbsko. Tento druh munície je zakázaný medzinárodným spoločenstvom a doteraz pácha utrpenie ľuďom. Vláda Mikuláša Dzurindu hrubo porušila medzinárodné právo, porušila viacero medzinárodných dohovorov, protokolov a dopustila sa tým  vojnového  zločinu proti nevinnému civilnému obyvateľstvu. Hlasovanie v Národnej rade SR o povolení preletov bojových lietadiel NATO ponad územie Slovenskej republiky prebehlo na základe predošlého nariadenia Trilaterálnej komisie vo Washingtone,  na čele s Rockefelerom ako súkromnou osobou, ktorý nemal žiadne kompetencie vo veci medzinárodného práva a zastupoval súkromnú lobistickú organizáciu v ktorej sa angažovala aj Madeline Albrightová. Tento agresívny útočný akt bol vedený svojvoľne bez mandátu bezpečnostnej rady OSN, čo sa posudzuje podľa zásad medzinárodného práva ako teroristický akt. Na slovenských vojakoch, slúžiacich v tej dobe je biľag, že museli slúžiť pod  vojenským velením a politickým vedením velenia armády a vtedajších politikov, ktorí prelety schválili. Slovenský národ bol týmto aktom historicky poškvrnený ako zradca ľudskosti a humanity, čím nám vznikol veľký záväzok k náprave tejto obludnej zrady spáchanej  zo strany vtedjašieho politického vedenia Slovenskej republiky.

Reklama

To čo predchádzalo útoku USA a NATO, bez akéhokoľvek mandátu OSN, ktorý bol ospravedlňovaný  vojnovými zločinmi, etnickými čistkami a genocídou vykonávanou vtedajším prezidentom Juhoslávie Slobodanom Miloševičom, bolo len odpornou lžou , vojnovou propagandou a mediálnou vojnou USA proti slovanským národom zväzovej republiky Juhoslávie. Slobodan Miloševič bol Hágskym tribunálom nedávno nielen oslobodený od obvinení, ale bol označený ako ochranca etnických menšín. Vo svetle týchto skutečností sa útok USA a NATO musí považovať za teroristický akt a všetky štáty zúčastnené na tomto akte, musia niesť  zodpovednost a zasadiť sa o príkladné potrestanie vinníkov ako výstrahu pre ďalšie generácie. NATO musí prevziať za tento teroristický akt plnú zodpovednosť a vykonať reorganizáciu s okamžitým vylúčením USA ako policajta tejto aliancie  a pretransformovať sa na európske bezpečnostné sily so zaradením Ruska ako plnoprávneho člena , čím bude nastolený mier nielen v európe ale na celom svete.

Slovenský národ práve zažíva obdobie veľkého útlaku zo strany tzv. elít vo vlastnej politickej reprezentácii, ale odoláva aj veľkému tlaku odovzdania vlastnej suverenity, vlastného štátu a to do rúk politickej a ekonomickej elity EÚ a vojenskej aliancie NATO. Tento útlak môže viesť náš národ len k zoceleniu a nabratiu odhodlania k odporu a boju za  oslobodenie sa z okovov zločinnej finančnej oligarchie a politickej zločinnej tzv elity, ktoré ho zotročujú . Toto vyslobodenie vyvrcholí potrestaním vlastizradcov vo vlastných radách , a tiež tých ktorí spôsobili utrpenie národom bývalej Juhoslávie. Srbsko a Čierna Hora by mala byť odškodnená európskym spoločenstvom za škody spôsobené bombardovaním  a následne spôsobeným ekonomickým škodám a to napríklad aj  vo forme deblokácií.

Reklama

Asociácia slovenských vojakov, ktorá mala svojho času silný vplyv na ministerstvo obrany a ostatné zložky najvyššieho velenia  armády a vládu, mohla  tento stav odvrátiť cez vlastných členov v najvyšších funkcích v armáde. ASV vedela o prípravách na bombardovanie Juhoslávie už v roku 1998 a ostro proti tomu protestovala, avšak bola v roku 1998 potlačená spolu s odchodom ministra obrany predchádzajúcej vlády, boli jej vrcholoví členovia  prepustení z najvyšších vojenských funkcií , alebo boli zastrašení, čím bola v r.1999 otvorená cesta k zrade novou vládou Mikuláša Dzurindu a ministra obrany Pavla Kanisa.

Ako predseda najstaršej organizácie slovenských vojakov v rámci samostatnej Slovenskej republiky týmto vyhlasujem, že sa budem všemožne zasadzovať za vykonanie takých  zákonných a právnych  opatrení, ktoré budú viesť k potrestaniu zodpovedných politikov za tento ohavný čin proti ľudskosti.

Jednou z hlavných  úloh organizácie ASV, je aj zriadenie generálneho inšpektorátu pri národnej rade SR,  v ktorého zodpovednosti bude aj prešetrenie tohoto odporného, zločinného aktu voči štátom bývalej Juhoslávie.

Rovnako sa ospravedlňujem za slovenský národ, za podlý čin  aktuálneho ministra obrany SR, Petera Gajdoša za nedávne ocenenie “ krvavej lady “ Madeline Albrightovovej, ktoré jej bolo udelené za „aktívnu podporu procesu demokratizácie a budovania slobody a stability v strednej Európe“. Táto osoba nielen  lobisticky  podporovala  agresiu a teroristický akt na Juhosláviu, ale následne aj privatizovala majetok odobratý napadnutým  slovanským národom.

Dovoľte mi ešte raz prejaviť obrovskú ľútosť nad týmto  odporným  činom  zo strany vtedajších politikov SR, kedže je veľmi pravdepodobné, že odoprením prístupu do nášho vzdušného priestoru pre letecké sily NATO, by táto agresia bola sťažená, odložená, alebo úplne zrušená.

Reklama

Prijmite moje hlboké ospravedlnenie za celý Slovenský  národ.

Ing. Jozef Žarnovičan de Sarnó, predseda Asociácie slovenských vojakov

 

 

Reklama
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

16:32

Projekt zabezpečenia verejnej železničnej osobnej dopravy s Ukrajinou využitím širokorozchodnej trate na trase Kyjev – Košice, ktorý schválila vláda na svojom ostatnom rokovaní, považuje KDH za mrhanie peňazí. Uvedenie do prevádzky by si vyžadovalo náklady v miliónoch eur, na čo aktuálne nemá financie ani rezort dopravy, ani Železnice Slovenskej republiky (ŽSR). Vo štvrtok na to upozornilo opozičné KDH.

16:28

Americký Kongres schválil predaj pokročilých raketových systémov Poľsku, uviedol vo štvrtok poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

16:28

Rusko vo štvrtok vetovalo návrh rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN, ktorý žiadal predĺženie dohľadu expertov OSN nad sankciami svetovej organizácie voči Severnej Kórei. Rezolúciu navrhli Spojené štáty a o jeden rok by predĺžila mandát skupiny expertov, ktorí na dodržiavanie sankcií dohliadajú. Veto zo strany Ruska však ich činnosť pozastavuje.

16:24

Priemerné vozidlo stráca po troch rokoch 22,5 % svojej hodnoty, zatiaľ čo žlté vozidlá len 13,5 %. Naopak, najviac strácajú hodnotu zlaté vozidlá, a to až na úrovni 25,9 %. Vyplýva to z minuloročných dát platformy iSeeCars.com, na čo poukázala spoločnosť Aures Holdings.

16:13

Pápež František na Zelený štvrtok slávil v Bazilike svätého Petra omšu svätenia olejov. Kňazov vo svojej kázni vyzval, aby sa vyhýbali duchovnému pokrytectvu a pristupovali k svojim veriacim milosrdne.

16:07

Poľský premiér Donald Tusk privítal vo štvrtok pokrok dosiahnutý v rozhovoroch s Ukrajinou. Ich témou bol dovoz ukrajinských poľnohospodárskych výrobkov a blokády hraníc zo strany poľských poľnohospodárov, ktoré naštrbili vzťahy medzi oboma krajinami.

Donald Tusk Šmyhaľ
Na snímke ukrajinský premiér Denys Šmyhaľ (vľavo) a poľský premiér Donald Tusk
15:35

Poľských vojakov vyšlú do Paríža, aby tam pomohli s posilnením bezpečnosti počas tohtoročných letných olympijských hier. Oznámil to vo štvrtok poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

15:06

Skoro každý tretí obyvateľ Nemecka má pocit, že mu prechod na letný čas ohrozuje zdravie. Prieskum nemeckého inštitútu Forsa tiež odhalil, že takmer každý piaty zamestnaný človek v dôsledku posunu času mešká do práce.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Veľké vlny na pláži Nazare v Portugalsku

Autor: TASR/AP-Michael Probst

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali