Petícia zabrala – transexuálna revolúcia stráca dych!

Petícia zabrala – transexuálna revolúcia stráca dych!

Bratislava 3. apríla 2024 (HSP/Foto:Pexels)

 

Aliancia za rodinu adresovala minulý týždeň petíciu predsedovi Národnej rady SR Petrovi Pellegrinimu, ministerke zdravotníctva Zuzane Dolinkovej, ako aj ministrovi vnútra Matúšovi Šutaj Eštokovi. Ako dnes informovala, transexuálne štandardy, ktoré boli obsahom petície a ktoré iniciovala bývalá vláda, boli dnešným dňom (3. apríla 2024) zrušené. No predchádzal tomu dlhý boj

Ilustračné foto

Aliancia v zastúpení jej predsedu Antona Chromíka chce v prvom rade poďakovať všetkým, ktorí petíciu podpísali. “Bez Vás by sme tento úspech neslávili.” – spomína Chromík. Jeho vyjadrenie vám prinášame v plnom znení:

Reklama

Má zmysel využívať všetky prostriedky pre dobro. Vy, čo ste s nami bojovali viete, že to nebol krátky ani ľahký zápas. Pravdu? Nečakal som od minulej vlády, že spustí transexuálnu revolúciu, nikto z nich na to nedostal mandát.  Ako sa to vtedy stalo? Bolo v tom veľa zrady.

Hneď ako to bývalý minister  Lengvarský urobil, zaslali sme mu verejný list s názvom Nebláznite pán minister! Nezabralo. Minister napriek tlaku (a to aj poslancov zo strany, ktorá ho nominovala) nepoľavil a usmernenie nezrušil. Bolo iba pozastavené do času kým sa príjmu štandardné postupy. Oslovili sme aj poslancov NR SR výzvou na zmenu zákona, keď sa situácia skomplikovala rozhodnutím Najvyššieho správneho súdu SR.

Reklama

Posledný deň vo funkcii minister zdravotníctva dokonca podpísal štandardy, ktoré stanovovali škandalózne postupy pri liečbe, presadzovali tzv. „právo na sebaurčenie pohlavia” a zakazovali liečbu, ktorá by viedla k stotožneniu sa so svojim pohlavím.

 

 

Po jeho konci nastúpil na miesto ministra zdravotníctva premiér Eduard Heger. Jemu sme posielali petíciu Zrušte okamžite usmernenie o zmene pohlavia, pán premiér! Bohužiaľ nezabralo. Usporiadali sme modlitbové zhromaždenie pred Úradom vlády SR. A hoci sa nič neudialo a vyzeralo to ako neúspech,  Boh naše modlitby počúval,… len na vykonanie dobrého skutku si zvolil iného, ochotnejšieho.

No a hoci sa to nenosí, lebo na politikov sa len nadáva, patrí sa poďakovať. Po zmene vlády na zrušení transexuálnej revolúcie pracovali aj viacerí koaliční politici. Za čo im patrí veľká vďaka. Bola to aj podmienka v koaličných rokovaniach. Tak sa podarilo zrušiť usmernenie Lengvarského. Avšak ministerstvo zdravotníctva nezrušilo štandardy, ktoré prikazovali lekárom liečiť podľa zlej šablóny a vydávať posudky o (v skutočnosti fiktívnej) zmene pohlavia. Ak by ostali platné, mohli byť lekári, ktorí nechceli liečiť podľa týchto manuálov vážne postihovaní.

Reklama

Vašu petíciu sme odovzdali minulý týždeň v stredu predsedovi NR SR Petrovi Pellegrinimu. Som rád a vďačný, že to u neho našlo odozvu. Po toľkých odmietnutiach u mnohých, (u ktorých by som to nečakal), si to o to viac vážim. Tie deti stoja za to! Zrušenie štandardov neznamená síce úplné víťazstvo, to sa na tomto svete ani nedá dosiahnuť, ale znamená istý bod obratu, znamená,  že deti nebudú tak silne vystavené transexuálnej propagande. Proste progresívny valec sa im akosi zadrháva!

Milí priatelia bez Vás by to nebolo. Ak by tu nebola hromadná požiadavka a neboli ste vytrvalí v takej drobnej veci ako je podpisovanie  petícií, nebolo by k tejto zmene prišlo. Vďaka! Ste pre mňa nádejou!

 

Prečítajte si tiež

Kuriak: Bývalý minister zdravotníctva Lengvarský oklamal všetkých konzervatívne zmýšľajúcich ľudí na Slovensku

Reklama

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

06:34

Turecko zastavilo všetok obchod s Izraelom pre jeho ofenzívu v Pásme Gazy.

06:30

Osem sýrskych vojakov utrpelo zranenia počas izraelského náletu blízko metropoly Damask, uviedlo v piatok sýrske ministerstvo obrany. Informovali agentúry AFP a Reuters.

Včera 19:32

Štátny rozpočet dosiahol ku koncu apríla tohto roka schodok na úrovni 3,2 miliardy eur. Medziročne sa tak zvýšil o 1,005 miliardy eur alebo 45,8 %. Informovalo o tom vo štvrtok Ministerstvo financií (MF) SR.

Včera 19:22

Štátna veterinárna a potravinová správa (ŠVPS) SR má od začiatku mája nového riaditeľa. Odchádzajúceho Jozefa Bíreša nahradil Martin Chudý, ktorý organizáciu riadil už počas úradníckej vlády. Vo štvrtok o tom informovalo Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR.

Včera 19:18

Parížska univerzita Sciences Po odmietla požiadavky protestujúcich študentov, aby prehodnotila svoje vzťahy s partnerskými izraelskými inštitúciami. Uviedol to vo štvrtok jej dočasný riaditeľ Jean Basseres. Niektorí študenti v reakcii na to avizovali, že na budúci týždeň začnú hladovku.

Včera 19:17

Poľská tenistka Iga Swiateková sa stala prvou finalistkou dvojhry na turnaji WTA v Madride. V semifinále v pozícii nasadenej jednotky zdolala osemnástku “pavúka” Američanku Madison Keysovú hladko 6:1, 6:3.

Včera 19:05

Poslanci Národnej rady (NR) SR sa v závere 10. rokovacieho dňa 12. schôdze venovali novele zákona o rodnom čísle. Rokovanie má pokračovať opäť v piatok (3. 5.). Na programe majú poslanci napríklad novelu zákona o sociálnom poistení z dielne poslankýň za PS. Počas dňa by poslanci nemali hlasovať, rokovať by mali do 15.00 h.

Včera 19:01

Spojené štáty vo štvrtok vyjadrili znepokojenie z návrhu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, o ktorom rokuje parlament v Gruzínsku. Kritici tvrdia, že pripomína ruskú legislatívu, ktorá sa využíva na potlačenie disentu.

Včera 18:51

Osem detí utrpelo vo štvrtok zranenia v Charkovskej oblasti na severovýchode Ukrajiny, keď ruské navádzané bomby zasiahli prevádzku istej firmy nachádzajúcu sa pri športovom komplexe, v ktorom deti vtedy trénovali. Oznámili to miestni predstavitelia.

Včera 18:25

Brusel je hrozbou pre demokraciu v Európe, vyhlásil bývalý poľský premiér Mateusz Morawiecki v rozhovore pre maďarský týždenník Mandiner. Podľa neho EÚ zadržaním fondov ovplyvnila výsledok parlamentných volieb v Poľsku. Za tieto vyjadrenia ho následne kritizovali predstavitelia poľskej vládnej koalície.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Žena kráča pod kaprovými stuhami alebo \"koinobori\", ktoré sa vznášajú na veži Tokyo Skytree v Tokiu

Autor: AP/Hiro Komae

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Andrej Sablič

Erik Majercak

Marek Brna

Matúš Pestrý

Marian Kotleba

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali