Podľa informácií svetovo uznávaného amerického lekára by zrejme mali byť už aj na Slovensku stovky obetí experimentálnych vakcín proti Covidu-19

Podľa informácií svetovo uznávaného amerického lekára by zrejme mali byť už aj na Slovensku stovky obetí experimentálnych vakcín proti Covidu-19

Bratislava 2. júla 2021 (HSP/Foto:SITA/AP-Marta Lavandier, File)

 

Hlavný ekonóm prezidenta Reagana, svetovo uznávaný internista, popredný onkológ… aj oni tvrdia, že s vakcináciou proti koronavírusu nie je všetko v poriadku. Naša vláda a jej odborníci však tvrdia niečo iné. Kto má pravdu?

Johnson & Johnson
Natalia Dubom dostáva vakcínu Johnson & Johnson COVID-19 v Miami

Poznáme to všetci. O ľuďoch, ktorí majú na niektoré témy odlišné, politicky „nevhodné“ názory, zvyknú tí ostatní, so „správnymi“ názormi hovoriť, že sú konšpirační teoretici, alebo skrátene už len „konšpirátori“.

Reklama

Tým je diskusia skončená. Predsa s „konšpirátormi“, čo sú v podstate blázni, „slušný človek“ nediskutuje, veď názory „konšpirátorov“ sú automaticky idiotské, ich informácie sú zásadne lživé, dezinformačné. Zhruba takto nejako to majú upratané v hlavách mnohí občania, pre ktorých sa ich uvažovanie nad svetom končí pri informáciách z ich „značkových“ médií.

 

Reklama
Aj Reaganov kľúčový insider je konšpirátor?

Pozrime sa však bližšie na to, koho to tieto „značkové“ médiá napríklad označujú za konšpirátora zato, že celkom otvorene a principiálne kritizuje vnútornú aj vonkajšiu politiku Spojených štátov. Ekonóm a publicista Dr. Paul Craig Roberts, Ph.D. pracoval ako analytik a poradca v Kongrese USA, kde bol hlavným autorom návrhu zákona o dani z hospodárskej obnovy z roku 1981. Bol námestníkom ministra financií pre hospodársku politiku v administratíve prezidenta Ronalda Reagana, kľúčovým človekom tvoriacim ekonomickú politiku USA počas Reaganovej éry.

Roberts pôsobil aj vo viacerých ďalších vážených inštitúciách a predstavenstvách významných spoločností, jeho články vychádzali v mienkotvorných periodikách ako The Wall Street Journal, The New York Times či Harper’s. Napísal viac ako tucet kníh a množstvo odborných recenzovaných článkov. Francúzsky prezident François Mitterrand ho prijal do čestnej légie v hodnosti chevaliera (rytiera), je držiteľom ceny za zásluhy americkej štátnej pokladnice a ďalších medzinárodných ocenení.

A tento človek napísal pred niekoľkými dňami článok s názvom „Je nebezpečný covid alebo vakcína?“ s podtitulom „Prečo sa toľko dôkazov zamlčiava?“ (preklad viď napríklad TU).

Dr. Paul Craig Roberts
Dr. Paul Craig Roberts

Roberts hovorí, že už nielen vláda, ale aj korporácie vyvíjajú na zamestnancov nátlak, že ak sa nedajú zaočkovať, tak budú prepustení. To aj napriek tomu, že veľa dôkazov naznačuje, že očkovanie proti Covidu má na svedomí vysoký počet smrteľných prípadov a ťažkej ujmy na zdraví, a dokonca, že samotná vakcína zapríčiňuje, že sa objavujú nové kmene vírusu. Roberts hovorí, že diskusia o týchto veciach je potláčaná a konštatuje, že sloboda v Spojených štátoch sa v posledných mesiacoch rapídne mení na obyčajnú totalitu.

 

Reklama
Aj popredný medicínsky odborník je konšpirátor?

A odvoláva sa na ďalšieho „konšpirátora“, popredného lekárskeho odborníka, Dr. Petra McCullougha, MPH, špecialistu na internú medicínu na Baylorovej univerzite v Texase, ktorý je šéfredaktorom časopisu Reviews in Cardiovascular Medicine, hlavným šéfredaktorom časopisu American Journal of Cardiology, editorom fundamentálnej učebnice kardiorenálnej medicíny a prezidentom The Cardiorenal Society of America – americkej kardiorenálnej spoločnosti.

McCullough je asi najväčšia svetová kapacita v oblasti kardiorenálnej medicíny, má na svojom konte množstvo publikácií a článkov v najprestížnejších časopisoch ako Lancet, British Medical Journal, New England Journal of Medicine, Journal of the American Medical Association a ďalších. Je držiteľom ceny Simona Dacka z American College of Cardiology a International Vicenza Award in Critical Care Nephrology za svoje štipendium a výskum. Pôsobí v redakčných radách viacerých odborných časopisov a dozorných radách celého radu randomizovaných klinických štúdií, prednášal v krajinách celého sveta, okrem iného bol pozvaným lektorom aj v Senáte USA, v New York Academy of Sciences, v National Institute of Health, US Food and Drug Administration (FDA)… No skrátka, ako by to asi zhodnotili naše objektívne masmédiá, ďalší typický konšpirátor.

Doktor McCullough sám Covid-19 prekonal, zažil aj úmrtie na túto chorobu vo vlastnej rodine. Ako lekár liečil veľa pacientov s Covidom-19 a už v lete 2020 prišiel s liečebným režimom pre týchto pacientov, pomocou ktorého skrátil potrebný čas hospitalizácie približne o 85 percent. Programu sa zúčastnilo mnoho skupín lekárov z USA aj zo zahraničia. McCullough publikoval dve práce, ktoré učia lekárov, ako liečiť covidových pacientov doma, aby nebola nevyhnutná hospitalizácia – sú to asi jediné práce na túto tému v celej lekárskej literatúre.

Peter McCullough
Na snímke Peter McCullough

McCullough spolu s ďalšími cca 500 lekármi v USA zorganizoval sériu celoštátnych aj regionálnych „telemedicínskych služieb“ pre pacientov liečiacich sa na Covid doma – prostredníctvom nich si mohli chorí nechať predpísať lieky, ktoré si potom mohli vyzdvihnúť vo svojej miestnej lekárni bez toho, aby museli chodiť k lekárovi. Pomocou týchto služieb sa im reálne podarilo ovplyvniť epidemickú krivku v USA a dodnes liečia na Covid-19 asi 25 percent americkej populácie v rizikovej skupine, teda nad 50 rokov a so zdravotnými problémami so závažnými príznakmi.

Napriek nesporným pozitívnym výsledkom svojej práce sa pri medializácii svojich zistení stretol na všetkých úrovniach so silným odporom.

Reklama

 

Spike proteín – vážny problém

McCullough si postupne uvedomil, že o svojich zisteniach a zisteniach svojich kolegov už nemôže informovať v celoštátnej televízii a napokon už ani komunikovať s inštitúciami, vrátane štátnych, a jednotlivcami, postihnutými propagandou. „Všetci sa zdali byť ako očarovaní, takmer ako keby boli zhypnotizovaní,“ konštatoval.

Išlo napríklad o informácie o pôsobení tzv. spike proteínu, ktorý do organizmu dodávajú tak koronavírusy, ako aj vakcíny. „Dobrí lekári robia nemysliteľné veci, ako je vstrekovanie tehotným ženám biologicky aktívnej messengerovej RNA, ktorá produkuje tento patogénny spike proteín. Keď sa títo lekári prebudia z tranzu, budú v šoku, keď si uvedomia, čo všetko ľuďom spôsobili,“ konštatoval nedávno McCullogh spolu s Dr. Harveyom Rischom v televízi Fox News.

Mimochodom, Dr. Harvey Risch, PhD, je zjavne ďalší typický konšpirátor: je profesorom na Katedre epidemiológie a verejného zdravia na Yale School of Public Health a Yale School of Medicine. Je popredným odborníkom na skúmanie príčin rakoviny, jej prevencie, diagnostiky, a tiež epidemiologických metód. Spolupracuje s Národným onkologickým inštitútom USA, je editorom časopisu The International Journal of Cancer.

Risch je autorom viac ako 350 originálnych recenzovaných vedeckých publikácií s viac ako 44 tisíc citáciami. Pôsobil vo viacerých veľkých projektoch na výskum rakoviny v Brazílii, Kanade, Číne a iných krajinách, je nositeľom ocenenia Akadémie vied a inžinierstva v Connecticute, nositeľom Ceny Ruth Leff Siegelovej za výnimočnosť vo výskume rakoviny pankreasu, Ceny Americkej asociácie pre výskum rakoviny (AACR)… No skrátka, načo chodiť okolo horúcej kaše, je to evidentne ďalší z konšpiračných bláznov.

 

Snaha o záchranu ľudských životov alebo bioterorizmus?

Dr. McCullough zistil, že boj proti organizovanej včasnej liečbe Covidu-19 nie je náhodný, ale súvisí so snahou o vakcináciu obyvateľstva. A dospel k názoru, že cieľom tejto kampane je udržať obyvateľstvo v strachu a pripraviť ich na to, aby sa zmierili s vakcináciou.

A celú vec nazýva bioterorizmom. „Prvou fázou bioterorizmu bolo rozšírenie respiračného vírusu, ktorý sa rozšíril po celom svete a postihol síce len jedno percento z celkovej populácie, ale vyvolal veľký strach,“ povedal McCullough. „A toto je druhá fáza bioterorizmu: nevieme kto za tým stojí, ale vieme, že chcú pichnúť ihlu do ramena každého človeka a vstreknúť mu messengerovú RNA alebo adenovírusovú DNA. Chcú každého človeka.“

McCullough varuje, že experimentálne vakcíny môžu v konečnom dôsledku viesť k rakovine, sterilizácii mladých žien a k celému radu ďalších veľmi závažných zdravotných problémov. Hovorí, že pre mladých ľudí očkovanie nemá vôbec žiadny prínos, a z toho dôvodu aj jediný prípad myokarditídy alebo perikarditídy po očkovaní by bolo „príliš mnoho“. Alarmujúcich prípadov opuchov srdca u dospievajúcich a mladých ľudí, ktoré eviduje Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC), sú však stovky, pričom lekársky establišment na to nereaguje. McCullough aj osobne sa vo svojej ordinácii stretol s prípadmi ľudí, ktorí mali po očkovaní trombózu portálnej žily, myokarditídu a vážne problémy s pamäťou.

V minulosti Dr. McCullough predsedal viac ako dvom desiatkam rôznych výborov pre Úrad pre potraviny a liečivá (FDA) a Národný inštitút pre zdravie, ktoré monitorujú bezpečnosť vakcín. Je teda oprávnený sa vyjadrovať k spôsobu, akým boli vakcíny proti Covidu-19 uvedené do praxe.

Reklama

A je z toho zhrozený: „V rámci tohto programu neexistuje žiadny výbor pre kritické udalosti, žiadna komisia pre monitorovanie bezpečnosti údajov, ani žiadna komisia pre ľudskú etiku. Tieto štruktúry sú pritom povinné pre všetky veľké klinické štúdie, takže vyjadrené jedným slovom: to, čo sa skutočne deje, je zneužitie, teda protiprávne konanie ľudí, ktorí majú právomoci,“ hovorí McCullough. „Vidíte čo sa deje bez akýchkoľvek adekvátnych bezpečnostných opatrení. V podstate ide o najväčšiu aplikáciu biologického produktu s najväčšou chorobnosťou a úmrtnosťou v dejinách našej krajiny.“

 

McCullough: Máme 50 000 mŕtvych Američanov – obetí vakcinácie proti Covidu-19

McCullough a jeho spolupracovníci sa preto začali zaujímať o následky tohto „bioteroristického“ experimentu. „Ako viete, zatiaľ máme vyše päťtisíc úmrtí a asi pätnásťtisíc hospitalizovaných osôb. V EÚ je to viac ako desaťtisíc úmrtí. Pracujeme s údajmi z Centra pre zdravotnú starostlivosť (CMS), a tak máme dosť dobré indície. A vieme, že skutočné číslo je desaťkrát väčšie,“ uviedol.

Prečo? McCullough vysvetlil, že databáza hlásení nežiadúcich účinkov vakcín (systém VAERS) zahŕňa iba asi 10 percent nežiadúcich reakcií na vakcíny. Jeho tím preto musel použiť informácie z iných zdrojov. „Teraz máme informátora v CMS a ďalších dvoch informátorov v CDC,“ uviedol. „Preto si myslíme, že máme už 50 tisíc mŕtvych Američanov. Päťdesiattisíc úmrtí ako následok vakcinácie proti covidu…

A zdôrazňuje: „Takže v skutočnosti máme denne oveľa viac úmrtí v dôsledku vakcinácie, než v dôsledku vírusového ochorenia…

Reklama

 

A ako je to u nás?

Tu sa skúsme zastaviť a popremýšľať. McCullough spomenul, že v Európe je okolo desaťtisíc oficiálnych úmrtí, čiže dvakrát viac ako v USA – a teda aj tých neoficiálnych by malo byť približne dvakrát viac ako v USA. Teda ak by mal pravdu, potom by v tejto chvíli bolo v Európe už stotisíc obetí vakcinácie.

A uvažujme ďalej: obyvateľstvo SR tvorí zhruba 0,7 percenta obyvateľstva Európy, pričom na Slovensku je v súčasnosti zaočkované takmer rovnaké percento obyvateľov ako je celoeurópsky priemer (zdroj viď TU). Z toho by vyplývalo, že už aj na Slovensku by sme mali mať cca 700 úmrtí v dôsledku očkovania proti koronavírusu, z toho asi desatina (70 úmrtí) by mali byť prípady viac-menej zjavne spojené s vakcináciou.

Nič také však naše oficiálne miesta nepotvrdili – naopak, zdôrazňujú, že u žiadneho z úmrtí, ktoré zlomyseľníci spájajú s vakcináciou, nebolo potvrdené, že by tomu tak skutočne bolo. Aj tu teda vidno, ako tí americkí konšpirátori klamú.

 

Reklama
Záver

Ak si hovoríte, že toto všetko je program Gatesovej nadácie na zníženie počtu obyvateľov, tak to do tejto hypotézy veľmi dobre zapadá, všakže?“ kladie rečnícku otázku McCullough. „Prvá vlna mala zabiť starých ľudí formou respiračnej infekcie, druhá vlna má zmiesť tých, ktorí prežili a zamerať sa na mladých ľudí a sterilizovať ich.“

A upozorňuje, že teraz sa propaganda v USA už vôbec nezaujíma o starých ľudí a plne sa sústreďuje na deti, ktoré sú zatiaľ najmenej zaočkované. Uvádza aj príklady, ako deti lákajú na očkovanie: v Toronte ich lákali na zmrzlinu, keď si dajú pichnúť vakcínu, inde im ponúkajú špeciálne akcie…

Čo bude ďalej? McCullough predpokladá, že Spojené štáty pripravujú povinnú vakcináciu obyvateľstva. „Musíme to zastaviť a musíme zistiť, čo za tým väzí,“ povedal na koniec.

A predstavte si, toto všetko šíria ľudia ako Reaganov hlavný ekonóm, svetovo uznávaný internista, popredný onkológ a tisíce ďalších odborníkov. Skrátka, samý konšpirátor, kam sa pozriete…

Ivan Lehotský

 

Reklama
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

20:26

Spojené štáty vo štvrtok odsúdili ruské veto, ktorým Moskva na pôde Bezpečnostnej rady OSN zablokovala predĺženie dohľadu expertov OSN nad dodržiavaním sankcií zavedených voči Severnej Kórei.

20:20

Nemecký tenista Alexander Zverev postúpil do semifinále dvojhry na turnaji ATP 1000 v Miami. Vo štvrťfinále zdolal v pozícii nasadenej štvorky Maďara Fábiána Maroszána 6:3, 7:5.

20:07

Jozef Bíreš končí na pozícii ústredného riaditeľa Štátnej veterinárnej a potravinovej správy (ŠVPS) SR. Jeho presný dátum odchodu má byť dohodnutý dodatočne.

20:04

Medzinárodný súdny dvor (MSD) vo štvrtok nariadil Izraelu prijatie viacerých opatrení v súvislosti so zlou situáciou v Pásme Gazy. Prikázal otvoriť ďalšie pozemné hraničné priechody s cieľom umožniť prísun potravín, vody, pohonných hmôt a ďalších zásob do tejto vojnou zničenej palestínskej enklávy.

19:11

Ceny ropy vo štvrtok po dvoch dňoch poklesu ožili a vzrástli. Investori očakávajú totiž napätejšie dodávky. Vychádzajú pritom z predpokladu, že najväčší svetoví producenti z aliancie OPEC+ budú pokračovať v doterajšej politike obmedzovania ťažby.

19:04

Vo štvrtok skoro ráno sa na ulici v rímskej štvrti Quadraro vytvorila diera v zemi s priemerom a aj hĺbkou desať metrov, ktorá pohltila dve zaparkované autá, informovali talianske médiá s odvolaním na miestnu políciu.

19:04

Ruský prezident Vladimir Putin šíri propagandu, ak tvrdí, že Moskva zostrelí akúkoľvek stíhačku F-16 dodanú Ukrajine Západom, dokonca aj na letiskách NATO, vyhlásil vo štvrtok taliansky minister zahraničných vecí a vicepremiér Antonio Tajani.

18:59

Britské múzeum vo štvrtok oznámilo, že jeho novým riaditeľom sa stal historik umenia Nicholas Cullinan. Vo funkcii nahradil Hartwiga Fischera, ktorý odstúpil po tom, čo sa ukázalo, že v múzeu došlo k sérii krádeží.

18:38

Zakladateľ skrachovanej burzy kryptomien FTX Sam Bankman-Fried pôjde na 25 rokov do väzenia, rozhodol vo štvrtok americký súd. Očakáva sa, že sa Bankman-Fried proti rozsudku odvolá.

18:37

Pápež František vo štvrtok umyl a pobozkal nohy 12 väzenkyniam v rímskej väznici Rebibbia. Išlo o súčasť obradov Zeleného štvrtka.

18:36

Najdôležitejšie bilaterálne otázky a aktuálne medzinárodné politické záležitosti boli hlavnými témami štvrtkového telefonického rozhovoru maďarského prezidenta Tamása Sulyoka s izraelským prezidentom Jicchakom Hercogom,

18:33

Biely dom vo štvrtok označil tvrdenia ruských predstaviteľov o útoku islamistických teroristov na koncertnú sálu pri Moskve za rozširovanie “nezmyslov”. Reagoval na pokus spojiť útok s Ukrajinou.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Veľké vlny na pláži Nazare v Portugalsku

Autor: TASR/AP-Michael Probst

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Viktor Pondělík

Miro Majerník

Pavel Jacz

Vanda Rybanská

Pavol Lemko

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali