33-ročný pilot Cody Flint má opuch mozgu po vakcíne od Pfizeru a už nemôže lietať

33-ročný pilot Cody Flint má opuch mozgu po vakcíne od Pfizeru a už nemôže lietať

Cleveland 8. novembra 2021 (HSP/uncutnews.ch/lifesitenews/Foto:Screenshot video/Youtube)

 

Cody Flint je letecký pilot z Clevelandu, Mississippi. Cody Flint absolvoval svoj posledný let po prvej dávke vakcíny od Pfizeru s pretrvávajúcou bolesťou hlavy, potom utrpel blokádu sluchovej trubice a už ani nevie, ako s lietadlom bezpečne pristál. Diagnóza nakoniec znela ľavá a pravá perilymfatická fistula, dysfunkcia Eustachovej trubice a zvýšený intrakraniálny tlak

Na snímke Cody Flint

Odvtedy si musel všetky náklady na liečbu hradiť sám, prišiel o celý svoj majetok a teraz vo svojom prejave požaduje od americkej vlády odškodnenie za poškodenie vakcínou, pretože zmluvy zbavujú spoločnosť Pfizer akejkoľvek zodpovednosti.

Reklama

„Dobré ráno a ďakujem Vám, senátor Johnson za túto príležitosť. Volám sa Cody Flint. Mám 33 rokov, som manželom a otcom 2 chlapcov. Povolaním som poľnohospodársky pilot s celkovým počtom viac ako 10 000 letových hodín. Celý život som bol zdravý bez obmedzení. Moju prvú dávku covid vakcíny od Pfizeru som dostal 1. februára [2021]. V priebehu 30 minút som dostal silnú, bodavú bolesť hlavy, ktorá sa neskôr rozvinula do pálčivej bolesti v krku. Dva dni po očkovaní som sa mal vrátiť do práce, let trval len niekoľko hodín. Hneď po vzlietnutí som vedel, že so mnou niečo nie je v poriadku. Začalo sa u mňa rozvíjať tunelové videnie a moja bolesť hlavy sa zhoršovala. Asi po dvoch hodinách letu som vytiahol lietadlo hore, aby som sa otočil a pocítil som extrémny tlak v ušiach. Okamžite som bol takmer v bezvedomí, mal som závraty, bol som dezorientovaný, bolo mi zle a došlo k nekontrolovanému, prudkému chveniu.

Vďaka Božej milosti som bol ešte schopný pristáť s lietadlom bez incidentov, aj keď si nepamätám, ako som to dokázal. Moja prvotná diagnóza bola závrat (vertigo) a silné záchvaty paniky, hoci som nikdy nemal v anamnéze ani jedno z toho. [Túto diagnózu] neskôr nahradili perilymfatické fistuly, dysfunkcia Eustachovej trubice ako aj zvýšený intrakraniálny tlak v dôsledku opuchu mozgu. Môj zdravotný stav sa stále zhoršoval a lekári mi povedali, že to musí byť kvôli zlej reakcii na vakcínu, alebo že muselo dôjsť k veľkej traume hlavy, ktorá mohla spôsobiť toto náhle poškodenie.

Reklama

Absolvoval som šesť lumbálnych punkcií počas 8 mesiacov na sledovanie môjho zvýšeného inkraniálneho tlaku a dve operácie s odstupom 8 týždňov na opravu fistúl. Stratil som v mojom živote takmer celý rok, rovnako ako aj čas pre deti. Na dvore už žiadne malé basketbalové hry, dokonca ani malé objatie. To všetko nahradilo uväznenie v chorom tele, návštevy lekára, operácie a celkovo mám viac otázok ako odpovedí. Neviem, či ešte niekedy budem môcť pilotovať lietadlo.

Táto vakcína mi vzala moju kariéru a budúcnosť, na ktorej som tak tvrdo pracoval. Musel som minúť všetky svoje úspory na účty za lekársku starostlivosť, len aby som prežil. Moja rodina a ja sme na pokraji straty všetko, čo sme vybudovali. Bol som a stále som za vedu a za očkovanie. Ale hlavným bodom v tejto záležitosti je teraz to, že FDA, CDC a NIH odmietajú uznať, že táto vakcína ničí skutočné životy. Federálna vláda by mala pomôcť každej osobe, ktorá utrpela poškodenie očkovaním. Porozumel som tomu tak, že federálna vláda prijala zodpovednosť za pomoc ľudom poškodených vakcínou, vzhľadom na to, že výrobcom vakcín poskytla právnu imunitu pred ľuďmi ako som ja.

Voláme teda o pomoc, ale vláda nás necháva v štichu. Moja rodina a ja sme boli stále doma a vyhýbali sa covidu viac ako rok. Urobili sme to, čo sa od nás žiadalo, aby sme boli súčasťou riešenia. Ale toto riešenie nám ako rodine zobralo všetko. Boli sme ignorovaní a umlčaní. To nie je správne a malo by to teraz prestať. Je načase, aby federálna vláda urobila svoju časť a uznala, že nám treba pomôcť. Naozaj si tu niekto myslí, že je fér vyvolať poškodenie vakcínou a potom nechať ľudí čakať roky na pomoc? – Myslím, že sa všetci zhodneme na tom, že odmietnutie alebo oddialenie pomoci, ktorú potrebujeme, je bezohľadné. Naliehavo potrebujeme túto pomoc. Ďakujem.“

 

Reklama

Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

12:05

Jeden zo šoférov autobusu, ktorý v stredu havaroval pri nemeckom Lipsku, bol 53-ročný Slovák. V čase nehody, ktorá si vyžiadala štyri obete na životoch, však šoféroval jeho 62-ročný český kolega. Vodiči medzi obeťami nie sú.

11:50

Neďaleko pamätníka padlých vojakov Červenej armády vo Viedni vznikli dva veľké portréty nedávno zosnulého ruského opozičného lídra Alexeja Navaľného. Nasprejované sú na múre patriacemu k pozemku, ktorý vlastní šľachtická rodina bývalého a tiež už zosnulého ministra zahraničných vecí ČR Karla Schwarzenberga.

Navalny
Na snímke obraz Alexeja Navaľného na múre
11:23

Ceny benzínov a nafty pred veľkonočnými sviatkami zdraželi o tri centy za liter. Spotrebiteľské ceny oboch benzínov dosiahli najvyššie hodnoty za posledných 20 týždňov.

11:13

Ekvádorským úradom sa podarilo potlačiť vzburu vo väznici v meste Guayaquil, odkiaľ v januári ušiel jeden z najobávanejších šéfov zločineckých gangov. Informovala agentúra AFP.

11:03

Jednu obeť si vyžiadal požiar v domove dôchodcov, ktorý vypukol vo štvrtok nadránom vo východomaďarskej obci Ököritófülpös.

Riaditeľstvo úradu civilnej ochrany (OKF) uviedlo, že do hasenia požiaru v jednoposchodovej budove nasadili 19 hasičov s piatimi vozidlami.

10:53

Ukrajinská armáda v noci na štvrtok zneškodnila 26 dronov, ktorými útočili ruské sily. Uviedol to veliteľ ukrajinských vzdušných síl Mykola Oleščuk.

10:40

Nemecký maloobchod dosiahol vo februári slabšie výsledky. Tržby sa znížili v porovnaní s januárom aj s rovnakým mesiacom minulého roka, oznámil vo štvrtok spolkový štatistický úrad Destatis.

10:13

Štyria ľudia zahynuli a najmenej päť ďalších utrpelo zranenia pri útoku nožom na severe amerického štátu Illinois.

Incident sa odohral v stredu popoludní miestneho času v meste Rockford, ktoré leží asi 145 kilometrov od Chicaga. Útočník v rôznych lokalitách smrteľne pobodal 15-ročné dievča, 63-ročnú ženu a dvoch mužov vo veku 49 a 22 rokov.

09:59

Vyše 70 percent Poliakov si neželá vyslanie vojakov svojej krajiny ani Severoatlantickej aliancie na Ukrajinu. Vyplýva to z najnovšieho prieskumu verejnej mienky, ktorý vypracoval inštitút IBRIS pre poľský denník Rzeczpospolita.

09:38

Francúzsky prezident Emmanuel Macron odmietol plánovanú dohodu o voľnom obchode medzi Európskou úniou (EÚ) a juhoamerickým zoskupením Mercosur v jej súčasnej podobe.

Potrebné sú podľa neho rokovania o novej a zodpovednejšej dohode, ktorá bude prihliadať na rozvoj, ochranu klímy a biodiverzitu.

09:24

Tisíce vodičov autobusov vstúpili vo štvrtok v juhokórejskej metropole Soul do generálneho štrajku pre spor týkajúci sa platov. Podľa odborov postihol štrajk 97 percent tamojších autobusových liniek a spôsobil chaos počas rannej dopravnej špičky. Po zhruba 11 hodinách sa však vodičom podarilo so zamestnávateľmi dohodnúť a vrátili sa do práce.

09:13

Slovenský hokejista Martin Chromiak pomohol asistenciou k triumfu Ontaria nad San Jose 3:2 v nočnom zápase AHL. Dvadsaťjedenročný útočník má po 61 dueloch sezóny na konte 29 bodov (13+16).

08:49

Výbor Parlamentného zhromaždenia Rady Európy (PZ RE) pre politické záležitosti a demokraciu vyjadril podporu prípadnému prijatiu Kosova do RE. Srbsko toto rozhodnutie odsúdilo ako škandalózne.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Veľké vlny na pláži Nazare v Portugalsku

Autor: TASR/AP-Michael Probst

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali