“Koľko detí zabil? Ja viem o dosť.” Expartnerka Borisa Kollára spúšťa tvrdý útok

❚❚

Bratislava 7. septembra 2023 (HSP/Foto:Screenshot Startitup, Facebook)

 

Tento týždeň sme priniesli správu o videu, ktoré poslala jedna z bývalých partneriek Boria Kollára všetkým 150 poslancom Národnej rady a médiám. Ema Ferusová, ktorú údajne Kollár donútil k potratu, chce mesiac pred voľbami celej spoločnosti ukázať, čo za “netvora” je na čele zákonodarného zboru

Na snímke Ema Ferusová a Boris Kollár

Po sérií videí a útokov Barbory Richterovej sa pred septembrovými voľbami do Kollára verejne pustila aj ďalšia z jeho exmileniek. Ema Ferusová natočila video, v ktorom opísala, ako začiatkom roku 2022 otehotnela, no bola donútená ísť na potrat. Dôsledkom toho mali byť vážne psychické problémy a myšlienky na samovraždu.

.

Ferusová sa teraz ku celému prípadu vyjadrila podrobnejšie v rozhovore s novinárom Ivanom Megom z projektu Startitup. Uviedla, že pôvodne s kauzou nechcela vyjsť na verejnosť, ale presvedčili ju tlačovky Borisa Kollára, kde spomínal, že o svoje deti sa bude vždy starať.

“To ma veľmi zabolelo. Že keď niekto ubližuje jeho deťom, tak vtedy kľudne aj udrie toho človeka. A keď zabíja tie deti, tak to je potom už asi o inom…”

.

Vyjadrila sa aj ku dôvodom načasovania svojho vide: “Veľa ľudí si myslí, že to robím naschvál. U mňa bol hlavný dôvod ten, že namiesto toho, aby si človek uvedomil, aký je netvor a zviera, stále bude zo seba robiť tú obeť. To on určite nie je. Aký je on úžasný otec, ako leží v posteli a číta svojmu dieťaťu rozprávku… Všetko to je iba hrané. Jeho nezaujímajú vôbec žiadne jeho deti.”

“Hlavný zámer je, aby Slovensko videlo, koho máme predsedu parlamentu. A aby sme zvážili možno koho treba voliť a koho nie,” pokračovala Ema Ferusová.

Podľa nej je teraz cieľom “zamerať sa na to, koľko detí zabil” donútením svojich partneriek podstúpiť interupciu. “Ja viem o dosť, veľa báb, moje kamarátky…”

Boris Kollár pred niekoľkými týždňami avizoval, že sa na neho chystá politická antikampaň, za ktorou má podľa neho stáť organizovaná skupina na čele so Zoroslavom Kollárom či Tomášom Rajeckým. Ferusová v rozhovore pre Startitup priznáva, že so Zoroslavom Kollárom sa pozná, no podľa jej slov jej video nie je súčasťou antikampane voči šéfovi Sme rodina. Portál pripomína, že samotná Ferusová je dcérou niekdajšieho údajného bossa nitrianskeho podsvetia.

Ferusová v rozhovore odmietla, že by dostala peniaze od Zoroslava Kollára alebo inej osoby na diskreditáciu Borisa Kollára. “Žiadne peniaze som ja nedostala,” vyhlásila. “Jediné čo som urobila, som predala starožitnosti,” dodala ku svojmu obchodnému vzťahu so Zoroslavom Kollárom.

.

 

Vzťah Ferusová – Kollár

Ema Ferusová opísala, že s Borisom Kollára sa spoznala cez sociálnu sieť Instagram v roku 2020, kde ho ako prvá kontaktovala. Po nejakom čase sa podľa jej slov začali stretávať napríklad v reštaurácii vedľa budovy Národnej rady. “Tam je vzadu taký salónik, aby nás nikto nevidel. Chodili sme tam večerať.”

“Potom sme chodili k nemu, ale najprv sme nič spolu nemali. Žiaden pomer.” Ferusová sa vrátila aj ku tomu, že v prvom videu spomínala, že sa viezla vo vládnej limuzíne, keď po ňu Boris Kollár zvykol poslať svojho vodiča. “Chodila som s tým štátnym autom,” potvrdila. “Keď sme sa niekde ponáhľali, tak zapli majáky. Dokonca o tom je aj video, kde ma drží za ruku.”

Dodala, že spoznala aj Kollárovu dcéru Ester, s ktorou má fotky v jeho dome. “Inak, veľmi to nemá rad, keď niekto fotí jeho dom. To som ale vtedy nevedela.”

“Po troch mesiacoch, keď sme sa stretávali, ja som sa do neho fakt zaľúbila.” Prezradila ďalej v rozhovore s tým, že má slabosť na vyspelejších mužov. “Tak ako som bola do neho zamilovaná som uverila jeho rečiam.”

.

V istom bode jej mal Boris Kollár povedať, že “bez sexu to nebude fungovať”. “Tak som teda s ním začala spávať. A potom po niekoľkých mesiacoch, že nech vysadím antikoncepciu a urobíme to naplno. Chcel, aby som mu vynosila dieťa.”

Keď prvý raz otehotnela, zdalo sa jej, že predseda NR SR sa na bábätko teší. “Potom mi ale povedal, že Barbora čaká dieťa a bude rodiť. Čo som ani netušila. A že by to nestíhal, či by sa to nejako nedalo, že by som šla na zákrok… A že potom nám to vyjde znova.”

“Počúvla som. Bolo to tým, že chcem mať úplnú rodinu. Verila som tomu, že my budeme spolu.”

Porozprávala aj o svojom druhom údajnom tehotenstve s Kollárom a druhom potrate: “Toto bude veľmi hnusné. Prepáčte, nechcem plakať. Ja som mu napísala, že už mám po tom. On sa mi neozval. Ani potom. A na druhý deň vítal pápeža…”

Kollár podľa jej slov zareagoval až po štyroch dňoch s tým, že Emu poslal na dovolenku do Talianska. “Nech si tam idem oddýchnuť, že tam príde za mnou. Nikdy neprišiel.”

 

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.

Odporúčame

.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

Včera 20:29

Turecká polícia sa v hlavnom meste Ankara v piatok dostala do potýčok s demonštrantmi počas protestu proti plánom na odchyt a prípadné utratenie miliónov túlavých psov.

Včera 20:29

Taliansko chce po 13 rokoch aj napriek pokračujúcej občianskej vojne v Sýrii opäť vyslať svojho veľvyslanca do Damasku. Uviedol to v piatok taliansky minister zahraničných vecí Antonio Tajani.

Včera 20:18

V Belgicku obvinili z plánovania teroristického útoku troch čečenských občanov, ktorých podozrievajú z členstva v afganskej odnoži Islamského štátu – Chórasán.

Včera 20:05

Podľa nedávno zverejneného prieskumu verejnej mienky, ktorý si objednala Európska komisia, sa takmer dve tretiny občanov členských krajín Európskej únie obávajú o bezpečnosť eurobloku.

Včera 20:05

Mladík podozrivý z minulotýždňovej vraždy bývalej ukrajinskej nacionalisticky orientovanej poslankyne a jazykovedkyne Iryny Farionovej zostane vo väzbe prinajmenšom 60 dní. Rozhodol o tom v piatok súd v Ľvove.

Včera 19:33

Talianska vláda v piatok schválila vytvorenie osobitnej hospodárskej zóny na juhu krajiny. Strategický plán v nasledujúcich troch rokoch podporí rozvoj hospodársky znevýhodnených regiónov južného Talianska, vyhlásila talianska premiérka Giorgia Meloniová.

Včera 19:24

Troch Bulharov zadržali pre podozrenie z toho, že v máji poškodili pamätník holokaustu v Paríži. Oznámila to v piatok bulharská Štátna agentúra pre národnú bezpečnosť (SANS).

Včera 19:24

Európska agentúra pre lieky (EMA) v piatok zamietla žiadosť o uvedenie nového lieku na Alzheimerovu chorobu na trh. Riziká vedľajších účinkov lieku vrátane možného krvácania do mozgu vraj prevažujú nad jeho prínosmi.

Biogen
Na archívnej snímke z 11. marca 2020 sídlo spoločnosti Biogen v americkom Cambridge
Včera 19:22

Opozičná mimoparlamentná strana Demokrati žiada o zvolanie ekonomickej krízovej rady za účasti odborníkov. Informovala o tom Martina Kakaščíková, hovorkyňa strany, v reakcii na informácie, že Rada EÚ dala zelenú na začatie konania pre nadmerný deficit proti siedmim krajinám EÚ vrátane Slovenska. Nasledovala tak odporúčania Európskej komisie (EK).

Včera 19:00

Sudca vedúci predbežné vyšetrovanie obvinení z korupcie voči manželke španielskeho premiéra Pedra Sáncheza v piatok zamietol jeho žiadosť, aby mohol svedčiť písomne. Vypočutie Sáncheza sa tak uskutoční v plánovanom termíne, teda 30. júla v jeho oficiálnom sídle.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










.
.

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke dym vo farbách francúzskej vlajky počas otváracieho ceremoniálu XXXIII. letných olympijských hier v Paríži 26. júla 2024

Autor: TARS/AP-Matthias Schrader

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Miroslav Iliaš

Viktor Pondělík

Artem Klymenko

Erik Majercak

Gustáv Murín

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali