Futbalový „Regions cup 2016“ zaslúžené víťazstvo Výberu ZsFZ, ktorý v tomto roku ešte neprehral ani v jednom stretnutí – V Tatranskej Lomnici turnaj suverénne v turnaji obsadil prvé miesto a v európskej kvalifikácii síce do play-off nepostúpil, ale taktiež neprehral a získal tri remízy, ktoré však nestačili na postup !

Futbalový „Regions cup 2016“ zaslúžené víťazstvo Výberu ZsFZ, ktorý v tomto roku ešte neprehral ani v jednom stretnutí – V Tatranskej Lomnici turnaj suverénne v turnaji obsadil prvé miesto a v európskej kvalifikácii síce do play-off nepostúpil, ale taktiež neprehral a získal tri remízy, ktoré však nestačili na postup !

Tatranská Lomnica 24. novembra 2016 (HSP /Foto : Jozef Cvajniga)

 

Futbalový výber zložený z hráčov III.a IV.ligy štyroch regionálnych výberov (Západoslovenský región, Bratislavský región, Stredoslovenský región a Východoslovenský región) absolvovali v rámci dvojdňového turnaja „Regions  cup 2016“, ktorý usporiadateľský zvládol na výbornú Východoslovenský futbalový zväz.

Na snímke víťazný kolektív futbalistov Výberu Západoslovenského futbalového zväzu, ktorý na turnaji „Regions cup 2016“ v Tatranskej Lomnici na umelej tráve získal v konkurencii štyroch regionálnych výberov celkové prvenstvo.
Na snímke víťazný kolektív futbalistov Výberu Západoslovenského futbalového zväzu, ktorý na turnaji „Regions cup 2016“ v Tatranskej Lomnici na umelej tráve získal v konkurencii štyroch regionálnych výberov celkové prvenstvo.

 

Reklama

Táto akcia mala by spestrením a predĺžením konania riadnej Konferencie Slovenského futbalového zväzu v Hoteli Aqua City Poprad, ale aj súčasťou slávnostného otvorenia nového futbalového štadióna s umelou trávnatou plochou v Tatranskej Lomnici, ktorú mohli „futbaloví amatéri“ zo štyroch slovenských regiónov hneď naostro vyskúšať.

Víťazom dvojdňového podujatia sa stal Výber ZsFZ, ktorý najskôr v prvý hrací deň zdolal  a potom vo finálovom súboji potvrdili zverenci trénera Katanu, že mužstvo je dobre vyskladané a výsledky, ktoré dosiahli v európskej kvalifikácii v Českej republike pred dvomi mesiacmi (tri remízy) neboli výsledkom náhody, ale skôr výsledkom kvalitnej hry. Škoda však, že jediné víťazstvo za tri body im v konečnom účtovaní chýbalo a boli by postúpili do vyraďovacej časti „UEFA-Regions cup“.

Reklama

Výsledky – prvého hracieho dňa :

BFZ  –  SsFZ   3 : 1  ( 0:0 )

Góly: 64.,75.,77.min. Kubala (2 z PK) – 69.min. Starší PK. Žlté karty: 34.min. Kojnok (SsFZ). Pred 50 divákmi rozhodovali: M.Čiernik – T.Bednár, D.Capík.

ZsFZ  –  VsFZ   2 : 1   ( 2:1 )

Góly: 5., 15.min. Kočiš – 21.min. Stanislav PK. Žlté karty: 31.min. Korman, 84.min. Krajčovič, 90.min. Schiszler – 9.min. F.Bednár. Pred 50 divákmi rozhodovali: M.Mastiš – F.Ferenc, A.Perát.

Reklama

Výsledky druhého hracieho dňa o konečné umiestnenie :

Stretnutie o 3.miesto:

VsFZ  –  SsFZ   3 : 0  ( 0:0 )

Góly: 58.min. Stanislav, 65.min. Bandžuch, 73.min. Stachura. Žlté karty: 41.min. F.Bednár – 50.min. Vilhan, 59.min. Coma. Pred 50 divákmi rozhodovali: M.Očenáš – P.Jánošík, D.Poláček.

Finále :

Reklama

ZsFZ  – BFZ   2 : 1   ( 0:1 )

Góly: 79.min. Bublák, 83.min. Kočiš – 23.min. Sopúch. Žlté karty: 40.min. Repáň, 60.min. Peter Sura (obaja BFZ). Pred 50 divákmi rozhodovali: F.Glova – P.Jenčura, F.Ferenc.

Konečné poradie:

1. Výber  ZsFZ,  2. Výber  BFZ, 3. Výber VsFZ, 4. Výber SsFZ.

Víťaz  Západoslovenský futbalový zväz – tvorili ho títo hráči podľa jednotlivých postov : Mário LACZKÓ (FC Horná Nitra), Tomáš DIGAŇA (MFK Dubnica n/Váhom) – Patrik SCHISZLER (FK Slovan Nemšová), Samuel BIELIK (FK Púchov), Róbert MIŠURA, Jakub KRAJČOVIČ, Ján MAGDOLEN, Sebastián ČAPLOVIČ (FC Horsens Šúrovce), Martin ROŠKO (FC Neded), Dmitrij KORMAN, Martin KOČIŠ (FC Slovan Galanta), Marek ŠVAJLEN (MFK Topoľčany), Dušan BUBLÁK, Andrej TURANČÍK (FC Horná Nitra), Marcel KUEJ (FK Báb). Tréner: Igor KASANA, asistent: Peter BURANSKÝ.

Po skončení turnaja a dekorovaní víťazného kolektívu – Výber ZsFZ nám tréner Igor KASANA povedal: „ Moji zverenci majú za sebou ťažkú jeseň, keď odohrali v nej veľa zápasov. Je po sezóne, koncentrácia na zápasy bola iná. Mali sme lepšie aj slabšie chvíľky. V každom zápase sme boli určitú časť lepší. V prvom zápase prvý polčas, vo finále zase druhý. Proti BFZ sme po obrátke zagresívnili hru, začali sme viac riskovať a tlačiť sa dopredu. Súper mal šance, nepremenil ich, potom sme mali príležitosti my. Rozhodli sme v závere, chalani veľmi chceli. Oporou tímu bol trojgólový strelec Kočiš.  Dôležité bolo, že tu bolo gro mužstva, ktoré hralo aj na turnaji v Čechách. Chalani sa poznali, a to zohralo svoju rolu. Víťazstvo  na turnaji je pekné.“

Jozef  Cvajniga

 

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

17:06

Novinári talianskej verejnoprávnej spoločnosti RAI plánujú 6. mája vstúpiť do 24-hodinového štrajku na protest proti snahám vlády zasahovať im do práce a nevyhovujúcim pracovným podmienkam. Oznámilo to v piatok odborové hnutie USIGrai.

16:43

Rumunská prokuratúra v piatok podala novú obžalobu proti bývalému prezidentovi Ionovi Iliescovi zo zločinov proti ľudskosti pri smrtiacom zásahu proti demonštrantom v roku 1990. Ide o najnovšie z viacerých konaní voči nemu.

16:42

Ministri obrany Číny a Iránu sa dohodli na užšej vojenskej spolupráci počas zasadnutia Šanghajskej organizácie pre spoluprácu (ŠOS), ktoré sa koná v Kazachstane.

16:41

Propalestínski študenti v piatok zablokovali vchody do renomovanej parížskej univerzity Sciences Po na protest proti jej postoju voči vojne v Pásme Gazy.

16:40

Polícia upozorňuje na víkendové obmedzenie v doprave na diaľnici D2 v smere do Bratislavy. Informuje o tom na sociálnej sieti.

16:24

V letnej sezóne pomôžu bratislavskému letisku M. R. Štefánika stovky brigádnikov. Podľa generálneho riaditeľa Dušana Novotu je nahlásený dostatok brigádnikov, avšak počas hektických dní ich budú potrebovať viac. Informoval o tom v piatok na tlačovej konferencii za účasti ministra dopravy Jozefa Ráža (nominant Smeru-SD).

letisko M. R. Štefánika
Na snímke zľava minister dopravy a výstavby SR Jozef Ráž ml. (nominant Smer-SD) a generálny riaditeľ Letiska M. R. Štefánika Dušan Novota
16:23

Guvernér talianskej centrálnej banky Fabio Panetta vyzval na “včasné, zároveň však iba mierne” znižovanie úrokových sadzieb Európskou centrálnou bankou (ECB). Takýto postup umožní ECB reagovať na zmeny vo vývoji na trhu a zmierniť riziko dlhodobej ekonomickej stagnácie v eurozóne.

16:22

Spojené štáty stiahnu časť svojich vojakov z Čadu, informoval vo štvrtok Pentagón. TASR

16:22

Na začínajúcu sa letnú dovolenkovú sezónu je s odletom z Košíc naplánovaných vyše 900 charterových letov do 17 destinácií v 11 krajinách. Prvý charterový let tejto dovolenkovej sezóny vypravili v piatok skoro ráno, smeroval do egyptskej Hurghady.

16:21

Turecký súd v piatok odsúdil na niekoľko doživotných trestov ženu za účasť na bombovom útoku z roku 2022, ktorý usmrtil šesť ľudí v centre Istanbulu.

16:19

V ukrajinskom hlavnom meste Kyjev v piatok prebieha evakuácia dvoch nemocníc pre obavy z ruských útokov. Oznámili to tamojšie úrady.

16:18

Brita vo veku 20 rokov obvinili z organizovania podpaľačského útoku proti cieľu spojenému s Ukrajinou v Londýne, a to v prospech ruského štátu, oznámila v piatok britská prokuratúra.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke meotar a ďalšie učebné pomôcky v Múzeu školstva a pedagogiky, ktoré otvorili po niekoľkých rokoch od rekonštrukcie nových priestorov, sťahovania a budovania múzejného zázemia v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves

Autor: TASR - Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Dušan Hirjak

Marek Brna

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali