OTS: Kampaň pri príležitosti ZOH v Soči ‘Thank You Mom’ (Ďakujem mami)

OTS: Kampaň pri príležitosti ZOH v Soči ‘Thank You Mom’ (Ďakujem mami)

Značky Procter & Gamble sa spájajú, aby spoločne spustili kampaň pri príležitosti Zimných olympijských hier v Soči 2014 pod názvom ‘Thank You Mom’ (Ďakujem mami) prostredníctvom seriálu 28 filmov Raising an Olympian (Výchova olympionika)

Seriál Raising an Olympian vzdáva hold matkám, keď ukazuje cestu svetoznámych športovcov tak, ako ju vidia ich matky CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)—Spoločnosť Procter & Gamble (burzový index NYSE: PG), celosvetový partner olympijských hier, dnes spustila kampaň pod názvom Thank You Mom (Ďakujem mami). Kampaň odštartovala seriálom Raising an Olympian (Výchova olympionika) a svoje tváre jej prepožičali títo známi športovci: značke Olay® lyžiarka Lindsey Vonnová (Spojené štáty americké), značku Gillette® zastupuje Felix Neureuther (Nemecko) a Sven Kramer (Holandsko) a značku Pantene® Elena Ilinykhová (Rusko).

P&G predstavuje skupinu športovcov: Evgeni Malkin (Head & Shoulders), Elena Ilinykh (Pantene), Shelley Rudman (P&G), Lindsey Vonn (Olay), Sven Kramer (Ariel, Gillette), Carolina Kostner (P&G), Jon Montgomery (P&G) (Fotografia: Getty)

Spustenie kampane Thank You Mom pripadlo na deň, kedy do otvorenia Zimných olympijských hier 2014 v Soči ostáva ešte 100 dní a teší sa podpore viac než pätnástich značiek spoločnosti P&G na celom svete ako napríklad Pampers®, Head & Shoulders® a COVERGIRL®. „Značky P&G nazerajú na sponzorovanie olympijských hier špeciálnou optikou,“ uviedol Marc Pritchard, vedúci oddelenia globálneho budovania značky P&G. „Naše značky neožívajú len na cieľovej páske. Ale sprevádzajú športovcov pri ich každodennej príprave na olympijské hry, na ceste, ktorá začala v detstve s ich matkami. Preto, ak značka P&G sponzoruje športovcov, oceňujeme aj ich mamy, ktoré im pomohli dostať sa až tak ďaleko.“ Kampaň spoločnosti týkajúca sa Olympijských hier 2014 v Soči bude uvedená prostredníctvom ikonických značiek P&G a ich inšpiratívnych kampaní: · P&G Beauty bude inšpirovať ženy, aby túto zimu vyzerali úžasne v rámci ‘Look Winter Wonderful’ a tvárou kampane Olay bude LINDSEY VONNOVÁ (americká držiteľka zlatej olympijskej medaily v alpskom lyžovaní) · Gillette podporuje mužov všade na svete, aby odhalili svoju vnútornú silu ‘Reveal their Inner Steel’ a jej tvárou je ALEXANDER OVEČKIN (ruský olympionik v ľadovom hokeji) rovnako ako SVEN KRAMER (holandský držiteľ zlatej olympijskej medaily v rýchlokorčuľovaní) · Pantene a ELENA ILINYKHOVA (ruská olympijská nádej v krasokorčuľovaní) dokazujú, že vlasy môžu odolať i najnáročnejším zimným podmienkam podľa hesla ‘Win Over Winter and Shine!’ (Zvíťazte nad zimou a zažiarte!) · Head & Shoulders odstraňuje lupiny a dodáva sebavedomie s JEVGENIJOM MALKINOM (ruský olympionik, ľadový hokej) · Bounty® uznáva, že pokiaľ vychovávate nádejného športovca, potom vás neodradí neporiadok a zvládnete to podľa sloganu ‘Let the Spills Begin’ spolu s JULIEOU CHUOVOU (americkou olympijskou medailistkou a útočníčkou národného tímu ženského ľadového hokeja) · Kampane značiek Blend-a-Med® a Crest® s ALENOU LEONOVOU (ruskou olympijskou nádejou v krasokorčuľovaní) a EVANOM LYSACEKOM (americkým olympijským medailistom v krasokorčuľovaní) zdôrazňujú, že pokiaľ sa chcete zviditeľniť, musíte byť pripravení podľa hesla „Be Prepared for Your Spotlight Moment” (Buďte pripravení na svoju hviezdnu chvíľu).

Reklama

„Bez mojej mamy by som nikdy nebol takým športovcom, akým som dnes,“ povedal holandský držiteľ zlatej olympijskej medaily Sven Kramer. „Som pyšný na to, že reprezentujem značku Gillette, nielen preto, že Gillette predstavuje najvyšší štandard kvality, ale preto, ako sa stará o moju mamu.“

Americká zlatá olympijská medailistka Lindsey Vonnová tiež komentovala: „Som taká vzrušená, že môžem byť súčasťou programu spoločnosti P&G Thank You Mom a že môžem byť v spoločnosti tých najlepších športovcov sveta, ktorých sponzoruje P&G a tiež najlepších značiek na svete. Pri tréningoch a súťažiach bojujeme so všetkými živlami. Moja pokožka je pri lyžovaní vystavená tým najextrémnejším zimným podmienkam. Preto verím značke Olay, že udrží moju pokožku čo najzdravšiu.“

Reklama

Prostredníctvom seriálu Raising an Olympian vzdáva spoločnosť P&G hold mamám športovcov z celého sveta a uvádza do života každodenné lekcie, ktoré všetky mamy dávajú svojim deťom. Od prvých krokov ich detí po ich prvé pády ukazuje seriál nekonečnú nepodmienenú lásku matiek voči svojim deťom. Medzi ďalších športovcov vystupujúcich v seriáli Raising an Olympian patrí Tessa Virtueová a Scott Moir (kanadskí zlatí olympijskí medailisti v krasokorčuľovaní). Ich sponzorovanie pochádza z produktov P&G radu Beauty, ako sú napríklad Pantene a Olay, ďalej je to Američanka Julie Chuová, ktorú sponzoruje Bounty a Jekaterina Bobrova (ruská tanečníčka na ľade) sponzorovaná značkou Venus®.

„Od Pampers po Crest a Ariel, naše značky slúžia matkám a ich rodinám,“ povedal Pritchard. „Keď sa pozeráme na odhodlanie, zapálenie a úsilie, vďaka ktorému sa dostali športovci na olympijské hry, vidíme ich mamy, ktoré im so všetkým pomáhajú. Preto sú naše značky určené nielen športovcom, ale aj na podporu ich matiek.“ Prvú polovicu filmov Raising an Olympian si môžete pozrieť na adrese: P&G Raising an Olympian

V rámci odhodlania spoločnosti P&G prinášať matkám na celom svete to najlepšie, bude kampaň Thank You Mom uvedená v rôznych mediálnych kanáloch a obchodoch. Dva milióny maloobchodníkov na celom svete bude mať obaly, viečka a výklady s tematikou olympijských športovcov.

Ak si chcete pozrieť fotografie, videá a ďalšie informácie týkajúce sa kampane P&G Thank You Mom, navštívte internetové stránky na adrese www.image.net/pgolympicgames.

O spoločnosti P&G

Reklama

Spoločnosť P&G poskytuje svoje značky približne 4,8 miliardám ľudí na celom svete. Spoločnosť má jedno z najsilnejších portfólií dôveryhodných kvalitných, vedúcich značiek vrátane Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Fusion®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Iams®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Prestobarba®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella® a Whisper®. Komunita P&G zahŕňa prevádzky v približne 70 krajinách sveta. Najnovšie správy a podrobné informácie o spoločnosti P&G a jej značkách môžete nájsť na http://www.pg.com.

Fotografie/Multimediálna galéria sú k dispozícii na adrese: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20131028005887/en/

Kontakty

P&G

Jeannie Tharrington, +1-513-698-4607

Reklama

tharrington.jm@pg.com

ALEBO

MMK

Tamara Jacobs, +1-770-971-0677

tamara.jacobs@ketchum.com

Zdroj: Procter & Gamble

Multimediálna galéria

Fotografia

Reklama

P&G predstavuje skupinu športovcov: Evgeni Malkin (Head & Shoulders), Elena Ilinykh (Pantene), Shelley Rudman (P&G), Lindsey Vonn (Olay), Sven Kramer (Ariel, Gillette), Carolina Kostner (P&G), Jon Montgomery (P&G) (Fotografia: Getty)

Túto tlačovú správu a multimédiá si môžete pozrieť online na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20131028005887/en

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

15:58

Európska únia (EÚ) po prvý raz uvalí sankcie na radikálnych izraelských osadníkov na západnom brehu Jordánu.

15:36

Francúzska polícia v piatok popoludní zadržala pred iránskym konzulátom v Paríži podozrivého muža, ktorý tam predtým podľa jedného svedka vstúpil s výbušninami. Podľa zdroja denníka Le Figaro k zadržaniu došlo po tom, čo muž z budovy vyšiel. Polícia teraz prehľadáva okolie konzulátu.

15:36

Česi si vo voľbách do Európskeho parlamentu budú môcť vybrať z 30 politických strán, hnutí či koalícií. V piatok to oznámilo české ministerstvo vnútra, ktoré zverejnilo rozhodnutie o registrácii kandidátnych listín. Podľa prieskumov je favoritom hnutie ANO.

15:34

Podpredsedníčka vlády a ministerka hospodárstva SR Denisa Saková (Hlas-SD) počas diskusie na 20. výročnom sneme Republikovej únie zamestnávateľov (RÚZ) upozornila na dôležitosť rozvoja energetického sektora pre budúcnosť Slovenska. Témami diskusie boli aj zlepšovanie podnikateľského prostredia, digitalizácia či podpora životného prostredia. Informoval o tom tlačový odbor Ministerstva hospodárstva (MH) SR.

15:33

Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Erik Tomáš (Hlas-SD) odmietol tvrdenia opozičného KDH, podľa ktorých mal garantovať, že neotvorí a nezníži druhý pilier. Rovnako odmietol aj tvrdenie, podľa ktorého zachová inštitút daňového bonusu a nepodporí zdvíhanie daní a odvodov z dôvodu pokrytia 13. dôchodkov. V piatok o tom informoval tlačový odbor rezortu práce. Vedenie KDH vo štvrtok (18. 4.) uviedlo, že tieto záväzky im umožnili podporiť zavedenie 13. dôchodku.

15:26

Iránsky prezident Ebráhím Raísí v piatok privítal bezprecedentný odvetný útok Teheránu na Izrael spred takmer týždňa. Vo svojom prejave k stovkám ľudí v provincii Semnán však Raísí vôbec nespomenul explózie, ktoré v piatok hlásili z provincie Isfahán v strednej časti Iránu.

15:09

Francúzska polícia v piatok obkľúčila iránsky konzulát v Paríži a v prípade požiadavky iránskej misie je pripravená doň vstúpiť. V budove konzulátu sa údajne nachádza muž s výbušninou.

14:52

Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR vyhlásilo výberové konanie na obsadenie miesta riaditeľa Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove. Záujemcovia sa môžu hlásiť do 10. mája. Rezort o tom informoval na webe. Od decembra 2023 nemocnicu dočasne vedie Juraj Smatana.

14:48

Nórsky kráľ Harald V. sa vráti v pondelok po dlhšej prestávke k pracovným povinnostiam. Oznámil to v piatok nórsky kráľovský palác.

14:48

Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár sa v pondelok 22. apríla 2024 zúčastní v Luxemburgu na zasadnutí Rady Európskej únie pre zahraničné veci (FAC). Hlavnými témami rokovania ministrov členských štátov EÚ bude situácia na Blízkom východe, v Sudáne a na Ukrajine. V tejto súvislosti sa uskutoční spoločné rokovanie šéfov rezortov diplomacií spolu s ministrami obrany členských štátov EÚ – SR bude popri Jurajovi Blanárovi zastupovať podpredseda vlády a minister obrany SR Robert Kaliňák.

14:47

Dubajské letisko, jedno z najrušnejších na svete, v piatok oznámilo obmedzenie počtu prichádzajúcich letov. V Spojených arabských emirátoch (SAE) naďalej pretrvávajú problémy po tohtotýždňových záplavách.

 

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke rozkvitnuté pole repky olejnej (Brassica napus) pri obci Zemplínske Hradište v okrese Trebišov

Autor: FOTO TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali