OTS:P&G otvorila Rodinný domov pre mamičky a rodiny viac ako 10.000 olympionikov

OTS:P&G otvorila Rodinný domov pre mamičky a rodiny viac ako 10.000 olympionikov

Oslavami dnes privítali v Londýne mamičky olympionikov, medzi ktorými boli mamičky športovcov ako Sir Chris Hoy, Ryan Lochte, Lin Dan, Nikita Lobinstevová, Felipe Franca a Noko Matlouová

LONDÝN– 25. júla 2012 (TASR/OTS) (BUSINESS WIRE)—Spoločnosť Procter & Gamble (NYSE:PG), celosvetový partner olympijských hier a spoločnosť, ktorá stojí za takými značkami ako Ariel®/Tide®, Pampers® a Gillette®, dnes privítala mamičky a rodiny olympionikov v Rodinnom domove P&G v Londýne, pričom sa stala prvým olympijským sponzorom, ktorý ponúka mamičkám z celého sveta „domov ďaleko od domova“ na olympijských hrách. Je určený na to, aby poskytol mamičkám a rodinám olympionikov zo všetkých kútov sveta miesto, kde si môžu oddýchnuť, relaxovať a byť spolu. Tento rodinný dom je k dispozícii pre mamičky a rodinných príslušníkov všetkých viac ako 10 000 olympionikov z celého sveta.

"Opýtali sme sa športovcov, ako by sme im mohli tu v Londýne vytvoriť lepšie zázemie a oni nám odpovedali, že ich rodinní príslušníci nemajú tu na hrách žiadne miesto na skutočný oddych a spoločné trávenie voľného času,“ povedal Marc Pritchard, vedúci oddelenia zaoberajúceho sa celosvetovým budovaním značky P&G. "Výrobky našej spoločnosti slúžia mamičkám a celým rodinám už 175 rokov. Takže má zmysel osláviť športovcov tým, že poslúžime ich mamičkám a rodinám."

Rodinný domov P&G bol navrhnutý na to, aby poskytol mamičkám a rodinným príslušníkom všetok komfort domova. Tento domov okrem kozmetických služieb Cover Girl® a Olay®, hracieho kútika Pampers® a práčovne Tide®/Ariel® ponúka aj priame prenosy, stravu a prístup na internet, aby rodinní príslušníci mohli zostať v kontakte so svojimi blízkymi, ktorých zanechali doma.

Reklama

"Spoločnosť P&G sa významne a jedinečným spôsobom podieľa na chode týchto olympijských hier tým, že vytvára príjemné a vrúcne prostredie, kde sa môžu stretávať príbuzní niektorých najlepších športovcov sveta," uviedol prezident Medzinárodného olympijského výboru Jacques Rogge. "Uisťujeme športovcov, že o ich rodiny bude v Rodinnom domove dobre postarané a že sa bez obáv môžu sústrediť na súťaženie."

Spoločnosť P&G oslávi otvorenie domova na podujatí, na ktorom sa zúčastnia mamičky niektorých najslávnejších športovcov sveta. Príde napríklad mamička amerického plavca Ryana Lochtea, čínskeho hráča bedmintonu Lina Dana a britského cyklistu a športovca roka Sira Chrisa Hoya.

Reklama

Na tejto akcii budú mamičky rozmaznávané exkluzívnym vystúpením britskej speváčky a mamičky Rebeccy Ferguson, slávnej účastníčky britskej televíznej show X Factor.

"V Pekingu sme sa mali výborne, ale niekedy bol problém nájsť si miesto, kam si zájsť na rýchle občerstvenie a stretnúť sa s rodinnými príslušníkmi ostatných súťažiacich športovcov," povedala Ileana Lochteová, mamička člena amerického tímu Ryana Lochtea. "Rodinný domov P&G poskytuje obe tieto možnosti a ja sa teším, až spoznám mamičky, ktorých deti súťažia v iných športových disciplínach a pochádzajú z iných krajín."

"Vďaka spoločnosti P&G môžeme prísť do Londýna a užívať si tieto olympijské hry," vyhlásila Ana Cristina Rodrigues Da Silva, mamka člena brazílskeho tímu Felipe Franca. "Môžem naplno fandiť svojmu synovi a to isté môžu robiť aj mamičky ostatných športovcov, keď budú súťažiť. Veľmi sa teším na čas, ktorý strávim tu v Londýne, jednak preto, že tu súťaží môj syn a aj preto, že moja krajina bude usporiadateľom budúcich olympijských hier."

"Mať zázemie tu v Londýne pre mňa veľa znamená," povedala Gao Xiuyu, matka člena čínskeho tímu Lina Dana. "Som tu prvý raz a teší ma vedomie, že tu v meste existuje miesto, kde sa môžem stretnúť s ostatnými mamičkami z celého sveta, a to vďaka spoločnosti P&G."

"Bude pre mňa veľmi cenné to, že tu budem mať domov ďaleko od domova, kde si budem môcť oddýchnuť, stretnúť sa s ďalšími rodinami a vypočuť si ich zážitky," povedala Lisbeth Matlouová, mamička členky tímu Juhoafrickej republiky Noko Matlouvej. "Rodinný domov P&G mi poskytuje všetko, čo potrebujem, takže tu môžem byť pre svoju dcéru a povzbudzovať ju počas jej zápasov."

Reklama

"Každá matka vie, že podporovanie detí v športoch nie je len vychovávanie budúcich šampiónov," uviedla Carol Hoy, mamička člena britského tímu Sira Chrisa Hoya. "Bola som na Chrisa pyšná, už keď ako malý chlapec vyhral závod v behu s vajíčkom na lyžici a som naňho hrdá aj teraz, keď je olympionikom. Vďaka spoločnosti P&G budem vo Velodrome, aby som mu mohla fandiť a navštíviť ho v Rodinnom domove P&G."

Na počesť mamičkám účastníkov Olympijských hier spoločnosť P&G vytvorila aj sériu krátkych videí, v ktorých sa rozpráva príbeh o tom, čo si vyžaduje Vychovať olympionika. Viac ako 60 týchto filmov je k dispozícii na YouTube http://www.youtube.com/watch?v=dZhwZI1wWGU

Kampaň s názvom "Mamička, ďakujem ti" sa rozbieha na všetkých mediálnych kanáloch a predajniach pomocou programu celosvetového predajcu, ktorý začal v apríli a potrvá až do augusta. Výrobky značky P&G s olympijskou tematikou sa uvádzajú vo viac ako 4 miliónoch predajní na celom svete. Ako súčasť kampane sa spoločnosť P&G zaviazala zozbierať sumu 5 miliónov USD na podporu miestnych mládežníckych športových programov prostredníctvom časti zisku z predaja a darov od popredných značiek spoločnosti.

"Dúfame, že vytvoríme celosvetovú akciu ako poďakovanie nielen mamičkám olympionikov, ale aj všetkým mamičkám všade na svete za to, čo robia, aby ich deti dosiahli svoje sny," uviedol Pritchard.

Úplný zoznam aktivít a informácií týkajúcich sa kampane spoločnosti P&G s názvom "Mamička, ďakujem ti" vrátane fotografií a videí nájdete na www.PGThankYouMomMediaCenter.com.

Reklama

O spoločnosti P&G

Spoločnosť P&G ovplyvňuje a zlepšuje životy asi 4,4 miliardám ľudí po celom svete svojim portfóliom dôveryhodných a kvalitných značiek. Hlavnými značkami spoločnosti sú Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Fairy®, Gain®, Pringles®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®, Ace®, Febreze® a Ambi Pur®. Spoločnosť P&G uskutočňuje obchodné operácie vo viac ako 80 krajinách a dodáva svoje značky do viac ako 180 krajín celého sveta. Navštívte internetové stránky pg.com, kde nájdete najnovšie správy a podrobné informácie o spoločnosti P&G a jej značkách.

Kontakty

P&G Central Press Office

Tel.: +44 020 3657 7734

PG2012.im@pg.com

Zdroj: Procter & Gamble

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

20:27

Rieka Seina sa podľa utorňajších slov francúzskeho prezidenta blíži k tomu, aby sa v nej dalo plávať. V Seine sa tiež majú konať niektoré plavecké preteky v rámci letných olympijských hier od konca júla.

20:25

Súd v Berlíne v utorok odsúdil na podmienečné tresty osem mesiacov troch klimatických aktivistov za posprejovanie Brandenburskej brány. Obžalovaní vo veku 22, 28 a 64 rokov z klimatickej skupiny Posledná generácia sa už predtým priznali, že 17. septembra 2023 nasprejovali Brandenburskú bránu na oranžovo. Argumentovali, že ich akcia bola vzhľadom na klimatickú krízu “primeraným a potrebným protestom”.

20:23

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová sa prebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v Madride. V úvodnom kole vyradila Američanku Sofiu Keninovú 6:2, 6:4. Jej ďalšou súperkou bude ôsma nasadená Tunisanka Ons Jabeurová.

20:09

Európska komisia (EK) podnikne kroky na riešenie ruskej tieňovej flotily ropných tankerov. V rámci ďalšieho balíka sankcií bude hľadať spôsoby, ako sa s ňou vyrovnať. Uviedol to v pondelok (22. 4.) v rozhovore pre Politico švédsky minister zahraničných vecí Tobias Billström.

20:00

Vojaci NATO v Poľsku vysielajú signál, že Aliancia bude brániť všetkých svojich členov. Vyhlásil to v utorok na návšteve Poľska generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.

19:32

Náklady na obnovu Grécka po minuloročných ničivých záplavách, ktoré si vyžiadali 17 obetí a zničili infraštruktúru, presiahnu tri miliardy eur. Oznámil to v utorok grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.

19:12

Čínska sociálna sieť TikTok predložila Európskej komisii (EK) správu o hodnotení rizík svojej novej aplikácie TikTok Lite. Zabránila tak možnej pokute.

19:10

Francúzski letoví dispečeri plánujú vo štvrtok vstúpiť do jednodňového štrajku, pre ktorý hrozí zrušenie väčšiny letov na dvoch najväčších parížskych letiskách. Oznámila to v utorok francúzska asociácia FNAM, ktorá zastrešuje viacero odborových hnutí v letectve.

19:07

Slovenská tenistka Rebecca Šramková nepostúpila do hlavnej súťaže na turnaji WTA v Madride. Vo finále kvalifikácie dvojhry prehrala s Američankou Hailey Baptisteovou nasadenou ako číslo 22 hladko 2:6, 0:6.

19:04

Španielsko v utorok schválilo plán na odškodnenie a ekonomické kompenzácie pre obete sexuálneho zneužívania, ktoré spáchali ľudia spojení s katolíckou cirkvou. Minister spravodlivosti Félix Bolaňos povedal, že plán je založený na odporúčaniach z vlaňajšej správy španielskeho ombudsmana. Dodal, že podľa správy v Španielsku zrejme až približne 440.000 dospelých sexuálne zneužívali ľudia napojení na cirkev. Odškodné podľa jeho slov zaplatí cirkev. Viac podrobností o odškodnení ani o dátume verejného uznania obetí nezverejnili.

19:00

Z Fínska sa vstupom do Severoatlantickej aliancie stala krajina na frontovej línii vzhľadom na zdvojnásobenie dĺžky hraníc NATO s Ruskom. Vyhlásil to v utorok fínsky prezident Alexander Stubb počas návštevy Švédska.

kráľ Gustav  Alexander Stubb
Na snímke švédsky kráľ Gustav (vľavo) a fínsky prezident Alexander Stubb
18:59

Viac než 130 osôb bolo v noci na utorok zatknutých počas pro-palestínskych protestov v areáli New York University (NYU) v USA. Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

18:56

Švédska prokuratúra obvinila v utorok klimatickú aktivistku Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti. Ide o prípad demonštrácií pred švédskym parlamentom, počas ktorých ignorovala výzvu polície na opustenie miesta.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke vyvierajúci minerálny prameň na Sivej Brade neďaleko Spišského Podhradia

Autor: TASR-František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali