Stonjeková o eko-Grete: Médiá si ju nevšímajú, čoskoro nám zo zúfalstva povie, že si zmenila pohlavie

Stonjeková o eko-Grete: Médiá si ju nevšímajú, čoskoro nám zo zúfalstva povie, že si zmenila pohlavie

Praha 31. marca 2020 (HSP/Sputnik/Foto:SITA/AP-The Canadian Press-Dave Chidley)

 

Komentátorka Karolína Stonjeková bola hosťom u Luboša Xavera Veselého v XTV. Venovala sa súčasnej situácii okolo koronavírusu. Na pretras prišli aj zúfalé snahy skôr populárnych osobností strhnúť na seba pozornosť

Na snímke Gréta Tumbergová

Luboš Veselý na začiatku rozhovoru poprosil Stonjekovú o komentár k informáciám o tom, že v médiách prebleskla správa o klimatickej aktivistke Grete Thunbergovej, ktorá sa vraj mala nakaziť koronavírusom.

Reklama

Celá táto informácia má jednoduché pozadie koronavírus je tak dominantná téma posledných niekoľkých týždňov, že veľa ľudí, ktorí si predtým zvykli na svetlá lámp a na to, že sú v strede pozornosti, zrazu strašne zle znášajú, že je tu iná téma, ktorá ich zoslabuje, vyhlásila Karolína Stonjeková.

Pozrite sa na českú politickú scénu, ako sa teraz politici snažia v tom koronavírusovom šialenstve nájsť niekde nejakú medzierku, ktorou by sa mohli zviditeľniť, povedala komentátorka a dodala: Každý sa v tom snaží nájsť nejaký priestor, aby na seba poukázal.

Reklama

Následne sa vrátila ku Thunbergovej. Podľa jej názoru sa môžeme od ekologickej aktivistky dočkať aj ďalších zúfalých krokov, aby na seba strhla mediálnu pozornosť.

Môže sa stať, že, ak tá jej hviezda bude upadať, tak sa môžeme v budúcnosti dočkať toho, že nielen že prekonala koronavírus, ale môžeme sa dočkať aj informácie, že prekonala, napríklad zmenu pohlavia a podobne, pretože pre ňu bude stále ťažšie a ťažšie na seba nejako mediálne poukázať,dodala Stonjeková k Thunbergovej.

 

Žijeme v bezpečnej krajine

V rozhovore sa Xaver venoval tiež téme bezpečia na úrovni štátu. Komentátorka reagovala slovami, že sme si za posledné desiatky rokov zvykli na stav, keď nás nič neohrozuje. Teraz sa situácia údajne rýchlo zmenila.

Reklama

Všetci sme si mysleli, že žijeme vo svete, ktorý je bezpečný, a to bezpečie nejde spochybniť(), a teraz sa situácia dramaticky otočila. My ani nevieme, aké dôsledky nám to prinesie do budúcnosti, uviedla komentátorka.

Stonjeková na záver zdôraznila, že teraz žijeme v období, keď sa svet výrazne mení.

 

Likvidácia agenta Plavca Jaromíra Štětiny

Komentátorka Karolína Stonjeková si predtým vymenila názory s bývalým europoslancom Jaromírom Štětinom, a to kvôli výrokom novinára Tomáša Etzlera na adresu prezidenta Miloša Zemana.

Reklama

Milá Karolina Stonjeková, pán Etzler si môže dovoliť svoj necenzúrovaný slovník (ktovie či povedal, čo tu uvádzate), pretože mu to velí jeho veľká životná skúsenosť. Obdivujem vašu odvahu Etzlera takto napadnúť,napísal Štetina na adresu Stonjekovej.

Milý Jaruško Štětina, chápem to správne, že keď pán Etzler povie o prezidentovi, že sa, citujem, posral aj pošťal, tak ide o slovník človeka s veľkou životnou skúsenosťou, zatiaľ, čo keď ja poviem, že pán Etzler svojím výrokom zďaleka najviac prezradil sám o sebe, tak je to napádanie? To máte teda pozoruhodný dvojaký meter, ale to je asi tak všetko, čo si na vás človek vezme. A propo  ak neviete, že Etzler skutočne na adresu prezidenta tieto slová napísal (k vašej veľkej smole), tak to, chlapče drahý, nemáte komentovať. Asi som naivná, ale čakala by som, že bývalý europoslanec by mohol byť dostatočne gramotný na to, aby si vedel informácie overiť. Či, aby vedel prinajmenšom úplne obyčajne googliť! Zvlášť keď ide o politika, ktorý tak rád bojuje s dezinformáciami!!! Nie je to pravda?” uviedla.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

10:07

 Hlavná opozičná strana v Indii obviňuje premiéra Naréndru Módího z nenávistného prejavu voči moslimom po tom, čo ich nazval “špiónmi” a použil tak doposiaľ najostrejší slovník v súvislosti s touto náboženskou menšinou v krajine.

09:45

Nemecká polícia zatkla v Drážďanoch muža podozrivého zo špionáže pre Čínu. Ide o asistenta Maximiliana Kraha, lídra kandidátky krajne pravicovej Alternatívy pre Nemecko (AfD) vo voľbách do Európskeho parlamentu.

09:44

Ukrajinské ministerstvo zahraničných vecí nariadilo všetkým konzulárnym úradom pozastaviť poskytovanie konzulárnych služieb pre mužov vo veku od 18 do 60 rokov, ktorí sa zdržiavajú v zahraničí.

09:03

Ázia bola v roku 2023 regiónom s najväčším počtom katastrof spôsobených klimatickými a poveternostnými javmi na svete, uviedla Svetová meteorologická organizácia (WMO) s tým, že hlavnou príčinou úmrtí a majetkových škôd boli záplavy a búrky.

08:49

Slovenská tenistka Rebecca Šramková postúpila do finále kvalifikácie dvojhry na turnaji WTA v Madride. V pondelkovom zápase prešla cez desiatu nasadenú Claru Tausonovú z Dánska, ktorá po prehre v prvom sete 6:7 (6) duel skrečovala.

08:45

Európsky parlament sa za posledných päť rokov má čím pochváliť, uviedla na úvod posledného zasadnutia zákonodarného zboru EÚ pred nadchádzajúcimi eurovoľbami predsedníčka EP Roberta Metsolová.

Mimoriadny summit EÚ
Predsedníčka Európskeho parlamentu (EP) Roberta Metsolová
08:33

Čína vydala pre niektoré časti južnej provincie Kuang-tung výstrahu najvyššieho stupňa pred silným dažďom, uvádza miestna meteorologická agentúra.

08:15

V Izraeli a v židovských diaspórach i komunitách po celom svete sa začal sláviť sviatok nekvasených chlebov – pesach.

07:44

Dva malajzijské vojenské vrtuľníky sa pri výcviku zrazili. Zahynulo všetkých desať členov posádok, oznámili tamojší záchranári.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke vyvierajúci minerálny prameň na Sivej Brade neďaleko Spišského Podhradia

Autor: TASR-František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali