Presstitútom nechutí ich vlastná medicína

Presstitútom nechutí ich vlastná medicína

Bratislava 19. septembra 2017 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)

 

Od prepuknutia kauzy prezidenta Kisku s krátením dane, môžeme vidieť, ako sa mainstreamové médiá snažia kauzu bagatelizovať. Nechýbajú eufemizmy ako „morálny tienik“, či dokonca nadpis, ktorý nám dáva na výber z dvoch poľahčujúcich okolnosti: „Spravil chybu, alebo je obeťou?“. Ako aj ďalšie nadpisy, ktoré sa snažia posunúť podstatu inde. „Prečo bol preverený dôkladnejšie ako iné firmy?“

Na snímke prezident SR Andrej Kiska

Akoby hlavným  problémom v tejto kauze nebol Kiskov priestupok, ale to, kto sa ho opovážil zverejniť. Padajú slová o mafiánskom štáte, no mafiánom podľa týchto médií nie je ten, kto krátil daň, mafiánom je ten, kto to vyniesol na svetlo!

Reklama

Presstitúti sa vo svojich článkoch dokonca sťažujú, že kopa ľudí, ktorých doteraz považovali za príčetných, naskočila na vlnu znechutenia Kiskom.

Tu im treba pripomenúť, že práve zožali to, čo roky sami siali. Presstitútom nevadilo roky klamať o telefonáte medzi Harabinom a Sadikim, hoci to že neexistuje potvrdil aj súd, či naopak mlčať o tom, ktorý minister z modrej koalície Sadikimu expresne udelil slovenske občianstvo, aby ho ochránil pred vydaním do Švajciarska. Nevadilo im ani písať manipulatívne články o výhre „Harabinovho kritika“ v Štrasburgu, o tom že prepustil na slobodu mafiánov, že neuznal „jasný“ rasovo motivovaný čin, či mu v tejto súvislosti rovno vkladať do úst výrok, ktorý nepovedal, ako to najnovšie urobil týždenník Plus 7 dní:

Reklama

 

Týždenník plus 7 dní, nemá problém vložiť Harabinovi do úst výrok, ktorý nepovedal on, ale obhajca obvineného a ešte ho s cudzím výrokom zaradiť do rubriky „myšlienka týždňa“

 

Teraz plačú, že voči Kiskovi je to nefér, a to sa na rozdiel od Harabina skutok naozaj stal!

Rovnaké klamstvá neváhali presstitúti šíriť ani v prípade Kotlebu, keď tvrdili, že si za štátne peniaze kúpil vilu a vrcholom bola reportáž televízie Markíza o tom ako firma Renomont záhadne vyhrala 9 zákaziek z 15-tich v BBSK, hoci na realizáciu takýchto stavebných prác nemá stroje ani dostatok zamestnancov.

Čo už médiá nedopovedali bolo, že súťaž prebehla cez štátny elektronický kontraktačný systém EKS, do ktorého sa môže prihlásiť každý. A ak ponúknete v elektronickej aukcii najnižšiu cenu, zvíťazíte, ako to bolo aj v prípade firmy Renomont, ktorú EKS vyhlásil za víťaza v 9 z 15-tich zákaziek pre BBSK. Firma pár dni po súťaži zo všetkých zákaziek odstúpila pre neschopnosť ich zrealizovať a súťaž sa bude musieť opakovať. Reportér Markízy miesto toho, aby pranieroval EKS, do ktorého sa môže prihlásiť aj firma, ktorá nie je schopná zákazku zrealizovať, sa snažil navodiť dojem, že sa jedná o nejaké nekalé dohadzovanie zákaziek zo strany vedenia BBSK, hoci na priebeh súťaže v skutočnosti nemali nijaký dosah, keďže súťaž organizuje a vyhodnocuje ministerstvo vnútra cez EKS a nie BBSK.

Reklama

Dvojaky meter uplatňovali presstitúti aj v kauze okolo Kiskovych letov do Popradu, keď sa to snažili porovnávať s niekoľkými Ficovými letmi, ktoré si navyše Fico zaplatil. Opäť bolo pre nich meritom kauzy to, prečo na to Kaliňák neupozornil skôr, ale nechal to zájsť až kým suma nenarástla na milión eur a nie to, že prezident prelietal milión eur zo štátneho. V obhajobe Kisku potom pokračovali tvrdeniami, že lietadlom do Popradu je to vlastne najlacnejšie. Mimovládkar, ktorého média povýšili na experta v danej téme, nám vtedy vysvetľoval, že cesta vlakom vyjde drahšie, lebo aj tak musí ísť limuzína do Popradu, aby odviezla prezidenta zo stanice domov. Ako keby z letiska chodil domov pešo.

Ak sa teda teraz presstitúti sťažujú, že kauza voči Kiskovi je nafúknutá a je nespravodlivé, že sa tak deje, tak nech si najprv pozametajú pred vlastným prahom. Lebo oni nie že isté kauzy nafukovali, ale dokonca si ich drzo vymýšľali a vedome nimi ovplyvňovali ľudí s cieľom zdiskreditovať určitú osobu.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

12:07

Egypt vyzval Irán a Izrael, aby zachovali zdržanlivosť a vyhli sa tomu, že Blízky východ vtiahnu do konfliktu.

11:57

Medziročný rast hrubého domáceho produktu (HDP) za rok 2023 dosiahol po revízii úroveň 1,6 % v stálych cenách. Pôvodne bol začiatkom marca zverejnený nižší rast HDP na úrovni 1,1 %. Podobne bol rast ekonomiky po aktuálnej revízii mierne vyšší aj v roku 2022, a to na úrovni 1,9 %, keď posledný zverejnený údaj bol 1,8 %. Vývoj ekonomiky za roky 2020 a 2021 zostal nezmenený. V piatok o tom informoval Štatistický úrad (ŠÚ) SR.

11:51

Výrobné ceny v Nemecku v marci 2024 opäť klesli, už deviaty mesiac v rade, ale najmenej od júla minulého roka. Prispeli k tomu najmä nižšie ceny energií.

11:35

Na deväť sa zvýšil počet obetí nočného útoku ruskej armády na Dnepropetrovskú oblasť na juhu Ukrajiny. Medzi mŕtvymi sú tri deti a zranenia utrpelo viac než 10 osôb. Oznámilo to ukrajinské ministerstvo vnútra.

11:27

Spoločnosť Apple na žiadosť Pekingu odstránila z čínskeho App Store aplikácie Threads, WhatsApp, Telegram a Signal, informuje agentúra Bloomberg.

Čínske úrady to požadovali “z dôvodov národnej bezpečnosti”.

Predtým boli tieto služby v Číne dostupné len cez VPN, ale stále sa tešili popularite.

Minulý rok Peking zaviazal vývojárov aplikácií, aby sa do konca marca 2024 podrobili vládnej registrácii, inak prestanú fungovať.

11:14

Poľské úrady zadržali dvoch podozrivých z útoku na ruského opozičného politika Leonida Volkova, ku ktorému prišlo v marci v litovskom Vilniuse. Oznámil to v piatok litovský prezident Gitanas Nauséda.

11:05

Taliansky minister zahraničných vecí Antonio Tajani vyzval na “úplnú deeskaláciu” situácie po správach amerických médií, že Izrael zaútočil na Irán. Dodal, že partneri zo skupiny G7 budú o situácii diskutovať počas rokovaní na Capri.

Druhý deň rokovania ministrov zahraničných vecí skupiny G7 na talianskom ostrove Capri
Na snímke taliansky minister zahraničných vecí Antonio Tajani
10:53

Jeden člen posádky ruského bombardéra Tu-22M3, ktorý sa zrútil v piatok na juhozápade Ruska, zahynul. Oznámil to gubernátor Stavropoľského kraja Vladimir Vladimirov.

10:47

Čína po hlásených piatkových útokoch na Irán nesúhlasí s konaním, ktoré vedie k stupňovaniu napätia. Omán útoky na Irán odsudzuje.

10:35

Iránske médiá v piatok popreli tvrdenia o napadnutí krajiny zo zahraničia. Reagujú tak na správy amerických médií o izraelskom nočnom útoku na Irán.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke rozkvitnuté pole repky olejnej (Brassica napus) pri obci Zemplínske Hradište v okrese Trebišov

Autor: FOTO TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali