POLÍCIA: Za sedem kilogramov marihuany hrozí mužovi 15 rokov za mrežami

POLÍCIA: Za sedem kilogramov marihuany hrozí mužovi 15 rokov za mrežami

Nové Mesto nad Váhom 25. júla (TASR) – Vyšetrovateľ z Nového Mesta nad Váhom obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi 29-ročného muža z okresu Nové Mesto nad Váhom.

Ako dnes TASR informoval zástupca trenčianskej krajskej policajnej hovorkyne Pavol Kudlička, obvinený v rodinnom dome a priľahlom pozemku v obci Potvorice v okrese Nové Mesto nad Váhom neoprávnene prechovával marihuanu a pestoval bez povolenia konope.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

08:03

V Indii sa v piatok začali šesťtýždňové všeobecné voľby, v ktorých má hinduistický nacionalista a premiér Naréndra Módí takmer isté víťazstvo, keďže oslabená opozícia je zatlačená do úzadia. Na najväčšom hlasovaní na svete sa môže zúčastniť celkovo 968 miliónov ľudí.

07:54

Bojovníci džihádistickej organizácie Islamský štát (IS) vo štvrtok zabili 20 sýrskych vojakov a príslušníkov provládnych síl pri dvoch útokoch v Damaskom ovládaných oblastiach tejto vojnou zmietanej krajiny.

07:28

Argentína predložila vyhlásenie o úmysle vstúpiť do Severoatlantickej aliancie (NATO) ako globálny partner, oznámil vo štvrtok argentínsky minister obrany Luis Petri na sociálnej sieti X.

NATO
Na archívnej snímke vlajky členských krajín NATO vejú pred sídlom Aliancie v Bruseli
07:18

Európa by mala dať Ukrajine viac peňazí, vyhlásil vo štvrtok bývalý prezident USA Donald Trump; niekoľko dní pred tým, ako budú americkí zákonodarcovia hlasovať o dlho odkladanom balíku pomoci vo výške 61 miliárd dolárov.

07:06

Situácia na ukrajinskom fronte je kritická a nasledujúce týždne môžu rozhodnúť o osude vojny, vyhlásil vo štvrtok po skončení summitu EÚ v Bruseli poľský premiér Donald Tusk.

Závery summitu podľa poľského premiéra obsahujú zmienku o záväzku Európskej únie dodať Ukrajine čo najskôr prostriedky protivzdušnej obrany.

07:00

Poľskí poľnohospodári bránia ukrajinským kamiónom v odchode z Poľska blokádou viacerých hraničných priechodov. Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

06:44

Politické strany v Chorvátsku sa vo štvrtok snažili zostaviť vládnu koalíciu po tom, čo najviac parlamentných kresiel v stredajších voľbách získala vládnuca konzervatívna strana Chorvátske demokratické spoločenstvo (HDZ) premiéra Andreja Plenkoviča. Strana HDZ však nezískala parlamentnú väčšinu.

06:35

Tisícky bosnianskych Srbov protestovali vo štvrtok v meste Banja Luka proti potenciálnej rezolúcii OSN, ktorou by sa 11. júl vyhlásil za medzinárodný deň pamiatky obetí genocídy v Srebrenici.

06:30

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán, ide o odvetu za jeho víkendový útok, informovali americké médiá.

Včera 20:15

Slovenský reprezentant v boxe Dávid Michálek postúpil na ME v Belehrade do osemfinále kategórie do 63,5 kg. V 1. kole zdolal Poliaka Olafa Pera jednoznačne 5:0 na body. Jeho ďalším súperom bude druhý nasadený Armén Narek Manasyan, informovala o tom Slovenská boxerská asociácia prostredníctvom facebooku.

Včera 20:10

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová neuspela v 2. kole dvojhry na antukovom turnaji WTA v Rouene. Druhej nasadenej domácej Francúzke Caroline Garciovej podľahla hladko 1:6, 0:6.

Včera 19:58

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO) navrhuje pomoc Ukrajine pri zachovaní tranzitu plynu aj implementácii európskej legislatívy. Vyplynulo to z rokovania predsedu ÚRSO Jozefa Holjenčíka s námestníkom ministra energetiky Ukrajiny Mykolom Kolisnykom 11. apríla v Michalovciach. Prebrali na ňom viaceré kľúčové oblasti vzájomnej spolupráce v oblasti energetiky a regulácie.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke rozkvitnuté pole repky olejnej (Brassica napus) pri obci Zemplínske Hradište v okrese Trebišov

Autor: FOTO TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali