Krainová sa posťažovala na karanténu v škole a rozpútala vojnu mamičiek

Krainová sa posťažovala na karanténu v škole a rozpútala vojnu mamičiek

Praha 30. novembra 2021 (HSP/Sputnik/Foto:Instagram)

 

Keď sa niektoré z českých detí v školskom veku nakazí v súčasnej dobe koronavírusom, celé triedy sa hneď ocitajú v karanténe a žiaci sa tak neustále musia prispôsobovať dištančnej výučbe. Česká topmodelka a matka dvoch detí Simona Krainová sa na Instagrame podelila o svoju skúsenosť s týmto režimom. Priznáva sa, že ako rodič veľmi náročne zvláda situáciu

Simona Krainová
Na snímke Simona Krainová

„Síce nám hovoria, že deti musia chodiť do školy, učiť sa, ale naše deti sú neustále v karanténe. Aj keď prídu do školy, dve deti sú pozitívne testované na covid, tak celá trieda ide na týždeň do karantény. A keďže tých detí je naozaj veľa, tak každý pondelok sú tam minimálne dve deti pozitívne testované, takže my sme stále v karanténe,“ uvádza Krainová na svojom Instagrame.

Reklama

V súvislosti s touto situáciou sa modelka opýtala svojich sledujúcich, ako zvládajú učenie on-line, pokiaľ to ich deťom veľmi nevyhovuje.

„Našim deťom to veľmi nejde, a nechcú byť doma, a sú tu stále, či vám to príde normálne, pretože mne to príde úplne na palicu. Tak vás všetkých zdravím a prajem vám veľa síl, pevné nervy, a dúfam, že sa nezbláznime, dúfam, že zase neprídu s niečím ešte múdrejším, pretože toto sa mi zdá ako strop,“ priznala sa Krainová.

Reklama

 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Reklama

Zatiaľ čo sa časť rodičov v komentároch úplne názorovo zhodla s modelkou a boli radi, že sa „konečne niekto vyjadril“, druhá časť bola pevne presvedčená, že Simona môže za aktuálnu situáciu sama.

„Zrazu Vám to vadí, že deti nechodia do školy? Ale keď lietate po dovolenkách a deti s Vami, vtedy Vám škola nechýba?“ spýtala sa používateľka drabikmartina.

„Aj za situáciu na Slovensku a inde vo svete môže tiež naša vláda?“ konfrontovala modelku rozinka_ausik.

„Nepochopím, raz ste si deti urobili a snáď sa o ne postaráte? A ZŠ by mal zvládnuť každý rodič, tak môže pomôcť. Lepšie ako vidieť svoje dieťa trpieť, to sa nehnevajte, a holt sa to musí vydržať. Čo majú hovoriť mamičky, ktoré majú napríklad postihnuté deti a sú na všetko samé bez partnera???“ pýtal sa ďalší rodič.

„Dieťa mám očkované, takže sa naň karanténa nevzťahuje ani povinné testovanie, musí chodiť do školy stále a veľmi sa hnevá, pretože ich je len 7 z triedy a ostatné sú stále doma v karanténe,“ vysvetlila jana.hankova.2411.

Reklama

 

Simona Krainová

Simona Krainová je česká topmodelka, riaditeľka a patrónka modelingovej súťaže Czechoslovak TopModel, moderátorka a príležitostná herečka. V roku 2010 sa druhýkrát vydala za podnikateľa Karla Vágnera (syna hudobníka Karla Vágnera), s ktorým má dvoch synov – Maxa a Bruna. Predtým bola vydatá za českého moderátora a muzikálového herca Bořka Slezáčka.

Vidieť sme ju mohli v takých filmoch, ako napríklad Byl jednou jeden polda, a to vo všetkých troch dieloch, Dvojníci, Vybíjená či Rodinná pouta. Za zmienku stojí, že zakaždým ju musela nadabovať herečka Ljuba Krbová, a to kvôli jej výraznému ostravskému akcentu.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

09:45

Nemecká polícia zatkla v Drážďanoch muža podozrivého zo špionáže pre Čínu. Ide o asistenta Maximiliana Kraha, lídra kandidátky krajne pravicovej Alternatívy pre Nemecko (AfD) vo voľbách do Európskeho parlamentu.

09:44

Ukrajinské ministerstvo zahraničných vecí nariadilo všetkým konzulárnym úradom pozastaviť poskytovanie konzulárnych služieb pre mužov vo veku od 18 do 60 rokov, ktorí sa zdržiavajú v zahraničí.

09:03

Ázia bola v roku 2023 regiónom s najväčším počtom katastrof spôsobených klimatickými a poveternostnými javmi na svete, uviedla Svetová meteorologická organizácia (WMO) s tým, že hlavnou príčinou úmrtí a majetkových škôd boli záplavy a búrky.

08:49

Slovenská tenistka Rebecca Šramková postúpila do finále kvalifikácie dvojhry na turnaji WTA v Madride. V pondelkovom zápase prešla cez desiatu nasadenú Claru Tausonovú z Dánska, ktorá po prehre v prvom sete 6:7 (6) duel skrečovala.

08:45

Európsky parlament sa za posledných päť rokov má čím pochváliť, uviedla na úvod posledného zasadnutia zákonodarného zboru EÚ pred nadchádzajúcimi eurovoľbami predsedníčka EP Roberta Metsolová.

Mimoriadny summit EÚ
Predsedníčka Európskeho parlamentu (EP) Roberta Metsolová
08:33

Čína vydala pre niektoré časti južnej provincie Kuang-tung výstrahu najvyššieho stupňa pred silným dažďom, uvádza miestna meteorologická agentúra.

08:15

V Izraeli a v židovských diaspórach i komunitách po celom svete sa začal sláviť sviatok nekvasených chlebov – pesach.

07:44

Dva malajzijské vojenské vrtuľníky sa pri výcviku zrazili. Zahynulo všetkých desať členov posádok, oznámili tamojší záchranári.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke vyvierajúci minerálny prameň na Sivej Brade neďaleko Spišského Podhradia

Autor: TASR-František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali