Géci: Galavečer OTO urazil všetkých kresťanov a zjavne potešil liberálov! Kde sú teraz kresťania z vládnych strán?

Géci: Galavečer OTO urazil všetkých kresťanov a zjavne potešil liberálov! Kde sú teraz kresťania z vládnych strán?

Bratislava 7. septembra 2020 (HSP/Foto:PD)

 

V sobotu sa konalo odovzdávanie televíznych cien OTO. V priebehu galavečera sa odohrala jedna scénka, ktorá podľa Géciho poburuje množstvo kresťanov

Marek Géci
Na snímke predseda strany Priama Demokracia a člen výboru pre právo a spravodlivosť ĽS Naše Slovensko JUDr. Marek Géci

V sobotu večer sa konalo odovzdávanie diváckej ankety OTO. Išlo o jubilejný 20. ročník. Galavečer sa mal uskutočniť v prvej polovici tohto roka. Pandémia koronavírusu však zapríčinila, že sa vyhodnotenie ankety muselo konal v náhradnom termíne. V samotnom programe sa mala odohrať scénka, ktorá pobúrila množstvo ľudí na sociálnej sieti a zaujal k tomu postoj aj mladý politik, predseda strany Marek Géci z Priamej Demokracie

Reklama

“Priatelia. To čo odvysielali v sobotu večer v RTVS, považujem za totálne dno. RTVS, ktorá žije aj z našich poplatkov si cez galavečer OTO spraví srandu z kresťanov tým, že spovedelnicu prirovnajú k WC s toaletným papierom, odkiaľ sa naši speváci akože spovedajú “BOHU”, hercovi Stankemu? To ako naozaj?“ pýta sa Géci v úvode a pokračoval v kritike.

Reklama

“Aby ste mali presne prehľad čo mi totálne prekáža: Vrcholom celej programovej štruktúry bola scénka pri nominácii na cenu “spevák roka”. Speváci ako Kali, Adam Ďurica a Ondrej Kandráč, si postupne sadali na záchod do záchodovej kabínky, kde vedľa nich visel toaletný papier. V tom sa im začal prihovárať ako “BOH” z vedľajšej záchodovej kabínky herec Richard Stanke, ktorý celú primitívnu scénku znásoboval svojim posmešným tónom v hlase. Herec, ktorý sa hlási ku komunite homosexuálov a je ubľúbencom ex-prezidenta Kisku, sa zjavne dobre zabával. Daní speváci oslovovali z kabínky zo záchodovej misy nafingovaného “BOHA”, ktorému sa takzvane spovedali zo svojich hriechov! Celú scénku dokončil hlas Ricaharda Stankeho, ktorý poznamenal, že ide hrať tenis a samotný koniec scénky je zameraný ako zdanlivý BOH vystúpi zo záchodovej kabínky a priehľadný iba v teniskách a s tenisovou raketou odíde,“ poznamenal Géci.  Géci ďalej adresoval výhrady na RTVS a položil zopár otázok. 

“Za podobný prepadák by sa mal porúčať generálny riaditeľ a minimálne človek zodpovedný za tento prenos zo svojho miesta. Divím sa, že sa to nedotklo nikoho z našich vládnych “kresťanov”. Pýtam sa preto, viete si predstaviť, že by RTVS spravila podobnú dokrútku kde by si robili srandu zo židov, alebo moslimov? Zrejme by rezník už v RTVS dnes nebol ani nikto z vedenia kto by niečo podobné pustil von… Mne z toho vychádza iba jedno, že naša krajina sa stáva baštou totálnych liberálov bez štipky drzosti!“

V závere Géci poďakoval jednej zo speváčok, ktorá dostala cenu za speváčku roka.

“Ďakujem ti Sima Martausová!“  Toto milé “žieňa” zrejme vedelo aká dokrútka príde a verejne poďakovala pánu BOHU za dar, ktorý od neho dostala a vyjadrila sa, že si z neho nebude nikdy robiť srandu. Potom prišla konkrétna dokrútka! To ako začíname bagatelizovať ľudí a ich vieru je očividné a je to zlá cesta ktorou sa uberáme…,“ doplnil Géci vo svojom kritickom postoji.

Reklama

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

14:32

Na tisícke miest po celom Česku sa v piatok koná policajná akcia s názvom Speed Marathon, ktorá sa zameriava najmä na kontrolu dodržiavania maximálnej povolenej rýchlosti. Preventívna akcia má podľa Polície ČR (PČR) prispieť k zníženiu počtu dopravných nehôd a väčšej bezpečnosti na cestách.

14:24

V srbskom meste Niš bude v nedeľu evakuácia, aby sa dala bezpečne odstrániť nevybuchnutá bomba NATO, uviedol v piatok mestský štáb pre mimoriadne situácie.

14:19

V nasledujúcich týždňoch by mohlo dôjsť k miernemu poklesu cien benzínu, ale len do príchodu hlavnej motoristickej sezóny. Očakáva to analytik spoločnosti XTB Marek Nemky.

14:19

Obchvaty niektorých miest by mohli byť oslobodené od diaľničných známok. Týkať by sa to malo celého obchvatu Bratislavy, Nitry, Žiliny, Popradu, Košíc a Prešova. Cieľom je odľahčiť dopravu v mestách. Premiér Robert Fico (Smer-SD) to uviedol v piatok po stretnutí s ministrom dopravy SR Jozefom Rážom (nominant Smeru-SD).

14:18

Polícia vo štvrtok opätovne zadržala manžela bývalej škótskej premiérky Nicoly Sturgeonovej pre podozrenia zo sprenevery. Peter Murell je obvinený v rámci vyšetrovania financií Škótskej národnej strany (SNP).

14:17

Izraelský krajine pravicový minister pre národnú bezpečnosť Itamar Ben Gvir čelí v piatok kritike za svoje vyjadrenia na sociálnych sieťach. Škodí tým stratégii Izraela proti Iránu, pretože v jednom zo svojich príspevkov naznačil, že za piatkovými výbuchmi v Iráne je Izrael.

14:17

Vážnosť situácie na Blízkom východe si podľa španielskeho premiéra Pedra Sáncheza vyžaduje zodpovednosť a zdržanlivosť. “Musíme sa vyhnúť akémukoľvek konaniu, ktoré povedie k stupňovaniu konfliktu na Blízkom východe,” uviedol. “Cieľom by vždy mal byť mier a vyhýbanie sa akejkoľvek ceste, ktorá nás privedie k ďalšiemu stupňovaniu,” napísal.

14:05

Rusko dalo Izraelu jasne najavo, že Irán “nechce eskaláciu” napätia v regióne Blízkeho východu. Uviedol to v piatok ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov v reakcii na nočné útoky v Iráne.

13:58

Spotrebná daň z tabakových výrobkov sa má od budúceho roka vzťahovať aj na náplne do elektronickej cigarety, nikotínové vrecúška a iné nikotínové výrobky. Zároveň sa má táto daň v ďalších rokoch postupne zvyšovať. Vyplýva to z návrhu novely zákona o spotrebnej dani z tabakových výrobkov, ktorý Ministerstvo financií (MF) SR predložilo do medzirezortného pripomienkového konania.

13:51

Juhokórejská vláda budúci týždeň spustí finálne kroky na pozastavenie licencií štrajkujúcich lekárov. Už zhruba mesiac totiž štrajkuje viac ako 90 percent z 13.000 stážistov a rezidentov proti vládnemu plánu prudko zvýšiť počet študentov na lekárskych fakultách.

13:49

Štát chce zlepšiť situáciu pod Strečnom urýchleným doinštalovaním väčšieho množstva oceľových sietí, ktoré budú zachytávať skaly padajúce z brala na cestu. Zároveň rokuje s dodávateľmi tunela Višňové, aby sa urýchlilo jeho odovzdanie do užívania. Uviedol to v piatok na brífingu minister dopravy SR Jozef Ráž (nominant Smeru-SD) po skončení rokovania krízového štábu.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke rozkvitnuté pole repky olejnej (Brassica napus) pri obci Zemplínske Hradište v okrese Trebišov

Autor: FOTO TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali