Vo finále turnaja ATP v Bazileji Federer proti Goffinovi

Vo finále turnaja ATP v Bazileji Federer proti Goffinovi

Bazilej 25. októbra 2014 (TASR/HSP)

 

David Goffin i Roger Federer zdolali svojich súperoch rovnako v troch setoch

Belgický tenista David Goffin sa stal prvým finalistom hardového turnaja vo švajčiarskom Bazileji. V sobotňajšom semifinále si poradil s premožiteľom Rafaela Nadala Chorvátom Bornom Čoričom za 2:07 h v troch setoch 6:4, 3:6, 6:3. Jeho finálovým súperom bude Roger Federer, ktorý zdolal ďalšieho chorvátskeho reprezentanta Iva Karloviča rovnako v troch setoch 7:6, 3:6 a 6:3.

Reklama

 

dvojhra – semifinále:

Reklama

David Goffin (7-Bel.) – Borna Čorič (Chorv.) 6:4, 3:6, 6:3, Roger Federer (1-Švaj.) – Ivo Karlovič (8-Chor.) 7:6 (8), 3:6, 6:3

ml

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

12:43

Bangladéšske úrady v nedeľu vydali ďalšiu trojdňovú výstrahu pred horúčavami. Reagujú tak na najdlhšiu vlnu horúčav v tejto juhoázijskej krajine za posledných 75 rokov, ktorá pretrváva už 29 dní.

12:33

Palestínsky prezident Mahmúd Abbás v nedeľu uviedol, že Spojené štáty sú jedinou krajinou, ktorá je schopná zastaviť možnú izraelskú inváziu do mesta Rafah na juhu Pásma Gazy.

12:22

Čínska rada pre podporu medzinárodného obchodu (CCPIT) v nedeľu vyzvala Európsku úniu (EÚ), aby pokračovala v zlepšovaní a optimalizácii obchodného prostredia, poskytla spravodlivé podmienky pre zahraničné investície a zastavila “diskriminačné” obchodné politiky.

12:07

Ruského novinára Sergeja Karelina zadržali pre obvinenia z “extrémizmu” v spojitosti s tvorbou videí pre tím zosnulého ruského disidenta Alexeja Navaľného.

11:52

Elon Musk pricestoval do Číny na neohlásenú návštevu, píše agentúra Reuters.

Podľa zdrojov publikácie sa má stretnúť s vysokopostavenými úradníkmi, aby prediskutoval zavedenie softvéru Full Self-Driving pre plne autonómne (bezpilotné) vozidlá v Číne a získal povolenie na prenos údajov do zahraničia.

Americký výrobca elektromobilov Tesla predstavil FSD, najpokročilejšiu verziu svojho softvéru pre autopilota v automobiloch, pred štyrmi rokmi. Napriek výzvam zo strany zákazníkov ho spoločnosť zatiaľ v Číne nesprístupnila.

Tesla predala v Číne viac ako 1,7 milióna automobilov od svojho vstupu na trh pred desiatimi rokmi a závod v Šanghaji je najväčšou továrňou Tesly na svete.

11:37

Veľké manévre sa odohrali v sobotu večer v centre českého mesta Plzeň, kde potápači z rieky Radbuza vylovili muža pod vplyvom drog. Po druhom človeku, ktorý bol údajne tiež vo vode, však márne pátrali niekoľko hodín.

11:30

Ceny ropy v piatok (26.4.), posledný deň tohto obchodného týždňa, vzrástli v reakcii na napätie na Blízkom východe. Ale tempo ich rastu brzdil silný americký dolár a údaje o inflácii, ktoré zmarili nádeje, že americká centrálna banka Fed čoskoro zníži úrokové sadzby.

11:29

V roku 2023 pracovalo v slovenskom potravinárskom priemysle 31.935 zamestnancov. Oproti roku 2022 sa stav zamestnancov znížil o 0,4 %. Uviedol to pre TASR Matej Korpáš z tlačového odboru Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory (SPPK).

11:23

Pápež František navštívil v nedeľu ženskú väznicu v talianskych Benátkach v rámci svojej prvej cesty mimo Ríma za uplynulých sedem mesiacov.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke meotar a ďalšie učebné pomôcky v Múzeu školstva a pedagogiky, ktoré otvorili po niekoľkých rokoch od rekonštrukcie nových priestorov, sťahovania a budovania múzejného zázemia v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves

Autor: TASR - Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Dušan Hirjak

Marek Brna

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali