Lifetime Office 2021 od 13,52 € v akcii Godeal24 Office Software Sale! Originálny operačný systém Windows stojí len 7,42 €!

Lifetime Office 2021 od 13,52 € v akcii Godeal24 Office Software Sale! Originálny operačný systém Windows stojí len 7,42 €!

Bratislava 10. augusta 2022 (PR článok/Foto:screenshot)

 

Akú verziu balíka Microsoft Office používate? Ak ide o Office 2013, zbystrite pozornosť. Microsoft oficiálne vydal vyhlásenie, že 11. apríla 2023 prestane podporovať Office 2013 a už preň nebude poskytovať žiadne bezpečnostné aktualizácie. Microsoft uviedol, že zastavenie podpory neznamená, že Office 2013 nemožno používať a používatelia môžu stále spúšťať a používať túto sériu softvéru, ale Microsoft už nebude poskytovať žiadnu formu aktualizácie a údržby a používatelia môžu čeliť rôznym problémom so spoľahlivosťou. Ako kúpiť originálny a lacný Office 2021? Godeal24 vám to povie!

Microsoft Office
Ilustračné foto

V obchode Microsoft Store stojí Office 2021 Pro 439,99 $, originálny Office 2021 Pro len 25,61 € na Godeal24. Ak potrebujete upgradovať viac počítačov alebo nakupovať s priateľmi, odporúčame vám kúpiť 5PC Combo pre Office 2021, Office 2021 už za 13,52 €! a môžete ho bez problémov používať neobmedzene dlho!

Reklama

 

Microsoft Office: Limited Time Special!

Reklama

 

Na Godeal24, je Windows 10 Pro len za 7,42 €. Ak chcete upgradovať priamo na Windows 11, najnovší Windows 11 Pro môžete mať len za 10,24 €. V súčasnosti je stabilita a kompatibilita Windowsu 10 najlepšia a momentálne najväčší počet používateľov. Môžete si vybrať Windows 10 alebo Windows 11 podľa potrieb operačného systému, to všetko za najnižšiu cenu!

 

Genuine Windows OS: Limited Time Special!

 

Reklama

62 % zľava na balíky a viac balíkov MS Office (kód kupónu “SGO62”)

 

Na uspokojenie rôznych potrieb používateľov sú k dispozícii rôzne verzie systému Windows 10, ktoré vyhovujú rôznym typom hardvéru, osobného alebo firemného. Nielen najpoužívanejší Windows 10 Pro, ale aj najlepšie vydanie Windows 10 Enterprise pre firemné použitie, Windows Server atď.

 

Up to 50% off on More Windows! With (kód kupónu SGO50“)

Reklama

 

Godeal24 má kompletný a profesionálny obchod s rozsiahlym katalógom 100% zaručených a zákonných digitálnych licencií. Rovnaký softvér môžete získať so zľavou viac ako 80 % a je stále oficiálny. Nielen populárny Windows OS a Office, ale aj praktickejšie computer and mobile tool software, ako je séria IOBIT, softvér Ashampoo, Disk Drill a mnoho ďalších.

 

Viac počítačových nástrojov: Najlepšia cena, najlepšie produkty!

 

Na Godeal24, si môžete vybrať z najlepších antivírusov 2022 pre PC, Mac, Android a iOS a ušetriť až 90 % v porovnaní s katalógovými cenami. Môžete tiež nájsť najlepšie ponuky systému Windows a najlepšie ponuky balíka Microsoft Office pre PC a Mac. Licencie, ktoré nájdete v obchode, sú originálne a pravé, o čom svedčia veľmi výhodné, ale stále reálne ceny, ktoré obchod ponúka.

Spoľahlivosť Godeal24 je dostatočne preukázaná vynikajúcou online reputáciou, ktorú má, a mnohými pozitívnymi recenziami TrustPilot, kde bola spoločnosť v 98 % recenzií hodnotená ako „Výborná a skvelá“. Je to kvôli kvalite zážitku z nakupovania a mnohým výhodám, ktoré obchod ponúka: okrem možnosti vybrať si z mnohých originálnych produktov so zľavou až 90 %, digitalizovaná dodávka vám umožní dostať váš softvér po niekoľkých sekundách z nákupu priamo na Vašu emailovú adresu. Veľmi pohodlný spôsob distribúcie pre nakupujúcich, ale aj výborný spôsob ochrany životného prostredia, ktorý úplne eliminuje potrebu fyzickej prepravy a výroby zbytočných obalov. Godeal24 sľubuje, že poskytuje 24/7 profesionálnu technickú podporu a celoživotný popredajný servis, produkt môžete používať bez problémov! Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com

 

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

09:57

Filipíny v sobotu popreli tvrdenia Číny, že medzi nimi bola dosiahnutá bilaterálna dohoda o spornej plytčine v Juhočínskom mori. Manila to považuje za súčasť čínskej propagandy.

09:11

Ruská protivzdušná obrana v noci na sobotu zostrelila 68 ukrajinských bezpilotných lietadiel nad juhoruským Krasnodarským krajom a Krymským polostrovom.

Rezort obrany v Moskve spresnil, že spomedzi 68 dronov 66 zachytili nad Krasnodarským krajom a dva nad Krymom.

08:47

Taiwanské ministerstvo obrany v sobotu skoro ráno zaznamenalo 22 čínskych lietadiel v okolí ostrova Taiwan.

Aktivity uvedeného počtu lietadiel boli zaznamenané od 09.30 h miestneho času (03.30 h SELČ) a trvali približne tri hodiny. Spomedzi 22 čínskych lietadiel, medzi ktorými boli aj stíhačky Su-30, 12 prekročilo tzv. stredovú líniu Taiwanského prielivu a vstúpilo do identifikačnej zóny protivzdušnej obrany.

08:26

Loď britského Kráľovského vojenského námorníctva zostrelila raketu, ktorú húsíovia odpálili na obchodné plavidlo v Adenskom zálive. Informovala o tom agentúra AFP.

08:15

Palestínske militantné hnutie Hamas v sobotu nadránom vyhlásilo, že zvažuje izraelský protinávrh ohľadne možného prímeria v Pásme Gaza a prepustenia rukojemníkov. Informovali agentúry AFP a DPA.

08:04

Severná Kórea sa v sobotu ohradila voči výročnej správe Spojených štátov o ľudských právach, ktorá negatívne hodnotí ľudskoprávnu situáciu v KĽDR, a nazvala ju “zasahovaním do vnútorných záležitostí” Pchjongjangu.

07:56

Grécko v piatok slávnostne odovzdalo olympijskú pochodeň organizátorom tohtoročných hier, ktoré sa budú konať v Paríži.

Stalo sa tak na štadióne Panathinaiko, teda na mieste, ktoré hostilo v roku 1896 prvé moderné OH.

07:36

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak neďaleko mestečka Plochingen v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť. Informovala agentúra DPA.

07:27

Bývalý americký zdravotník, ktorý v roku 2019 predávkoval 23-ročného Afroameričana ketamínom, dostal v piatok podmienečný trest.

Smrť Elijaha McClaina prispela k protestom proti policajnej brutalite, ktoré v USA neskôr vypukli po smrti ďalšieho Afroameričana, Georgea Floyda v roku 2020.

07:15

Neznámy útočník na motorke zastrelil v piatok irackú influencerku známu pod menom Om Fahad pred jej domom v Bagdade. Informovala o tom agentúra AFP.

06:56

V okrese Chua-lien na Taiwane zaznamenali v noci z piatka na sobotu ďalšie dve zemetrasenia, najsilnejšie s magnitúdou 6,1. Informoval tamojší meteorologický úrad.

06:45

Čína usporiada rokovania medzi militantným hnutím Hamas a sekulárnym Fatahom zamerané na palestínsku jednotu. V piatok to oznámil nemenovaný diplomat v Pekingu aj predstavitelia hnutia.

06:36

Pri útoku dronom, ktorý v piatok zasiahol plynové pole v severoirackom autonómnom regióne Kurdistan, zahynuli štyria pracovníci z Jemenu.

06:30

Španielsko dodá Ukrajine rakety Patriot. Na videokonferencii medzinárodnej Kontaktnej skupiny pre podporu Ukrajiny to v piatok oznámila španielska ministerka obrany Margarita Roblesová.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke meotar a ďalšie učebné pomôcky v Múzeu školstva a pedagogiky, ktoré otvorili po niekoľkých rokoch od rekonštrukcie nových priestorov, sťahovania a budovania múzejného zázemia v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves

Autor: TASR - Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Dušan Hirjak

Marek Brna

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali