Samovražda Epsteina? 47 záhadných umrtí z blízkeho okolia Clintonovcov

Samovražda Epsteina? 47 záhadných umrtí z blízkeho okolia Clintonovcov

Manhattan 21. augusta 2019 (HSP/Roman Bednár/Foto:SITA/AP-Uma Sanghvi/Palm Beach Post)

 

Dňa 14. augusta v skorých ranných hodinách objavili strážcovia vo väzení v Manhattane mŕtve telo multimiliardára pedofila Jeffreya Epsteina. Údajne sa obesil. Početné dokumenty a svedecké výpovede dokazujú, že Bill Clinton bol častým hosťom na jeho „radovánkových párty“ na jeho súkromnom ostrove Little St. James. Bill Clinton letel minimálne 27-krát súkromným lietadlom Epsteina. Takmer na všetkých týchto letoch mali byť na palube aj neplnoleté dievčatá, ktoré boli zneužívané na rôzne sexuálne „služby“

Na snímke Jeffrey Epstein (uprostred)

Súd v New Yorku povolil otvoriť obsiahle staršie podklady a dokumenty, ktoré boli už zapečatené a archivované. Je v nich množstvo informácií o takzvanom sex-trafficking ring-u, ktorý mal prevádzkovať Epstein a jeho komplic Ghislaine Maxwell.

Reklama

Americké médiá v tejto súvislosti venovali veľkú pozornosť výpovediam Virgínie Giuffre, ktorá obvinila Epsteina, že nemenovaná osoba, jemu blízka, jej prikázala, že musí mať sex s poltuctom prominentných osobností.

Táto výpoveď je súčasťou 2000 stranových dokumentov, ktoré patria k trestnému oznámeniu, ktoré podala Giuffre na Ghislaine Maxwell. Agentúra Reuters žiadala právnikov obhajujúcich Maxwell niekoľkokrát, aby k tomu zaujali stanovisko. Tí mlčali.

Reklama

Jeffrey Epstein sa stal 47. podivne zomrelým na dlhej listine spolupracovníkov a blízkych známych Clintonovcov, ktorí zahynuli za mysterióznych okolností alebo sa údajne dopustili samovraždy!

 

Tu je zoznam osôb, ktoré zomreli  veľmi „zvláštne“ a mali blízko ku Clintonovcom – autor zoznamu je CBS Las Vegas:

1 – James McDougal – Clintonov Whitewater-partner, ktorý bol odsúdený a vo väzení zomrel údajne na infarkt. Bol hlavným svedkom v afére Whitewater-transakcie Billa Clintona, ktorý bol napokon oslobodený z obžaloby.

2 – Mary Mahoney – niekdajšia pracovníčka v Bielom dome bola zavraždená v roku 1997 v  Starbucks Coffee Shop v Georgetowne. Vražda, ktorá nikdy nebola objasnená, sa stala krátko po tom, ako oznámila, že bude publikovať svoje skúsenosti so sexuálnym obťažovaním v Bielom dome

Reklama

3 – Vince Foster – bývalý poradca Bieleho domu, priateľ a kolega Hillary Clintonovej v Rose Law Firm v Little Rock. Zomrel v roku 1993 po strelnej rane do hlavy. Údajná samovražda, ktorá nebola nikdy dokázaná.

4 – Ron Brown – obchodný minister vo vláde Billa Clintona. Zahynul pri páde amerického lietadla v roku 1996. Krátko pred smrťou oznámil médiám, že je v kontakte so štátnymi prokurátormi, ktorých chce informovať o závažných nezákonných veciach, týkajúcich sa prezidenta, ak sa tým vyhne trestu.

5 – C. Victor Raiser, hlavný zástupca Clinton Fund Raising Organisation, zahynul pri havárii súkromného lietadla v roku 1992 – príčina pádu ostala nezistená.

 

Ďalej uvádzam len mená:

Reklama

6 – Paul Tulley , 7 – Ed Willey, 8 – Jerry Parks, 9 – James Bunch, 10 – James Wilson, 11 – Kathy Ferguson, 12 – Bill Shelton, 13 – Gandy Baugh, 14 – Florence Martin, 15 – Suzanne Coleman          16 – Paula Grober, 17 – Danny Casolaro, 18 – Paul Wilcher, 19 –  Jon Parnell Walker, 20 – Barbara Wise, 21 – Charles Meissner, 22 – Stanley Heard, 23 – Barry Seal, 24 – Johnny Lawhorn, 25 – Stanley Huggins, 26 – Hershell Freitag, 27 – Kevin Ives & Don Henry, 28 – Keith Coney, 29 – Keith McMaskle, 30 – Gregory Collins, 31 – Jeff Rhodes, 32 – James Milan, 33 – Seth Rich, 34 – Richard Winters

 

Nasledovní muži, ktorí sú tiež už všetci mŕtvi, boli bodyguardi Billa Clintona:

35 – Major William S. Barkley, Jr.

36 – Captain Scott J . Reynolds

37 – Sergeant Brian Hanley

38 – Sergeant Tim Sabel

39 – Generalmajor William Robertson

40 – Oberst William Densberger

41 – Oberst Robert Kelly

Reklama

42 – Spezifikation Gary Rhodes

43 – Steve Willis

44 – Robert Williams

45 – Conway LeBleu

46 – Todd McKeehan

Reklama

Posledný mŕtvy  – číslo 47 –  z kruhov blízkych Clintonovcom  je  Epstein.

Roman Bednár

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

19:32

Náklady na obnovu Grécka po minuloročných ničivých záplavách, ktoré si vyžiadali 17 obetí a zničili infraštruktúru, presiahnu tri miliardy eur. Oznámil to v utorok grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.

19:12

Čínska sociálna sieť TikTok predložila Európskej komisii (EK) správu o hodnotení rizík svojej novej aplikácie TikTok Lite. Zabránila tak možnej pokute.

19:10

Francúzski letoví dispečeri plánujú vo štvrtok vstúpiť do jednodňového štrajku, pre ktorý hrozí zrušenie väčšiny letov na dvoch najväčších parížskych letiskách. Oznámila to v utorok francúzska asociácia FNAM, ktorá zastrešuje viacero odborových hnutí v letectve.

19:07

Slovenská tenistka Rebecca Šramková nepostúpila do hlavnej súťaže na turnaji WTA v Madride. Vo finále kvalifikácie dvojhry prehrala s Američankou Hailey Baptisteovou nasadenou ako číslo 22 hladko 2:6, 0:6.

19:04

Španielsko v utorok schválilo plán na odškodnenie a ekonomické kompenzácie pre obete sexuálneho zneužívania, ktoré spáchali ľudia spojení s katolíckou cirkvou. Minister spravodlivosti Félix Bolaňos povedal, že plán je založený na odporúčaniach z vlaňajšej správy španielskeho ombudsmana. Dodal, že podľa správy v Španielsku zrejme až približne 440.000 dospelých sexuálne zneužívali ľudia napojení na cirkev. Odškodné podľa jeho slov zaplatí cirkev. Viac podrobností o odškodnení ani o dátume verejného uznania obetí nezverejnili.

19:00

Z Fínska sa vstupom do Severoatlantickej aliancie stala krajina na frontovej línii vzhľadom na zdvojnásobenie dĺžky hraníc NATO s Ruskom. Vyhlásil to v utorok fínsky prezident Alexander Stubb počas návštevy Švédska.

kráľ Gustav  Alexander Stubb
Na snímke švédsky kráľ Gustav (vľavo) a fínsky prezident Alexander Stubb
18:59

Viac než 130 osôb bolo v noci na utorok zatknutých počas pro-palestínskych protestov v areáli New York University (NYU) v USA. Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

18:56

Švédska prokuratúra obvinila v utorok klimatickú aktivistku Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti. Ide o prípad demonštrácií pred švédskym parlamentom, počas ktorých ignorovala výzvu polície na opustenie miesta.

18:21

Najvyšší súd Talibanu v utorok oznámil, že súd v severovýchodnej afganskej provincii Kápísá dal verejne zbičovať dvoch mužov obvinených z lúpeže.

18:20

Súd poprednému predstaviteľovi Alternatívy pre Nemecko (AfD) Björnovi Höckeovi v prípade uznania za vinného z použitia nacistického sloganu pravdepodobne udelí finančnú pokutu. Oznámila to v utorok hovorkyňa krajského súd v nemeckom meste Halle Adina Kesslerová-Jenschová na záver druhého dňa pojednávania v tejto kauze.

18:19

Španielsky sudca v utorok oznámil, že obnovil vyšetrovanie podozrenia zo sledovania mobilného telefónu španielskeho premiéra Pedra Sáncheza špionážnym sotfvérom Pegasus. Súvisí to so žiadosťou o spoluprácu pri podobnom vyšetrovaní vo Francúzsku.

18:18

Vzájomné uznanie územnej celistvosti a zvrchovanosti Azerbajdžanu a Arménska je pre Česko principiálne. ČR má eminentný záujem na tom, aby bol región južného Kaukazu stabilný. V utorok to povedal český minister zahraničných vecí Jan Lipavský, ktorý v Prahe prijal svojho azerbajdžanského partnera Džejhuna Bajramova.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke vyvierajúci minerálny prameň na Sivej Brade neďaleko Spišského Podhradia

Autor: TASR-František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali