Na útoku Matoviča na Sulíka je dôležitý jeden detail, ktorý väčšine uniká. Ten odhaľuje podstatu

❚❚

Bratislava 25. septembra 2023 (HSP/Foto: HSP)

 

Matovičove tlačovky s jeho odhaleniami Sulíkovych previnení veľa pozornosti neupútali. Sulík má stabilné jadro voličov, ktorí ho neopustia, ani keby vyšlo najavo, že každý deň večeria pečené bábätká, ktoré zapíja krvou panien. Tí proste neuhnú, dobre vedia, za koho a ako Sulík kope. Možno sa Matovičovi podarilo nahnať niekoľko nerozhodnutých na tú časť ihriska, ktorá patrí PS, a možno ich niekoľko zo štadióna úplne vyhnal, zásadný vplyv jeho “odhalenia” mať nebudú. Bol to však dostatočný humus, ktorým Matovič odhalil viac, ako zamýšľal. V podstate celú zločineckú skupinu

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok

A napríklad tá od Ľuboša Blahu má aj logický základ a vyšetrovatelia by sa ňou po voľbách mohli zaoberať. Lebo modus operandi pripomína čosi už známe: “Viete, čo je najväčšia pecka z Matovičovej tlačovky? Že Haščákov telefón, z ktorého mohol Matovič čerpať komunikáciu so Sulíkom, má v rukách NAKA. Ešte z čias, keď Haščáka zatkli. Potvrdil to Haščákov advokát. Rozhovor Sulíka a Hasčáka z Penty, ak je autentický, zrejme pristál u Matoviča vďaka NAKA. A tu to začína byť zaujímavé. Vieme, kto má v rukách NAKA. Čurillovci, Hamran, Lipšic… Samí gauneri. Všetko sú to ľudia, ktorí s Matovičom a Mikulcom úzko spolupracovali. Možno až tak úzko, že mu teraz pomáhajú likvidovať Sulíka. Pomocou Haščákovho mobilu. Sám Haščák tento mobil nemá, čiže to môže byť jedine NAKA. A ako vieme, Čurillovci sú schopní všetkého.”

.

Pri každej záhade sa pýtaj: Cui bono? teda: V čí prospech? A Blaha dáva odpoveď: “Ono je to ale zamotanejšie. Kto má najväčší prospech z toho, že by Sulík kvôli škandálu s Pentou prišiel o voličov? No predsa Progresívne Slovensko. Liberálny volič, ktorý to nehodí Sulíkovi, to pravdepodobne hodí PS-ku. A kto politicky “pasie” ľudí v NAKA, resp. na polícii? Je tam Spišiakov nominant Hamran, ktorý sa motal pri Trubanovi z PS už pred rokmi. Sú tam Čurillovci, ktorých obhajuje Kubina, bývalý poradca Zuzany Čaputovej z PS. A celú NAKA má politicky pod kontrolou Čaputovej vláda. Čiže – opäť Progresívci.”

Jasne, že tomu, čo tvrdí Matovič, Blaha neverí. Snáď nikto tomu neverí: “Matovičove rozprávky o tom, že mu nejaký vekslák pred Tuzexom ponúkol Sulíkovu komunikáciu za mega a potom mu ju len tak hodil zadarmo – tomu nemôžu veriť ani malé deti.

.

Informácie zjavne unikli z NAKA. A za touto špinavou spravodajskou hrou s najväčšou pravdepodobnosťou stojí Progresívne Slovensko. Cieľ je vyžrať Sulíka. Aby PS mohlo rásť. Aké šľachetné. A progresívne. Isté je jedno – Hamran má na krku ďalší megaškandál. A spolu s ním Čaputová. Ak je polícia zneužívaná na likvidáciu politických konkurentov, Slovensko má vážny problém. Sakramentsky vážny problém. A vy si vážne myslíte, gauneri, že tie vaše zločiny po voľbách nikto nevyšetrí?”

Čo je horšie, a čo Blaha nedoťahuje, je skutočnosť, že záznam SMS s Haščákovho mobilu mohol naozaj uniknúť iba z NAKA alebo špeciálnej prokuratúry. To je veľmi vážna skutočnosť. Pravdepodobne tu máme naozaj tri roky dočinenia so zločineckou skupinou, ktorá likviduje a dáva do väzby podľa potreby tých alebo oných. Túto skutočnosť nemôžeme ako občania po voľbách len tak prejsť mlčaním. A pred voľbami by sme si mali uvedomiť, že špeciálnej prokuratúry a NAKA sa zastávajú iba Progresívne Slovensko, OĽaNO a Demokrati.

Advokát Marek Para k tomu dodáva:

Včera som položil BASIC otázku “akým spôsobom si OĽANO overili pravosť zverejnenej komunikácie.”
Dnes na tlačovej konferencii v upotenom štýle DUMB, DUMBER & ABSOLUT STUPID potvrdili na otázky novinárov nasledovné skutočnosti:
Ad 1/ OĽANO malo alebo má k dispozícii kompletné digitálne dáta, extrahované technikom alebo znalcom do podoby typickej pre trestné konanie, v ktorej je možné v komunikácii určitej aplikácie napr. WhatsApp atď vyhľadávať podľa kľúčových slov!
Ad 2/ dáta určite nepochádzajú z mobilného telefónu Ing. Richarda Sulíka, ale z telefónu Mgr. Jaroslava Haščáka, keďže OĽANO cielene nepredložilo screenshot alebo iný dôkaz, ktorý by preukázal ich trestnú činnosť a klamstvá!
Ad 3/ jediný kto im to mohol z prostredia PPZ, NaKA sprostredkovať je ich kamoš a ochranca ČURILLOVCOV slovutný hodinár a neschopný ex Minister vnútra SR Roman MIKULEC!
Ad 4/ polícia SR nezistila žiaden trestný čin, tak aspoň s OĽANO “zobchodovala” informácie!
Toľko k politizácii polície …

 

Prečítajte si tiež:

 

.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.

Odporúčame

.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

Včera 20:29

Turecká polícia sa v hlavnom meste Ankara v piatok dostala do potýčok s demonštrantmi počas protestu proti plánom na odchyt a prípadné utratenie miliónov túlavých psov.

Včera 20:29

Taliansko chce po 13 rokoch aj napriek pokračujúcej občianskej vojne v Sýrii opäť vyslať svojho veľvyslanca do Damasku. Uviedol to v piatok taliansky minister zahraničných vecí Antonio Tajani.

Včera 20:18

V Belgicku obvinili z plánovania teroristického útoku troch čečenských občanov, ktorých podozrievajú z členstva v afganskej odnoži Islamského štátu – Chórasán.

Včera 20:05

Podľa nedávno zverejneného prieskumu verejnej mienky, ktorý si objednala Európska komisia, sa takmer dve tretiny občanov členských krajín Európskej únie obávajú o bezpečnosť eurobloku.

Včera 20:05

Mladík podozrivý z minulotýždňovej vraždy bývalej ukrajinskej nacionalisticky orientovanej poslankyne a jazykovedkyne Iryny Farionovej zostane vo väzbe prinajmenšom 60 dní. Rozhodol o tom v piatok súd v Ľvove.

Včera 19:33

Talianska vláda v piatok schválila vytvorenie osobitnej hospodárskej zóny na juhu krajiny. Strategický plán v nasledujúcich troch rokoch podporí rozvoj hospodársky znevýhodnených regiónov južného Talianska, vyhlásila talianska premiérka Giorgia Meloniová.

Včera 19:24

Troch Bulharov zadržali pre podozrenie z toho, že v máji poškodili pamätník holokaustu v Paríži. Oznámila to v piatok bulharská Štátna agentúra pre národnú bezpečnosť (SANS).

Včera 19:24

Európska agentúra pre lieky (EMA) v piatok zamietla žiadosť o uvedenie nového lieku na Alzheimerovu chorobu na trh. Riziká vedľajších účinkov lieku vrátane možného krvácania do mozgu vraj prevažujú nad jeho prínosmi.

Biogen
Na archívnej snímke z 11. marca 2020 sídlo spoločnosti Biogen v americkom Cambridge
Včera 19:22

Opozičná mimoparlamentná strana Demokrati žiada o zvolanie ekonomickej krízovej rady za účasti odborníkov. Informovala o tom Martina Kakaščíková, hovorkyňa strany, v reakcii na informácie, že Rada EÚ dala zelenú na začatie konania pre nadmerný deficit proti siedmim krajinám EÚ vrátane Slovenska. Nasledovala tak odporúčania Európskej komisie (EK).

Včera 19:00

Sudca vedúci predbežné vyšetrovanie obvinení z korupcie voči manželke španielskeho premiéra Pedra Sáncheza v piatok zamietol jeho žiadosť, aby mohol svedčiť písomne. Vypočutie Sáncheza sa tak uskutoční v plánovanom termíne, teda 30. júla v jeho oficiálnom sídle.

Včera 18:29

Rozsah prehriatia ruskej ekonomiky bol v prvom polroku 2024 najväčší za posledných 16 rokov, vyhlásila v piatok guvernérka ruskej centrálnej banky Elvira Nabiullina.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










.
.

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke dym vo farbách francúzskej vlajky počas otváracieho ceremoniálu XXXIII. letných olympijských hier v Paríži 26. júla 2024

Autor: TARS/AP-Matthias Schrader

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Miroslav Iliaš

Viktor Pondělík

Artem Klymenko

Erik Majercak

Gustáv Murín

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali