Matovič usvedčil svoju vlastnú vládu

❚❚

Bratislava 25. septembra 2023 (HSP/Foto: Screenshot)

 

Matovičova včerajšia atómovka na jednej strane len potvrdila, čo je to za človeka, na strane druhej, účinok, ktorý od nej očakával, sa asi nedostaví. Nech totiž nadáva na Smer, ako vládze, neostáva len pri tom a nik Smeru nepomohol k triumfálnemu návratu viac, ako on. Tak to dopadne aj s jeho včerajším senzačným odhalením, len pribudnú percentá Smeru. Do parády si ho vzal takmer okamžite Sulík, a večer aj Bittó Cigániková či Blaha

Matovič a Cigániková
Nie je to po prvý krát, čo Matovič tvrdí, že Cigániková slúži Pente. Už sa kvôli tomu pohádali aj pred kamerami.

Blaha sa chopil výrokov Matoviča a píše: “Matovič včera na Sulíka vytiahol sms-kovú komunikáciu, ktorá potvrdzuje, že Sulík počas Matovičovej vlády slúžil Pente. Spojka bola Bittó. Na tom nie je nič prekvapujúce – Saska bola vždy projektom oligarchov, slúžila Kočnerovi a ďalším milionárom. Celé roky. Všetci to vždy vedeli, vrátane Matoviča, no napriek tomu s nimi išiel do vlády a dobrovoľne odovzdal štát tým, ktorých nazýva mafiou. Bravó, Igor! Čiže dnes sme sa vlastne dozvedeli, že Matovič slúži mafii. A umožnil Sulíkovi, aby rozkrádal štát. V prospech mafie. Ergo – Matovič je truľko mafie. Gratulujeme!”

.

Avšak ani Blaha už neberie Matovičove tvrdenia vážne: “Otázka je skôr iná. Matovič dnes mával nejakým výkresom, ktorý si sám napísal a tváril sa, že to je dôkaz. Nie je to absurdné? Takýchto výkresov si môže hocikto vytlačiť aj dve tony. Do dvoch minút vám napíšem fiktívnu komunikáciu Matoviča s ex-poslancom OĽANO Herákom, ako sa dohadujú na organizácii pedofilnej siete – bude to znamenať , že Matovič je pedofil? Matovič sám tvrdí, že svoje tvrdenia nemá ako dokázať. A zase sa oháňa detektorom lži, z čoho už zíva celé Slovensko. Magor a jeho detektor. Tridsiate piate pokračovanie. Zív!”

O médiách, na ktoré má páky Penta, Blaha tiež vie viac, než Matovič: “O tom, že hlavné médiá majú v rukách oligarchovia, my čosi vieme. Denník N vlastní ESET, a preto kopú do Smeru. Jojku vlastní J&T, a preto mám zakázaný vstup do televíznych diskusií. Keď sa pozriete na médiá Penty, zistíte, ako do mňa celé roky kopú. Priam hystericky. To isté platí pre Sorosovo Sme. Je zjavné, že oligarchické médiá najviac útočia na Fica, na Blahu, na Smer. Všetky. Ale vďaka týmto istým médiám Matovič pred troma rokmi vyhral voľby. Vtedy z neho robili bojovníka proti mafii, hoci vedeli o jeho daňových podvodoch, zločinoch s Vandákom aj kšeftoch s Majským. To ako vysvetlíš, ty trúbka? Existuje len jedno vysvetlenie – Matovič je produkt mafie. A so Sulíkom si môžu podať ruky – obaja slúžili bankám, obaja pomáhali finančným skupinám, obaja ničili život Slovákom. Spolu s PS-kom, ktoré ich vládu podporovalo. Mňa by len zaujímalo, ako chce Matovič vysvetliť, že mu niekto ponúkal za 1 milión eur ukradnutú komunikáciu Sulíka a on toho človeka nenahlásil – veď to je trestný čin. Z toho sa nevykecá.”

.

Blaha v tom, čo priniesla Matovičova tlačovka vidí čosi iné: “Po dnešku je jasné jedno – tri roky tu vládla mafia. A Matovič o tom vedel a napriek tomu to podporoval. To je strašná hanba, Igor, ty si vlastne mopslík oligarchov. Povedz, ako veľmi si vrtel chvostíkom, keď si im slúžil? A vieme ešte niečo. Dávajte si pozor na mobily. Matovič je schopný akejkoľvek špinavosti – v minulosti si nahrával Procházku, teraz kradne sms komunikácie. Chrapúň na pohľadanie.”

“Len sa hádajte, chlapci,” končí Blaha. “Nech Slovensko vidí, čo ste zač. Toto je slovenská pravica. Toto je SaS, OĽaNO, PS, Sme rodina… Mafia. Je čas ich všetkých poslať na smetisko dejín. Najvyšší čas!” Treba dodať: Vie si niekto predstaviť, ako by to dopadlo, ak by táto partička opäť zostavila vládu?

 

Ozveny u Bittó Cigánikovej

Cigániková sa v reakcii na Matoviča asi chcela blysnúť nadobudnutými medicínskymi znalosťami: “Verím, že súčasný tím psychiatrov Igora Matoviča urobil maximum, ale ani to nestačilo. Majú v rukách pacienta s unikátnym mixom histriónskej poruchy, narcisizmu a paranoje, ktoré sa miešajú s tými najodpornejšími ľudskými vlastnosťami na čele so zákernosťou. Jeho v poradí ďalšiu fantazmagóriu je nehodné vôbec komentovať.”

Považovala však za nevyhnutné vysvetľovať aj svoje styky s ľuďmi z Penty: “Len pre ochranu svojej osoby dodám, že pravidelne komunikujem s pánom Kultánom a Faktorom (ak som zvedavá na stanovisko poisťovne Dôvera a nikdy som v tomto ohľade nekomunikovala s Haščákom) ako komunikujem aj s pánom Špaňárom z Unionu (predtým Majekovou) a komunikovala som s pánom Strapkom z VšZP. Okrem toho komunikujem so zástupcami nemocníc, ambulancií, pacientskych organizácií, lekárov, sestier a iných zdrav. povolaní, labákov, lekární, farmafiriem, medikov, analytikov, atď., atď. Je to totiž moja práca a ich stanoviská bežne používam a potrebujem. Tak by to mali robiť všetci politici, nenavrhovali by potom škodlivé hlúposti. Od nikoho za to nič nepýtam ani nedostávam, okrem útokov pár zákerných ľudí, ktorí nič iné nedokážu. A mimochodom, už ste si asi mohli všimnúť, že ak ja chcem zaujať bulvár, dokážem to bez problémov sama.”

.

 

Prečítajte si tiež:

Matovič prišiel s “mimoriadne vážnym odhalením”

Matovič má problém. Haščák očakáva od polície rázne kroky, kvôli miliónovej, pravdepodobne korupčnej ponuke

Čo to Matovič zase rozpráva? Nedajte sa pomýliť

 

.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.

Odporúčame

.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

Včera 20:29

Turecká polícia sa v hlavnom meste Ankara v piatok dostala do potýčok s demonštrantmi počas protestu proti plánom na odchyt a prípadné utratenie miliónov túlavých psov.

Včera 20:29

Taliansko chce po 13 rokoch aj napriek pokračujúcej občianskej vojne v Sýrii opäť vyslať svojho veľvyslanca do Damasku. Uviedol to v piatok taliansky minister zahraničných vecí Antonio Tajani.

Včera 20:18

V Belgicku obvinili z plánovania teroristického útoku troch čečenských občanov, ktorých podozrievajú z členstva v afganskej odnoži Islamského štátu – Chórasán.

Včera 20:05

Podľa nedávno zverejneného prieskumu verejnej mienky, ktorý si objednala Európska komisia, sa takmer dve tretiny občanov členských krajín Európskej únie obávajú o bezpečnosť eurobloku.

Včera 20:05

Mladík podozrivý z minulotýždňovej vraždy bývalej ukrajinskej nacionalisticky orientovanej poslankyne a jazykovedkyne Iryny Farionovej zostane vo väzbe prinajmenšom 60 dní. Rozhodol o tom v piatok súd v Ľvove.

Včera 19:33

Talianska vláda v piatok schválila vytvorenie osobitnej hospodárskej zóny na juhu krajiny. Strategický plán v nasledujúcich troch rokoch podporí rozvoj hospodársky znevýhodnených regiónov južného Talianska, vyhlásila talianska premiérka Giorgia Meloniová.

Včera 19:24

Troch Bulharov zadržali pre podozrenie z toho, že v máji poškodili pamätník holokaustu v Paríži. Oznámila to v piatok bulharská Štátna agentúra pre národnú bezpečnosť (SANS).

Včera 19:24

Európska agentúra pre lieky (EMA) v piatok zamietla žiadosť o uvedenie nového lieku na Alzheimerovu chorobu na trh. Riziká vedľajších účinkov lieku vrátane možného krvácania do mozgu vraj prevažujú nad jeho prínosmi.

Biogen
Na archívnej snímke z 11. marca 2020 sídlo spoločnosti Biogen v americkom Cambridge
Včera 19:22

Opozičná mimoparlamentná strana Demokrati žiada o zvolanie ekonomickej krízovej rady za účasti odborníkov. Informovala o tom Martina Kakaščíková, hovorkyňa strany, v reakcii na informácie, že Rada EÚ dala zelenú na začatie konania pre nadmerný deficit proti siedmim krajinám EÚ vrátane Slovenska. Nasledovala tak odporúčania Európskej komisie (EK).

Včera 19:00

Sudca vedúci predbežné vyšetrovanie obvinení z korupcie voči manželke španielskeho premiéra Pedra Sáncheza v piatok zamietol jeho žiadosť, aby mohol svedčiť písomne. Vypočutie Sáncheza sa tak uskutoční v plánovanom termíne, teda 30. júla v jeho oficiálnom sídle.

Včera 18:29

Rozsah prehriatia ruskej ekonomiky bol v prvom polroku 2024 najväčší za posledných 16 rokov, vyhlásila v piatok guvernérka ruskej centrálnej banky Elvira Nabiullina.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










.
.

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke dym vo farbách francúzskej vlajky počas otváracieho ceremoniálu XXXIII. letných olympijských hier v Paríži 26. júla 2024

Autor: TARS/AP-Matthias Schrader

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Miroslav Iliaš

Viktor Pondělík

Artem Klymenko

Erik Majercak

Gustáv Murín

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali