Život: Gott a Ringo Čech sú v nemilosti. Zo zásadných svetových udalostí otvorene vinia elity

Život: Gott a Ringo Čech sú v nemilosti. Zo zásadných svetových udalostí otvorene vinia elity

Česká republika 27. apríla 2016 (HSP/Foto:TASR-Bohdan Kopčák, Screenshot:YouTube)

 

Českí umelci Karel Gott a František Ringo Čech patria medzi známych ľudí, ktorí pred médiami otvorene vyjadria svoj názor k súčasným udalostiam vo svete, vrátane utečeneckej vlny. Ich otvorenosť prekvapila aj slovenský portál Život.sk, ktorý publikuje ich názory v rozsiahlom článku.

Na snímke spevácka legenda Karel Gott
Na snímke spevácka legenda Karel Gott

Server okrem iného poukazuje na názor Gotta, že politika sa odvíja od presných scenárov a nič sa tu nedeje náhodu. „Ani to najhoršie, ako vojny. Vždy je o víťazoch rozhodnuté dávno predtým. Rovnaké banky podporovali toho, kto ich rozpútal a vyjednávali s tým, kto bol napadnutý. Dohovárali sa, čím budú platiť, keď im budú posielať zbrane. Beh sveta riadia tieto vysoké nadštátne kruhy, tzv. ilumináti alebo osvietenci a tiež sväté rády a lóže až po mysticko-okultné organizácie.“

Reklama

Gott tiež tvrdí, že studená vojna sa síce skončila, ale narastá ekonomická nerovnováha medzi kresťanským a islamským svetom.

Spevák zároveň konštatuje, že svet speje k totálnej globalizácií, ktorá vyústi v jednu totalitnú vládu. Banky podľa neho budú fúzovať, až nakoniec zostane len jedna. Dodáva tiež, že vznikne jedna mena a vďaka čipom a čipovaniu, ktoré sa začalo platobnými kartami bude možné získať o každom človeku všetky informácie. Ohľadom zrušenia hotovosti sa už ozývajú hlasy z viacerých častí sveta. V Nórsku je to napríklad najväčšia banka DNB. Medzi ďalších patria Bank of England, nemecký ekonóm Peter Bofinger, SPD a generálny riaditeľ Deutsche Bank, John Cryan. Finančnú kampaň proti hotovosti podnikla aj finančná platforma Bloomberg (viac TU).

Reklama

Český spevák v médiách vyjadril svoj názor aj k utečeneckej vlne, ktorá aktuálne prebieha v Európe. Jej cieľom je podľa Gotta „snaha oslabiť Európu. Pokus dostať sem diverzantov je len moderný spôsob vojny. Robia to dômyselne, strkajú pred kamery novinárov deti. Videli ste to tiež, nie? Nepremýšľate o tom? Pozrite sa, ako prosebne sa tie deti pozerajú. A nepomôžte im. Ale za nimi je vidieť mladíkov s mobilmi, ktorí kalkulujú, posielajú správy a tvrdia, že idú za príbuznými do Európy. Sú oblečení ako málokto v Prahe, majú moderné športové oblečenie a sila a energia z nich len tak tryskajú. Tak týmto máme pomáhať? Už na prvý pohľad na nich vidieť, že im nejde o tie deti, že sú to takmer profesionálni znepokojovači. Ten, kto ich posiela, vie dobre, prečo to robí.“

František Ringo Čech

O migrantoch a islame hovorí aj český divadelník a muzikant František Ringo Čech. Podľa portálu Život.sk si rozhodne servítku pred ústa nedáva a svoje názory urputne obraňuje. Podľa neho by sme sa v Európe mali mať na pozore a všetkých migrantov vrátiť domov. Sú zdrojom obrovského nebezpečenstva a politici si nedovidia na špičku nosa, ak si to neuvedomujú. „Až sa o pár rokov spamätajú, už bude neskoro,“ prízvukuje.

Na snímke František Ringo Čech
Na snímke František Ringo Čech

V krátkom telefonickom rozhovore pre menovaný server uviedol, že migranti nie sú iba témou rozhovorov v politických kuloároch. Aj umelci ju prežívajú a často o nej spolu diskutujú. „Všetci o tom hovoria, je to hlavná téma našich rozhovorov. Deväťdesiatpäť percent všetkých súhlasí s kritickými názormi, no na verejnosti sa k nim nehlási.“

Podľa neho sa ľudia cítia zradení, opustení a bezmocní. Preto sa vyjadruje bez okolkov a všade, aj za cenu toho, že ho označujú za rasistu. Dodáva, že médiá prezentujú názory na utečencov v súvislosti s tým, aký zastáva ich majiteľ politický názor. „Ak sú to eurohujerovia a dobroserovia, tak vyjadrujú tie všeobecné nezmyselné utopické predstavy o spoločnosti, ktorá bude žiť v mieri. Mne neprekážajú až tak migranti, ako militantný islam. Migranti sú pohroma, to áno, ale náboženský fanatizmus, ktorý prichádza, je nepriateľský. Toho sa bojím. Viete, ja závidím Maďarom ich premiéra a vám Slovákom vašich statočných politikov. Keď som u nášho prezidenta na Hrade, hovorím mu – Miloš, držme sa Slovákov a Maďarov, čím viac nás bude, tým väčší úspech budeme mať,“ vysvetlil Ringo Čech. Tu si môžete pozrieť širšie vysvetlenie názorov Ringo Čecha.

Reklama

František Ringo Čech svoje politické názory prezentuje aj ako maliar či glosátor. Glosa, ktorá zobrazuje udalosti spojené s migračnou vlnou, síce čelí kritike a je označovaná za rasistické porno, no zároveň sa mnohým ľuďom páči (viac TU).

Lekcia nemčiny pre utečencov
Lekcia nemčiny pre utečencov

 

 

 

Reklama
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

15:35

Poľských vojakov vyšlú do Paríža, aby tam pomohli s posilnením bezpečnosti počas tohtoročných letných olympijských hier. Oznámil to vo štvrtok poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

15:06

Skoro každý tretí obyvateľ Nemecka má pocit, že mu prechod na letný čas ohrozuje zdravie. Prieskum nemeckého inštitútu Forsa tiež odhalil, že takmer každý piaty zamestnaný človek v dôsledku posunu času mešká do práce.

14:44

Palestínsky prezident Mahmúd Abbás v piatok dekrétom oznámil zostavenie novej vlády, ktorej predsedom bude jeho dlhoročný poradca Muhammad Mustafá.

14:44

Pomaly sa pohybujúca tropická cyklóna Gamane, ktorá sa nečakane obrátila smerom k Madagaskaru, si vyžiadala najmenej 11 obetí. Silný vietor lámal stromy a prívaly vody sa valili cez dediny a vytopili domy, uviedli miestni predstavitelia.

14:43

Poľská Agentúra pre vnútornú bezpečnosť (ABW) vykonala v spolupráci so svojimi európskymi partnermi prehliadky budov v rámci vyšetrovania ruskej špionážnej siete. “Boli zdokumentované akcie zamerané na organizovanie proruských iniciatív a mediálnych kampaní v krajinách EÚ,” oznámila ABW. V stanovisku spomenula webovú stránku voice-of-europe.eu, ktorá mala zverejňovať proruské materiály.

14:42

Na Václavskom námestí v centre Prahy vo štvrtok napoludnie horela lepenka na streche jednej z budov ležiacej pri centrále Českej pošty. Z vnútrobloku tam stúpal hustý čierny dym, ktorý bolo vidieť z celej Prahy. Požiar sa podarilo lokalizovať a podľa hasičov sa už ďalej nešíri. Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

14:21

Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov vo štvrtok uviedol, že so zahraničnými partnermi prebiehajú rozhovory o možnej výmene amerického novinára Evana Gershkovicha, ktorého od vlaňajšieho marca zadržiavajú v Rusku pre obvinenia zo špionáže.

14:19

Veliteľ estónskych ozbrojených síl Martin Herem vo štvrtok vyzval na zdvojnásobenie výdavkov na obranu Estónska v priebehu nasledujúcich dvoch rokov. Podľa neho je to potrebné na vytvorenie dostatočných zásob munície na rýchle odrazenie prípadnej ruskej invázie.

14:11

Lotyšský minister zahraničných vecí Krišjanis Kariňš oznámil, že k 10. aprílu odstúpi z funkcie.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Veľké vlny na pláži Nazare v Portugalsku

Autor: TASR/AP-Michael Probst

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali