Zora Czoborová pokrstila DVD Baby mama a Fit & Slim

Zora Czoborová pokrstila DVD Baby mama a Fit & Slim

Bratislava 22. novembra 2019 (SITA/HSP/Foto:TASR- Michal Svítok)

 

Slovenská fitneska Zora Czoborová pokrstila v jednom z bratislavských hotelov dve nové DVD, Baby mama a Fit & Slim

Na snímke Zora Czoborová

K vzniku prvého z nich Czoborovú inšpirovali mamy s deťmi, ktoré chodili cvičiť do jej centra. „Od roku 2000 bolo otvorené Zora Centrum, kde sme mali cvičenia Baby mama, pracovali sme s mamičkami, ktoré mali malé detičky, a teda necvičili tam len mamičky, ale v druhej polovici hodiny aj deti a zdokonaľovali si koordináciu tela. Dostávala som vtedy strašne veľa otázok od mám, čo majú robiť po pôrode, pretože ich bolí dolná či horná časť chrbta, predsa len stále chodili s tými deťmi na rukách… Na základe toho dopytu teda vzniklo toto DVD,“ vysvetlila Czoborová v úvode večera.

Reklama

„U nás v Bratislave to je zároveň jednoduché. Máte bábätko, môžete si vybrať cvičenie. Všade na Slovensku však takéto možnosti nie sú, a keď máte detičky dve, tri, štyri, tak si, samozrejme, nemôžete dovoliť s tým najmenším odbehnúť niekam do fitka, takže sme využili to, že to dieťatko trávi s maminkou čas. Bábätko využívate aj ako záťaž a cvičíte s ním, a keď sa dopracujete k tomu, že vám bábätko zaspinká, môžete si zacvičiť aj sama,“ priblížila známa fitneska.

Na DVD sa spolu s Czoborovou predstaví jej kamarátka Andrea Puskailer so synom Samkom. Cvičenie na DVD trvá zhruba hodinu, pričom je rozdelené do kapitol podľa jednotlivých partií tela, ktoré si tak mamičky môžu precvičiť aj zvlášť. Krstnou mamou DVD sa stala malá dcérka Miriam Kalisovej Mia. Nosič pokrstila mliekom.

Reklama

Druhým DVD, ktoré počas večera Czoborová predstavila, je DVD Fit & Slim. Na ňom sa po boku populárnej trénerky predstavili aj Zuzana Vačková, Karin Haydu, Kvetka Horváthová a Veronika Nízlová. Tie v jednej časti DVD predvádzajú každá zvlášť spolu so Zorou cviky na vybrané partie tela a všetky spolu cvičia i choreografiu. Tú Czoborovej pomohol postaviť Miňo Kereš. „Pálilo to, ale strašne… Boli to fakt bomby. Ja som ale bola úplne šťastná, boli to najkrajšie dni uplynulého leta, užili sme si naozaj veľa zábavy. Určite si to všetko zacvičím doma znova,“ podotkla Nízlová.

„Bolo to veľmi ťažké, ja som mala pocit, že cvičím aj ušami, všetko ma bolelo, fakt,“ povedala vzápätí Haydu, ktorej zobrala mikrofón z rúk Kveta Horváthová. „Ja som najviac čumela, keď sme boli na tých nácvikoch. Bol to pre mňa šok, pretože posilňovanie síce môžem, ale o choreografii som sa dozvedela až dodatočne, do poslednej chvíle som nevedela, že tam bude aj nejaká zostava a nejaké tance, a keďže ja som tanečne “veľmi zdatná”, mala som z toho veľkú radosť. Ďakujem ti, Zori, veľmi pekne, že si ma do tohto projektu zavolala…,“ zasmiala sa moderátorka. „Nácviky boli mega, tanec ma strašne bavil, posilňovanie bolo úplne suprové… Bojujeme, snažíme sa, robíme všetko preto, aby sme vyzerali tak, aby sme so sebou boli spokojné. Každá máme nejaké svoje limity a možnosti. Iné je, keď niekto cvičí od rána do večera celý život a iné je rekreačné cvičenie, no toto DVD ponúka alternatívu naozaj pre všetkých,“ uznala napokon Vačková.

Druhé DVD, v závere ktorého je zahrnutý aj strečing, si možno opäť, nakoľko je tiež rozdelené do častí podľa jednotlivých partií tela, púšťať po kapitolách. Jeho krstným otcom sa stal choreograf Miňo Kereš. „Ja tomu DVD želám, aby sa zošúchalo a zodrelo tak, ako sa pri tom natáčaní zodreli aj dievčatá. Keď sa budú tak ako tieto baby tešiť z toho DVD všetky ženy a nie len ženy, tak to bude úspech. To mu prajem,“ povedal známy tanečník, na ktorého slová nadviazala Czoborová. „Ďakujem vám všetkým, celému tímu. Boli ste úžasní. Ja som do tohto projektu išla s takou malou dušičkou, a tak ma povzbudilo a nakopávalo, že každý, komu som ho prezentovala, hovoril ‘Wááu, to je super nápad.’ Celý tím bol absolútne profesionálny, veľakrát ani nejedli… Ľudia sa ma pýtajú, ‘Prečo takéto niečo robíš?’ Hovorím si, no preto, aby po mne niečo zostalo a aj pod tým vianočným stromčekom je to napokon krajšie, keď niekomu dáte DVD, ako len USB kľúč alebo online link. Preto to je,“ vyznala sa na záver.

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

Včera 20:16

Fínski hokejoví reprezentanti zvíťazili v piatkovom prípravnom zápase pred MS 2024 nad Švédskom 2:1 po predĺžení. O ich triumfe rozhodol v 65. minúte Ahti Oksanen. Suomi odplatili súperovi štvrtkovú prehru 0:4. Švédi budú na šampionáte súpermi Slovákov v základnej B-skupine.

Včera 19:39

Ľudskoprávna organizácia Human Rights Watch (HRW) v piatok vyzvala parlament v Gambii, aby zamietol návrh zákona, ktorého cieľom je zrušiť zákaz mrzačenia ženských pohlavných orgánov.

Včera 19:39

Bývalý ruský bankár a expremiér vlády Náhorného Karabachu Ruben Vardanjan, ktorý je zadržiavaný v Azerbajdžane, vyhlásil vo väzení v Baku hladovku.

Včera 19:38

Pokiaľ bude mať Maďarsko národnú vládu, nepodporí žiadnu zo strán rusko-ukrajinskej vojny. Na oficiálnom otvorení kampane vládnucej aliancie Fidesz-KDNP pred júnovými voľbami do Európskeho parlamentu to v piatok v Budapešti povedal maďarský premiér Viktor Orbán.

Včera 19:15

Argentínsky tenista Tomas Martin Etcheverry postúpil do semifinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v Barcelone. Trinásty nasadený hráč vyradil vo štvrťfinále Brita Camerona Norrieho 7:6 (4), 7:6 (1). Trojka “pavúka” Casper Ruud si poradil s Matteom Arnaldim z Talianska 6:4, 6:3.

Včera 18:59

Počas záplav v Spojených arabských emirátoch (SAE) prišli o život traja pracovní migranti z Filipín. Dve ženy sa počas záplav udusili vo svojom vozidle a jeden muž utrpel zranenia s následkom smrti, keď jeho vozidlo spadlo do priehlbiny, uviedlo vo vyhlásení filipínske ministerstvo pre migrujúcich pracovníkov.

Včera 18:33

Polícia v piatok vo švédskom meste Vasteras postrelila a zadržala muža, ktorý vraj s pomocou ostrého objektu spôsobil zranenia trom starším ženám.

Včera 18:28

Americká tenistka Sloane Stephensová postúpila na antukovom turnaji WTA v Rouene do semifinále. V pozícii nasadenej šestky vyhrala vo štvrťfinále nad štvorkou podujatia Jüan Jüe z Číny 6:2, 6:2.

Včera 18:27

Kazašská tenistka Jelena Rybakinová postúpila do semifinále dvojhry na antukovom turnaji WTA v Stuttgarte. Ako štvrtá nasadená zdolala vo štvrťfinále Jasmine Paoliniovú z Talianska 6:3, 5:7 a 6:3. Češka Markéta Vondroušová vyradila druhú nasadenú Arinu Sobolenkovú z Bieloruska 3:6, 6:3, 7:5. Medzi elitné kvarteto ide Poľka Iga Swiateková, turnajová jednotka vyhrala nad Britkou Emmou Raducanuovou 7:6 (2), 6:3.

Včera 18:25

Taliansko a Francúzsko by mali svoje výdavky redukovať výraznejšie, než momentálne plánujú, naopak Nemecko by malo ísť opačným smerom a objem výdavkov zvýšiť. Uviedol to v piatok Medzinárodný menový fond (MMF).

Včera 18:24

Hlavný ukazovateľ nezamestnanosti PDU v marci dosiahol úroveň 3,88 %, čo je o 0,04 percentuálneho bodu (p. b.) menej ako vo februári. Medziročne klesol o 0,41 p. b. Počet nezamestnaných evidovaných na úradoch práce v marci tohto roka dosiahol najnižšiu úroveň od konca roka 2019. Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVR) SR o tom v piatok informovalo na svojej internetovej stránke.

Včera 18:23

V Poľsku zadržali Bielorusa, ktorý údajne nariadil marcový útok na ruského opozičného politika Leonida Volkova v litovskom Vilniuse. Oznámil to v piatok poľský premiér Donald Tusk. Litovský prezident Gitanas Nauséda krátko predtým informoval, že v Poľsku zadržali aj dve osoby podozrivé zo spáchania zmieneného útoku.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke rozkvitnuté pole repky olejnej (Brassica napus) pri obci Zemplínske Hradište v okrese Trebišov

Autor: FOTO TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali