“Vrabce čvirikajú, že Sulíka chcú odstrániť z čela SaS,” vyhlásil Ľuboš Blaha

❚❚

Bratislava 25. novembra 2018 (HSP/Foto:SITA-Braňo Bibel)

 

Poslanec Smeru-SD Ľuboš Blaha sa opäť pustil do opozičnej SaS a jej lídra Richarda Sulíka. Blaha v príspevku na sociálnej sieti naznačil rozkoly v strane SaS.

Na snímke predseda strany SaS Richard Sulík

Blaha pripomenul, že Richard Sulík na kongrese SaS vyhlásil, že ide prevziať moc na Slovensku. Blaha by mu však skôr skromne odporučil, aby najskôr prevzal moc vo vlastnej strane. “Pretože už si aj vrabce čvirikajú, že ho chcú odstrániť z čela SaS,” napísal na Facebooku poslanec Smeru-SD.

.

 

Sulík nekandiduje, podľa Cigánikovej dobrá správa pre Slovensko

.

Ľuboš Blaha tvrdí, že Sulík má liberálnu stranu SaS “rozhádanú ako nikto”.

“V komunálnych voľbách získal sedem starostov a vysmieval sa tým, čo získali takmer 600 starostov,” dodáva Blaha.

Podľa jeho názoru, ak vstúpi Kiska do politiky, SaS podľa prieskumov spadne na 5%. “V SaS sa trasú ako osiky. Začínajú vidieť, že Sulík na to jednoducho nemá. Idú ho dať dole. A Riško si zrejme myslí, že silnými rečami to prebije. A tak ide “prevziať moc”. Aha.”

“Najlepšie to asi vyjadrila jedna mimoriadne vtipná poslankyňa SaS, preslávená svojimi nohavičkami, ktorá reagovala na Sulíkove rozhodnutie, že nebude kandidovať do Európskeho parlamentu, nasledovným spôsobom: vraj je to dobrá správa pre Slovensko. Dokonalé. Oni toho Sulíka fakt musia v tej strane milovať.”

 

.

Klame Sulík, alebo Radičová?

Blaha Ďalej napísal: “Možno by si mohol Riško najskôr urobiť poriadok doma v strane. A teraz nemyslím na to, že vraj ponúkal predsedníčku stoličku Radičovej – aj keď tá predstava, že Sulík je až taký zúfalý, je neuveriteľne smiešna.”

Otázka teda podľa neho je, kto klame? Sulík či Radičová? “Jeden z nich celkom isto. Čo len umocňuje dojem zo slovenskej pravice, že je to len banda klamárov a intrigánov.”

“Ono to je ale v SaS ďaleko vážnejšie než sú Radičovej intrigy. Tá strana je proste na franforce. Však posúďte.”

 

.

Špina na Nicholsonovú vraj išla zvnútra SaS

Informácie o Nicholsonovej pochybnej minulosti v Kanade podľa médií pustil von bývalý agent SIS Forisch, ktorý je pravou rukou poslanca SaS Rajtára. “Čiže špina na Nicholsonovú išla nepriamo od Rajtára. To je vám stranička. Ale hlavne, že sa majú radi,” poznamenal poslanec Blaha.

“Od tohto istého Rajtárovho agenta vraj išlo aj obvinenie na Farskú a Šeligu. SaS sa tvári, ako podporuje Slušné Slovensko a potom na nich podávajú trestné oznámenia – ja len, že vyznievajú ako dosť ťažkí schizofrenici. Ale hlavne, že všetci kopali do Smeru – a pritom to všetko ide od Sulíkových ľudí.”

SaS podľa Blahu  dennodenne roztáča spravodajské hry – to je snáď ešte horšie ako za Galka, ktorý ako minister obrany odpočúval aj svoj gauč.

“Mimochodom, nebolo to tak dávno, čo si sám Sulík nechal preverovať a lustrovať svojich straníkov. U Kočnera. Toho Kočnera, ktorého dnes obviňujú z vraždy Kuciaka. To nevymyslíš, to je SaS. Spolupráca s mafiánom. Na lustrovanie vlastných členov. Len si pripomeňme, že Kočner vtedy Sulíkovi donášal na Drobu, ďalšieho politika SaS. A ďalšieho Kočnerovho kamoša.”

“Si to predstavte: Rajtárov človek publikuje oplzlosti na Nicholsonovú, Sulík zbiera u Kočnera infošky na Drobu, Galko vraj odpočúval ešte aj svoju sekretárku, nehovoriac o maďarských kamionistoch… Hrabú sa v cudzích účtoch, podávajú trestné oznámenia na Slušné Slovensko, vzájomne sa nenávidia a vedú spravodajské hry.”

 

Meentalita Bronxu

SaS je podľa Blahu strana, ktorá chce na Slovensku prevziať moc. “S mentálnou úrovňou priemerného gangu z Bronxu. Gratulujem.”

Blaha preto položil otázku: “Ako chcú vládnuť, keď sa nevedia zniesť ani navzájom? Pripomínam, že ich je 170. To by sa dalo narvať do dedinskej krčmy. A napriek tomu na seba vyťahujú špinu a spolupracujú s rôznymi mafiánmi a agentmi, aby zbierali kompromitujúce informácie na vlastných spolustraníkov. Čo by tu, preboha, bolo, keby boli vo vláde? Vojna gangov?”

.

 

 

 

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.

Odporúčame

.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

Včera 20:29

Turecká polícia sa v hlavnom meste Ankara v piatok dostala do potýčok s demonštrantmi počas protestu proti plánom na odchyt a prípadné utratenie miliónov túlavých psov.

Včera 20:29

Taliansko chce po 13 rokoch aj napriek pokračujúcej občianskej vojne v Sýrii opäť vyslať svojho veľvyslanca do Damasku. Uviedol to v piatok taliansky minister zahraničných vecí Antonio Tajani.

Včera 20:18

V Belgicku obvinili z plánovania teroristického útoku troch čečenských občanov, ktorých podozrievajú z členstva v afganskej odnoži Islamského štátu – Chórasán.

Včera 20:05

Podľa nedávno zverejneného prieskumu verejnej mienky, ktorý si objednala Európska komisia, sa takmer dve tretiny občanov členských krajín Európskej únie obávajú o bezpečnosť eurobloku.

Včera 20:05

Mladík podozrivý z minulotýždňovej vraždy bývalej ukrajinskej nacionalisticky orientovanej poslankyne a jazykovedkyne Iryny Farionovej zostane vo väzbe prinajmenšom 60 dní. Rozhodol o tom v piatok súd v Ľvove.

Včera 19:33

Talianska vláda v piatok schválila vytvorenie osobitnej hospodárskej zóny na juhu krajiny. Strategický plán v nasledujúcich troch rokoch podporí rozvoj hospodársky znevýhodnených regiónov južného Talianska, vyhlásila talianska premiérka Giorgia Meloniová.

Včera 19:24

Troch Bulharov zadržali pre podozrenie z toho, že v máji poškodili pamätník holokaustu v Paríži. Oznámila to v piatok bulharská Štátna agentúra pre národnú bezpečnosť (SANS).

Včera 19:24

Európska agentúra pre lieky (EMA) v piatok zamietla žiadosť o uvedenie nového lieku na Alzheimerovu chorobu na trh. Riziká vedľajších účinkov lieku vrátane možného krvácania do mozgu vraj prevažujú nad jeho prínosmi.

Biogen
Na archívnej snímke z 11. marca 2020 sídlo spoločnosti Biogen v americkom Cambridge
Včera 19:22

Opozičná mimoparlamentná strana Demokrati žiada o zvolanie ekonomickej krízovej rady za účasti odborníkov. Informovala o tom Martina Kakaščíková, hovorkyňa strany, v reakcii na informácie, že Rada EÚ dala zelenú na začatie konania pre nadmerný deficit proti siedmim krajinám EÚ vrátane Slovenska. Nasledovala tak odporúčania Európskej komisie (EK).

Včera 19:00

Sudca vedúci predbežné vyšetrovanie obvinení z korupcie voči manželke španielskeho premiéra Pedra Sáncheza v piatok zamietol jeho žiadosť, aby mohol svedčiť písomne. Vypočutie Sáncheza sa tak uskutoční v plánovanom termíne, teda 30. júla v jeho oficiálnom sídle.

Včera 18:29

Rozsah prehriatia ruskej ekonomiky bol v prvom polroku 2024 najväčší za posledných 16 rokov, vyhlásila v piatok guvernérka ruskej centrálnej banky Elvira Nabiullina.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










.
.

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke dym vo farbách francúzskej vlajky počas otváracieho ceremoniálu XXXIII. letných olympijských hier v Paríži 26. júla 2024

Autor: TARS/AP-Matthias Schrader

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Miroslav Iliaš

Viktor Pondělík

Artem Klymenko

Erik Majercak

Gustáv Murín

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali