Stiahnite si aplikáciu HS

ANDROID
NAKA
Reklama
Reklama
POČET SPOČÍTANÝCH HLASOV 100%
Prezidentské voľby2024Volebné výsledky
53,12% Peter Pellegrini
46,87% Ivan Korčok
Reklama

 

Reklama

NAŽIVO

14:23

Čínska tenistka Čeng Čchin-wen postúpila do štvrťfinále dvojhry na antukovom turnaji WTA 1000 v Ríme. V úvodnom osemfinále zdolala ako nasadená sedmička Naomi Ósakovú 6:2, 6:4. Japonka sa na turnaj vrátila po troch rokoch a absolvovaní materskej dovolenky. Aktuálne jej patrí 173. priečka rebríčka WTA.

14:20

Európska komisia (EK) v pondelok zverejnila najnovší prieskum Eurobarometra o mládeži a demokracii, ktorý naznačil, že 64 percent mladých ľudí v krajinách EÚ a 58 percent mladých Slovákov má v úmysle ísť voliť vo voľbách do Európskeho parlamentu. Uskutočnia sa od 6. do 9. júna.

14:19

Britský premiér Rishi Sunak v pondelok vyhlásil, že by uprednostnil národnú bezpečnosť pred členstvom v Európskom dohovore o ľudských právach (EDĽP). Uviedol to v súvislosti s kontroverzným zákonom o deportácii žiadateľov o azyl do Rwandy.

14:11

V najbližších týždňoch sa očakáva súboj súvisiaci s návrhom NATO v otázkach podpory Ukrajiny. Nátlak na Maďarsko je enormný, Budapešť sa však nechce podieľať ani na výcviku ukrajinských vojakov, a ani na dodávke zbraní. Podľa agentúry MTI to v pondelok uviedol maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó.

14:04

Neznáma osoba vykopala jamu na hrobe nemeckého politika Wolfganga Schäubleho, jednej z najvplyvnejších postáv povojnovej histórie krajiny. Pre incident začali vyšetrovanie, oznámila v pondelok tamojšia polícia.

14:02

Švédsky premiér Ulf Kristersson v pondelok uviedol, že je otvorený tomu, aby povolil rozmiestnenie jadrových zbraní na území Švédska v čase vojny.

13:58

Európska komisia (EK) v pondelok oznámila, že sa rozhodla zaregistrovať európsku iniciatívu občanov s názvom “Zachráňme planétu presunom zdanenia príjmov z práce na emisie skleníkových plynov”.

13:44

Ministerstvo hospodárstva (MH) SR má vyššiu absorpciu eurofondov, než ich má pridelených. Preto vláda plánuje presúvať zdroje z iných rezortov a fondov tam, kde je ich schopná míňať. Vyhlásil to v pondelok predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) na tlačovej konferencii s tým, že v súvislosti s eurofondami a plánom obnovy bude pravdepodobne zvolané v budúcom týždni mimoriadne rokovanie vlády.

13:43

Návrat na predpandemické a zároveň rekordné úrovne obsadenosti domácich ubytovacích kapacít je len otázkou krátkeho času. Uviedol to Tomáš Boháček, analytik 365.bank, v komentári k údajom o marcovej návštevnosti ubytovacích zariadení cestovného ruchu na Slovensku, ktoré zverejnil Štatistický úrad (ŠÚ) SR.

13:42

Krajiny Európskej únie v pondelok definitívne schválili nariadenie o znížení emisií oxidu uhličitého z motorov ťažkých úžitkových vozidiel. Väčšina z nich predávaných v EÚ bude musieť byť od roku 2040 bez emisií. Slovensko hlasovalo proti prijatiu tohto právneho predpisu.

13:42

Ruskému plynárenskému koncernu Gazprom, ktorý bol kedysi najziskovejšou ruskou spoločnosťou, hrozí dlhé obdobie veľmi slabých výsledkov. Firma totiž prišla o najziskovejší európsky trh a aj keď spoločnosť svoju pozornosť obrátila na Čínu, tá výpadok Európy nenahradí.

Zobraziť všetky

NAŽIVO: NAKA dnes spustila veľkú raziu. Fico hovorí o prevrate. Prezidentka sa zúčastní na Bezpečnostnej rade

NAŽIVO: NAKA dnes spustila veľkú raziu. Fico hovorí o prevrate. Prezidentka sa zúčastní na Bezpečnostnej rade

Bratislava 17. augusta 2023 (TASR/HSP/Foto:Facebook, Screenshot)

Aktualizujeme

Policajti Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) mali počas zásahu vo štvrtok ráno zadržať minimálne dve osoby

NAKA
Ilustračné foto

18:06- Počas razie NAKA vo štvrtok 17. augusta sa podarilo zadržať dvoch bývalých členov tímu Oblúk z Úradu inšpekčnej služby, ktorí sú v súčasnosti policajti. Na výsluchu skončili Jozef Khandl a Michal Višváder. Popoludní ich prepustili bez obvinenia. Obaja boli zadržaní ako podozrivé osoby počas razie Národnej kriminálnej agentúry v SIS a NBÚ, píšu noviny.sk.

Reklama

 

18:05- Riaditeľ Národného bezpečnostného úradu (NBÚ) má právomoc, dokonca aj povinnosť manažovať personálne zdroje. Uviedol to predseda parlamentného osobitného kontrolného výboru na kontrolu činnosti NBÚ Martin Beluský z ĽSNS. Za nehorázne preto považuje obvinenie šéfa NBÚ Romana Konečného v súvislosti s údajným účelovým zbavovaním sa zamestnancov a nepohodlných príslušníkov úradu.

Reklama

“Každý vyhodený zamestnanec akéhokoľvek úradu alebo inej organizácie má možnosť odvolať sa na príslušný súd alebo v prípade NBÚ dokonca na náš kontrolný výbor. Náš kontrolný výbor sa v minulosti zaoberal dvomi sťažnosťami bývalých príslušníkov NBÚ a žiadne porušenie zo strany riaditeľa neboli zistené,” skonštatoval.

Beluský sa s Konečným v súvislosti s jeho obvinením telefonicky spojil. “Je plne k dispozícii, o svojom obvinení sa dozvedel iba z médií a sám sa skontaktoval s príslušníkmi Národnej kriminálnej agentúry (NAKA),” dodal. Poslanec avizuje, že vec bude podrobne sledovať.

 

17:45- Hlas-SD podporí konanie mimoriadnej schôdze Národnej rady SR v súvislosti s kauzou Rozuzlenie a štvrtkovým zásahom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA). Vyhlásil to predseda strany Peter Pellegrini na tlačovej besede v Nitre.

Hlas-SD je podľa jeho slov pripravený podporiť akékoľvek aktivity, ktoré budú viesť k objasneniu a vysvetleniu celej situácie. “Sme za to, aby bol zvolaný aj mimoriadny výbor na kontrolu činnosti Slovenskej informačnej služby a všetky ďalšie aktivity,” skonštatoval Pellegrini, ktorému, ako tvrdí, nestačilo vysvetlenie policajného prezidenta Štefana Hamrana.

Reklama

“Namiesto skutočného vysvetlenia tohto závažného počinu, ktorý si dovolila spraviť polícia voči ostatným bezpečnostným zložkám štátu, nevysvetlil nič. Nedal nám žiadnu odpoveď na otázku, prečo sa polícia rozhodla zasiahnuť voči všetkým, ktorí jej spôsoby spochybňujú, a prečo tak urobila šesť týždňov pred voľbami,” zdôraznil Pellegrini.

Zatýkanie najvyšších predstaviteľov bezpečnostných zložiek štátu je podľa neho neprípustnou snahou polície ovplyvňovať pred voľbami voličov. “Nech si Hamran vyzlečie uniformu a oblečie si politické tričko. Za výčiny polície nesie zodpovednosť prezidentka, predseda vlády, špeciálny prokurátor a skutočné vedenie ministerstva vnútra, teda súčasný policajný prezident,” dodal líder Hlasu-SD.

 

16:35 – Schôdzu nepodporí ani strana Za ľudí, označila ju za politické divadlo. Fico podľa šéfky strany Veroniky Remišovej zneužíva prácu orgánov činných v trestnom konaní na svoje politické ciele. “Snaží sa ľudí oklamať, no on nie je žiadnym mučeníkom, ktorého niekto prenasleduje, ale šéfom partie ľudí, ktorí sú právoplatne odsúdení za najhoršie zločiny a roky drancovali a okrádali Slovensko,” uviedla.

 

Reklama

16:30- Opozičný Smer-SD podal návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze Národnej rady (NR) SR v súvislosti s kauzou Rozuzlenie a zásahom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA). Strana chce docieliť odvolanie policajného prezidenta Štefana Hamrana. Informoval o tom predseda strany Robert Fico na sociálnej sieti.

“Podali sme návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze NR SR na ktorej, okrem iného, žiadame odvolanie prezidenta Policajného zboru Štefana Hamrana a prezidentku SR Zuzanu Čaputovú, aby poslancom NR SR vysvetlila, aké opatrenie prijala na zabezpečenie riadneho chodu ústavných orgánov,” priblížil Fico. V súvislosti s aktuálnou situáciou hovorí naďalej o policajnom prevrate a snahe o likvidáciu politickej opozície.

Poslanci z ĽSNS mimoriadnu schôdzu podporia. Pre TASR to potvrdil poslanec zo strany Martin Beluský. Nezaradení poslanci z mimoparlamentného hnutia Republika chcú, aby na schôdzi parlamentu predstavitelia silových zložiek situáciu vysvetlili. “To, čo sa na Slovensku rozpútalo pár týždňov pred voľbami, je šialené. Časť polície a médií rozpútali besnú snahu zničiť silnejúcu opozíciu za každú cenu,” tvrdí hnutie.

Mimoparlamentné Progresívne Slovensko (PS) nepodporí otvorenie mimoriadnej schôdze. “Nebudeme sa podieľať na šírení Ficových paranoidných konšpirácií,” uviedlo hnutie. Predseda PS Michal Šimečka považuje situáciu za vážnu. “Sú obvinení súčasný aj minulý riaditeľ tajnej služby, ako aj šéf Národného bezpečnostného úradu. Je to dôležitý posun vo vyšetrovaní, ktoré prebieha dlhodobo. Ak toto označuje Robert Fico za útok na opozíciu, odzrkadľuje to jeho mentálny svet,” skonštatoval.

 

16:05- Riaditeľ Národného bezpečnostného úradu (NBÚ) Roman Konečný je na plánovanej dovolenke v jednej z krajín Európskej únie. O obvinení sa dozvedel z médií. Úrad o tom informoval na sociálnej sieti.

“Svoju dovolenku riadne ukončí a po návrate na Slovensko bude poskytovať plnú súčinnosť orgánom činným v trestnom konaní, na čom sa už telefonicky dohodol s príslušným vyšetrovateľom Policajného zboru Slovenskej republiky,” priblížil NBÚ.

Úrad potvrdil, že bude aktívne komunikovať s médiami aj verejnosťou. “Vnímame však aj zásadu neverejnosti a citlivosť trestného konania, spoločenskú atmosféru pred voľbami a k prípadným mediálnym špekuláciám nebudeme poskytovať detailnejšie stanoviská, aby bola garantovaná korektnosť celého procesu,” doplnil.

 

16:01- Mimoriadna schôdza v súvislosti so zásahom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) a akciou Rozuzlenie má byť v pondelok (21. 8.) o 11.00 h. Informoval o tom predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) na štvrtkovej tlačovej konferencii. Rokovanie inicioval opozičný Smer-SD.

Reklama

 

15:35- Premiér Ľudovít Ódor po vyhodnotení aktuálnej situácie v spojitosti s policajnými zásahmi rozhodol o zvolaní Bezpečnostnej rady SR na piatok 18. augusta. Premiér o tomto kroku vopred informoval aj prezidentku SR Zuzanu Čaputovú, ktorá sa na zasadnutí osobne zúčastní.

 

15:27- Robert Fico: “Ako sme ráno na tlačovej konferencii avizovali, podali sme návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze NR SR na ktorej, okrem iného, žiadame odvolanie prezidenta PZ SR Štefana Hamrana a prezidentku SR Zuzanu Čaputovú, aby poslancom NR SR vysvetlila, aké opatrenie prijala na zabezpečenie riadneho chodu ústavných orgánov.”

návrh mimoriadna schôdza
Na snímke návrh na podanie mimoriadnej schôdze

 

Reklama

14:41- V súvislosti s medializovanými informáciami týkajúcimi sa osoby riaditeľa Slovenskej informačnej služby Michala Aláča uvádza SIS nasledovné:

„Riaditeľ Slovenskej informačnej služby Michal Aláč sa odvčera zúčastňuje plánovanej zahraničnej služobnej cesty. Informácie týkajúce sa vznesenia obvinenia voči jeho osobe OČTK sa dozvedel z médií. Bezprostredne nato prerušil zahraničnú služobnú cestu a vracia sa späť na územie Slovenskej republiky. Zároveň sa telefonicky spojil s vyšetrovateľom NAKA a dohodol s ním svoju osobnú účasť na príslušných procesných úkonoch zajtra, t.j. 18.8.2023 o 10:00.

Pokiaľ ide o otázku riadenia Slovenskej informačnej služby uvádzame, že vždy v čase neprítomnosti riaditeľa Slovenskej informačnej služby, v súlade s poverením vydaným na základe organizačného poriadku SIS, vykonáva riadiace právomoci v poverenom rozsahu príslušný námestník Slovenskej informačnej služby.“

 

13:40- Národná kriminálna agentúra (NAKA) v rámci akcie Rozuzlenie vo štvrtok obvinila viacero osôb. Medzi nimi podnikateľa Petra K., bývalého príslušníka Slovenskej informačnej služby (SIS) Vladimíra P., príslušníka SIS Michala A., bývalého príslušníka NAKA Jána K. a bývalého príslušníka SIS Martina C.

Reklama

Obvinenie sa týka zločineckej skupiny, ktorá mala sťažiť alebo mariť vyšetrovania korupčných a iných trestných činov či navodzovať dojem o manipulácii výpovedí svedkov vyšetrovateľmi, ale aj diskreditovať orgány činné v trestnom konaní (OČTK). Ďalší dvaja policajti boli zadržaní ako podozriví. Policajný prezident Štefan Hamran o tom informoval na štvrtkovej tlačovej konferencii.

 

13:12- NBÚ potvrdil, že príslušníci NAKA boli ráno na podateľni úradu.

Národný bezpečnostný úrad (NBÚ) nebol oboznámený s procesnými úkonmi Policajného zboru. Úrad zároveň potvrdil, že príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) boli vo štvrtok ráno na podateľni NBÚ.

“Národný bezpečnostný úrad nebol oboznámený s procesnými úkonmi Policajného zboru. Môžeme iba potvrdiť, že príslušníci NAKA boli dnes ráno na podateľni úradu,” uviedol pre TASR hovorca NBÚ Peter Habara.

 

12:50 Tlačová konferencia vedenia polície:

Reklama

 

12:10- Robert Fico (Smer-SD): “Predpokladám, že prezidentka sa dnes postaví za Hamrana aj za Lipšica a dá návrh na odvolanie riaditeľa SIS M. Aláča aby PS po MVSR obsadilo aj SIS.”

 

11:30- Dočasne poverený premiér Ľudovít Ódor rozhodne o zvolaní bezpečnostnej rady po tom, ako získa dostatočné informácie. Zdôraznil potrebu zachovať si chladnú hlavu a počkať na vysvetlenie. Zároveň odmietol, že by akokoľvek zasahoval do práce polície.

“Až potom, keď aj ja získam dostatočné informácie o situácii, tak sa rozhodnem, do akej miery je potrebné zvolať bezpečnostnú radu štátu k tejto situácii,” uviedol premiér. Podčiarkol, že by sme mali žiť v slušnej krajine, kde platí spravodlivosť pre každého. “Dovtedy, kým nemáme kompletné informácie o prípade, by sme nemali robiť unáhlené závery,” podotkol. Zdôraznil, že nijakým spôsobom nezasahuje do práce policajtov, prokurátorov a súdov. “Nechávam ich robiť svoju robotu a odmietam akýkoľvek tlak z akejkoľvek strany na policajtov,” vyhlásil.

Reklama

 

11:00- Slovenská informačná služba (SIS) zatiaľ nedostala informácie od orgánov činných v trestnom konaní (OČTK) o akýchkoľvek úkonoch týkajúcich sa riaditeľa SIS Michala Aláča. Pre TASR to uviedla hovorkyňa služby Katarína Némová.

“Slovenská informačná služba bude môcť poskytnúť svoje stanovisko verejnosti z tohto dôvodu až po tom, ako bude disponovať informáciami o relevantných okolnostiach a najmä dôvodoch, ktoré zakladajú medializovaný postup OČTK v tejto veci,” priblížila hovorkyňa.

 

10:10- Členovia bývalého inšpekčného tímu Oblúk, ktorí mali byť zadržaní počas ranného zásahu Národnej kriminálnej agentúry (NAKA), v súčasnosti nie sú zaradení na Úrade inšpekčnej služby. Vyplýva to z vyjadrenia tlačového odboru Ministerstva vnútra (MV) SR pre TASR.

“Môžeme potvrdiť, že medializovaní príslušníci v minulosti pôsobili v rámci zmieneného vyšetrovacieho tímu, avšak v súčasnej dobe nie sú zaradení na Úrade inšpekčnej služby. V prípade, ak bude Úrad inšpekčnej služby požiadaný o súčinnosť zo strany príslušných orgánov činných v trestnom konaní, táto bude poskytnutá,” priblížili z MV SR.

 

Reklama

09:50- Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD): “Policajní grázli, ktorí chceli vyšetrovateľke Santusovej podpáliť auto, ju dnes zatkli! Verí tu ešte niekto že Slovensko je právny štát?”

 

09:49- Robert Fico: Blíži sa koniec vyšetrovania čurillovcov, hrozí, že budú obvinení a že začnú rozprávať na Mikulca, Čaputovú, Hegera etc. Lipšic si zobral dozor nad touto akciou, ide mu o krk! Táto akcia má pomôcť Matovičovi a Progresívnemu Slovensku.

Fico: Je čas naplniť článok 32 Ústavy SR: Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.

09:40- Prezidentka Zuzana Čaputová v súvislosti s ranným zásahom NAKA v bezpečnostných zložkách štátu požiadala premiéra Ľudovíta Ódora, aby zvolal Bezpečnostnú radu.

Prezidentka zároveň očakáva, že polícia spolu s dozorujúcim prokurátorom v medziach zákona veľmi rýchlo vysvetlia verejnosti okolnosti prípadu a svoj postup, píšu Aktuality.

Reklama

 

09:00- Má ísť o členov bývalého tímu Oblúk z policajnej inšpekcie. Zasahovať mali aj v dome riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča a bývalého riaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského. Informujú o tom viaceré slovenské médiá.

Podľa televízie Markíza je štvrtková akcia NAKA zameraná na vyšetrovanie tímu Oblúk z úradu inšpekčnej služby.

Portál topky.sk informuje, že policajti mali zasahovať u Aláča aj Pčolinského, no obaja údajne neboli doma.

Podľa portálu sa majú policajti nachádzať v budove SIS aj Národného bezpečnostného úradu (NBÚ).

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

14:23

Čínska tenistka Čeng Čchin-wen postúpila do štvrťfinále dvojhry na antukovom turnaji WTA 1000 v Ríme. V úvodnom osemfinále zdolala ako nasadená sedmička Naomi Ósakovú 6:2, 6:4. Japonka sa na turnaj vrátila po troch rokoch a absolvovaní materskej dovolenky. Aktuálne jej patrí 173. priečka rebríčka WTA.

14:20

Európska komisia (EK) v pondelok zverejnila najnovší prieskum Eurobarometra o mládeži a demokracii, ktorý naznačil, že 64 percent mladých ľudí v krajinách EÚ a 58 percent mladých Slovákov má v úmysle ísť voliť vo voľbách do Európskeho parlamentu. Uskutočnia sa od 6. do 9. júna.

14:19

Britský premiér Rishi Sunak v pondelok vyhlásil, že by uprednostnil národnú bezpečnosť pred členstvom v Európskom dohovore o ľudských právach (EDĽP). Uviedol to v súvislosti s kontroverzným zákonom o deportácii žiadateľov o azyl do Rwandy.

14:11

V najbližších týždňoch sa očakáva súboj súvisiaci s návrhom NATO v otázkach podpory Ukrajiny. Nátlak na Maďarsko je enormný, Budapešť sa však nechce podieľať ani na výcviku ukrajinských vojakov, a ani na dodávke zbraní. Podľa agentúry MTI to v pondelok uviedol maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó.

14:04

Neznáma osoba vykopala jamu na hrobe nemeckého politika Wolfganga Schäubleho, jednej z najvplyvnejších postáv povojnovej histórie krajiny. Pre incident začali vyšetrovanie, oznámila v pondelok tamojšia polícia.

14:02

Švédsky premiér Ulf Kristersson v pondelok uviedol, že je otvorený tomu, aby povolil rozmiestnenie jadrových zbraní na území Švédska v čase vojny.

13:58

Európska komisia (EK) v pondelok oznámila, že sa rozhodla zaregistrovať európsku iniciatívu občanov s názvom “Zachráňme planétu presunom zdanenia príjmov z práce na emisie skleníkových plynov”.

13:44

Ministerstvo hospodárstva (MH) SR má vyššiu absorpciu eurofondov, než ich má pridelených. Preto vláda plánuje presúvať zdroje z iných rezortov a fondov tam, kde je ich schopná míňať. Vyhlásil to v pondelok predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) na tlačovej konferencii s tým, že v súvislosti s eurofondami a plánom obnovy bude pravdepodobne zvolané v budúcom týždni mimoriadne rokovanie vlády.

13:43

Návrat na predpandemické a zároveň rekordné úrovne obsadenosti domácich ubytovacích kapacít je len otázkou krátkeho času. Uviedol to Tomáš Boháček, analytik 365.bank, v komentári k údajom o marcovej návštevnosti ubytovacích zariadení cestovného ruchu na Slovensku, ktoré zverejnil Štatistický úrad (ŠÚ) SR.

13:42

Krajiny Európskej únie v pondelok definitívne schválili nariadenie o znížení emisií oxidu uhličitého z motorov ťažkých úžitkových vozidiel. Väčšina z nich predávaných v EÚ bude musieť byť od roku 2040 bez emisií. Slovensko hlasovalo proti prijatiu tohto právneho predpisu.

13:42

Ruskému plynárenskému koncernu Gazprom, ktorý bol kedysi najziskovejšou ruskou spoločnosťou, hrozí dlhé obdobie veľmi slabých výsledkov. Firma totiž prišla o najziskovejší európsky trh a aj keď spoločnosť svoju pozornosť obrátila na Čínu, tá výpadok Európy nenahradí.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke polárna žiara nad Žilinou - pohľad od Višňového

Autor: Miroslav Broz

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Gustáv Murín

Marian Kotleba

Viktor Pondělík

Pavel Jacz

Miro Majerník

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Stiahnite si aplikáciu HS

ANDROID
HS

NAŽIVO

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov