OTS: Spoločnosť Coty Inc. pomohla získať rekordných 3,7 milióna dolárov …

OTS: Spoločnosť Coty Inc. pomohla získať rekordných 3,7 milióna dolárov …

OTS: Spoločnosť Coty Inc. pomohla získať rekordných 3,7 milióna dolárov v rámci podpory 7. výročného galavečera organizácie Delete Blood Cancer, ktorý sa konal v New Yorku

New York 6. mája (TASR-OTS)(PRNewswire) – 7. výročný galavečer organizácie Delete Blood Cancer (Zrušme rakovinu krvi) sa konal 1. mája v Cipriani Wall Street a prekonal všetky rekordy predchádzajúcich rokov, keď sa počas neho podarilo vybrať čiastku 3,7 milióna dolárov na podporu boja proti leukémii a ostatným formám rakoviny krvi. Finančné prostriedky, ktoré spoločne vybrala spoločnosť Coty Inc., vedúca spoločnosť v oblasti kozmetiky, a spoločnosť Delete Blood Cancer, ktorá je súčasťou najväčšieho svetového centra darcov kostnej drene, pomôžu pri registrácii 55 000 nových darcov kostnej drene, čím sa pomôže pacientom na celom svete.

Za viac než 20 posledných rokov zaregistrovala spoločnosť Delete Blood Cancer DKMS viac než 3,5 milióna darcov, ktorí pomohli pri viac než 35 000 život zachraňujúcich transplantáciách po celom svete. (Fotografia:  http://photos.prnewswire.com/prnh/20130502/NY06566) Počas tejto akcie, na ktorej sa zúčastnili niektoré hviezdy, odovzdala šéfredaktorka časopisu Harper’s Bazaar, Glenda Bailey, cenu „Delete Blood Cancer Award“ Suzi Weiss-Fischmann, spoluzakladateľke, umeleckej riaditeľke a výkonnej viceprezidentke spoločnosti OPI Products, za jej vynikajúcu prácu v tejto veci. Popová hviezda, Katy Perry, odovzdala návrhárke Vere Wang cenu, ktorú dostala spoločne s herečkou Leighton Meester za ich podporu pri kampani organizácie Delete Blood Cancer s názvom Share the Love (Podeľ sa o lásku), ktorá bola zameraná na podporu ľudí, aby sa dali vyšetriť a zaregistrovať ako darcovia kostnej drene. Katharina Harf, spoluzakladateľka organizácie Delete Blood Cancer a spolumoderátorka akcie, odovzdala ocenenie herečke „Gossip Girl“.

Reklama

Spolumoderátorom gaalvečera bola televízna hviezda a známy návrhár Nate Berkus. Po udelení cien na akcii vystúpili umelci Jill Scott a Lady Antebellum, ktorí sú držiteľmi ceny Grammy a ktorí vytvorili nezabudnuteľnú atmosféru.

Emocionálnym vrcholom večera bol zázračný moment, kedy sa 19-ročná Darien Craig z Nashvillu, známa pod prezývkou „Bojovníčka“, stretla so svojím darcom, ktorý jej zachránil život. Darien a jej mamu, Tinu, prevalcovala radosť a vďačnosť a okrem toho ich čakalo prekvapenie, keď odhalili totožnosť darcu. Bol ním Evander Holyfield mladší, syn slávnej boxerskej ikony. Špeciálnym prekvapením pre Darien bolo to, keď sa na pódiu spolu s ním objavil aj jeho otec Evander Holyfield.

Reklama

„Všetci v rodine spoločnosti Coty sa počas posledných rokov snažíme maximálne podporovať organizáciu Delete Blood Cancer a každý rok získavame obrovskú podporu od zamestnancov, partnerov a podporovateľov spoločnosti Coty. Je vždy skvelé vidieť veľkorysosť ľudí v boji s touto chorobou,“ povedala Michele Scannavini, generálna riaditeľka spoločnosti Coty Inc. a spoluriaditeľka tejto akcie.

„Príležitosť predstaviť darcu z databázy organizácie Delete Blood Cancer príjemcovi, ktorému tento darca zachránil život, zdôrazňuje dôležitosť toho, čo robíme. Sme spoločnosti Coty, nášmu hlavnému sponzorovi, veľmi vďační za to, že nám pomáha toto všetko realizovať,“ povedala Katharina Harf.

Na tomto smokingovom večeri sa, okrem iného, zúčastnila aj Anastasia Ganias („True Blood“), Anja Rubik (modelka), Coco Rocha („The Face“), Derek Lam (návrhár), Glenda Bailey (Harper’s Bazaar), Georgia May Jagger (modelka), Julie Henderson (modelka), L.P. (hudobný umelec), Lindsey Vonn (olympijská lyžiarka) a Dr. Mary Horowitz.

Od vzniku tohto partnerstva v roku 2006 sa spoločnosť Coty Inc. spojila s organizáciou Delete Blood Cancer a stotožnila sa s jej poslaním zachraňovať ľudské životy vďaka náboru darcov kostnej drene do registra. Od októbra 2006 spoločnosť Coty spolupracuje s organizáciou Delete Blood Cancer-DKMS v boji proti leukémii, ktorá je jednou z vedúcich príčin úmrtí pri rakovine na celom svete. Leukémia sa v roku 1991 osobne dotkla aj spoločnosti Coty Inc., kedy manželka dlhoročného predsedu predstavenstva spoločnosti Coty Inc., Petra Harfa, podľahla tejto chorobe. V Spojených štátoch je každý rok diagnostikovaných 140 000 prípadov rakoviny krvi a každý rok na toto ochorenie zomrie 50 000 ľudí. Leukémia je najčastejšou príčinou smrti medzi deťmi.

Celkový výťažok zo 7. výročného galavečera organizácie Delete Blood Cancer bude použitý priamo na nábor ďalších darcov kostnej drene a na financovanie ďalšieho výskumu v oblasti liečby rakoviny a starostlivosti o pacientov s rakovinou. Viac informácií o organizácii Delete Blood Cancer môžete nájsť na adrese www.deletebloodcancer.org

Reklama

O organizácii Delete Blood Cancer

Vznik organizácie Delete Blood Cancer sa spája s udalosťou, kedy jedna rodina hľadala darcu kostnej drene a dnes je súčasťou najväčšieho svetového centra darcov kostnej drene. Pomohli sme zaregistrovať viac než 3,5 milióna potenciálnych darcov a uľahčili sme vykonanie viac než 35 000 život zachraňujúcich transplantácií na celom svete. Ale ešte nekončíme. Každý deň vedieme boj proti rakovine krvi spoluprácou s rodinami, komunitami a organizáciami na nábore viacerých darcov s cieľom poskytnúť väčšiemu množstvu pacientov druhú šancu na život. Organizácia Delete Blood Cancer-DKMS Americas je nezisková organizácia v zmysle článku 501(c)(3) zákona o neziskových organizáciách. Viac informácií o tejto organizácii môžete nájsť na adrese www.deletebloodcancer.org, kde sa môžete aj zaregistrovať ako darca kostnej drene.

O partnerstve Coty-Delete Blood Cancer/DKMS: Linked Against Blood Cancer Partnership

V októbri 2006 sa spoločnosť Coty Inc., globálny líder v oblasti kozmetických produktov, v boji proti rakovine krvi pripojila k iniciatíve Delete Blood Cancer-DKMS ako jej zakladajúci sponzor a vytvorila partnerstvo Coty-Delete Blood Cancer/DKMS: Linked Against Blood Cancer. Spoločnosť Coty využíva svoje pevné partnerstvá s celebritami na zvyšovanie povedomia o tejto chorobe a pomáha pri nábore tisícov darcov na celom svete. Okrem toho pomáha spoločnosť Coty iniciatíve Delete Blood Cancer-DKMS pri zakladaní nezávislých organizácií Delete Blood Cancer-DKMS v USA, Poľsku a Veľkej Británii s cieľom otvoriť viac pobočiek na celom svete. Leukémia, t. j. rakovina krvi, je jednou z najčastejších príčin úmrtí na rakovinu na svete, pričom osobne zasiahla aj rodinu spoločnosti Coty, kedy v roku 1991 podľahla tejto chorobe manželka dlhoročného predsedu predstavenstva spoločnosti Coty, Petra Harfa.

Reklama

KONTAKT:  Cysette Burset, +1 212 479 4549, cysette_burset@cotyinc.com

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

17:26

Moskovský súd odmietol v utorok odvolanie väzneného amerického novinára Evana Gershkovicha proti predĺženiu vyšetrovacej väzby. Gershkovich je ako prvý západný novinár od čias studenej vojny obvinený zo špionáže.

17:19

Nastavenie dôchodkového systému, vrátane druhého piliera, by malo byť upravené ústavným zákonom. Navrhuje ho opozičná Sloboda a Solidarita (SaS), ktorá sa obáva, že súčasná vláda Roberta Fica (Smer-SD) chce siahnuť na dôchodkové úspory ľudí. Liberáli plánujú osloviť kolegov z opozície, aby mohol byť ich návrh zaradený už do programu aktuálnej schôdze Národnej rady (NR) SR.

17:14

Spojené kráľovstvo do konca tohto desaťročie zvýši výdavky na obranu na úroveň 2,5 percenta hrubého domáceho produktu (HDP), oznámil v utorok britský premiér Rishi Sunak. Takisto potvrdil zvýšenie vojenskej pomoci pre Ukrajinu.

17:13

Litva odovzdala Ukrajine obrnené transportéry M577, oznámilo v utorok litovské ministerstvo obrany.

17:04

Najmladší syn princa Williama a jeho manželky Kate oslávil v utorok šesť rokov a pri tejto príležitosti manželský pár zverejnil na svojich účtoch na sociálnych sieťach jeho fotografiu. Záber usmievajúceho sa princa Louisa však manželia neposlali vopred ako embargovanú správu médiám, čo robievali v minulých rokoch.

princ Louis
Na snímke princ Louis
16:47

Ruské ministerstvo hospodárstva zlepšilo odhad tohtoročného vývoja ekonomiky, pričom predpokladá rast o takmer 3 %. Na druhej strane počíta s oslabením rubľa a postupným poklesom prebytku účtu platobnej bilancie.

16:44

Blízky spojenec ruského prezidenta Vladimira Putina varuje Európu pred odvetou Moskvy, ak Západ zabaví zmrazené ruské aktíva v hodnote takmer 300 miliárd USD (282,17 miliardy eur) a použije ich na pomoc Ukrajine.

16:43

Fínsku metropolu Helsinki v utorok prekvapili neobvyklé snehové prehánky, ktoré skomplikovali pozemnú aj leteckú dopravu.

16:43

Úrad vysokého komisára OSN pre ľudské práva (OHCHR) vyzval v utorok na medzinárodné vyšetrenie správ o masových hroboch v nemocniciach v Pásme Gazy, ktoré boli zničené pri obliehaní izraelskej armády. Podľa OHCHR mohlo totiž prísť k páchaniu vojnových zločinov.

16:42

Neformálne zasadnutie Severoatlantickej rady (NAC) na úrovni ministrov zahraničných vecí sa uskutoční 30. – 31. mája v Prahe.

16:38

Ruská armáda zintenzívni útoky na ukrajinské sklady so západnými zbraňami. Uviedol to v utorok ruský minister obrany Sergej Šojgu.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke vyvierajúci minerálny prameň na Sivej Brade neďaleko Spišského Podhradia

Autor: TASR-František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali