Kiskov poradca Rado Baťo: “Blaha je pripečený pošuk”

Kiskov poradca Rado Baťo: “Blaha je pripečený pošuk”

Bratislava 1. júla 2018 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)

 

Prezident Andrej Kiska sa tvári ako morálna autorita, no podľa výberu ľudí, ktorými sa obklopil to tak nevyzerá. Jeho poradca Rado Baťo totiž používa vulgárny slovník a uráža ľudí pre ich odlišné politické názory. Baťo sa pustil do poslanca Ľuboša Blahu a nazval ho pripečeným. Po následnej reakcii Blahu ho Baťa dodatočne nazval pošukom.

Na snímke Ľuboš Blaha

Kiskov poradca Rado Baťo si na sociálnej sieti rozhodne servítku pred ústa nedáva. Vládneho poslanca Ľuboša Blahu pomenoval nelichotivým prívlastkom:

Reklama

“Smer vedie hybridnú dezinformačnú vojnu proti vlastnej krajine systematicky a dlhodobo. Nedajme sa pomýliť tým, že dnes má táto vojna tvár pripečeného Blahu a bezobsažného Pellegriniho.”

Na Baťove tvrdé slová zareagoval aj samotný Ľuboš  Blaha: “Priatelia, píšete mi o nejakom statuse Rada Baťa. Netušil som, kto to je, tak som si to meno vygooglil. A stále som si nebol istý, prečo by som mal na neho reagovať – jediné, čo podľa wikipédie v živote dosiahol, je to, že ženu, ktorá by mohla byť jeho matkou, označil za “mimozemšťanku”, čiže zjavne je to hulvát a primitív. Inak nič.”

Reklama

Následne sa však Blaha poriadne rozpísal a Baťovi nič nedaroval. Podľa Blahu je Baťa vizitkou Andreja Kisku:

“Po prvé, milý pán Baťo, všetky tie reči o hybridných vojnách, ruských agentoch a zlých Putinoch sú len dôkazom, že jednoducho neviete diskutovať. Ak narazíte na argument, ktorý vybočuje z vašej neoliberálnej ideológie, okamžite to musí byť svetové sprisahanie na čele s Putinom a Ficom. A najnovšie aj s Blahom a Pellegrinim. Nedokážete akceptovať iný názor a nedokážete sa s ním inteligentne vysporiadať. Ostáva sa vyhovárať na “hybridné vojny”, “dezinformácie”, “extrémizmus”.

Blaha si naopak myslí, že “pripečené” sú prejavy Andreja Kisku: “Nič “pripečenejšie” a “bezobsažnejšie”, ako sú prejavy Vášho šéfa, nikdy nezočilo svetlo sveta. Však Váš milovaný boss, ktorému robíte podržtašku, dokola číta iba tie isté frázy, marketingové floskule a prázdne slogany. Jediné, čo je v jeho prejavoch autentické, to sú jeho patetické povzdychy. Nič viac. Vy to nevidíte, akú hanbu robí prezidentskému úradu? Alebo mu to rovno radíte?”

Hybridnú vojnu podľa Blahu nešíri SMER, ale práve Andrej Kiska: “Robíte pre človeka, ktorý šíri nenávisť proti Rusku, hlása militarizáciu a zbrojenie. Alebo aby som použil váš slovník – robíte pre človeka, ktorý šíri americkú hybridnú vojnu a dezinformácie. Aby zbrojil proti krajine, ktorá má desaťnásobne nižší rozpočet na armádu ako NATO. Uvedomujete si vôbec, pán Baťo, že robíte užitočného idiota americkým zbrojárom? Že šírite vojnové myslenie?”

Kiska sa podľa Blahu zjavne obklopil ľuďmi bez vzdelania, morálky a úcty k človeku. “A tak aj pôsobí na svojom poste. Zmätene, nemorálne a arogantne. Ako jeho slaboduchý poradca.”

Reklama

Na slová Ľuboša Blahu okamžite zareagoval Rado Baťo a okomentoval to svojským spôsobom: “Aha, pošuk o mne píše!!!!”

Andrej Kiska obklopením sa takýmito ľuďmi len znížil svoju morálnu autoritu a kvôli agresívnym liberálom polarizuje spoločnosť.  Snáď si ľudia pri najbližších voľbách konečne zvolia prezidenta, skutočného štátnika za ktorého sa nebudeme musieť hanbiť.

Samuel Gdovin

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

17:21

Členské štáty Severoatlantickej aliancie sa v piatok dohodli, že Ukrajine dodajú viac prostriedkov protivzdušnej obrany. Po online konferencii ministrov obrany krajín NATO s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským v rámci zasadnutia Rady NATO – Ukrajina to oznámil generálny tajomník Aliancie Jens Stoltenberg.

16:33

Fínska hokejová reprezentácia do 20 rokov uspela aj vo svojom treťom zápase na Turnaji piatich krajín v Poprade. V piatok zdolala rovesníkov z Česka 5:3 a je na čele tabuľky. Slováci mali v piatok voľno, mužstvo Ivana Feneša má zatiaľ na konte dve prehry – s Českom 2:7 a s Fínskom 1:6.

16:32

Chorvátsky ústavný súd v piatok rozhodol, že prezident Zoran Milanovič sa nemôže stať predsedom novej vlády ani sa o tento post uchádzať. Dôvodom je skutočnosť, že neodstúpil zo svojej prezidentskej funkcie, hoci kandidoval v parlamentných voľbách.

16:31

Ukrajina tvrdí, že ruský bombardér Tu-22M3 s dlhým doletom, ktorý sa v piatok zrútil na juhozápade Ruska, v noci na piatok útočil na ukrajinské mestá Dnipro a Kryvyj Rih.

16:15

Navrhované výrazné zmeny v pravidlách výdavkových limitov odporujú ústavnej úprave rozpočtovej zodpovednosti na Slovensku. Myslí si to Rada pre rozpočtovú zodpovednosť (RRZ), ktorá v rámci pripomienkovacieho konania k návrhu novely zákona o rozpočtových pravidlách verejnej správy z dielne Ministerstva financií (MF) SR predložila viaceré svoje výhrady.

16:05

Slovenskej pošte (SP) sa vlani podarilo znížiť stratu na 5,48 milióna eur. Ide o najnižšiu stratu za posledné štyri roky. V minulom roku stúpli tržby pošty, a to približne o dve percentá. Vyplýva to z účtovnej uzávierky SP a údajov FinStat.

16:02

Rakúska ľudová strana (ÖVP) odmietla legislatívny návrh svojho koaličného partnera o povinnej diverzifikácii dodávok plynu. Zmeny v súčasnom zákone, ktoré navrhla ministerka životného prostredia Leonore Gewesslerová zo strany Zelených, predpokladajú, že podiel dovozu plynu z Ruska na domácom trhu do roku 2027 klesne z približne 90 % na nulu.

16:00

Tínedžerka, ktorú v súvislosti s útokom nožom v blízkosti jej školy postihla srdcová nevoľnosť, vo štvrtok zomrela. Dievča vo veku 14 rokov dostalo infarkt krátko po tom, ako vedenie jej školy nariadilo uzavrieť celý objekt. Stalo sa tak v snahe chrániť študentov pred útočníkom vyzbrojeným nožom, ktorý pred tým v blízkosti inej neďalekej školy ľahko zranil dve dievčatá vo veku sedem a 11 rokov. 

15:58

Európska únia (EÚ) po prvý raz uvalí sankcie na radikálnych izraelských osadníkov na západnom brehu Jordánu.

15:36

Francúzska polícia v piatok popoludní zadržala pred iránskym konzulátom v Paríži podozrivého muža, ktorý tam predtým podľa jedného svedka vstúpil s výbušninami. Podľa zdroja denníka Le Figaro k zadržaniu došlo po tom, čo muž z budovy vyšiel. Polícia teraz prehľadáva okolie konzulátu.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke rozkvitnuté pole repky olejnej (Brassica napus) pri obci Zemplínske Hradište v okrese Trebišov

Autor: FOTO TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali