Marhuľa kyanidom zabíja rakovinu

Marhuľa kyanidom zabíja rakovinu

Zlatibor, 11. agusta 2013 (HSP/Vesti/Foto:TASR)

 

Vitamín B17 alebo leatril, ktorý je najviac obsiahnutý v jadre kôstok marhúľ, chráni organizmus od bolesti, a jeho jed zabíja rakovinové bunky

Podľa predpovedí Mitra a Miloša Tarabića, z dediny Kremna na Zlatiboru, sa hovorí: “Celý svet zachváti zvláštna nevyliečiteľná choroba, a všetci si budu myslieť, že ju vedia vyliečiť ale márne. No s Božou pomocou liek bude prítomný všade naokolo.“ Naozaj, moderný svet sa trápi s touto zvláštnou, nevyliečiteľnou chorobou, na ktorú zomierajú milióny ľudí. Zvlášť sú postihnuté krajiny po bombardovaniach NATO aliancie, ktoré používajú na bombách hlavice s odľahčeným uránom, ktorý má veľmi dlhý polčas rozpadu a je vysoko karcinogénny. 

Reklama
Podla Krebsovej teórie rakovinou netrpia Indiáni, lebo konzumujú mäso diviny, ktorá sa kŕmi kôstkovým sezónnym ovocím bohatým na vitamín B17. Podobne aj niektoré eskimácke národy, ktoré konzumujú sušené ovocie bohaté na tento vitamín. Na Himalájach, na miestach, kde žije národ Hunza, nepoznajú rakovinu, lebo ich jedálniček obsahuje marhule a proso. Celý plod je zdraviu prospešný. Miloš Obradović odporúča konzumovať celý plod marhúľ, ktorý má preventívne a liečive účinky pri rakovine. Je tiež dôležité konzumovať ho s ľanovými semiačkami, ktoré napomáhajú lepšej absorbcii vit. B17. Pri terapii proti rakovine sa používa aj žraločia chrupavka, ktorá blokuje rast krvných ciev v blízkosti buniek chorých na rakovinu a tým znižuje vitalitu nádoru, a navyše stimuluje tvorbu protilátok, čím zlepšuje celkovú imunitu chorého na rakovinu.

Mitar a Miloš Tarabić sú presvedčení, že liek na túto chorobu sa nachádza v kôstkach marhúľ. Keď sa zoberú do úvahy svetovo známe údaje o prírodných liekoch proti rakovine, ich predpoklady sa zdajú byť viac ako pravdepodobné. 

O liečivých účinkoch marhúľ sa už dávno vie, kôstka sa nechá vysušiť niekoľko dní a potom sa jadro premieša s ľanovými semiačkami a používa sa preventívne alebo ako liek na rakovinu. Pacient by mal v priemere zjesť 30 semiačok z kôstok marhúľ denne. Kyanid v semiačkach je obalený cukrom ktorý rakovinové bunky milujú, a tak vlastne otrávia samé seba. V čase liečby by sa nemali konzumovať iné cukry.

Reklama

Tento alternatívny resp. prírodný spôsob liečby je zatiaľ málo známy vo svete, no niektorí vedci ho už vedecky potvrdili.

Liečivý protirakovinový účinok sa skrýva v jadre kôstky marhule pod názvom vitamín B17, a ten bol objavený pred viac ako polstoročím biochemikom Ernestom Krebsom. Dostal názov „leatril“. Pred novinármi sám sebe vpichol veľkú dávku leatrilu, aby dokázal jeho bezpečnosť. Dožil sa vysokého veku – 90 rokov a zomrel v roku 1996. Počas svojho života tvrdil, že vitamín B17 je najviac obsiahnutý v kôstkach marhúľ, ale aj v kôstkach iného ovocia, a že je skutočným liekom v boji proti rakovine. Otázkou je, prečo sa o tom nevie a prečo sa leatril nepoužíva vo veľkom?

 

Profit farmaceutov

Odpoveď na túto otázku je veľmi jednoduchá a smeruje k nadnárodným farmaceutickým spoločnostiam, ktoré vyrábajú a predávajú lieky proti rakovine s ročným ziskom cca 200 miliárd dolárov. Mocný farmaceutický priemysel prevzal kontrolu nad liekmi, z čoho logicky vyplýva, že je doslova zablokovaný prietok informácií, ktoré by mohli poškodiť ich záujmom a hlavne záujmom tzv. karcinomafie.

Reklama

FDA (food and  drug administration) pomenovala leatril ako šarlatánsky a vyhlásili ho za veľmi, nebezpečný, keď sa jeden manželský pár zo San Francisca priotrávil, keď počas kempovania jedli semiačka z kôstok marhúľ. Medzitým na svete zomierajú milióny ľudí na rakovinu, a číslo chorých rapidne narastá. Do výskumu liekov na liečenie rakoviny  sa investujú obrovské financie, aj keď nositeľ Nobelovej ceny, Dr. Rajnus Pauling, vyhlásil, že ide o veľký podvod.

Podľa teórie Dr. Krebsa, rakovina je komplexné ochorenie metabolizmu celého organizmu vyvolané toxínmi, stresom, znečistenom vodou, cigaretovým dymom, celkovo zlou životosprávou, stravou chudobnou na vitamíny, hlavne B17. Operatívne odstránenie nádoru je vo väčšine prípadov len dočasné riešenie. Narozdiel od výsledkov modernej medicíny, užívaním leatrilu sa lieči celý organizmus.

mm

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

20:08

Francúzsko a Nemecko v piatok potvrdili plány na spoločný vývoj bojového tanku novej generácie. Ministri obrany Francúzska a Nemecka – Sébastien Lecornu a Boris Pistorius – počas slávnostnej ceremónie v Paríži podpísali memorandum o porozumení, ktoré spečatilo rozdelenie výroby pokročilého bojového tanku s označením Main Ground Combat System (MGCS) v pomere 50:50.

20:05

Americký prezident Joe Biden v piatok povedal, že je ochotný neskôr na jeseň debatovať so svojím pravdepodobným republikánskym oponentom Donaldom Trumpom. Ide o jeho doteraz najrozhodnejšie vyjadrenie na túto tému.

19:57

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v piatok vyhlásil, že od nového generálneho tajomníka Severoatlantickej aliancie (NATO) očakáva, že uprednostní riešenie obáv Turecka súvisiacich s terorizmom.

19:43

19:41

Americký minister obrany Lloyd Austin v piatok oznámil nový balík pomoci pre Ukrajinu vo výške šesť miliárd dolárov (5,6 miliardy eur).

19:37

Čína vyzýva na začatie medzinárodného vyšetrovania teroristického útoku na plynovod Nord Stream pod záštitou OSN.

Na zasadnutí Bezpečnostnej rady OSN to oznámil predstaviteľ krajiny pri OSN.

19:10

Podpora členstva v Európskej únii v Poľsku klesla na najnižšiu úroveň za vyše desaťročie. V piatok to ukázali výsledky prieskumu verejnej mienky. EÚ sa pritom pripravuje na voľby do Európskeho parlamentu.

18:53

V nefungujúcom hoteli v juhobrazílskom meste Porto Alegre vypukol v piatok požiar. Zahynulo najmenej desať ľudí a ďalší sú zranení, informovali úrady.

18:40

Ceny ropy sa v piatok popoludní mierne zvýšili. A aj za celý týždeň smerujú k zisku po dvoch týždňoch strát. Podporili ich vyhlásenia ministerky financií USA Janet Yellenovej, že tempo rastu americkej ekonomiky v 1. štvrťroku by mohlo byť revidované smerom nahor, a že inflácia sa zmierni. Obavy z ponuky podporili tiež ceny komodity, keďže napätie na Blízkom východe pokračuje.

18:33

Obrovské množstvo trosiek vrátane nevybuchnutej munície v palestínskom Pásme Gazy sa bude odstraňovať približne 14 rokov, uviedol v piatok predstaviteľ OSN.

18:30

Stretnutie tureckého prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana s americkým prezidentom Joeom Bidenom v Bielom dome, plánovné na 9. mája, odložili. Povedal to v piatok turecký predstaviteľ pre agentúru AFP.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke meotar a ďalšie učebné pomôcky v Múzeu školstva a pedagogiky, ktoré otvorili po niekoľkých rokoch od rekonštrukcie nových priestorov, sťahovania a budovania múzejného zázemia v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves

Autor: TASR - Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Dušan Hirjak

Marek Brna

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali