“Zastavme to šialenstvo…!” Vyzýva Belousovová

“Zastavme to šialenstvo…!” Vyzýva Belousovová

Bratislava 10. mája 2024 (HSP/ Facebook / Foto: TASR – Dano Veselský)

 

Eurovízia, Olympijské hry, už aj podujatia na Prešovskej univerzite … Zo súťaží sa vytráca ich pravá myšlienka na úkor politiky – a všade ide len o jedno: predvádzanie “inakosti” . Pohár parádne preteká už dlhú dobu, píše vo svojom príspevku bývalá poslankyňa Anna Belousovová

VoľbyEP24: Hnutie Republika predstavilo kandidátnu listinu, povedie ju Uhrík
Na snímke bývalá podpredsedníčka a poslankyňa NR SR Anna Belousovová

„To, čo sa deje s Európou a svetom nie je normálne…,“ zamýšľa sa Belousovová.

Reklama

„Vyzerá to tak, že všetko, čo nie je normálne, má priestor na úkor toho normálneho. A čím je to dekadentnejšie, zvrhlé a odporné, tým je ten verejný priestor väčší…,“ píše politička.

„Pohár parádne preteká už dlhú dobu. Akoby “niekto ” cielene a vytrvalo ničil základy ľudstva cez duše ľudí a prznenie každej peknej myšlienky a podujatia…. A títo ničitelia sú doslova všade,“ pokračuje.

Reklama

Ďalej v príspevku napísala len niekoľko najvypuklejších príkladov.

 

Olympijské hry

„Ako hotovú vec sme sa dozvedeli, že olympijský oheň bude niesť na otváracom ceremoniáli v Paríži drag queen,“ uviedla prvý príklad politička. Pre vysvetlenie, drag queen je vlastne muž, ktorý je prezlečený za ženu, má ženskú parochňu a je výrazne nalíčený.

„A aby nikto ani necekol proti, starostka Paríža už podala trestné oznámenie na prvého, kto to kritizoval…,“ píše.

„Toto má byť, prosím vás, čo ?! Čo má toto s myšlienkou olympijských hier?,“ opýtala sa.

Reklama

„Šport, zdravie, rozvoj tela a ducha a mierová spolupráca medzi národmi – to boli vždy základné myšlienky olympiády !,“ rozhorčila sa.

„Čo symbolizuje muž, ktorý zo seba urobí karikatúru ženy?,“ opýtala sa. „Mňa ako ženu celé tieto drag queen a podobné hrátky na ženy vyslovene urážajú…Áno urážajú!,“ uviedla rozhodne.

„Oni totiž ženy len napodobňujú! A napodobňujú ich v takom posmešnom prevedení – pre nich je žena len nejaká bytosť zmaľovaná pod obraz boží so zvýraznením sexuálnych znakov ! Je to karikatúra ženy…. A to ma uráža!,“ rozhorčila sa politička.

„A im zvysoka kašlem na ich pocity! Ja mám tiež právo na pocity! Nielen oni!,“ pokračovala.

„Z akého dôvodu má byť TOTO spájané s olympijskými hrami ?!,“ dodala.

Reklama

 

Súťaž piesní

„Podobným príkladom je súťaž Eurovízia – ja si ju ešte pamätám ako skutočnú súťaž piesní, kde sa prezentovali umelci tým najlepším, čo krajiny mali..,“ píše Belousovoá.

Avšak z celej súťaže sa postupne vytrácalo umenie na úkor politiky. „Už nevyhrávali najlepší, ale politicky preferovaní umelci, či krajiny…,“ uviedla.

„To, čo sa na podujatí deje v tomto roku však už nemá nič spoločné ani s umením, ani so zdravým rozumom!,“ myslí si politička.

Na Eurovízii súťaží aj (vraj umelkyňa) z drag queen, ktorá vystupuje s posolstvom satanizmu. „No jedným slovom hnus!,“ hodnotí Belousovová.

„Úplne vážne sa chcem opýtať: Z akého dôvodu sme povinní toto trpieť?,“ opýtala sa.

„Z akého dôvodu sa svet stáva zariadením na psychoterapiu menšej časti jednotlivcov, ktorí považujú za potrebné svoje zmýšľanie nanucovať väčšine ?!,“ položila ďalšiu otázku.

„Dokedy necháme ničiť náš normálny svet tzv. progresívcami, ktorí si myslia, že majú patent na rozum a morálku?!,“ pokračovala.

„Samozrejme, že len v tom prípade, ak je to v duchu ich chorých predstáv. To, že sa zameriavajú predovšetkým na mladých, nie je náhoda: Potrebujú si vychovať nových ľudí..,“ odhalila.

„Úplne jednoducho povedané takých, ktorí sa budú zaoberať hlavne tým, aké majú pohlavie, že im pritom unikne, kam smeruje spoločnosť, v ktorej žijú a nebudú sa miešať vládcom do vládnutia….,“ uviedla.

Reklama

„Budú sa toľko zaoberať tým, čo majú medzi nohami, až im unikne, že v hlave majú prázdno…,“ dodala.

To je podľa nej ten hlavný cieľ všetkých týchto snáh zaviesť nenormálnosť ako normu.

 

Školské LGBT eventy

Príkladom, ohlupovania mladých sa stala bohužiaľ aj Prešovská univerzita: „Nielen mňa, ale hlavne ministerstvo školstva by malo zaujímať, z akého dôvodu sa na tejto štátom podporovanej vysokej škole organizujú LGBT eventy,“ uviedla.

Ku svojmu príspevku priložila aj screenshot z inzerátu PU: „Na LGBT event hľadáme na výpomoc babu/baby ktoré by vedeli chalana obliecť a nalíčiť ako hostesku.“ V inzeráte sa ďalej píše, že chalanovi je treba požičať dievčenské šaty a upraviť mu zovňajšok, aby vyzeral ako žena. „ Ak si už z nejakého chalana vyrábala babu, hľadáme práve teba,“ stojí v inzeráte. Odmena je 100€.

Reklama

„Čo tu už totálne všetci osprosteli?! Je na čase sa konečne zobudiť z toho strachu a poslušnosti. Dokedy sa budeme pasívne pozerať na to, ako nám ničí náš svet hŕstka bláznov ?!,“ napísala.

Anna Belousovová, ktorá kandiduje vo voľbách do Európskeho parlamentu na kandidátke Republiky ako nezávislá, v závere príspevku povzbudila k účasti na eurovoľbách: „Aj toto by mali byť dôvody, prečo ísť voliť 8.6. zástupcov do európskeho parlamentu! Spoločne ochránime normálny svet !“

Prečítajte si tiež :

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

20:24

Predseda maďarskej vlády Viktor Orbán vyjadril na sociálnej sieti X sústrasť v súvislosti s nedeľňajším úmrtím iránskeho prezidenta Ebráhíma Raísího a ministra zahraničných vecí Hosejna Amira Abdollahjána.

20:17

Pohrebný sprievod za iránskeho prezidenta Ebráhíma Raísího, ktorý zahynul v nedeľu pri havárii vrtuľníka, sa uskutoční v stredu v Teheráne. Oznámil to iránsky predstaviteľ.

20:13

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu odsúdil rozhodnutie hlavného prokurátora Medzinárodného trestného súdu (ICC) Karima Khana požiadať o vydanie zatykača proti jeho osobe. Podľa Netanjahua ide o absurdný krok a útok na izraelskú armádu a celý Izrael. 

20:12

Spojené štáty Iránu oficiálne vyjadrili sústrasť po smrti iránskeho prezidenta Ebrahíma Raísího a ďalších predstaviteľov, uviedlo vo vyhlásení americké ministerstvo zahraničných vecí.

19:47

Západným krajinám trvá príliš dlho, kým prijmú kľúčové rozhodnutia o vojenskej podpore pre Ukrajinu. Uviedol to ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v rozhovore pre agentúru Reuters, píše TASR.

19:42

Kontajnerovú loď, ktorá pred takmer dvoma mesiacmi narazila do piliera mosta v americkom meste Baltimore v štáte Maryland, čo spôsobilo jeho zrútenie a smrť šiestich obetí, začali odťahovať do prístavu.

19:39

Britský premiér Rishi Sunak označil pondelok za deň hanby pre krajinu. Dôvodom je zverejnenie výsledkov rozsiahlej správy, ktorá odhalila dlhoročný škandál s podávaním infikovanej krvi počas transfúzií.

19:38

Automobilky Bayerische Motoren Werke (BMW), Jaguar Land Rover (JLR) a Volkswagen (VW) nakupovali automobilové diely od nelegálneho dodávateľa so sídlom v čínskom Sin-ťiangu, ktorý bol spojený s nútenými prácami. 

19:36

Nezamestnanosť naráža na mantinely, na jar klesala už len pod vplyvom sezónnych faktorov. Zhodnotil aktuálny vývoj nezamestnanosti na Slovensku analytik UniCredit Bank Ľubomír Koršňák. Priblížil, že miera nezamestnanosti rátaná ako podiel z ekonomicky aktívneho obyvateľstva sa podľa údajov Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVR) v apríli znížila o 0,08 percentuálneho bodu (p. b.) na 4,99 % alebo 139.000.

19:33

Poľský prezident Andrzej Duda čelí vo svojej vlasti kritike za to, že prirovnal smrť iránskeho prezidenta Ebráhíma Raísího k smrti poľského prezidenta Lecha Kaczyňského pri nehode lietadla pred 14 rokmi. Iránsky prezident zomrel v nedeľu pri nehode vrtuľníka.

19:31

Návrh hlavného prokurátora Medzinárodného trestného súdu (ICC) na vydanie zatykačov na izraelských politikov je nehorázny, vyhlásil prezident USA Joe Biden.

19:28

Švajčiarska výletná loď MS Heidelberg, ktorú po tragickej zrážke s motorovým člnom na Dunaji pri severomaďarskej obci Verőce zadržala polícia pri Komárome, už opustila územie Maďarska. 

19:27

Viac ako tretina talianskych tínedžerov chce v budúcnosti emigrovať z krajiny. Vyplýva to z prieskumu talianskeho národného štatistického inštitútu Istat. Podľa prieskumu sa tiež mladí Taliani viac obávajú o svoju budúcnosť.

19:23

Ronald Plasterk sa sám vylúčil z postu premiéra v budúcej holandskej vláde. Stalo sa tak po tom, čo sa objavili otázky etického charakteru spojené s vlastníctvom patentu na vakcínu proti rakovine, ktorý zobchodoval za 32 miliónov eur. 

18:25

Ukrajina oznámila, že jej vojaci zadržiavajú útok ruských síl v blízkosti obce Bilohorivka v Luhanskej oblasti na východe Ukrajiny. Rusko pritom tvrdí, že má obec pod kontrolou.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Dieťa skáče do odvodňovacej priekopy pozdĺž rieky Ozama v štvrti Gualey v Santo Domingu v Dominikánskej republike

Autor: AP/Matias Delacroix

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Marek Brna

Peter Haršáni

Milan Šupa

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali