OTS: Spoločnosť Fluke Biomedical kúpila spoločnosť Unfors RaySafe

OTS: Spoločnosť Fluke Biomedical kúpila spoločnosť Unfors RaySafe

Everett, štát Washington 5. februára (TASR/PRNewswire) – Spoločnosť Fluke Biomedical, svetová jednotka vo výrobe biomedicínskych testovacích nástrojov, dnes oznámila akvizíciu spoločnosti Unfors RaySafe.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140205/SF59237LOGO)

Vďaka tejto akvizícii získa spoločnosť Fluke Biomedical do svojej ponuky produktov špičkové röntgenové diagnostické zariadenia od spoločnosti Unfors RaySafe. Vďaka kvalitnému portfóliu najmä v oblasti röntgenových diagnostických zariadení, systémov na monitorovanie dávok ožiarenia v reálnom čase pre zdravotnícky personál a softvérových riešení na sledovanie dávok ožiarenia pre pacientov rozšíria produkty spoločnosti Unfors RaySafe zákaznícku základňu spoločnosti Fluke Biomedical a umožnia jej uspokojiť dopyt na trhu prostredníctvom inovatívnych a najmodernejších riešení.

Cieľom tejto akvizície spoločnosti Fluke Biomedical je poskytnúť poskytovateľom zdravotnej starostlivosti, inštitúciám a výrobcom zdravotníckych prístrojov kompletné portfólio testovacích a skúšobných produktov. Obidve spoločnosti považujú za svoje hlavné prednosti užívateľsky priateľský charakter svojich produktov spolu s pokročilou technológiou a maximálnou presnosťou meraní.

Reklama

"Skutočnosť, že naše spoločnosti zdieľajú podobnú kultúru, je ideálnym základom pre ďalšie rozvíjanie skvelých vzťahov s našimi zamestnancami, zákazníkmi a partnermi," povedal Magnus Kristoferson, generálny riaditeľ Unfors RaySafe.

"Máme skúsenosti v oblasti vysoko špecializovaných trhov na celom svete, poznáme naše podnikanie a dokážeme naše schopnosti maximálne využiť. V minulosti si spoločnosť Unfors RaySafe získala pozornosť trhu nielen kvôli svojej funkčnosti a presnosti meraní pri svojich výrobkoch, ale aj vďaka atraktívnemu dizajnu a intuitívnemu užívateľskému rozhraniu."

Reklama

Spoločnosť Fluke Biomedical je svetovou jednotkou v oblasti výroby biomedicínskych testovacích a simulačných produktov vrátane testerov bezpečnosti elektroinštalácií, simulátorov pre pacientov, analyzátorov výkonnosti, plne integrovaných a automatizovaných systémov na testovanie výkonnosti a systémov na správu dokumentácie. Keďže má spoločnosť Fluke Biomedical svoje predajné a distribučné kanály na celom svete, očakáva ďalší rast najmä prostredníctvom inovatívneho dizajnu a kreatívnych riešení, ktoré svojim zákazníkom ponúka.

"Akvizícia Unfors RaySafe umožní spoločnosti Fluke Biomedical získať silný tím, ktorý priniesol na trh s radiačnými a bezpečnostnými testami rad vynikajúcich noviniek," povedal Eric Conley, generálny riaditeľ spoločnosti Fluke Biomedical. "Spojenie spoločností Unfors RaySafe a Fluke Biomedical urýchli našu schopnosť poskytovať našim zákazníkom široké portfólio prvotriednych testovacích zariadení."

Hlavnými zásadami obidvoch spoločností je naďalej hľadať perspektívy, vylepšovať svoje produkty a snažiť sa o uspokojenie svojich zákazníkov.

O spoločnosti Fluke Biomedical

Reklama

Spoločnosť Fluke Biomedical je popredným svetovým poskytovateľom testovacích a meracích zariadení a služieb pre zdravotnícky priemysel. Snažíme sa byť najlepšími v poskytovaní inovatívnych riešení s cieľom zlepšiť kvalitu globálneho zdravia. Slúžime biomedicínskym inžinierom, technikom zabezpečujúcim kvalitu, lekárskym fyzikom, onkológom a profesionálom v oblasti radiačnej bezpečnosti a neustále rozširujeme našu ponuku riešení pre široký rad zdravotníckych a bezpečnostných profesionálov. Viac informácií o spoločnosti Fluke Biomedical môžete nájsť na adrese www.flukebiomedical.com.

O spoločnosti Unfors RaySafe

Spoločnosť Unfors RaySafe ponúka komplexné riešenie pre röntgenové pracovisko vrátane zariadení na zabezpečenie kvality a servisu diagnostických röntgenových prístrojov, systémov na monitorovanie dávok ožiarenia v reálnom čase pre zdravotnícky personál a softvérových riešení na sledovanie dávok ožiarenia pre pacientov. Všetky produkty sa vyznačujú užívateľsky priateľským charakterom, využívajú najmodernejšiu technológiu a sú založené na poslaní spoločností pomáhať technikom, zdravotníckemu personálu a pacientom vyvarovať sa zbytočnému vystaveniu ožiareniu.

Reklama

Spoločnosť Unfors RaySafe bola založená v roku 1994 v meste Billdal vo Švédsku, kde má centrálu dodnes. Má svoje pobočky v USA, Veľkej Británii, Nemecku, Singapure, Indii, Japonsku a Číne a tiež rozsiahlu obchodnú sieť. Spoločnosť Unfors RaySafe má zákazníkov po celom svete. Patria medzi nich poprední výrobcovia röntgenových prístrojov a univerzitné nemocnice. Spoločnosť Unfors RaySafe je od roku 2014 v 100-percentnom vlastníctve spoločnosti Fluke Biomedical.

Viac informácií o spoločnosti Unfors RaySafe môžete nájsť na adrese www.raysafe.com.

Kontakt na získanie viac informácií:

Shannon Deveny

manažérka marketingovej komunikácie

+1-425-446-4600

shannon.deveny@flukebiomedical.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

Včera 20:27

Ruský prezident Vladimir Putin sa v máji chystá navštíviť Čínu. Bude to jeho prvá zahraničná cesta od znovuzvolenia v prezidentskej funkcii v rámci snahy Moskvy o prehĺbenie vzťahov s Pekingom.

Včera 20:06

Pre Ukrajinu ešte nie je neskoro, aby zvíťazila nad Ruskom, ak spojenci splnia sľuby o dodaní ďalších zbraní. Uviedol to generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg,

Včera 20:05

Izraelské médiá informovali, že z mesta Rafah v Pásme Gazy ušli pred blížiacou sa izraelskou ofenzívou desaťtisíce ľudí. TASR prevzala informácie zo správy tlačovej agentúry DPA.

Včera 19:41

Prokuratúra v Madride odporučila, aby predbežné vyšetrovanie manželky španielskeho premiéra Pedra Sáncheza bolo zrušené. Uviedli to televízna stanica RTVE, noviny El País a ďalšie médiá s odvolaním sa na justíciu.

Včera 19:39

Švajčiarska potravinárska spoločnosť Nestlé odmietla tvrdenia mimovládnej organizácie Public Eye, podľa ktorej do svojich výrobkov v rozvojových krajinách pridávala cukor. V rovnakých výrobkoch na európskom trhu ich predáva bez cukru.

Včera 19:35

Európsky parlament hlasoval v Štrasburgu za zriadenie nového orgánu pre etické štandardy, ktorý bude bojovať proti korupcii v inštitúciách Európskej únie a sledovať pravidlá lobingu a korupcie. 

Včera 19:06

Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg ocenil predbežnú dohodu medzi Nemeckom a Francúzskom o spoločnej výrobe moderných obranných systémov. 

Stoltenberg v Nemecku
Na snímke generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg, ktorý sedí v stíhačke Eurofighter, sa usmieva pred štartom počas návštevy taktickej letky 73 Steinhoff v meste Laage neďaleko Rostocku na severe Nemecka
Včera 19:05

Predsedu bulharského parlamentu Rosena Žeľazkova odvolali z funkcie, pretože bývalý koaličný partner ho obvinil z neplnenia si pracovných povinností.

Včera 19:02

Európsky policajný úrad rozbil zločineckú skupinu, ktorá sa zameriavala na cenné starožitné knihy. 

Včera 18:49

Benátky začali skúšobne vyberať poplatok od turistov, ktorí toto mesto navštívia na jeden deň bez prespania. Cieľom je obmedziť turistický nával, opatrenie však čelí aj kritike.

Včera 18:47

Vyšetrovatelia vlaňajšej tragickej streľby na Univerzite Karlovej sú blízko oznámenia motívu útočníka. Na rokovaní bezpečnostného výboru Poslaneckej snemovne to povedala dozorujúca štátna zástupkyňa (prokurátorka) Jana Murínová. Strelec podľa nej netrpel duševnou poruchou. 

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Plagát portugalskej Karafiátovej revolúcie sa nachádza v mestskom parku v Lisabone. Karafiátová revolúcia ukončila pred 50 rokmi diktatúru v Portugalsku

Autor: TASR/AP-Armando Franca

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Milan Šupa

Peter Lipták

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali