Nezvyčajné fotografie – v skutočnosti len zvrhlosť skrývaná za umením

Nezvyčajné fotografie – v skutočnosti len zvrhlosť skrývaná za umením

Svet 22. marca 2018 (HSP/Foto: Instagram Marie Hyld)

 

24-ročná dánska fotografka Marie Hyldová bola podľa jej vyjadrenia “už unavená z tých istých rovnako ladených príspevkov, obrázkov a aktualizácií” na rôznych weboch a aplikáciách, že sa snažila nájsť “niečo skutočné” a dotvoriť tam aj samú seba

Fotografka Marie Hyldová, ktorá nafotografovala seba s cudzími ľuďmi v dojme intímneho vzťahu

Jej nafotografovaný projekt pod názvom Lifeconstruction predstiera, že Marie má vážne vzťahy. Vskutočnosti sú fotky nafotené s náhodnými cudzími ľuďmi, ktorých stretla len chvíľu pred fotografovaním.

Reklama

A little sneak peak behind the scenes of my meeting with Thor ??I’m still laughing about this meeting. Especially because he eagerly gave me a whole plant in a pot. I just got a plant. I waved goodbye with one hand and held the plant in the other. I brought it home. I got his plant now. He was from germany and had this piercing accent that I loved so very much. Besides from the plant I got some chocolate and the pleasure of some Khurangbin playing in the background – 5/5 Stars for the corny setup I couldn’t help but laugh nervously about. If he hadn’t radiated the kindness he then did, I would definitely have had an eye on the closest door! But instead I used the cornyness to fall into the roleplaying ??‍???‍?I have this picture in my head of me, in many years from now, looking at my window sill and being met by this wildly grown plant having this amazing story to tell ?? #pretend #intimacy #love #vibes #tinder #piano #playing #leg #cuddles #photographer #photoshoot #shooting #photooftheday #tinder #couple #happy #laughing #excited #strangers #unknown #vice #broadlydk #bed #kissing

Príspevok, ktorý zdieľa mariehyld (@mariehyld),

Reklama

Vyhľadala si ich prostredníctvom zoznamky Tinder. Nie aby s nimi nadviazala vzťah, ale priamo napísala o svojom zámere, že sa chce stretnúť s tým (či je to muž, či žena), kto by bol ochotný s ňou urobiť zábery, ako keby tvorili skutočný pár. Jasne tiež uviedla, že fotografie budú nakoniec sprístupnené verejnosti, aby s tým účastníci rátali.

A little sneak peak behind the scenes of my meeting with Kalle ???i remember sitting in my car, not being in the mood for another highalert-meeting. I therefore decided that this one was going to be a “quickie” which explains the timestamp being 10 min ⚡️. I hugged Kalle, got a banana (Kalle the thoughtful man) and searched the room for a scene to act it out in – and ofcourse, there it was – the shower. How could we do anything else than the shower? Look at that lightning! We looked at each other while smiling and counting down:” 3, 2, 1″ – and then we stripped down, laughing. To my big surprise the bathing scene felt pretty natural (for a moment) – I blame the combination of the calmness of a damp shower and the bearhug of his ?the bathing scene completely kicked me out of my no-highalert-mood and brought us to the window sill to end the meeting in a way that felt worthy. I asked Kalle to feel my pulse, sitting there – it was still running wild from the bathingscene #pretend #intimacy #love #vibes #tinder #pulse #bathing #shower #couple #happy #laughing #excited #strangers #unknown #vice #broadlydk

Príspevok, ktorý zdieľa mariehyld (@mariehyld),

Reklama

 

“Raz alebo dvakrát som bola celkom otrasená z toho, že účastník prekročil moje hranice. Ale bola som na to pripravená a teraz môžem povedať, že mi to pomohlo spoznať seba samú lepšie,” tvrdí Marie pre Boredpanda o svojom kontroverznom projekte, ktorý je zasa iba zvrhlosť zabalená do šatu umenia. Žiaľ, toto je typická póza dnešných umelcov.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

20:16

Fínski hokejoví reprezentanti zvíťazili v piatkovom prípravnom zápase pred MS 2024 nad Švédskom 2:1 po predĺžení. O ich triumfe rozhodol v 65. minúte Ahti Oksanen. Suomi odplatili súperovi štvrtkovú prehru 0:4. Švédi budú na šampionáte súpermi Slovákov v základnej B-skupine.

19:39

Ľudskoprávna organizácia Human Rights Watch (HRW) v piatok vyzvala parlament v Gambii, aby zamietol návrh zákona, ktorého cieľom je zrušiť zákaz mrzačenia ženských pohlavných orgánov.

19:39

Bývalý ruský bankár a expremiér vlády Náhorného Karabachu Ruben Vardanjan, ktorý je zadržiavaný v Azerbajdžane, vyhlásil vo väzení v Baku hladovku.

19:38

Pokiaľ bude mať Maďarsko národnú vládu, nepodporí žiadnu zo strán rusko-ukrajinskej vojny. Na oficiálnom otvorení kampane vládnucej aliancie Fidesz-KDNP pred júnovými voľbami do Európskeho parlamentu to v piatok v Budapešti povedal maďarský premiér Viktor Orbán.

19:15

Argentínsky tenista Tomas Martin Etcheverry postúpil do semifinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v Barcelone. Trinásty nasadený hráč vyradil vo štvrťfinále Brita Camerona Norrieho 7:6 (4), 7:6 (1). Trojka “pavúka” Casper Ruud si poradil s Matteom Arnaldim z Talianska 6:4, 6:3.

18:59

Počas záplav v Spojených arabských emirátoch (SAE) prišli o život traja pracovní migranti z Filipín. Dve ženy sa počas záplav udusili vo svojom vozidle a jeden muž utrpel zranenia s následkom smrti, keď jeho vozidlo spadlo do priehlbiny, uviedlo vo vyhlásení filipínske ministerstvo pre migrujúcich pracovníkov.

18:33

Polícia v piatok vo švédskom meste Vasteras postrelila a zadržala muža, ktorý vraj s pomocou ostrého objektu spôsobil zranenia trom starším ženám.

18:28

Americká tenistka Sloane Stephensová postúpila na antukovom turnaji WTA v Rouene do semifinále. V pozícii nasadenej šestky vyhrala vo štvrťfinále nad štvorkou podujatia Jüan Jüe z Číny 6:2, 6:2.

18:27

Kazašská tenistka Jelena Rybakinová postúpila do semifinále dvojhry na antukovom turnaji WTA v Stuttgarte. Ako štvrtá nasadená zdolala vo štvrťfinále Jasmine Paoliniovú z Talianska 6:3, 5:7 a 6:3. Češka Markéta Vondroušová vyradila druhú nasadenú Arinu Sobolenkovú z Bieloruska 3:6, 6:3, 7:5. Medzi elitné kvarteto ide Poľka Iga Swiateková, turnajová jednotka vyhrala nad Britkou Emmou Raducanuovou 7:6 (2), 6:3.

18:25

Taliansko a Francúzsko by mali svoje výdavky redukovať výraznejšie, než momentálne plánujú, naopak Nemecko by malo ísť opačným smerom a objem výdavkov zvýšiť. Uviedol to v piatok Medzinárodný menový fond (MMF).

18:24

Hlavný ukazovateľ nezamestnanosti PDU v marci dosiahol úroveň 3,88 %, čo je o 0,04 percentuálneho bodu (p. b.) menej ako vo februári. Medziročne klesol o 0,41 p. b. Počet nezamestnaných evidovaných na úradoch práce v marci tohto roka dosiahol najnižšiu úroveň od konca roka 2019. Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVR) SR o tom v piatok informovalo na svojej internetovej stránke.

18:23

V Poľsku zadržali Bielorusa, ktorý údajne nariadil marcový útok na ruského opozičného politika Leonida Volkova v litovskom Vilniuse. Oznámil to v piatok poľský premiér Donald Tusk. Litovský prezident Gitanas Nauséda krátko predtým informoval, že v Poľsku zadržali aj dve osoby podozrivé zo spáchania zmieneného útoku.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke rozkvitnuté pole repky olejnej (Brassica napus) pri obci Zemplínske Hradište v okrese Trebišov

Autor: FOTO TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali