Masy ľudí na pohrebe Lučanského a pietnych akciách po celom Slovensku. Rakva s pozostatkami generála bola spustená do zeme. Zosnulému prečítali list dcérky, ktorý mu nebol nikdy doručený

Masy ľudí na pohrebe Lučanského a pietnych akciách po celom Slovensku. Rakva s pozostatkami generála bola spustená do zeme. Zosnulému prečítali list dcérky, ktorý mu nebol nikdy doručený

Bratislava 8. januára 2021 AKTUALIZUJEME (HSP/Foto:Facebook, Ivan Lehotský, TASR-Martin Baumann)

 

Pohreb generála Milana Lučanského sa uskutoční 8. januára o 14. hodine v obci Štrba. Na pohreb napriek lockdownu prišlo omnoho viac než povolených 30 ľudí. Množstvo ľudí vyšlo v čase pohrebu aj do ulíc v mestách po celom Slovensku. V Bratislave vyšli ľudia pred Úrad vlády a pred policajné prezídium

lucansky
Bratislava 14:05

lucansky

Reklama

Bratislava 14:05

15:32 Generála Lučanského práve pochovávajú

Reklama

Rakva s pozostatkami generála Milana Lučanského bola spustená do zeme. Účastníci pohrebu kondolujú rodine – bez podávania rúk, kvôli bezpečnostným opatreniam proti covidu 19.

Predtým ešte zazneli dva emotívne príhovory, jeden od vojenského ordinára-kňaza, druhý od ženy, ktorá sprostredkovala list Lučanského 13-ročnej dcérky, ktorý mu do väznice nikdy nedoručili. Vypočuť si ho môžete cca od 29.minúty:

 

15:30 Zhromaždenie pre úradom vlády

Reklama

Pred Úradom vlády sa zhromaždilo asi 20 ľudí. Príslušníkov policajného zboru je prítomných asi 2x toľko.

 

14:45 Dav v Bratislave sa rozchádza

V Bratislave sa ľudia pomaly rozchádzajú. Ľudia sa zapisujú do kondolenčnej knihy. Niektorí smerujú pred Úrad vlády. Dá sa predpokladať, že tu bude spomienka na generála Lučanského prebiehať menej pietne.

 

Reklama

 

14:35 Na pohrebe v Štrbe

Počas pohrebného obradu v Štrbe

 

 

 

14:32  V Bratislave pred policajným prezídiom sa spievala sa hymna, bol potlesk Lučanskému. Na budove veje čierna vlajka. Mnohí ludia sa boja koronavírusu, stoja roztrúsene, niektorí ignorujú rúška.  Antikonfliktný tím im dobrácky dohovára.

lucansky
Bratislava, spomienková akcia

14:30 V Košiciach priestor okolo Hlavnej brány, kde sa zvyčajne konajú rôzne protesty a podujatia monitoruje asi 10 policajtov, meststkých i štátnych. Ľudia chodia iba sporadicky a zapaľujú sviečky. Žiadna organizovaná akcia neprebieha

 

Reklama

14:12 V Prahe sa taktiež koná spomienková akcia, účastné sú stovky ľudí. 

V Prahe muž vysvetľuje davu, čo predchádzalo úmrtiu generála Lučanského. Je presvedčený, že šlo o nejakú spojitosť s Mikulášom Černákom, ktorý mal v deň prvého incidentu Lučanského, 9. 12. narodeniny a ktorý bol prevezený do prešovskej väznice len dva dni pred Lučanským. Hovorí o paralele s biblickým Judášom (akcia, pri ktorej vzali do väzby Lučanského, niesla názov Judáš), ktorý sa tiež obesil.

Snímka zo spomienkovej akcie v Prahe
Snímka z akcie v Prahe

 

 

14:00 Ministerstvo vnútra SR zverejnilo fotografiu pietneho miesta v budove ministerstva s fotografiou Milana Lučanského, horiacou sviečkou a smútočným vencom. Ministerstvo k fotografii neuviedlo žiaden komentár.

Reklama

 

 

Uverejnil používateľ Ministerstvo vnútra SR Piatok 8. januára 2021

 

13:45  V Bratislave ľudia aj dnes – v deň pohrebu – zapaľujú sviečky za zosnulého generála Milana Lučanského.

Reklama
Lučanský
Ľudia si prišli uctiť generála Milana Lučanského

 

Lučanský
Bratislava 13:30

 

13:30 Pohrebu sa plánoval pôvodne zúčastniť aj český vicepremiér a minister vnútra Jan Hamáček.

“Dnes, v piatok 8. 1., je pohreb generála Milana Lučanského, ktorý bol do konca augusta 2020 prezidentom Policajného zboru SR. Tento príspevok sa mi nepíše ľahko, pretože som ho dobre poznal. Bol to čestný a svedomitý človek, policajt profesionál. Úprimnú sústrasť manželke a deťom. Pohrebu som sa bohužiaľ nemohol zúčastniť kvôli prísnym karanténnym opatrenia, ktoré sú na Slovensku podobné, ako u nás. Česť vašej pamiatke, pán generál!” Uviedol na sociálnej sieti Hamáček.

13:10 Podľa medializovaných informácií do Štrby prišiel bývalý minister vnútra Róbert Kaliňák. Novinárom povedal, že takáto rozlúčka je neadekvátna a monitorovanie smútiacich políciou prirovnal k praktikám ŠTB.

Kritizoval aj postup pri vyšetrovaní Lučanského. Poznamenal, že “pexeso” Veroniky Remišovej má svoju prvú obeť.

Reklama

 

12:56 Prezidentka SR Zuzana Čaputová napísala manželke zosnulého policajného exprezidenta Milana Lučanského kondolečný list, uviedol pre TASR hovorca hlavy štátu Martin Strižinec.

Podľa informácií denníka Nový Čas prezidentka zaslala na pohreb aj kyticu, ktorú doručila prezidentská čestná stráž.

 

12:55  Predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) si jeho pamiatku uctí smútočným vencom, ktorý poslal do Štrby, kde sa v piatok koná posledná rozlúčka.

“Predseda Národnej rady SR Boris Kollár by sa za bežných okolností na pohrebe generála Lučanského veľmi rád zúčastnil,” informovala jeho hovorkyňa Michaela Jurcová.

Ako však dodala, v tejto chvíli predseda v plnej miere rešpektuje všetky platné epidemiologické naradenia a zároveň želanie pozostalých, aby sa pohreb konal v rodinnom kruhu. Pamiatku Lučanského si uctí smútočným vencom, ktorý Národná rada SR pošle do domu smútku v Štrbe.

Reklama

 

12:40 Denisa Saková a Peter Pellegrini sa nezúčastnia pohrebu generála Milana Lučanského.

“V súvislosti s poslednou rozlúčkou s generálom Milanom Lučanským sme sa s Denisou Sakovou rozhodli rešpektovať rozhodnutie rodiny Lučanských, ktorí si neželajú jej politizáciu, a aj vzhľadom na celkové okolnosti, sa dnešného pohrebu nezúčastníme,” vysvetlili na sociálnej sieti.

“Ako jeho bývalí kolegovia a priatelia, ktorí si vážia jeho prácu pre Slovensko, sme sa rozhodli pre pietnu spomienku prostredníctvom zapálenia sviečky a zaslania spomienkového venca do Štrby.

Zároveň keď to situácia umožní, bez mediálnej pozornosti spoločne s kolegami navštívime miesto jeho posledného odpočinku a rozlúčime sa generálom Milanom Lučanským,” ozrejmili.

 

Reklama

11:10 Na pohreboch sa môže podľa nových platných epidemiologických opatrení zúčastniť len 6 osôb okrem personálu, ktorý celý pohreb zabezpečuje. Pre daný prípad pohrebu Lučanského bola schválená výnimka s tým, že na pohreb môže prísť 30 ľudí.

Čo sa týka účasti politikov, už skôr poslankyňa a bývalá ministerka vnútra Denisa Saková uviedla, že sa plánuje zúčastniť pohrebu. Aj ďalší exminister vnútra Robert Kaliňák v piatok pre médiá potvrdil, že príde na Lučanského pohreb do Štrby.

 

10:30 Šéf strany ĽSNS Marian Kotleba v piatok na sociálnej sieti uviedol: “Vypočul som si žiadosti a prosby mnohých z vás, aby sa náš zástupca zúčastnil na pohrebe generála Lučanského. Avšak rešpektujem aj želanie rodiny, aby sa pohreb generála Lučanského nepolitizoval. Preto dnes o 14.00 v čase pohrebu v Štrbe sa podpredseda nášho poslaneckého klubu zúčastní pietnej spomienky na generála Lučanského pred Prezídiom policajného zboru v Bratislave.”

Šéf mimoparlamentnej SNS Andrej Danko dodal: “Česť Tvojej pamiatke Milan. Sú chvíle a dni, kedy treba len skloniť hlavu a mlčať. Dnes je taký deň pre nás v SNS. S úctou jej členovia a Andrej.”

 

10:10 Nezaradený poslanec Národnej rady SR Tomáš Taraba zareagoval na Matovičove slová o tom, že mylnú informáciu o venci poskytol Úrad vlády.  „Tak je dobré, že sa našiel opäť vinník a nie je to on. Dokonca zrazu ide už aj vyvesiť čierne vlajky, aj keď ešte pred pár dňami nám vysvetľovali, že nevisia, lebo nie je štátny smútok“.

Reklama

Podľa informácií Tarabu pošlú smútočné vence aj štátni predstavitelia Českej republiky, a to konkrétne český minister vnútra a český policajný šéf. „Bolo by to neskutočne trápne, keď jediní by veniec neposlali predstavitelia slovenskej vlády“, dodal na sociálnej sieti Tomáš Taraba.

 

10:00 Denník SME informoval, že premiér Igor Matovič ani minister vnútra Roman Mikulec sa nezúčastnia a neplánujú ani poslať vence. Premiér správu následne dementoval a vysvetlil, kto to nesprávne odkomunikoval.

Premiér Igor Matovič na Facebooku poprel informácie o tom, že „premiér Lučanskému veniec nepošle”. Je to podľa neho mylná informácia z Úradu vlády.

„Nie je to pravda. Veniec v mojom mene posielam, lebo to tak cítim a vôbec teraz neriešim pohnútky, prečo Milan Lučanský dospel k tomuto smutnému rozhodnutiu“, napísal Igor Matovič.

Svoje rozhodnutie odôvodnil tým, že je Milanovi Lučanskému vďačný za očistenie od „Bödörovej mafie, ktorej Fico aj s jeho pellerínou PZ do rúk absolútne vydali“. Zároveň ale poznamenal, že tento jeho skutok ho neospravedlňuje z trestnej činnosti, ktorú údajne páchal.

Premiéra potešilo aj rozhodnutie ministra vnútra Romana Mikulca vyvesiť na budovách Ministerstva vnútra čierne vlajky ako „znak pietnej spomienky na bývalého policajného prezidenta“.

Reklama

 

9:00 Právny zástupca rodiny zosnulého Lučanského a zároveň europoslanec Miroslav Radačovský uviedol, že “odsudzuje konanie všetkých, ktorí by chceli akýmkoľvek spôsobom zneužiť pohreb generála Lučanského pre akési politické ciele.”

Na pohrebe síce môže byť len obmedzený počet osôb, podľa niektorých zdrojov televízie TA3 ich však môže prísť rádovo viac. Rodina zosnulého Milana Lučanského taktiež verí, že pohreb nik nezneužije na politické ciele.

“Veľmi sme na neho hrdí, tak to zostane už na vždy,” povedal pre TA3 pán Michal zo Štrby, ktorý poznal generála Lučanského osobne. “Môžem len povedať: Zbohom, pán generál! Budeš nám veľmi chýbať,” dodal miestny obyvateľ. “Na Milana proste nedám dopustiť,” pridal sa pán Ivan.

Podobne vnímal Lučanského aj starosta Štrby a dlhoročný predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Michal Sýkora: “Svojou prirodzenosťou, konaním a správaním, myslím si že urobil dosť pre našu republiku.”

Reklama

Generál Milan Lučanský by mal mať podľa informácií médií cirkevný pohreb aj napriek tomu, že údajne spáchal samovraždu. Jeho pozostatky majú byť uložené do spoločného hrobu s jeho otcom, ktorý zomrel len nedávno.

 

Smrť Lučanského otriasla Slovenskom. Ľudia neveria oficiálnej verzii

Slovenskom koncom roka otriasla šokujúca správa. Bývalý policajný prezident Milan Lučanský mal podľa oficiálnych vládnych informácií spáchať samovraždu.

Táto verzia však čoraz viac stráca dôveru v spoločnosti. Podľa manželky zosnulého Lučanského, ktorá ho videla v nemocnici deň pred smrťou, Lučanský nemal na krku žiadne šrámy po obesení.

Pochybnosti o skutočnej príčine jeho smrti vyvolala aj uniknutá zdravotná správa o jeho poraneniach spred dvoch týždňov. Podľa oficiálnej verzie si mal Lučanský len mierne poraniť okolie oka pri cvičení, respektíve pri podknutí sa. Podľa uniknutej správy však jeho poranenia oka a nadočnicového oblúka boli oveľa vážnejšie. Čoraz častejšie sa preto hovorí o údajnej potyčke s dozorcami.

Aj keby sme však zobrali do úvahy len oficiálnu verziu, vyrušuje tiež skutočosť, že Lučanský (a nielen on) bol stíhaný väzobne. Na Slovensku sa totiž v mnohých prípadoch z väzobného stíhania zrejme stal nástroj natlaku na obvinených. Ich uväznenie je prevdepodobne často len na základe výpovedí kajúcnikov, ktorí si môžu vymyslieť čokoľvek, aby im bol zmiernený trest (viac v článku).

 

Polícia pripravuje opatrenia aj v súvislosti s Lučanského pohrebom

Opatrenia majú údajne zabrániť zneužitiu pamiatky Milana Lučanského. Na štvrtkovej tlačovej konferencii to povedal dočasný policajný prezident Peter Kovařík.

Rodine zároveň vyjadril úprimnú sústrasť. Lučanský zomrel v stredu 30. decembra po tom, ako sa podľa oficiálnej verzie 29. decembra v Ústave na výkon trestu odňatia slobody v Prešove pokúsil o samovraždu.

„Jedna cesta je zabezpečenie pravidiel, druhá je ignorovať ich,“ povedal Kovařík. Podľa neho by Lučanský nechcel, aby bola jeho pamiatka uctená spôsobom, ktorý nie je v súlade so zákonom. Doplnil, že on sám sa zasadzoval za to, aby sa pravidlá rešpektovali. Zdôraznil, že polícia bude na pohrebe kontrolovať negatívne testy na koronavírus (viac v článku).

 

Kto bol gen. Mgr. Milan Lučanský (10. február 1969, Poprad – † 30. december 2020, Prešov)

V roku 1988 absolvoval Stredné odborné učilište chemické vo Svite. V rokoch 1998 až 2003 študoval na Pedagogickej fakulte Univerzity Mateja Bela.

Policajtom sa stal v roku 1989 ako frekventant PÚ VB v Pezinku. V roku 1990 sa stal starším inšpektorom OO VB Liptovský Hrádok. Neskôr prešiel do Martina. Od roku 1997 bol starším referentom operatívneho oddelenia OKP KR PZ Žilina. V roku 2004 sa stal vedúcim oddelenia odhaľovania odboru boja proti organizovanej kriminalite STRED Úradu boja proti organizovanej kriminalite.

V roku 2008 sa stal riaditeľom odboru STRED Úradu boja proti organizovanej kriminalite PPZ. V roku 2012 sa stal zástupcom riaditeľa Úradu boja proti organizovanej kriminalite. V rokoch 2012 až 2016 bol 1. viceprezidentom Policajného zboru. V rokoch 2016 až 2018 bol generálnym riaditeľom SKIS MV SR. V októbri 2015 vláda schválila vymenovanie Milana Lučanského do generálskej hodnosti. 1. júna 2018 sa stal prezidentom Policajného zboru.

Lučanský sa podieľal na vyšetrovaní mafiánskeho bosa Mikuláša Černáka. Pracoval i na vyšetrovaní skupín okolo Ivana a Karola Mella či tzv. skupiny sýkorovcov. Mal výrazný podiel na odsúdení vrahov novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej Počas svojho pôsobenia odstavil riaditeľa NAKA od vyšetrovania Kuciakovej vraždy. Nariadil tiež kontrolu po nesprávnom informovaní od NAKA ohľadne trestných podaní na organizátorov protestov Za slušné Slovensko.

Reklama

Po nástupe novej vlády v roku 2020 nový minister vnútra Roman Mikulec Lučanského nechal vo funkcii kvôli spolupráci na boji s koronavírusom. Koncom júna 2020 Lučanský oznámil, že podal žiadosť o uvoľnenie z funkcie k 31. augustu. Dôvodom malo byť, že si s ministrom vnútra Mikulcom a vedením ministerstva nerozumie. Vo svojom vyhlásení napísal „Nemám ich dôveru a oni zase nemajú tú moju. Spolupráca musí byť založená na vzájomnom rešpekte. Uznávam, že vnímam Romana Mikulca ako korektného človeka, ale neuznávam ho ako ministra vnútra. Naše pohľady na ďalší chod polície sú rozdielne, naše názory na viacero tém sú odlišné.“ Lučanský zároveň odmietol „politizáciu funkcie policajného prezidenta“.

 

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

15:26

Taliansky parlament schválil opatrenie krajne pravicovej vlády premiérky Giorgie Meloniovej, umožňujúce protiinterrupčným aktivistom vstúpiť na konzultačné kliniky, čo vyvolalo hnev opozičných strán. Informovala agentúra AFP.

Opatrenie prijaté senátom v utorok večer umožňuje regiónom, aby povolili skupinám “s kvalifikovanými skúsenosťami na podporu materstva” ísť za ženami pomýšľajúcimi na interrupciu na klinikách riadených štátnym zdravotníckym systémom.

14:56

Súd v Madride vo stredu informoval o prebiehajúcom prípravnom konaní voči manželke španielskeho premiéra Pedra Sáncheza. Podozrieva ju z obchodovania s vplyvom a korupcie v podnikateľskom sektore. Informovala o tom agentúra AFP.

Madridský súd v krátkom vyhlásení spresnil, že vyšetrovanie vedené proti Maríi Begone Gómezovej sa začalo už 16. apríla a “podlieha príkazu na utajenie“. Bližšie detaily v tejto veci neuviedol.

14:40

Poslanci Európskeho parlamentu (EP) v stredu schválili historicky prvé pravidlá EÚ týkajúce sa boja proti násiliu na ženách. Ich cieľom je predchádzať rodovo motivovanému násiliu a chrániť jeho obete, najmä ženy a obete domáceho násilia.

Smernica požaduje zavedenie prísnejších zákonov proti kybernetickému násiliu, lepšiu pomoc pre obete a opatrenia na prevenciu znásilnení.

14:29

Z korupcie obvinený námestník ruského ministra obrany Timur Ivanov zostane vo väzbe prinajmenšom nasledujúce dva mesiace, a teda do 23. júna. Rozhodol o tom v stredu moskovský súd. Informovala o tom agentúra AP a stanica Sky News.

Podľa ruského Vyšetrovacieho výboru (Sledkom) je podozrivý z prijatia úplatku v obzvlášť veľkom rozsahu. Za tento trestný čin mu v prípade usvedčenia hrozí až 15 rokov väzenia.

Námestník ministra obrany bol zadržaný pre podozrenie z korupcie
Na nedatovanej snímke vydanej 11. kanuára 2024 námestník ministra obrany Timur Ivanov v Moskv
14:20

Priame platby sa slovenským farmárom budú vyplácať aj po 30. júni. Uviedol to na tlačovej besede po stredajšom výjazdovom rokovaní vlády v Dolnej Krupej minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč (Smer-SD).

Informácie o nevyplácaní priamych platieb po júni označil Takáč za nepravdivé a zavádzajúce.

Výjazdové rokovanie vlády v Dolnej Krupej Takáč
Na snímke zľava riaditeľ Pôdohospodárskej platobnej agentúry (PPA) Marek Čepko a minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč (Smer-SD) počas tlačovej konferencie po výjazdovom rokovaní vlády v Dolnej Krupej
14:10

Strata amerického výrobcu lietadiel Boeing bola v 1. kvartáli nižšia, než sa očakávalo. Koncern uviedol, že jeho dodávateľský reťazec sa stabilizuje aj napriek kríze týkajúcej sa modelu 737 Max.

Strata v prvých troch mesiacoch 2024 klesla na 343 miliónov USD (321 miliónov eur), alebo 56 centov na akciu, zo 414 miliónov USD, alebo 69 USD na akciu.

14:02

Centrom Londýna sa v stredu preháňalo niekoľko splašených koní, utiekli britskej vojenskej jednotke Household Cavalry. Zranenia pri tom utrpelo päť ľudí, štyroch odviezli do nemocnice. Informoval denník The Telegraph.

Zvieratá zhodili svojich jazdcov počas ranného cvičenia. Pri incidente sa zranil najmenej jeden vojak.

splašené kone v Londýne
Na snímke dva splašené kone v uliciach Londýna
13:39

Vláda plánuje znižovať deficit verejných financií približne o 1 % hrubého domáceho produktu (HDP) ročne. Postupný pokles schodku pod 3 % HDP do konca volebného obdobia zabezpečí vystúpenie z očakávanej procedúry nadmerného deficitu. Zároveň sa tak stabilizuje vývoj dlhu, ktorý by mal inak naďalej rastúci trend až k 70 % HDP. Konštatuje to Ministerstvo financií (MF) SR v Programe stability SR na roky 2024 až 2027, ktorý v stredu schválila vláda.

13:38

Na preklenutie obdobia do vyplatenia priamej podpory bude môcť Ministerstvo financií (MF) SR poskytnúť poľnohospodárovi pomoc vo forme návratnej finančnej výpomoci za zvýhodnených podmienok. Výpomoc sa poskytne prostredníctvom Slovenskej záručnej a rozvojovej banky (SZRB). Vyplýva to z návrhu novely zákona o poskytovaní podpory a dotácie v pôdohospodárstve, ktorý v stredu schválila vláda.

13:37

Odborne spôsobilá osoba bude môcť vykonávať funkciu povereného zástupcu až pre troch držiteľov povolenia na podnikanie v energetike. Obchodníci so striebrom už nebudú mať povinnosť disponovať určeným meradlom a zosnulé osoby budú vyňaté z pôsobnosti zákona o ochrane osobných údajov. Vyplýva to zo zákona, ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v súvislosti so zlepšovaním podnikateľského prostredia a znižovaním administratívnej záťaže, ktorý poslanci Národnej rady (NR) SR v stredu definitívne schválili.

13:35

Pri pobreží Tuniska našli v utorok telá 19 ľudí, informovala tamojšia pobrežná stráž. Informovala agentúra AP.

Telá našla v blízkosti prístavných miest Mahdíja a Sfax, druhého najväčšieho prístavného mesta v krajine, kde sa migranti v posledných týždňoch dostali do konfliktu s políciou.

13:28

Česká polícia odkryla česko-ukrajinský gang falošných bankárov, ktorí sú podozriví zo spáchania stoviek podvodov s úhrnnou škodou v desiatkach miliónov korún. Policajti zadržali 40 ľudí, časť z nich skončila vo väzbe. V stredu to uviedla hovorkyňa polície Královohradeckého kraja Iva Kormošová.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke Múzeum STM Solivar v Prešove

Autor: FOTO TASR-Maroš Černý

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Milan Šupa

Peter Lipták

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali