Už to začína byť viac ako smiešne

❚❚

Bratislava 2. apríla 2024 (HSP/Facebook / Foto: Facebook/Generál Jozef Viktorín • Republika, Jaro Naď)

 

Generál Jozef Viktorín (Republika) v novom príspevku zverejnenom na Facebooku upozorňuje na to, že médiá hlavného prúdu robia kampaň prezidentskému kandidátovi Ivanovi Korčokovi v takom rozmere, ako keby si zaplatil nie len reklamný priestor, ale celé redakcie aj s novinármi. A osobnosti sa pridávajú

Vitkorín Naď
Na snímke vľavo generál Jozef Viktorín (Repubika) a Jaroslav Naď (Demokrati)

„Už to začína byť viac ako smiešne,“ napísal generál v úvode. Dodal, že k týmto médiám sa s vehementným nasadením hraničiacim s nadržanosťou pridávajú rôzne postavičky mimoparlamentného panoptika.

.

„Napríklad taký Naď (Jaroslav Naď – Demokrati). Každý deň niečo nové na fejsbúku. Každú nedeľu živé vysielanie na tejto sieti (asi nemá inú zmysluplnejšiu činnosť)…A jeho percentá, teda presnejšie tej ich niekoľkočlennej straničky sú stále na úrovni štatistickej chyby… ,“ zhodnotil generál. Dodal, že Naď sa týmto spôsobom snaží pricapnúť sa k bežiacej prezidentskej volebnej kampani, aby sa zviezol na mediálnej vlne.

 

.

“…ale nie len to“

„Má určite aj iné pohnútky,“ myslí si Viktorín. „Korčok pre neho znamená v budúcnosti možnú milosť, za všetko to, čo napáchal ako minister vojny a za to, aké škody štátu narobil – aj s jeho kumpánmi z OĽANO,“ uviedol generál. „Preto je taký hlasný a útočný. Myslí si, že tým priženie voličov Korčokovi,“ dodal.

Generál dodáva, že Naď sa aktuálne vystrčil zo svojej diery a kričí na plné hrdlo, že ruské spravodajské služby napadli web stránku prezidentského kandidáta Korčoka. „Videl som ten pot na jeho hlave bez vlasov,“ pousmial sa generál.

„Tento bývalý a najhorší minister z ktorejkoľvek vlády histórie dobre vie, že nejde o ten web, ale o jeho zadok,“ myslí si generál. „Aj preto si Naď, bez úcty ku kresťanským sviatkom Veľkej noci, dovolil otravovať ľudí svojimi prázdnymi rečami,“ dodáva.

„Ja by som to pán Naď videl asi takto: skúste sa trošku umravniť,“ odkázal mu v závere príspevku generál. Dodal : „Pokúste sa utíšiť a nerobiť svoje hurónske vyjadrenia. Naopak, buďte v tichosti a zbožne čakajte, ako to s vami nakoniec dopadne. Pretože, aj keď si to možno pri vašom velikášstve nemyslíte, spravodlivosť má čas.“

Prečítajte si tiež:

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
.

Odporúčame

.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

09:53

Pomer hotovosti a bankových vkladov na celkovom finančnom majetku slovenských domácností sa v minulom roku dostal pod hranicu 50 %. Aj napriek zníženiu však ostáva Slovensko jednou z najkonzervatívnejších krajín v oblasti zhodnocovania úspor v rámci Európskej únie (EÚ). Na základe údajov Eurostatu na to upozornil makroekonomický analytik Slovenskej sporiteľne Marián Kočiš.

09:20

Veľký lesný požiar sa rýchlo šíri na severe amerického štátu Kalifornia, evakuovaných muselo byť viac ako 4000 ľudí, uviedli v piatok miestne úrady. Požiare sužujú aj americké štáty Idaho a Oregon, kde pri hasení plameňov zahynul pilot hasičského lietadla.

08:31

Francúzsky prezident Emmanuel Macron v piatok prijal v Paríži svojho argentínskeho kolegu Javiera Mileiho. Stretnutie sa uskutočnilo aj napriek nedávnemu napätiu vo vzťahoch medzi oboma krajinami.

08:04

Tretia svetová vojna sa môže začať v prípade víťazstva Kamaly Harrisovej vo voľbách. Prezidentský kandidát Trump to povedal na stretnutí s izraelským premiérom Netanjahuom, informovala televízia Fox News.

„Ak nevyhráme (voľby), skončíte s ďalšími vojnami na Blízkom východe. A možno aj tretiu svetovú vojnu. Teraz sme bližšie k tretej svetovej vojne ako kedykoľvek od druhej svetovej vojny. Nikdy sme k nej neboli bližšie, pretože krajinu riadia nekompetentní ľudia,“ povedal Trump.

07:55

Nemeckí prokurátori v piatok obžalovali skupinu mladíkov z vraždy dvoch Ukrajincov, informovala agentúra DPA. Dvojnásobná vražda sa stala vo februári v meste Oberhausen na západe krajiny. Podľa obžaloby 14- a 15-roční mladíci dobodali obete na smrť.

07:54

Izraelský súd predĺžil o ďalších 45 dní zákaz vysielania panarabskej spravodajskej televízie al-Džazíra v Izraeli. Podľa súdu sa totiž preukázalo, že televízia naďalej predstavuje hrozbu pre bezpečnosť krajiny, pričom v minulosti vyzývala aj na teroristické útoky, uvádza agentúra DPA.

07:54

Organizácia OSN pre vzdelávanie, vedu a kultúru (UNESCO) v piatok oznámila, že Markézske ostrovy vo Francúzskej Polynézii boli zaradené do zoznamu svetového dedičstva.

07:52

Bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa zasiahla počas neúspešného atentátu do ucha buď vystrelená guľka alebo jej fragment, vyhlásil v piatok Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI), čím podľa agentúry AFP ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

07:51

Filipíny porušili “konsenzus” a neprimerane zasiahli do zvrchovanosti Číny, čínsky minister zahraničných vecí Wang I vyhlásil počas stretnutia so svojím filipínskym náprotivkom Enrique Manalom v laoskom hlavnom meste Viang Čan.

07:50

Do poľských škôl by malo v nadchádzajúcom školskom roku nastúpiť ďalších približne 80.000 žiakov z Ukrajiny, informuje v piatok poľský denník Rzeczpospolita.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










.

NAJNOVŠIE










.
.

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke turista na mobile pri Vodopádoch Studeného potoka vo Vysokých Tatrách

Autor: TASR-Veronika Mihaliková

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

.
.

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Dušan Hirjak

Miroslav Iliaš

Viktor Pondělík

Artem Klymenko

Erik Majercak

.
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali