Čo LGBT nechce, aby ste vedeli?

Čo LGBT nechce, aby ste vedeli?

Svet 8. októbra 2015 (HSP/Foto:TASR/AP-Bullit Marquez)

 

V roku 1973, v Americkej psychiatrickej asociácii (Ďalej len APA) odstránili homosexualitu zo zoznamu mentálnych porúch (DSM – Diagnostical and Statistical Manual of Mental Disorders). Týmto krokom započal boj homosexuálnych aktivistov za stále väčšie a väčšie práva, ktoré poznáme dnes

Čítať medzi riadkami je v dnešných časoch veľmi dôležité. Najmä, ak ide o homo lobby, ktorá prezentuje polopravdy o svojej homosexuálnej ideológii. Je tu niekoľko zaujímavých a zarážajúcich faktov, ktoré sú úmyselne zamlčiavané.

Reklama
Ilustračné foto
Ilustračné foto

V roku 1973 v Americkej psychiatrickej asociácii (Ďalej len APA) odstránili homosexualitu zo zoznamu mentálnych porúch (DSM – Diagnostical and Statistical Manual of Mental Disorders). Týmto krokom započal boj homosexuálnych aktivistov za stále väčšie a väčšie práva, ktoré poznáme dnes.

Mnohí by si mysleli, že bolo tak vykonané na základe vedeckých diskusií, štúdií a nových objavov v genetickom výskume. Homosexuálni aktivisti to tak síce prezentovali, no v skutočnosti to nebolo tak.

Reklama

Ako k tomu teda došlo?

Všetko začalo ešte v roku 1970, na zasadnutí APA v San Franciscu, keď homosexuálni aktivisti narušili konferenciu, prerušovali prednášajúcich, vykrikovali a zosmiešňovali psychiatrov, ktorí považovali homosexualitu za mentálnu poruchu. O rok neskôr, jeden z aktivistov, Frank Kameny, na konferencii schmatol mikrofón a vyhlásil: “Psychiatria je stelesnené zlo, ktoré vedie neúprosnú vojnu s cieľom nás vyhladiť. Týmto my vyhlasujeme vojnu vám.” Odvtedy sa aktivisti vyhrážali každému, kto by tvrdil, že homosexuáli sú chorí a musia sa liečiť.

Víťazstvo aktivistov prišlo v roku 1973, keď väčšina členov APA prehlasovala menšinu, a odstránila homosexualitu zo zoznamu mentálnych porúch. Bol to výsledok veľkého politického a LGBT tlaku na všetkých dovtedajších členov APA.

Zaujímavým faktom sú však mentálne poruchy, ktoré APA so zoznamu neodstránila, ale s homosexualitou veľmi úzko súvisia. Jedna z nich: Ak si muž praje, aby bol ženou alebo naopak, má Poruchu rodovej identity (Gender Identity Disorder). Alebo ak sa dievča oblieka ako chlapec, alebo naopak, má Poruchu transvestívneho fetišizmu (Transvestic Fetishism Disorder). Zvláštnosťou je, že druhá porucha sa týka len heterosexuálov. Čiže, ak je muž homosexuál a oblieka sa ako žena, je to v poriadku. Ale ak sa ako žena oblieka muž heterosexuál, už má mentálnu poruchu.

Jeden z popredných psychiatrov a expertov na homosexualitu Dr. Charles W. Socarides v jednej zo svojich kníh udalosť odstránenia homosexuality z DSM opisuje takto: “Skupina lekárov odstránila homosexualitu zo zoznamu vážnych psychosexuálnych porúch. Akt bol o to závažnejší, že táto skupina úplne odignorovala veľa psychiatrických a psychoanalytických štúdií a výskumov za posledných 70 rokov. APA urobila rozhodnutie, ktoré otvorilo brány k šíreniu psychologickej a sociálnej zmeny.” Tieto slová pochádzajú z roku 1992 a dnes môžeme vidieť aj ich naplnenie, keď sa LGBT snaží vnútiť svoju pravdu do škôl a cez politických lídrov, či sudcov zmeniť zákony tak, aby im vyhovovali. No napriek ich veľkému snaženiu isté zákony zmeniť nemôžu. A to sú zákony prírody.

Reklama

Spomeniem slová Dr. Bobbyho L. Mitchella, ktorý prirovnal zákon gravitácie k zákonom reprodukcie. Zákon gravitácie je niečo, čo je nemenné. Aj keby sa stretli všetci sudcovia na svete, a odhlasovali opak, nič by nezmenil fakt, že gravitácia funguje tak, ako funguje. Podobne je to so zákonom ľudskej reprodukcie. Ak chceme, aby bol vytvorený nový život, potrebujeme k tomu muža a ženu. Je to niečo, čo je nemenné. Nikdy sa nestalo, aby sa dvom mužom alebo dvom ženám narodilo dieťa. Nestalo sa to v minulosti a nestane sa to ani v budúcnosti, lebo príroda to tak neurčila. No, ak LGBT tvrdí, že je normálne byť homosexuálom, tak by bolo logicky normálne, aby ním boli aj všetci ostatní ľudia na tejto planéte.

Ale ak by boli všetci ľudia homosexuáli, tak by ľudstvo, ako ho poznáme, vyhynulo. Príroda však aktivistom odkazuje: NIE!

Aby som nezostal len pri slovách, tak tu je niekoľko štatistík, ktoré sú úmyselne ignorované:

– 43% homosexuálov priznalo, že malo 500 až viac partnerov za život, 28% priznalo že ich malo viac ako 1000, 79% z týchto opýtaných priznalo, že polovica ich partnerov boli neznámi ľudia a 70% priznalo, že malo partnerov len na jednu noc (Bell, A. and Weinberg, M. Homosexualities: a Study of Diversity Among Men and Women. New York: Simon & Schuster, 1978.).

– 78% homosexuálov má pohlavnú chorobu (Rueda, E. The Homosexual Network. Old Greenwich, Conn., The Devin Adair Company, 1982, p. 53. ).

Reklama

– Kapitán Losangeleskej polície William Riddle oznámil, že 30 000 sexuálne zneužívaných detí v Los Angeles boli obete homosexuálov, 50% zo všetkých samovrážd sa pripisuje homosexuálom ((Kaifetz, J. “Homosexual Rights Are Concern for Some,” Post-Tribune, 18 December 1992.).

– 71% homosexuálov má AIDS, 53% prípadov AIDS v Spojených štátoch sa týka homosexuálov (Fields, Dr. E. “Is Homosexual Activity Normal?” Marietta, GA).

V Nórsku je priemerná dĺžka života mužov heterosexuálov 76,5 rokov, homosexuálov len 51,7 rokov.  Heterosexuálna žena má priemernú dĺžku 80,9 rokov, homosexuálna 56,4 (Dr. Paul Cameron, Dr. Kirk Cameron presentation, Philadelphia, 2007). Podobná štúdia, ktorá bola už vykonaná v meste Vancouver (BC) (bola publikovaná v International Journal of Epidemiology) v roku 1997, písala “len” o 20 ročnom rozdiele v porovnaní priemernej dĺžke života heterosexuála a homosexuála.

Branislav Zaujec

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

Včera 20:16

Fínski hokejoví reprezentanti zvíťazili v piatkovom prípravnom zápase pred MS 2024 nad Švédskom 2:1 po predĺžení. O ich triumfe rozhodol v 65. minúte Ahti Oksanen. Suomi odplatili súperovi štvrtkovú prehru 0:4. Švédi budú na šampionáte súpermi Slovákov v základnej B-skupine.

Včera 19:39

Ľudskoprávna organizácia Human Rights Watch (HRW) v piatok vyzvala parlament v Gambii, aby zamietol návrh zákona, ktorého cieľom je zrušiť zákaz mrzačenia ženských pohlavných orgánov.

Včera 19:39

Bývalý ruský bankár a expremiér vlády Náhorného Karabachu Ruben Vardanjan, ktorý je zadržiavaný v Azerbajdžane, vyhlásil vo väzení v Baku hladovku.

Včera 19:38

Pokiaľ bude mať Maďarsko národnú vládu, nepodporí žiadnu zo strán rusko-ukrajinskej vojny. Na oficiálnom otvorení kampane vládnucej aliancie Fidesz-KDNP pred júnovými voľbami do Európskeho parlamentu to v piatok v Budapešti povedal maďarský premiér Viktor Orbán.

Včera 19:15

Argentínsky tenista Tomas Martin Etcheverry postúpil do semifinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v Barcelone. Trinásty nasadený hráč vyradil vo štvrťfinále Brita Camerona Norrieho 7:6 (4), 7:6 (1). Trojka “pavúka” Casper Ruud si poradil s Matteom Arnaldim z Talianska 6:4, 6:3.

Včera 18:59

Počas záplav v Spojených arabských emirátoch (SAE) prišli o život traja pracovní migranti z Filipín. Dve ženy sa počas záplav udusili vo svojom vozidle a jeden muž utrpel zranenia s následkom smrti, keď jeho vozidlo spadlo do priehlbiny, uviedlo vo vyhlásení filipínske ministerstvo pre migrujúcich pracovníkov.

Včera 18:33

Polícia v piatok vo švédskom meste Vasteras postrelila a zadržala muža, ktorý vraj s pomocou ostrého objektu spôsobil zranenia trom starším ženám.

Včera 18:28

Americká tenistka Sloane Stephensová postúpila na antukovom turnaji WTA v Rouene do semifinále. V pozícii nasadenej šestky vyhrala vo štvrťfinále nad štvorkou podujatia Jüan Jüe z Číny 6:2, 6:2.

Včera 18:27

Kazašská tenistka Jelena Rybakinová postúpila do semifinále dvojhry na antukovom turnaji WTA v Stuttgarte. Ako štvrtá nasadená zdolala vo štvrťfinále Jasmine Paoliniovú z Talianska 6:3, 5:7 a 6:3. Češka Markéta Vondroušová vyradila druhú nasadenú Arinu Sobolenkovú z Bieloruska 3:6, 6:3, 7:5. Medzi elitné kvarteto ide Poľka Iga Swiateková, turnajová jednotka vyhrala nad Britkou Emmou Raducanuovou 7:6 (2), 6:3.

Včera 18:25

Taliansko a Francúzsko by mali svoje výdavky redukovať výraznejšie, než momentálne plánujú, naopak Nemecko by malo ísť opačným smerom a objem výdavkov zvýšiť. Uviedol to v piatok Medzinárodný menový fond (MMF).

Včera 18:24

Hlavný ukazovateľ nezamestnanosti PDU v marci dosiahol úroveň 3,88 %, čo je o 0,04 percentuálneho bodu (p. b.) menej ako vo februári. Medziročne klesol o 0,41 p. b. Počet nezamestnaných evidovaných na úradoch práce v marci tohto roka dosiahol najnižšiu úroveň od konca roka 2019. Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVR) SR o tom v piatok informovalo na svojej internetovej stránke.

Včera 18:23

V Poľsku zadržali Bielorusa, ktorý údajne nariadil marcový útok na ruského opozičného politika Leonida Volkova v litovskom Vilniuse. Oznámil to v piatok poľský premiér Donald Tusk. Litovský prezident Gitanas Nauséda krátko predtým informoval, že v Poľsku zadržali aj dve osoby podozrivé zo spáchania zmieneného útoku.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke rozkvitnuté pole repky olejnej (Brassica napus) pri obci Zemplínske Hradište v okrese Trebišov

Autor: FOTO TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali