Šťastný čínsky nový rok! Godeal24 vám ponúka veľké zľavy na Windows 10 a doživotný MS Office 2021 od 6,12 €!

Šťastný čínsky nový rok! Godeal24 vám ponúka veľké zľavy na Windows 10 a doživotný MS Office 2021 od 6,12 €!

Bratislava 24. januára 2023 (Pr článok/Foto:Godeal24)

 

Ak pracujete na voľnej nohe alebo potrebujete nainštalovať nový kancelársky softvér, Microsoft Office je základný softvér na zvýšenie produktivity. Táto licencia zahŕňa aplikácie Word, Excel, PowerPoint a ďalšie. Už nemusíte hľadať bezplatné, ale nebezpečné softvérové balíky online, Godeal24 Chinese New Year Saleposkytuje originálny a lacný MS Office, či už ide o najnovší Office 2021, alebo Office 2019. Office 2021 len za 24,25 € a Office 2019 len za 22,25 €! Ak sa chcete podeliť s rodinou a priateľmi, môžete si vybrať balík viacerých kľúčov, Office 2021 len za 13,05 €/PC! Windows je základom väčšiny počítačov, túto ponuku môžete využiť na kúpu najpoužívanejšieho systému Windows 10 Pro a originálny Windows 10 môžete kúpiť len za 7,25 €! Najvýhodnejšia kombinácia je Windows 10 Pro 2PC, je to len 6,12€ za kus, pomôže vám ušetriť viac ako 90%!

Šťastný čínsky nový rok! Godeal24 vám ponúka veľké zľavy na Windows 10 a doživotný MS Office 2021 od 6,12 €!
Šťastný čínsky nový rok! Godeal24 vám ponúka veľké zľavy na Windows 10 a doživotný MS Office 2021 od 6,12 €!

Po dokončení transakcie vám spoločnosť Godeal24 okamžite zašle e-mailom aktivačný kód licencie. Môžete si ho stiahnuť z oficiálnej webovej stránky spoločnosti Microsoft. Po aktivácii pomocou kľúča môžete okamžite používať systém Windows alebo Office! Ak máte akékoľvek otázky, môžete sa obrátiť na tím zákazníckeho servisu Godeal24 24 hodín denne, 7 dní v týždni, ktorý vám pomôže vyriešiť vaše pochybnosti včas. Kliknutím na udalosť sa dozviete viac Godeal24 Chinese New Year Sale!

Reklama

Najlepší predaj: Originálny MS Office 2021 od 13,05 €

 

Reklama

Časovo obmedzený predaj: Originálny Windows 10 Pro od 6,12 €!

 

 

Zľava až do 50%  na viac Windows! (kód kupónu “SGO50“)

>>> Get More

Reklama

 

62% zľava na balíky a viac MS Office (kód kupónu “SGO62“)

>> Get More

 

Výročný zoznam najpredávanejších nástrojov pre PC

Reklama

Get More Tools>>>

 

Godeal24 je predajca licencií Microsoft a hlavného softvéru na zabezpečenie IT, ktorý vám umožní zakúpiť si operačný systém Windows a kancelársky balík MS Office za zvýhodnené ceny, ako aj užitočné počítačové nástroje, napríklad sériu IOBIT, softvér Ashampoo, Disk Drill a mnohé ďalšie. Ušetrite až 90 %! Licencie sú 100 % originálne a pravé. Godeal24 pozná “históriu” každej predávanej licencie a používatelia ich môžu bez problémov používať. Z tohto dôvodu sú licencie, ktoré možno zakúpiť na Godeal24, “doživotné”, t. j. možno ich používať bez obmedzenia: operačný systém bude aktualizovaný a podporovaný spoločnosťou Microsoft počas celej doby jeho životnosti.

Spoľahlivosť spoločnosti Godeal24 sa plne odráža v jej dobrej povesti na internete a v mnohých pozitívnych recenziách na TrustPilot, kde je spoločnosť v 98 % recenzií hodnotená ako “vynikajúca a skvelá”. Je to vďaka kvalite nakupovania a mnohým výhodám, ktoré obchod ponúka: okrem možnosti vybrať si z mnohých originálnych produktov so zľavami až 90 % vám digitálne doručenie umožní získať softvér priamo na vašu e-mailovú adresu v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Je to veľmi pohodlný spôsob doručenia pre kupujúceho.

Spoločnosť Godeal24 sľubuje, že ponúka nepretržitú profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete používať bez problémov!

 

Kontakt Godeal24: service@godeal24.com

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

16:24

V letnej sezóne pomôžu bratislavskému letisku M. R. Štefánika stovky brigádnikov. Podľa generálneho riaditeľa Dušana Novotu je nahlásený dostatok brigádnikov, avšak počas hektických dní ich budú potrebovať viac. Informoval o tom v piatok na tlačovej konferencii za účasti ministra dopravy Jozefa Ráža (nominant Smeru-SD).

letisko M. R. Štefánika
Na snímke zľava minister dopravy a výstavby SR Jozef Ráž ml. (nominant Smer-SD) a generálny riaditeľ Letiska M. R. Štefánika Dušan Novota
16:23

Guvernér talianskej centrálnej banky Fabio Panetta vyzval na “včasné, zároveň však iba mierne” znižovanie úrokových sadzieb Európskou centrálnou bankou (ECB). Takýto postup umožní ECB reagovať na zmeny vo vývoji na trhu a zmierniť riziko dlhodobej ekonomickej stagnácie v eurozóne.

16:22

Spojené štáty stiahnu časť svojich vojakov z Čadu, informoval vo štvrtok Pentagón. TASR

16:22

Na začínajúcu sa letnú dovolenkovú sezónu je s odletom z Košíc naplánovaných vyše 900 charterových letov do 17 destinácií v 11 krajinách. Prvý charterový let tejto dovolenkovej sezóny vypravili v piatok skoro ráno, smeroval do egyptskej Hurghady.

16:21

Turecký súd v piatok odsúdil na niekoľko doživotných trestov ženu za účasť na bombovom útoku z roku 2022, ktorý usmrtil šesť ľudí v centre Istanbulu.

16:19

V ukrajinskom hlavnom meste Kyjev v piatok prebieha evakuácia dvoch nemocníc pre obavy z ruských útokov. Oznámili to tamojšie úrady.

16:18

Brita vo veku 20 rokov obvinili z organizovania podpaľačského útoku proti cieľu spojenému s Ukrajinou v Londýne, a to v prospech ruského štátu, oznámila v piatok britská prokuratúra.

15:36

Opakované vyjadrenia premiéra Roberta Fica (Smer-SD) o možnom využití úspor z druhého dôchodkového piliera na investície do infraštruktúry na Slovensku sú prípravou na ich znárodnenie. Sú o tom presvedčené viaceré opozičné strany, ktoré aj v piatok pokračovali v kritike tohto nápadu.

15:32

Viacero lekárov z Ľvovskej oblasti na západe Ukrajiny vyšetrujú pre podozrenie z prijímania úplatkov. Mužom, ktorí sa chceli vyhnúť vojenskej službe, za peniaze vydávali falošné lekárske potvrdenia. Oznámil to v piatok ukrajinský Štátny úradu pre vyšetrovanie (SBI).

15:26

Španielska polícia zaistila 25 ton hašišu v hodnote 50 miliónov eur v prístave Algeciras na juhu krajiny. Drogy boli ukryté v drevených debnách v nákladnom aute z Maroka, ktoré smerovalo do juhofrancúzskeho mesta Perpignan, informovali v piatok španielske úrady.

15:21

Poľnohospodári sú v posledných rokoch svedkami úbytku poľnohospodárskej pôdy, predovšetkým trvalých trávnych porastov. Poľnohospodári sú teda za zachovanie aspoň súčasnej výmery poľnohospodárskej pôdy. Jednoduchšie odstraňovanie nežiaducej vegetácie, ktoré navrhuje novela zákona o ochrane prírody a krajiny, im v tom môže pomôcť. Uviedla to Jana Holéciová,

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke meotar a ďalšie učebné pomôcky v Múzeu školstva a pedagogiky, ktoré otvorili po niekoľkých rokoch od rekonštrukcie nových priestorov, sťahovania a budovania múzejného zázemia v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves

Autor: TASR - Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali