Individuálne štatistiky v play off – McDavid vedie produktivitu s 10 bodmi

Individuálne štatistiky v play off – McDavid vedie produktivitu s 10 bodmi

New York 29. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Jeffrey T. Barnes)

 

Kanadské bodovanie v play off zámorskej hokejovej NHL k 29. aprílu 2024

Buffalo Sabres - Edmonton Oilers
Na snímke kapitán Edmontonu Oilers Connor McDavid

  1. Connor McDavid (Edmonton) 4 1 9 10
  2. Leon Draisaitl (Edmonton) 4 3 5  8
  3. Brad Marchand (Boston)         4 3 5  8
  4. Cale Makar (Colorado) 4 2 6  8
  5. Zach Hyman (Edmonton) 4 6 1  7
  6. Artturi Lehkonen (Colorado) 4 4 3  7
  7. Matt Tkachuk (Florida) 4 3 4  7
  8. Nathan MacKinnon (Colorado) 4 2 5  7
  9. Mika Zibanejad (NY Rangers) 4 1 6  7
  10. Valerij Ničuškin (Colorado) 4 6 0  6

Reklama
  1. Martin FEHÉRVÁRY (Washington) 4 2 1  3
  2. Erik ČERNÁK (Tampa Bay) 4 0 1  1

 

/za menom a klubovou príslušnosťou nasledujú počet odohratých zápasov, góly, asistencie, body/

Reklama

 

najlepší strelci: 1. Hyman a Ničuškin po 6 gólov, 3. Steven Stamkos (Tampa Bay) 5, 4. Lehkonen a Brock Boeser (Vancouver) po 4, 6. Tkachuk, Draisaitl, Marchand, Brandon Hagel (Tampa Bay), Jake DeBrusk (Boston), Adrian Kempe (Los Angeles), Sam Reinhart, Carter Verhaeghe (obaja Florida) a Vincent Trocheck (NY Rangers) po 3, 15. FEHÉRVÁRY 2

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

16:42
fico
Zdravotníci prevážajú na nosidlách postreleného predsedu vlády Roberta Fica do nemocnice v Banskej Bystrici 15. mája 2024
16:22

Útok na slovenského premiéra Roberta Fica by mal byť podľa českého prezidenta Petra Pavla varovaním, kam až môže viesť prehlbovanie agresivity v spoločnosti. Napísal to v reakcii na aktuálne udalosti na sociálnej sieti X.

16:21

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v stredu vyhlásil, že zničenie palestínskeho militantného hnutia Hamas v Pásme Gazy je nevyhnutné pre vznik akejkoľvek alternatívnej vlády v tejto enkláve. Argumentuje tým, že ak by Hamas zostal pri moci, ohrozovalo by to jeho potenciálnych nástupcov.

16:20

Orientácia na jeden jadrový zdroj je nezodpovedná, Slovensko potrebuje rozumný a ekonomicky optimálny energetický mix jadrových a obnoviteľných zdrojov. Uviedlo to opozičné KDH v reakcii na zámer výstavby nového jadrového zdroja v Jaslovských Bohuniciach, ktorý v stredu schválila vláda.

16:01

Na Roberta Fica podľa televízie Joj strieľal 71-ročný muž z Levíc. Markíza informuje o mužovi v strednom veku. Polícia ho po atentáte zadržala.

15:50

Podľa informácií HS je premiér Róbert Fico mimo ohrozenia života.

15:45

Nový jadrový zdroj by mal byť vo vlastníctve štátu. Štát tak bude mať v prípade energetickej krízy účinnejšie nástroje na to, aby vedel občanom i podnikateľom na Slovensku garantovať dostatok elektrickej energie. Uviedla to ministerka hospodárstva Denisa Saková (Hlas-SD) v stredu po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej.

15:44

Napätie na trhu s úvermi na bývanie v eurozóne je zvládnuteľné napriek vyšším úrokovým sadzbám, ktoré zaťažujú dlžníkov, a nedostatkom v kontrolných opatreniach zo strany niektorých bánk, oznámila v stredu Európska centrálna banka (ECB).

15:43

Inštitút tzv. malej investície v sume do 100.000 eur môže pomôcť pri čerpaní eurofondov najmä samosprávam. Uviedol to v stredu na tlačovej konferencii po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč (Smer-SD).

15:30

Izraelský minister Benjamin Netanjahu sa rozhodol ministerskej komisii predložiť sporný zákon o brannej povinnosti ultraortodoxných židov, ktorý by im ukladal povinnosť slúžiť v armáde. O zákone sa má rozhodnúť vo štvrtok.

15:26

Slovenskí poľnohospodári budú môcť podávať žiadosti o priame platby do konca mája bez sankcií za každý aj začatý pracovný deň omeškania. Uviedol to v stredu po výjazdovom rokovaní vlády minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč (Smer-SD). Žiadosti o priame platby bez sankcií môžu farmári podávať len v období od 15. apríla do 15. mája.

15:13

Rusko v stredu vystríhalo Európsku úniu, že ak zavedie obmedzenia namierené proti ruským médiám, tak reakciu Moskvy pocítia západní novinári v Rusku. Podpredsedníčka Európskej komisie (EK) pre hodnoty a transparentnosť Věra Jourová uviedla, že Európska únia uvalí sankcie na proruskú mediálnu platformu Voice of Europe, na ruské denníky Rossijskaja Gazeta a Izvestija a ruskú agentúru RIA Novosti.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke účastníci sa zúčastňujú na skákacom fitness počas Seoul Heath Show na Seoul Plaza v Soule, Južná Kórea

Autor: AP/Ahn Young-joon

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Ivan Štubňa

Miroslav Iliaš

Marek Brna

Milan Šupa

Gustáv Murín

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali