Viceprezident Mike Pence nikdy nevečeria sám so ženou, okrem svojej manželky. Liberáli sú pobúrení

Viceprezident Mike Pence nikdy nevečeria sám so ženou, okrem svojej manželky. Liberáli sú pobúrení

Washington 4. apríla 2017 (HSP/nationalreview/Foto:TASR/AP)

 

Viceprezidetnt Mike Pence spôsobil obrovské pobúrenie liberálnych médií kvôli dodržiavaniu pravidiel na posilnenie manželskej vernosti. Medzi ne patrí to, že nikdy nemá večeru sám so ženou, ktorá nie je jeho manželka, nenavštevuje podujatia, kde sa podáva alkohol, keď nemá manželku po boku a vyžaduje, aby jeho poradcovia, s ktorými pracuje neskoro do noci, boli muži

Tieto zásady zjavne priniesli totálny šok liberálom, ktorí ich porovnávajú so Šaríou, zatiaľ čo iní uviedli, že sú to sexistické a zastarané praktiky. Jasne “to znamená, že neprijme ženy na kľúčové pozície,” však?

Reklama
Na snímke americký viceprezident Mike Pence

Vancouver Sun uverejnil článok, v ktorom Pencove pravidlá nazval „kultúrou znásilňovania v praxi.“ Vox dokonca napísal domnienku, že praktiky Penca sú „pravdepodobne nelegálne.“ Personálna právnička Joanna L. Grossman argumentuje, že pravdepodobne ide o diskrimináciu na základe pohlavia.

Článok bol konzervatívcami na Twitteri rýchlo zosmiešnený:

Reklama

„Zajtra to bude porušenie Medzinárodného práva“, píše Casey Mattox.

„Teraz je ilegálne vybrať si spôsob, ako chránite svoje manželstvo. Ak je toto nesprávne, ja sa nebudem správať správne,“ uvádza Tammy.

„… a toto je dôvod, prečo prehrávate vo voľbách,“ napísal ConfessionalPresby

Je zaujímavé sledovať, ako sa liberáli, ktorí schvaľujú všetky novodobé „nové“ formy spolunažívania a bijú sa za práva pre homosexuálne manželstvá, transgenderizmus a otvorené manželstvá, vysmievajú a opovrhujú jedinečným zväzkom muža a ženy, ktorý je založený na vernosti. Je zjavné, že stabilné, milujúce a verné manželstvá, kde sa manželia vedia obetovať jeden pre druhého, sú pre nich nepochopiteľné a šokujúce.

Konzervatívne médiá ako National Review a LifeSiteNews uvádzajú, že toto je ďalšia forma diskriminácie kresťanov.

Reklama

„Ak by boli Mike Pence s manželkou moslimovia a dodržiavali rovnaké zásady, pochybujem, že by nimi médiá takto pohŕdali.“

Viktória Dandárová

 

 

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

08:28

Nemecká ministerka zahraničných vecí Annalena Baerbocková žiadala urýchlené prijatie kandidátskych krajín zo západného Balkánu do EÚ. Urobila tak pri príležitosti 20. výročia rozšírenia EÚ o desiatku krajín v roku 2004.

Tretí deň rokovania ministrov zahraničných vecí skupiny G7 na talianskom ostrove Capri
Na snímke nemecká ministerka zahraničných vecí Annalena Baerbocková
08:15

Ceny ropy v pondelok ráno klesli. Správa o mierových rokovaniach medzi Izraelom a palestínskym hnutím Hamas zmiernila obavy z rozšírenia konfliktu na Blízkom východe a údaje o inflácii v USA ešte viac zhoršili vyhliadky na skoré zníženie úrokových sadzieb.

07:54

Dvojdňová medzinárodná konferencia o autonómnych zbraňových systémoch sa v pondelok začne vo Viedni. Rakúske ministerstvo zahraničných vecí ju zorganizovalo po tom, ako rokovania odborníkov pod záštitou OSN v Ženeve neviedli za posledných desať rokov k rozhovorom na diplomatickej úrovni.

07:45

Tadžikistan odporúča svojim občanom, aby sa zdržali cestovania do Ruska. Uvádza sa to vo vyhlásení tadžického ministerstva zahraničných vecí.

07:35

Biely dom v nedeľu zdôraznil, že propalestínske protesty, ktoré sa v posledných týždňoch konajú na amerických univerzitách, musia zostať pokojné. Polícia počas víkendu zadržala v štyroch z nich okolo 275 ľudí.

07:17

Ukrajina a Spojené štáty chcú spolupracovať ešte užšie na základe bilaterálnej bezpečnostnej dohody. Obe krajiny už pracujú na konkrétnom texte, uviedol ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

07:05

Palestínske militantné hnutie Hamas v nedeľu uviedlo, že nevidí žiadny vážny problém v najnovšom návrhu Izraela na dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov v Pásme Gazy. Informovala o tom agentúra AFP.

06:55

Írsky premiér Simon Harris v nedeľu varoval, že jeho krajina podnikne kroky na zastavenie prílevu žiadateľov o azyl z britského Severného Írska. Dublin podľa neho nedovolí, aby iné krajiny využívali Írsko na riešenie vlastných imigračných problémov.

Simon Harris
Na archívnej snímke írsky premiér Simon Harris
06:45

Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken navštívi tento týždeň Izrael a Jordánsko. Oznámil to jeho rezort po tom, ako lídri USA a Izraela hovorili o snahách dosiahnuť prepustenie rukojemníkov.

Antony Blinken v Saudskej Arábii
Na snímke americký minister zahraničných vecí Antony Blinken
06:35

Najmenej štyria ľudia zahynuli pri tornádach, ktoré sa cez víkend prehnali americkým štátom Oklahoma. Oznámili to v nedeľu tamojšie úrady, ktoré hlásili zničené budovy, výpadky elektriny a desiatky zranených.

06:30

Francúzsky minister zahraničných vecí Stéphane Séjourné zastáva názor, že silnejšia európska spolupráca v oblasti obrany by popri aliancii NATO fungovala ako “druhá životná poistka”. Séjourné to uviedol v rozhovore pre nemecký denník Die Welt.

Včera 20:02

Slovenskí reprezentanti v rýchlostnej kanoistike Milan Dörner s Ákosom Gacsalom boli najrýchlejší v K2 na 1000 m na prvých kvalifikačných pretekoch na bratislavskom Zemníku. V C2 zvíťazili Peter Kizek s Eduardom Strýčkom, v K2 žien Hana Gavorová s Hanou Zemánkovou.

Včera 20:01

Tisíce ľudí sa v nedeľu zišli v gruzínskej metropole Tbilisi a žiadali vládu, aby stiahla kontroverzný zákon o “zahraničnom vplyve”. Brusel už medzičasom varoval, že tento zákon by mohol zmariť ambície Gruzínska stať sa členom EÚ.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke návštevníci pri prehliadke hradu so sprievodkyňou v úlohe Žofie Bosniakovej počas podujatia So Žofiou na hrade v priestoroch hradu Strečno

Autor: FOTO TASR-Daniel Stehlík

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Dušan Hirjak

Marek Brna

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali